herşey çok güzel canım, güzel günlerde kulanın..
Ersnil,
Maşallah
Kuzum ya yumak kiz o bidigim benim
Kiz chosy ben dogum yapınca sana yollim sen eklegerçi esim kendi hesabını eklemiş tüm dünya gorur kesin herseyi katarım birbirine
Eki Görüntüle 667654 Eki Görüntüle 667655 Eki Görüntüle 667656 Eki Görüntüle 667657 Eki Görüntüle 667658 veee soon eksiklerimizde tamam 38 + 3 olduk ama doktorumuz 5 gün önde gidio bebiş 3 bucuk kilo 31 mart dogum olabilr dioo :) hayırlısı beklemedeyizz
hanipeks tatlım tansiyonun nasıl ? baş ağrın geçti mi?
laternadan bugünde haber yok. ne yaptı acaba?
voltajım ya bende köpek kapıdan nasıl giriyormuş nerde yazıyor diye aradım durdum.
bulamayınca belki önceden konusu geçmiştir dedim.
herşey hazırlanmış ne güzel. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Eki Görüntüle 667654 Eki Görüntüle 667655 Eki Görüntüle 667656 Eki Görüntüle 667657 Eki Görüntüle 667658 veee soon eksiklerimizde tamam 38 + 3 olduk ama doktorumuz 5 gün önde gidio bebiş 3 bucuk kilo 31 mart dogum olabilr dioo :) hayırlısı beklemedeyizz
evet canım bende takip ettim hep ama haber yok.bende tam laterneyi düşünüyodum ama bütün gün burdaydım ben, haber yok hiç..
VİLİNNNN hadi inşallah yolunda gider herşey az kaldı canım çatı muayenesini böyle duydukça içim rahatlıyo gerçekten
Giz sus giizgönder bacım gönder
ikimizinkini yanyana eklerim
hangisi kimin diye sorarız kızlara:))
Giz sus giiz
Tabiki de pembe tulumlu bebeğin Eren olduğunu herkes anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?