2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar,
az önce geldim eve.Bebeğim ölmüş içimde,aldılar onu benden..
iyi bakın kendinize ve bebeklerinize!!!
Dualarım sizlerle!!!

Çok üzgünüm. çok geçmiş olsun. Umarım kendini fazla yıpratmazsın. En kısa zamanda yeniden hamile olabilmeni diliyorum. Bizim de dualarımız seninle.

bu sabah aldığım ikinci kötü haber allah sabır versin arkadaşımıza
allah bütün bebeklerimizi korusun onları bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar,
Dualarım sizlerle!!!

canım çok üzüldüm allah sabır versin en kısa zamanda sana başka bir melekle bu acıyı unuttursun tatlım kendine çok iyi bak.

meraba kızlar ben de yeni katıldım aranıza ama uzun zamandır takip ediyordum sizi. benim de 11. haftam. ya size bakıyorum çok neşelisiniz hiç mide bulantınız olmuyor mu? ben çok kötüyüm sürekli 24 saat midem bulanıyor 3 kilo verdim 1 aydır ne zaman ii olurum olucam acaba hiç ii olacakmışım gibi gelmiyor ama ((

Kızlar,
Dualarım sizlerle!!!

Allah böyle bur acı yaşatmasın bir daha inşallah en kısa zamanda bu acını unutturacak bir bebişi sağlıkla büyütmeni dilerim.
Haftalar ilerlediktçe bebeklerimize daha çok bağlanıyoruz ve kayıpları daha da üzücü oluyor

haftaya salı kontrole gidecektim,dün akşamdan beri beklemesem de hemen mi gitsem diye düşünüyorum bebişimin nasıl olduğunu bilmeye,içimi rahatlatmaya ihtiyacım var sizce ne yapayım?erken gitmemin ne sakıncası olabilir?

geçmiş olsun game arkadasım..ALlah birdaha yaşatmasın..Allah sabır versin..dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla aramıza dönmem bebişinle..

Günaydın hanımlar ben geldim.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Dün kan testimi göstermek için doktoruma gittim.
Hemde karnım çok ağrıyordu bebeğim için endişe içindeydim.
Doktorumdan rica ettim arada aldı beni randevusuz gitmiştim.
Oğluşumu gördüm,maşallah kocaman olmuş.Sonra doktor bakdı ben evhamlıyım kalp atışlarınıda dinletti.
İçim ancak öyle rahat etti.Çok şükür kan testindede herhangi bir sorun çıkmadı.
Bu korku,annelik hissi gerçekden çok bambaşka.Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

cnm eğer öne alma gibi bi imkanın varsa git hiç olmazsa için rahat olur benimde yarın inşallah ama ne kadarda olsa bi tedirginlik var içimde

hoş geldin canım;Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. 14. haftaya geldiğinde rahatlamaya başlarsın sende ( inşallah ), her gebelikte farklı olur ama genellikle 14. haftada azalıyor yada bitiyor..

katinamm sen ne yaptın dün?sonuçlar nasıl?bebişi gördün mü yine?

canım selam..dün tüm gün izin aldım gösterdik sonucları doktora ultrasona da girdim çok az görebildim doktor çok çabuk baktı..herşey iyi sağlıklı gözüküyor dedi..sonuç da temiz çıktı şükür..

ersnil çok sevindim tatlım bebişini yeniden sağlıklı görmene,maşallah oğlumuza Allah nazarlardan korusun onu ,darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…