2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm ya allah sabır versin en sakin olman gereken dönemde kolay değil yaşadıkların o psikoloji ne kadarda olsa insan etkilenir allah bebeğine sağlık sıhhat versin

Allah kolaylık versin cnmmm

Allah hepinizin yardımcısı olsun hepinizi korusun arkadaşım.

işiniz zor oralarda Allah yardımcınız olsun rabbim seni bebeğini herkesi korusun. orada gergin bir ortam var ama bir taraftanda senin için tatil olması iyi, tabi kötünün iyisi durumu bu

tatlım bende şanlıurfa merkezdeyim aman dikkat et oralar baya kötü olmuş bir ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım

duydum canım,Allah yardımcınız olsun,üzüldüm walla çokkeşke ortam huzurlu olsa da tatil olmasa(

durum malesefki böyle kızlar 15gün önce taşındık buraya gelir gelmez olaylar başladı. eşiminde askerliği bitmediğinden o gitti ben yalnız kaldım. annemle babam geldi şimdilik neyseki 3 hafta sonra gelecek babamız savaşta biter inşallah o zamana kadar. mutlu ve huzurlu bebeğimizi beklemeye başlayabiliriz.
lais urfa merkezde bi doktor önerin var mı? ben nehir tıp merkezinde ahmet beye gittim önceki doktorumdan sonra pek iyi gelmedi. urfayı hiç bilmediğim için doktor tavsiyen varsa alabilirim.

Az once facebooktan yazdigim bir ileti:
Mutluluğunu senden çok yaşayan ve en zor zamanlarında destekçin olanda Annedir...

Yemekte o kadar zorlaniyorum ki ama O bıkmadan sabr la ben nasil rahat ywrim diye cesitlilik yapmaya calisiyor...

Biz bebeklerimizi dusunurkenOnlarda yavrularini dusunuyorlar :)))

canım benim doktorum çağ tıp merkezinde hakan bey var memnunum aslında eskidende tanıdığımdan rahatlıkla telefonlaşabiliyorum herşeyi sorabiliyorum beni birde urfada çok iyi dr daha var academıa hastanesinde orhan yanar benim dr gitmek istersen yardımcı olabilirm sana

Kızlar,
az önce geldim eve.Bebeğim ölmüş içimde,aldılar onu benden..
iyi bakın kendinize ve bebeklerinize!!!
Dualarım sizlerle!!!

Kızlar,
Dualarım sizlerle!!!

kıyamam sana tatlım ya nasıl üzüldüm anlatamam,Allah sabır versin başka ne söylenebilir ki Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebekle kucağını doldursun inşallah
normal kontrolde mi farkettiniz yoksa kanaman mı oldu?sebebi belli mi? eğer seni üzecekse cevaplama sorularımı;ama her birimiz emanetçiyiz,sonuna kadar sağlıkla gideceğimizin garantisi yok malesef

teşekkür ederim canım 2li testimin sonucu gelsin. eşimde geldikten sonra bu doktorları da deneyeceğim.
Kızlar,
Dualarım sizlerle!!!
çok geçmiş olsun, Allah tekrar hamile kalmayı nasip etsin.
rutin kontrole gittiğinizde mi öğrendiniz yoksa herhangi bir rahatsızlığınız olduda onun üzerine mi gitmiştiniz doktora?

Kızlar,
Dualarım sizlerle!!!

canım benim allahım sana sabırlar versin.inşallah yakında hayırlısıile sağlıkla yeniden anne olmak nasip olur.

game83 çok üzüldüm iki gün önce de ikili teste girdiğini ver herşeyin normal olduğunu yazmışsın ne oldu da herşey iki günde değiştiki kuzum ya.. Herşey için Allahtan hayırlısını dile.. 6 ay önce bende düşük yaptım demekki hayırlısı böyleymiş.. Belki bebeğinin bir sıkıntısı vardı ve ömrünün sonuna kadar sana muhtaç olacakcı.. KEndini toparladığın ve senin için doğru zaman ne zamansa sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..

game83 çok üzüldüm canım benim. ne desek boş teselli değil biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın anneler... bugün canım çok sıkkın forumu okudum daha da sıkıldım, ne güzel herkesin eşi ne kadar yardımcı valla yatın kalkın dua edin

çok şükür canım iyiyim bebeğimde iyidir inşallah.sen nasılsın bi sorun yok umarım.çok üzüldüm ya game83 e.allah korusun öyle bişey olsa nasıl anlarız bilmiyorum

tamamen seninle aynı duygular içindeyim canım,içimi kocaman bir korku kapladı.. riskli günleri atlattık diye öyle rahattım ki game83'ün haberi beni alt üst etti..elbette emanetçiyiz hiç bir şeyin garantisi yok ama ilk üç ay içinde iken daha hazırdım sanki.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…