cnm ya allah sabır versin en sakin olman gereken dönemde kolay değil yaşadıkların o psikoloji ne kadarda olsa insan etkilenir allah bebeğine sağlık sıhhat versin
Allah kolaylık versin cnmmm
Allah hepinizin yardımcısı olsun hepinizi korusun arkadaşım.
işiniz zor oralarda Allah yardımcınız olsun rabbim seni bebeğini herkesi korusun. orada gergin bir ortam var ama bir taraftanda senin için tatil olması iyi, tabi kötünün iyisi durumu bu
tatlım bende şanlıurfa merkezdeyim aman dikkat et oralar baya kötü olmuş bir ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım
duydum canım,Allah yardımcınız olsun,üzüldüm walla çokkeşke ortam huzurlu olsa da tatil olmasa (
Başın sağolsun canım allah kalanlara uzun ömür versin bir daha başka acı yaşatmasın sabır versin size de inşallah. Anneannen nurlar içinde yatsın.
annelerimize Allah sağlık sıhhat versin onlar olmasa kim bakacak bize cuma bizdeydi annem yemek yaptı ama yiyemedim etle igli sorunum var midem almıyor ertesi gün balık almışlar yiyeyim diye işte anne babanın boğazından geçmiyor bile
(null)
durum malesefki böyle kızlar 15gün önce taşındık buraya gelir gelmez olaylar başladı. eşiminde askerliği bitmediğinden o gitti ben yalnız kaldım. annemle babam geldi şimdilik neyseki 3 hafta sonra gelecek babamız savaşta biter inşallah o zamana kadar. mutlu ve huzurlu bebeğimizi beklemeye başlayabiliriz.
lais urfa merkezde bi doktor önerin var mı? ben nehir tıp merkezinde ahmet beye gittim önceki doktorumdan sonra pek iyi gelmedi. urfayı hiç bilmediğim için doktor tavsiyen varsa alabilirim.
Kızlar,
az önce geldim eve.Bebeğim ölmüş içimde,aldılar onu benden..
iyi bakın kendinize ve bebeklerinize!!!
Dualarım sizlerle!!!
teşekkür ederim canım 2li testimin sonucu gelsin. eşimde geldikten sonra bu doktorları da deneyeceğim.canım benim doktorum çağ tıp merkezinde hakan bey var memnunum aslında eskidende tanıdığımdan rahatlıkla telefonlaşabiliyorum herşeyi sorabiliyorum beni birde urfada çok iyi dr daha var academıa hastanesinde orhan yanar benim dr gitmek istersen yardımcı olabilirm sana
çok geçmiş olsun, Allah tekrar hamile kalmayı nasip etsin.Kızlar,
Dualarım sizlerle!!!
Kızlar,
Dualarım sizlerle!!!
Kızlar,
Dualarım sizlerle!!!
vitamin hanipeks sizde buradasınız :) iyi misiniz?
çok şükür canım iyiyim bebeğimde iyidir inşallah.sen nasılsın bi sorun yok umarım.çok üzüldüm ya game83 e.allah korusun öyle bişey olsa nasıl anlarız bilmiyorum
herkese mutlu güzel akşamlar kızlar
Kendinize de bebişlere de iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?