2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Masallah canim kuzuna:)

Herkese merhabalar. Ben bir kac haftadir takip ediyorum bu forum sitesini ben de nisan annesi olacagim ins. dogum yapmis olanlar Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins evlatlarini benim gibi hala dogumu bekleyenler de ins Allah hayirlisiyla evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin. Ben 39. haftanin icindeyim dogm tarihi 5 nisan ama en son persembe doktora gittigimde 4 cm acilma var dedi herhan dogum olabilir dedi beklemekteyim hala bir sanci filan yok. Bu arada ben Amerikada yasiyorum. Burada sistem biraz farkli sezeryan cok cok cok mecbur kalmadiklarca yapmiyorlar. Hatta doktorum gecen haftalarda tersten gelen bir bebegi bile normal dogumla dogurttugunu soyledi. Benim bebegimin de buyuk oldugunu soylemisti Turkiyedeki doktorlar o yuzden biraz korkuyorum normal dogumdan ama yapabilecegim bir sey yok normal doguma mecburum. Dualariniza beni de dahil ederseniz cok sevinirim. Alllah razi olsun..

eşim uyudu offffffff geçmiyo vakitler esra erola bak bak ezberledim herkesi...eniyisi markete gidip gezeyim azcık eşim uyanana kadar

Cnm catin musaitmis cok guzel insallah kolay kolay dogumlar nasip olur..cnm dizlerini kir hafif kalcani bol bol 0 seklinde yuvarla onunda ise yaradigini duymustum bebek kolay kayarmis kanala..

Canım benimde sezaryen olacak,
Onun için acil Yada geceye gerek yok gibi duruyor su an için su sel gelmezse tabi.
Gerçi acil gelecek deyince sanki Dr um varda gelmeyecek
Ben bu hafta gittim gittim
Gidemezsem kalır artık

canım oncelikle hayırlı dogumlar saglık ocagındakıler gebe basına ayrı para alıyoşar dıye bılıyorum yanı tahlıller bahane para sahane dıyorum:)

eşim uyudu offffffff geçmiyo vakitler esra erola bak bak ezberledim herkesi...eniyisi markete gidip gezeyim azcık eşim uyanana kadar

En gicik oldugum sey esim uyudugu zaman erken vakitte;( dun pazardi ve esim oglen 2saat uyudu sinirden kendimi temizlige verdim en sonunda patladim bagira bagira agladim ben hafta ici yanlizim hafta sonu yine yanlizim diye adam neye ugradigini sasirdi..sonradan pisman oldu gonlumu almak icin hoop disari ciktik:)

Cnm hosgeldin..sag saglim alirsin insallah bebegini!! Bende avusturyadayim burdada kolay kolay sezeryan yok nadir yapiorlar..rabbim kolay dogumlar nasip etsin!!

vay anasını ya nedir bu bebişlerimizin ha geldik ha gelecek heyecanı :S

Ayın 7'sinde kanamam ve 1 cm açılmam olmuştu serum falan takmıştı doktrum .Bundan sonra hep yatmak var demişti :)

Ben de değişiklik olsun diye hafta sonu anneme gitmiştim avrupa yakasına. Dün gece gelcektim, gelemedim.

Gece lavaboya kalktım bir de ne göreyim yine kanamam olmuş ama bu sefer daha vıcık vıcık

Anam anam dedim nişan dedikleri bu mu yoksa :S sabahn 6'sında babamla hemen yola çıktık.döndüm geldim hemen hastaneye 3 cm olmuş açılma ama suyum gelmedi sancım da yok ... doktor sen bir iki gün daha dayanırsın dedi artık nası bir potansiyel gösteriyosam Eve geldim yatıyorum yine.

Şimdiiiiiiii sizce ne kadar dayanırım :S

mrb.arkadaşlar hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar..

benim dün akşam 20.00 20.30 arası 23.00 23.30 arası bugün 12.00 13.00 arası ve şuandada bel ağrım var ve karnımın üst kısmı sert batıyor ayağa kalkıp biraz gezince geçiyor ve 2 gündür sancılı büyük abdeste çıkıyorum sonra rahatlıyorum bunlar doğumun yaklaştığını gösterirmi cuma günü kontrolüm var nedir bunlar kasılmamı birde dün gece sol kasığımdada ağrı vardı

Bende tansiyondan çok anlamıyorum ama benimde bugün başım dönüyordu ağrıda vardı ölçtüm bir kolumdan 13-8 diğerinden 12-8 çıktı normalmiki acaba:44:Şimdide 12-9 çıktı

bende sağ kolumdan ölçüyorum büyüğüm 14-14.5 çıkıyo hemen sol kolu ölçüyorum 12 çıkıyo, tekrar sağı ölçüyorum o da 12 çıkıyo, anlam veremedim bi türlü:44::44::44::44::44:

Cnm daha nekadar surer bilmiyorum insallah tez zamanda kurtulursun:)

Giz sus giiz
Tabiki de pembe tulumlu bebeğin Eren olduğunu herkes anlar
Su elini vura vura gulen adamin kodunu istiyorum

canım oncelikle hayırlı dogumlar saglık ocagındakıler gebe basına ayrı para alıyoşar dıye bılıyorum yanı tahlıller bahane para sahane dıyorum:)
Ya ne yaparsa yapsin para da alsin ama bu tarz kaba konusmasi beni sinir.ediyor bugun gel ne demek sen benim musait oldugumu nerden cikardin hadi musait.oldugumu biliyorsun gel ne demek ,gitmedim bir kere takibijiz vardi.neden gelmediniz ses tonu falan bildigin seviyesiz, cocugumun asi takibi olmasa gitmem zaten ama bildigim.kadariyla bebek asilari sadece.onlarda.

ben bu ev icinde kullanilan cihazlari guvenilir bulmuyorum
En azindan seker cihazi icin diyebilirim ki yanlis , aclik sekerimi olcuyorum 40 adam krize girer oyle birsey olsa sonra.twkrar olcuyorum gozlerim fal tasi gn acilmis.olarak bakiyorum 60larda yalan dunya yalan dunya yani

çoook güzel bi bebeğin var maaşallah..allah nazarlardan saklasın minik meleği..sağlıkla büyüsün... bu arada süt için her gün taze kaynattığınız kuru incirin suyunu için inciri de yiyin tabiki:)) bi arkadaşımın sütü fışkırıyordu neredeyse..

Kizlar evinde bitki cicek bakan var mi ? Iki tane bitkim var birisi esimin ofisi acildiginda gondermistim evlenmeden once ,gecen ofise.gittim olmus gibiydi evee getirdim cok guzel yesillendi ama arada cok kuru dallar var yine esimin bana aldigi buyuk bitkiyi duvara dayamisim yapraklarinin bir kismi kurudu sarardi ne yapmak lazim yolayim mi ben bunlari

Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur insallah..Dualarımız seninle.

Ben geldin kizlar

Perilous gunun belirlenmis allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin can.

Laterne ne yapti kizlar

Geçmişler olsun hepimize İnşAllah bir an önce atlatırızz

Canım sağlıklı hayırlı zahmetsiz doğumlar diliyorum sana
Bu arada tuşe ne demek ki ?

ay canım benim Rabbim yardımcın olsun kolayca atlatırsınız inşallah

Allah kolaylık versin. Doğum yapanlara,doğum tarihi belli olanlara bi imreniyorum ki. Sıra bana da gelsin Allah'ımm. :109:

Perilious yarin icin bol sanslar :) rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin bebegini!! Off sira bana nezaman gelecek;( tarih nisan 8 ama adim gibi eminin bu kiz gec dogacak!!

Perilous hayirli olsun tarih canim cepten girdigim icin gorwmiyorum ayin 12 sinde bebis ne kadarlik oluyor ?

çok teşekkür ederim kızlar Allah hepinizden razı olsun inşallah hepiniz bebişlerinizi sorunsuz bir şekilde hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız(bende) Allah hepinizin yavrusuna güzel ve uzun ömürler verir...

tuşe hani şu meşhur açılma,çatı vs için ebenin vajinal yolla eliyle yaptığı muayene varya o işte :)

kızlar bebeğim tam 36+0 da dünyaya gelmiş olacak hayırlısı ile. bende çok isterdim 38+.. 39+.. larda dünyaya gelsin ama inanın şu an okadar olmuş kadar seviniyorum çünkü 36 haftayı doldurmak bizim için en uç hedefti 28 haftalıkken kızımın suyu azalmıştı doktor her an doğabilir demişti çok şükür bugüne kadar gelebildi kızım Allahın izni ile savaştı. benim bebeğim için olgunlaşma zamanı 36 haftaydı sonsuz kere şükürler olsun ki gördük o günü de inşallah hepiniz vakitlice alırsınız kuzularınızı kucağınıza...

katinam senin için 130(toplamda 320 yaptı sanırım ) tane daha terficiye okumuştum canım artık ancak bu kadar okuyabilirim Allah niyetini,dileğini kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…