2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım ya Allah büyük, inş. gelir kendiliğinden 2 gün içinde ama olmasa da Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, boşver iyi olsun da nası doğarsa doğsun, bi de bi yerde okumuştum, bebekler anne beklemeyi bırakınca iyice rahatlayınca gelirmiş, nası insanın aklından çıkar bilmiyorum ama herşeyde öledir de beklemeyi bırakırsın gelir doğrudur diye düşünüyorum.

sen normal ya da sezaryan düşünmeyi bırak akışına bırak, 2 gün sonra öle veya kavuşucaksın ona , önemli olan tek şey bu, nası olursa olsun , Allah yardım edicek görüceksin , sıkma canını nolur

gittim geldim yaaa akşam olmasa daha da uzaklaşcaktım ama uyanmış zaten aradı paniklemiş nereye kayboldun diye geldi almaya =) gerçekten tamam gün içinde yalnzım akşam uyuyunca erkenden de iyice yalnız hissediyorum kendimi sağı solu arıyorum annemi kardeşlerimi falan ama nereye kadar o da. tv izliyorum hep aynı şeyler. komşum falan da yok çoğu çalışıyo gerisini tanımıyorum. temizliğe veriyorum ben de sen gibi temiz evi bi daha bi daha temziliyorum. illa bi ağlamak bağırmak trip yapmak gerekiyo sanırım anlamaları için

benimevim botanik bahçesi gibi. eşim çok seviyo. Allahtan bakımını o da yapıyo ben de :)
kurumaya başlayan yaprakları köküne yakın kısımdan makasla kesiyorum. bir de saksısı değişen çiçek acayip canlanıyo. daha bol toprakla daha büyük saksılara aldık hepsini. genel imreniyo.

canım ben bakıyorum benjamin sarmaşığım ve menekşem var. düzenli suluyorum ben bi de makasla ordan burdan bi kırpıyorum dah abi coşuyo. arada bi de doğum kontrol hapı sokuyorum topraklarına havalandırıp coştukça coşuyolar. ayda bi falan da decavit vitamin hapımdan onlara da veriyorum birer tane =) sulamasını arada bi banyoya götürüp duş tutarak yapıorum. spreyle su sıkmak da canlandırıyo.

mezosum yazdıkların okudum..şuan pekii hersey yolundamı..devlete muayene oldugunda hersey yolundamı gözüktü peki..
perilous canım tekrar tekrar teşekkür ederim sana..Allah razı olsun..

bende geldim hastaneden..3 cm açılma var ağrılarım başlamış..belim çok agrıyo..
doktor istersen yatısını yapalım..gece gelirsen bide benim için para ödeme dedi..
yok hocam ben kendi sancımı bekleyim dedim..
o zaman cuma sabah erken gel o zamana kadar dogurmamıs olursan dedi..
cuma da aynı işlemi yapacak suni sancı verecek..sonrada açılma olmadı hayde sezaryen..gelirim dedim tamam doktoruma güveniyorum ama nolur nolmaz sancım olmadan gitmeyi düşünmüyorum..

herşey yolundamı kızlar..yemek yiyip gelirim eşim bekliyor

ben 38.haftamdayım.
bende zaten sosyal yardımda çalışıyorum. kendimce belirlediğim yoksul ailelere zaman zaman kendim yardımda da bulunuyorum. adaklarım da var zaten.
allah hepimizin adaklarını kabul etsin.

canım hayırlı olsun, sen de yarın bebişine kavuşuyosun, ne güzel Allah'ım senin ve onu korusun, dualarım szinle haberlerini bekliyoruz

Kizlar evinde bitki cicek bakan var mi ? Iki tane bitkim var birisi esimin ofisi acildiginda gondermistim evlenmeden once ,gecen ofise.gittim olmus gibiydi evee getirdim cok guzel yesillendi ama arada cok kuru dallar var yine esimin bana aldigi buyuk bitkiyi duvara dayamisim yapraklarinin bir kismi kurudu sarardi ne yapmak lazim yolayim mi ben bunlari

alıntıdan gördüm canım.Rabbim sağlıklıa sıhhattle kavustursun yavruna seni.hersey çok çabuk geçip gidecek Allahın izniyle..
kavusuyosun yavruna çok şükür..

ernsil'in bebeğini göremeyi çok istiyıorum kızlar ama nası görücem, benim arkadaş listemde yok napmam lazım biri yardımcı olabilir mi?

..........46.............
Ne diyorsun kiz anlamadim :) sekerin mi 46 ?
Makasi birazdan aliyorum elime saksiyi da yarin dwgistircem :) cook mersiii

Sen bildigin karnindaki bebege nasil bakiyorsan onlara da oyle bakiyorsun masallah kan hapi da vereyim mi :)
Ilaci nasil veriyorsun bu arada bn.de elevit vererim :)

bence de kesinlikle sancıların başlayınca git; ben 6 saat suni sanci aldım ilk doğumumda sonucu sezaryen oldu

selam kızlar
bugün doktor kont vardı
bebek 2.600 gr mış
çok az geldi bana moralim bozuldu
az bi zaman kaldı daha ne kadar kilo alabilir ki
ben 15 kilo aldım o kadar kiloyu hep kendime almışım

Sen bildigin karnindaki bebege nasil bakiyorsan onlara da oyle bakiyorsun masallah kan hapi da vereyim mi :)
Ilaci nasil veriyorsun bu arada bn.de elevit vererim :)

dibine sokuyorum canım sulamadan önce kan hapını denemedim bak bi deneyim menekşemde toprağa iyi gelir belki DDD

selam kızlar geçmişi okuya okuya anca geldim perilous canım yarın doğum varmış hayırlısıyla al yavrunu kucağına.. laterneve esmer lover dan haber yok galiba.. dertsiz üzüldüm canımm ya sesini çıkar yoksa tepeden inmiyorlar.. ve 4 nisan da doğum patlaması olacak 3-4 kişi varız herhalde.. perşembeye randevu alan biri vardı galiba aklımda isim kalmamış hayırla kurtulsun inşallah..katinam açılma varmış allah bir avazda dıoğurmayı nasip etsin sağlıkla al canım bebişini...

Pericim senin için de büyük gün gelmiş canım.
Allah yardımcın olsun, kolayca atlatacaksın inşallah.
Haberlerinizi bekleriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…