2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Gecmis olsun :) abdurrahman hoca iyiymis

Medipolde randevuyu gun icinde almistim bana en musait doktoru ve saati soylediler derya yasar 5 dk beklemedim diyebilirim
Önden tecrubeli annelerimiz :)

Allah kolaylık versin. Doğum yapanlara,doğum tarihi belli olanlara bi imreniyorum ki. Sıra bana da gelsin Allah'ımm. :109:

Gecmis olsun :) abdurrahman hoca iyiymis

Medipolde randevuyu gun icinde almistim bana en musait doktoru ve saati soylediler derya yasar 5 dk beklemedim diyebilirim
Önden tecrubeli annelerimiz :)

Kiz sen tlf mi randevu aldın
Anammm ben yetişemem diye sancıdan yolda doğururum,saga sola bağlanıyor mü 3 e 5 e basın diyor mü benim kulağım tıkanır heyecandan "bı daa de gaca basim gaca"

Bu aksam konuşuyorum bu hafta gidiyorum

Cok iyi oldu cokta güzel iyi oldu taam mı

Perilious yarin icin bol sanslar :) rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin bebegini!! Off sira bana nezaman gelecek;( tarih nisan 8 ama adim gibi eminin bu kiz gec dogacak!!

Iste bende bu mantiktaki doktoru seviyorum ben kiyamiyorum erken almaya esim 12 si olsum mubarek cuma gunu dedi bende dedim 39 dolmadan olmaz icime sinmez kiyamam ya
Âmin dertsizim insallah...
Allah ıslah etsin.

Chosy köpek üst katta değil mı
Sana nasil gelecek kiz kus mu bu

kıs köpek değil, kılı
dememişim mi öle

b12 bitti, idare ediverin, zaten 10 iğneden sora böleysem...
Yikildim ben bu muhabbete cok guldum ya supersiniz Allah da.sizi guldursun hep
Hemeb bagliyorlar korkma heyecanlanma beceremiycekswn ben ararim randevu alirim senin yerine ,ananem gb
Bende yarin bir belgin hanima gitsem mi kii

Voltajim eklm.dedim beceremedim.
Telde resim.o.kadar cok ki hangisi arasin goremiyorum.
Mail.adresi verirseniz atabilirim.
Ozel.albume.ekler.sonrada silersiniz
O.kadar destekcimdiniz ki.gorun istiyorum.

Ay canım benim,
Kizz chosy bir el at bu ise gurban...

Tuncs sende dogum yapmissin, seninde gozun aydin, Allah im saglikli gunlerde buyutmeyi nasip etsin.insAllah seninde ersnilinde herkesin bol bol sutu gelir.
PeriLous Allah yardimcin olsun, sag salim alirsin insAllah kucagina.

Boyle doguranlari gun alanlari gorunce zaman nede cabuk gecti diyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

pericim yolun sonuna mı geldin sen şimdi. hadi Allah yardımcın olsun. hamile kaldığımız o ilk günleri hatırlıyorum. dualar, testler acaba hamilemiyimler. Allah gül yüzlü kızına sağsalim kavuşmayı nasip etsin, iyi şanslar canım.

mathilda seninde tarihin belli olmuş, ben şimdiden çok heyecanlıyım son anda öğrenenler şanslı bize vakit geçmiyo. sözde sezeryanla doğumun avantajı randevulu olması ama iyi mi kötü mü bilemedim.

Iste bende bu mantiktaki doktoru seviyorum ben kiyamiyorum erken almaya esim 12 si olsum mubarek cuma gunu dedi bende dedim 39 dolmadan olmaz icime sinmez kiyamam
bizde senin kocanın mantık mübarek cuma olsun diye 12sine aldık günü, doktor uygundur dedi. beklemeye koyulduk hadi hayırlısı...

Ersnil yazarak anlatiyorsun ama ben sanki o sesindeki sefkati , sevinci duyuyorum gb , cok tatli yazdiklarin sen gb :) kocasini cok sevenin oglu kocasina benzermis o hesap baskasina beklemesini beklemiyordum :) bende beyaz tenli olsun diyordum hep ama nedense kara kuzum diyorum.:)

kızlarrrrr

ersnilin bebişi albümümde, bakmak isterseniz

tam bi arslan ersnilcim, ALlah analı babalı büyütsün:))
maşallah maşallahh

kızlarrrrr

ersnilin bebişi albümümde, bakmak isterseniz

tam bi arslan ersnilcim, ALlah analı babalı büyütsün:))
maşallah maşallahh

ersnillll Allahimmmm cok guzel birsey bu ya

Allah annesine babasina bagislasin

Ufff biz bu bebisin ilk aylardan beri takipcisiyiz... Hosgeldin ARAS ya cok tatlisin kollamak isterdim seni

veee soon eksiklerimizde tamam 38 + 3 olduk ama doktorumuz 5 gün önde gidio bebiş 3 bucuk kilo 31 mart dogum olabilr dioo :) hayırlısı beklemedeyizz

Ersnil,
Maşallah
Kuzum ya yumak kiz o bidigim benim
Kiz chosy ben dogum yapınca sana yollim sen ekle gerçi esim kendi hesabını eklemiş tüm dünya gorur kesin herseyi katarım birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…