2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ersnil,
Maşallah
Kuzum ya yumak kiz o bidigim benim
Kiz chosy ben dogum yapınca sana yollim sen ekle gerçi esim kendi hesabını eklemiş tüm dünya gorur kesin herseyi katarım birbirine

gönder bacım gönder
ikimizinkini yanyana eklerim
hangisi kimin diye sorarız kızlara:))

aman da aman dayısının aldığı tulumları da giymiş poz veriyor.
ersnil canım çok tatlı 41 kere maşallah arasa.

chosy sağolasın tatlım...
ersnil çok tatlı bu oğlan, ya bende bende oğlumu istiyorum

hanipeks tatlım tansiyonun nasıl ? baş ağrın geçti mi?

laternadan bugünde haber yok. ne yaptı acaba?

voltajım ya bende köpek kapıdan nasıl giriyormuş nerde yazıyor diye aradım durdum.
bulamayınca belki önceden konusu geçmiştir dedim.

Ersnil masallah ogluna ya tulum da pek yakismis aslan parcasi :)
Rabbim dort goz ustunde saglikli huzurlu mutlu buyumesini nasip etsin insallah

bende tam laterneyi düşünüyodum ama bütün gün burdaydım ben, haber yok hiç..

herşey hazırlanmış ne güzel. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bende tam laterneyi düşünüyodum ama bütün gün burdaydım ben, haber yok hiç..
evet canım bende takip ettim hep ama haber yok.
teli olan birisi arayıp sorsa sancı mı çekiyor acaba?

kızlar kaç gündür giremedim foruma...
cmt günü dr kontrolüm vardı...gelirken annem de geldi...fısat bulamadım o yüzden...
çatı muayenesi yaptı dr hiiiiç acımadı kızlar,henüz yaptırmamış olanlar hiç korkmayın...
kuzumun her şeyi yolunda...ama çatı muayenesinde dr 2. parmağını bile zor soktu hiiiç açıma olmamış ve içerisi taş gibiymiş,bu şekilde normal doğum yapamazmışım 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı...bu süre zarfında bol bol yürümemi,merdiven çıkmamı,bisiklet sürmemi,iş yapmamı falan istedi...o yüzden bugün halı ve koltuk sildim,maksat eğilmek bu arada çatım normal doğum yapmaya müsaitmiş...kuzum henüz doğum kanalına girmemiş...
geçmişi okuyamadım...ersnil ve tuncss'tan sonra doğum yapan oldu mu?
ne var ne yok topikte :18:

Son düzenleme:
VİLİNNNN hadi inşallah yolunda gider herşey az kaldı canım çatı muayenesini böyle duydukça içim rahatlıyo gerçekten

Merhaba arkadaşlarım, herkese iyi haftalar diliyorum.

Doğum tarihi belirlenenlere hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla doğsun kuzucuklar. Bugün kontrolü olanlara selamlar bebişler iyi sanırım, olacak olanlara iyi haberler bekliyoruz sağlıcakla gidin, hastalanacak gibi olanlara boğazı yananlara çoook geçmiş olsun.

kızlar doktordan geldik.herşey yolunda dedi suyu eşi falan normal dedi. doğum kanalına girmiş zamanını beklicez nisan 1 den sonra gelebilir de gelmeyebilir de rahat ol dedi. kilosu 2900 gram çıktı. tabi göremedik yüzünü falan gene saklamış zeynebim..2 hafta sonra gene kontrole gitcez bakalım. ordan kayınvalideme yemeğe gidecektik gittik oraya ama eşim durdurmadı hadi eve gidelim diye duramadı eve geldik. yemek falan yapmamıştım nasılsa yemeğe gidicez diye de koydum ocağa pişiyo şimdi.

bu arada çatı kontrolü falan yapmadı doktor bazı arkadaşların da dediği gibi heralde uzun olduğum için gerek görmüyo. hadi hayırlısı bakalım...

VİLİNNNN hadi inşallah yolunda gider herşey az kaldı canım çatı muayenesini böyle duydukça içim rahatlıyo gerçekten

inşallah canım sağ ol bol spor yapıcaz artık kızımla
tekrar söylüyorum canım hiiiç korkmayın çatıdan inanın zerre kadar acımıyo

Medipol de kararsiz kalmayin yahuu gayet guzel hastane. Belgin Hanim da cok arastiran bir doktor, Ama hicbir dr mesai saati disinda gelmiyormus hastasinin dogumuna ( buna uzuldum tabii. Belgin Hanim gelirim deseydi sancilarimi bekleyebilirdim dogumun kendi kendine baslamasini.Ama yinede zamaninda aliyor erken degil :)) bakalim bekleyecekmi Ruzgar Baris... Heyecan sardi

dertsiz canım öğlene kadar hep dengesizdi tansiyonum. sürekli ölçtüm. öğleden sonra düzeldi canım.

bebeci canım veli vardı arayamadım, eve geçince ararım inş sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…