Kiz mail kisilerde rehberdeydi onları sil dedim pirr
Kisi listeniz boş dedi.guncelledim bilmem ne .
Esim su apple kimliğini benle aynı yapmış onun liste çıktı ilk "Abdurrahman hoca" deyince kendimi yerlere attım(
Ya benim esim bu hafta gidiyor doguma ancak gelir.bende gitmek istiyorum olmazsa oglani yollayinca burdan bir taksiye biner giderim.insallah öyle siraydi gündü yogun değil.
Medipolde Randevuları ne zaman aldın ne zamana verildi?
Sen bırak 15 nisanı neyi
merhaba kızlar önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım dün gece kasılmalar sancılarla sabahı zor ettim sabah gittik hastaneye tuşe yapıldı nst bağlandı tuşede yeri göğü inlettim yine anladımki bu ağrı bana özel (yarı vajinusmusum) kendimi çok kastım ebe çok zorlandı normal doğurman neredeyse imkansız dedi normalde bu işlem defalarca yapılacak dedi bende mecburen vazgeçtim normalden sancı çıkmadı ama serviks yumuşamış bebeğimin başıda yerleşmiş geçen hafta artan suyum bu hafta yine azalmış bizde aradaki farkı çok net görebildik zaten dr yarına randevu verdi yarın sabah 7:30 da hastaneye giriş yapacağız ve kızımı Allah kısmet ederse sezaryen ile dünyaya getireceğim dualarınızı esirgemeyin
Ersnillll
Yuzgorumlugu ne istersin
Bize de göster hala öyle kıpır kıpır mı:)
Âmin dertsizim insallah...
Allah ıslah etsin.
Chosy köpek üst katta değil mı
Sana nasil gelecek kiz kus mu bu
Gecmis olsun :) abdurrahman hoca iyiymis
Medipolde randevuyu gun icinde almistim bana en musait doktoru ve saati soylediler derya yasar 5 dk beklemedim diyebilirim
Önden tecrubeli annelerimiz :)
Iste bende bu mantiktaki doktoru seviyorum ben kiyamiyorum erken almaya esim 12 si olsum mubarek cuma gunu dedi bende dedim 39 dolmadan olmaz icime sinmez kiyamam yaEveeet an itibariyle medipol mega'dan bildiriyorum :) 8 Nisan Dogum tarihimi almis bulunuyorum. :) Belgin Hanimla beraber karar verdik. Medipole yeni gidenler icin Belgin Hanim i mutlaka tavsiye ediyorum makat gelis olmasina ragmen 39+ da alacak Cunku bebegin anne karninda kaldigi her dk saat onemli.. Hem cok pozitif bir dr Belgin Harzadin. Ben hep riskleri soruyorum su olurmu bu olurmu o da hep sen bunlari dusunme oyle birsey olmayacak diyor. Artik tek dilegim gununu beklesin Ruzgarim. :) 3050 olmus kilosu da.
Âmin dertsizim insallah...
Allah ıslah etsin.
Chosy köpek üst katta değil mı
Sana nasil gelecek kiz kus mu bu
Yikildim ben bu muhabbete cok guldum ya supersiniz Allah da.sizi guldursun hepkıs köpek değil, kılı
dememişim mi öle
b12 bitti, idare ediverin, zaten 10 iğneden sora böleysem...
Hemeb bagliyorlar korkma heyecanlanma beceremiycekswn ben ararim randevu alirim senin yerine ,ananem gbKiz sen tlf mi randevu aldın
Anammm ben yetişemem diye sancıdan yolda doğururum,saga sola bağlanıyor mü 3 e 5 e basın diyor mü benim kulağım tıkanır heyecandan "bı daa de gaca basim gaca"
Bu aksam konuşuyorum bu hafta gidiyorum
Cok iyi oldu cokta güzel iyi oldu taam mı
Voltajim eklm.dedim beceremedim.
Telde resim.o.kadar cok ki hangisi arasin goremiyorum.
Mail.adresi verirseniz atabilirim.
Ozel.albume.ekler.sonrada silersiniz
O.kadar destekcimdiniz ki.gorun istiyorum.
mail adresimi gönderdim, gönderebilirse eklerim bendeAy canım benim,
Kizz chosy bir el at bu ise gurban...
pericim yolun sonuna mı geldin sen şimdi. hadi Allah yardımcın olsun. hamile kaldığımız o ilk günleri hatırlıyorum. dualar, testler acaba hamilemiyimler. Allah gül yüzlü kızına sağsalim kavuşmayı nasip etsin, iyi şanslar canım.merhaba kızlar önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım dün gece kasılmalar sancılarla sabahı zor ettim sabah gittik hastaneye tuşe yapıldı nst bağlandı tuşede yeri göğü inlettim yine anladımki bu ağrı bana özel (yarı vajinusmusum) kendimi çok kastım ebe çok zorlandı normal doğurman neredeyse imkansız dedi normalde bu işlem defalarca yapılacak dedi bende mecburen vazgeçtim normalden sancı çıkmadı ama serviks yumuşamış bebeğimin başıda yerleşmiş geçen hafta artan suyum bu hafta yine azalmış bizde aradaki farkı çok net görebildik zaten dr yarına randevu verdi yarın sabah 7:30 da hastaneye giriş yapacağız ve kızımı Allah kısmet ederse sezaryen ile dünyaya getireceğim dualarınızı esirgemeyin
mathilda seninde tarihin belli olmuş, ben şimdiden çok heyecanlıyım son anda öğrenenler şanslı bize vakit geçmiyo. sözde sezeryanla doğumun avantajı randevulu olması ama iyi mi kötü mü bilemedim.Eveeet an itibariyle medipol mega'dan bildiriyorum :) 8 Nisan Dogum tarihimi almis bulunuyorum. :) Belgin Hanimla beraber karar verdik. Medipole yeni gidenler icin Belgin Hanim i mutlaka tavsiye ediyorum makat gelis olmasina ragmen 39+ da alacak Cunku bebegin anne karninda kaldigi her dk saat onemli.. Hem cok pozitif bir dr Belgin Harzadin. Ben hep riskleri soruyorum su olurmu bu olurmu o da hep sen bunlari dusunme oyle birsey olmayacak diyor. Artik tek dilegim gununu beklesin Ruzgarim. :) 3050 olmus kilosu da.
bizde senin kocanın mantık mübarek cuma olsun diye 12sine aldık günü, doktor uygundur dedi. beklemeye koyulduk hadi hayırlısı...Iste bende bu mantiktaki doktoru seviyorum ben kiyamiyorum erken almaya esim 12 si olsum mubarek cuma gunu dedi bende dedim 39 dolmadan olmaz icime sinmez kiyamam
kızlarrrrr
ersnilin bebişi albümümde, bakmak isterseniz
tam bi arslan ersnilcim, ALlah analı babalı büyütsün:))
maşallah maşallahh
kızlarrrrr
ersnilin bebişi albümümde, bakmak isterseniz
tam bi arslan ersnilcim, ALlah analı babalı büyütsün:))
maşallah maşallahh
eee nasıl bakıcaz ben göremiyorum
Eki Görüntüle 667654 Eki Görüntüle 667655 Eki Görüntüle 667656 Eki Görüntüle 667657 Eki Görüntüle 667658 veee soon eksiklerimizde tamam 38 + 3 olduk ama doktorumuz 5 gün önde gidio bebiş 3 bucuk kilo 31 mart dogum olabilr dioo :) hayırlısı beklemedeyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?