- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
bende tam laterneyi düşünüyodum ama bütün gün burdaydım ben, haber yok hiç..
kızlar doktordan geldik.herşey yolunda dedi suyu eşi falan normal dedi. doğum kanalına girmiş zamanını beklicez nisan 1 den sonra gelebilir de gelmeyebilir de rahat ol dedi. kilosu 2900 gram çıktı. tabi göremedik yüzünü falan gene saklamış zeynebim..2 hafta sonra gene kontrole gitcez bakalım. ordan kayınvalideme yemeğe gidecektik gittik oraya ama eşim durdurmadı hadi eve gidelim diye duramadı eve geldik. yemek falan yapmamıştım nasılsa yemeğe gidicez diye de koydum ocağa pişiyo şimdi.
bu arada çatı kontrolü falan yapmadı doktor bazı arkadaşların da dediği gibi heralde uzun olduğum için gerek görmüyo. hadi hayırlısı bakalım...
kızlar kaç gündür giremedim foruma...
cmt günü dr kontrolüm vardı...gelirken annem de geldi...fısat bulamadım o yüzden...
çatı muayenesi yaptı drhiiiiç acımadı kızlar,henüz yaptırmamış olanlar hiç korkmayın...
kuzumun her şeyi yolunda...ama çatı muayenesinde dr 2. parmağını bile zor soktuhiiiç açıma olmamış ve içerisi taş gibiymiş,bu şekilde normal doğum yapamazmışım 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı...bu süre zarfında bol bol yürümemi,merdiven çıkmamı,bisiklet sürmemi,iş yapmamı falan istedi...o yüzden bugün halı ve koltuk sildim,maksat eğilmek bu arada çatım normal doğum yapmaya müsaitmiş...kuzum henüz doğum kanalına girmemiş...
geçmişi okuyamadım...ersnil ve tuncss'tan sonra doğum yapan oldu mu?
ne var ne yok topikte :18:
Canım benimde sezaryen olacak,Medipol de kararsiz kalmayin yahuu gayet guzel hastane. Belgin Hanim da cok arastiran bir doktor, Ama hicbir dr mesai saati disinda gelmiyormus hastasinin dogumuna( buna uzuldum tabii. Belgin Hanim gelirim deseydi sancilarimi bekleyebilirdim dogumun kendi kendine baslamasini.Ama yinede zamaninda aliyor erken degil :)) bakalim bekleyecekmi Ruzgar Baris... Heyecan sardi
Ben artik ozel hastanelerden nefret eder oldum , bana doktor pazwrtesi gunune kadar sez tarihini bildir demisti , bu hastaneninde en aptal huyu randevu gunu 25 i ve hemen doluyor aradim ulasamadim tekrar aradim ulastim asistani bu saate neden kaldiniz dolmustur bilmem ne laf dalasina girisiyor benle , ulan manyak seni mi cekicem bak deftere dolduysa doldu de kapa ceneni deseydim keske , ulasamadim falan geveledim salak gb , o da bu saate kadar muhakkak ylasirdiniz dedi asistan bozuntusu ya , neyse doktor hanimla konusayim siz 1 saat sonra arayin dedi bende siz arayin dedim numarami verdim bakalim ne sonuc gelecek
Birde ustune saglik ocagi ariyor bugun yarin gelin ! Tahlil sonuclarini da getirin bakalim eeee sen ne yapacaksin! diycem ki tahlil yaptirmadim doktorum da istemedi alsin yapsin kendisi kalp atisi dinleyecek tansiyon olcecek diye ben kalkip gidicem la havle!!!!
eşim uyudu offffffff geçmiyo vakitler esra erola bak bak ezberledim herkesi...eniyisi markete gidip gezeyim azcık eşim uyanana kadar
Herkese merhabalar. Ben bir kac haftadir takip ediyorum bu forum sitesini ben de nisan annesi olacagim ins. dogum yapmis olanlar Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins evlatlarini benim gibi hala dogumu bekleyenler de ins Allah hayirlisiyla evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin. Ben 39. haftanin icindeyim dogm tarihi 5 nisan ama en son persembe doktora gittigimde 4 cm acilma var dedi herhan dogum olabilir dedi beklemekteyim hala bir sanci filan yok. Bu arada ben Amerikada yasiyorum. Burada sistem biraz farkli sezeryan cok cok cok mecbur kalmadiklarca yapmiyorlar. Hatta doktorum gecen haftalarda tersten gelen bir bebegi bile normal dogumla dogurttugunu soyledi. Benim bebegimin de buyuk oldugunu soylemisti Turkiyedeki doktorlar o yuzden biraz korkuyorum normal dogumdan ama yapabilecegim bir sey yok normal doguma mecburum. Dualariniza beni de dahil ederseniz cok sevinirim. Alllah razi olsun..
Hepsi cok cok guzel olmus..
Bende tansiyondan çok anlamıyorum ama benimde bugün başım dönüyordu ağrıda vardı ölçtüm bir kolumdan 13-8 diğerinden 12-8 çıktı normalmiki acaba:44:Şimdide 12-9 çıktı
vay anasını ya nedir bu bebişlerimizin ha geldik ha gelecek heyecanı :S
Ayın 7'sinde kanamam ve 1 cm açılmam olmuştu serum falan takmıştı doktrum .Bundan sonra hep yatmak var demişti :)
Ben de değişiklik olsun diye hafta sonu anneme gitmiştim avrupa yakasına. Dün gece gelcektim, gelemedim.
Gece lavaboya kalktım bir de ne göreyim yine kanamam olmuş ama bu sefer daha vıcık vıcık
Anam anam dedim nişan dedikleri bu mu yoksa :S sabahn 6'sında babamla hemen yola çıktık.döndüm geldim hemen hastaneye 3 cm olmuş açılma ama suyum gelmedi sancım da yok ... doktor sen bir iki gün daha dayanırsın dedi artık nası bir potansiyel gösteriyosamEve geldim yatıyorum yine.
Şimdiiiiiiii sizce ne kadar dayanırım :S
Su elini vura vura gulen adamin kodunu istiyorumGiz sus giiz
Tabiki de pembe tulumlu bebeğin Eren olduğunu herkes anlar
Ya ne yaparsa yapsin para da alsin ama bu tarz kaba konusmasi beni sinir.ediyor bugun gel ne demek sen benim musait oldugumu nerden cikardin hadi musait.oldugumu biliyorsun gel ne demek ,gitmedim bir kere takibijiz vardi.neden gelmediniz ses tonu falan bildigin seviyesiz, cocugumun asi takibi olmasa gitmem zaten ama bildigim.kadariyla bebek asilari sadece.onlarda.canım oncelikle hayırlı dogumlar saglık ocagındakıler gebe basına ayrı para alıyoşar dıye bılıyorum yanı tahlıller bahane para sahane dıyorum:)
ben bu ev icinde kullanilan cihazlari guvenilir bulmuyorumbende sağ kolumdan ölçüyorum büyüğüm 14-14.5 çıkıyo hemen sol kolu ölçüyorum 12 çıkıyo, tekrar sağı ölçüyorum o da 12 çıkıyo, anlam veremedim bi türlü:44::44::44::44::44:
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur insallah..Dualarımız seninle.
Ayyyy cok güzel ya :))) kız siz böyle gun saat verince heves ediyorum sezeryana.. Tembel kizimmmmmm gel artikkkkkkk yaaa :)))
Haberlerini bekliyoruz.. Agrisiz acisiz insallah...
O dogurdugu gibi bana sanci girecek zaten Ben biliyom :)))
o sağlık ocakları zaten tam allahlık yani. en son bana ualaşamayınca eşime ulaşmışlar. eee tabi ellerinde takiple alakalı bişi olmayınca fırça yiyecekler bi de her kontrol başına ayrıyeten para aldıkları için. ama oh ne ala sen götür tahlillleri o binbir suratla tansiyon ölçsün bi kilo alsın zar zor oh ne ala!
canımm hadi allah yardımcın olsun bitti şafağın senin hayırlısıyla sağlıkla al bebişini inşallah kucağına devamı da güzelce gelir inşallah
pericim aramızda 1 gün var ve sen doğum yapıcaksın
allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına al inşallah canım.
of ya bütün dengesizler beni mi bulur
üst kattaki komşu tertemiz balkonumu mahfetti
kilim silkiyor ya sarı sarı bişeyler dökülmüş
3 kez ikaz ettim arka balkona git diye :84:
arka balkon mesafesi uzunmuş bi de cevap veriyor
bütün hıncımı ondan alıcam şimdi.
Ben geldin kizlar
Perilous gunun belirlenmis allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin can.
Laterne ne yapti kizlar
Geçmişler olsun hepimize İnşAllah bir an önce atlatırızz
Canım sağlıklı hayırlı zahmetsiz doğumlar diliyorum sana
Bu arada tuşe ne demek ki ?
ay canım benim Rabbim yardımcın olsun kolayca atlatırsınız inşallah
Allah kolaylık versin. Doğum yapanlara,doğum tarihi belli olanlara bi imreniyorum ki. Sıra bana da gelsin Allah'ımm. :109:
Perilious yarin icin bol sanslar :) rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin bebegini!! Off sira bana nezaman gelecek;( tarih nisan 8 ama adim gibi eminin bu kiz gec dogacak!!
Tuncs sende dogum yapmissin, seninde gozun aydin, Allah im saglikli gunlerde buyutmeyi nasip etsin.insAllah seninde ersnilinde herkesin bol bol sutu gelir.
PeriLous Allah yardimcin olsun, sag salim alirsin insAllah kucagina.
Boyle doguranlari gun alanlari gorunce zaman nede cabuk gecti diyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
pericim yolun sonuna mı geldin sen şimdi. hadi Allah yardımcın olsun. hamile kaldığımız o ilk günleri hatırlıyorum. dualar, testler acaba hamilemiyimler. Allah gül yüzlü kızına sağsalim kavuşmayı nasip etsin, iyi şanslar canım.
mathilda seninde tarihin belli olmuş, ben şimdiden çok heyecanlıyım son anda öğrenenler şanslı bize vakit geçmiyo. sözde sezeryanla doğumun avantajı randevulu olması ama iyi mi kötü mü bilemedim.
bizde senin kocanın mantık mübarek cuma olsun diye 12sine aldık günü, doktor uygundur dedi. beklemeye koyulduk hadi hayırlısı...
Perilous hayirli olsun tarih canim cepten girdigim icin gorwmiyorum ayin 12 sinde bebis ne kadarlik oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?