2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sağlıkla sıhhatle kucağına almanı dilerim bebeğini..kolay bi doğum ve bol süt diliyorum sana :)))

Ne kadar kolay geçmiş doğumun ne güzel, Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin, eşin konusunda da Allah'tan sana sabır vermesini diliyorum. Sen şimdi hiçbir şey düşünme sadece bebeğine sarıl tadını çıkar bu güzel anların boş ver onun dışındaki her şeyi..

Hihi sagol cnm :) hep diyorum herkezin hamileligi benimki gibi olsun ben 8 kilo aldim ondan galiba rahat hissediorum kendimi:)
Ben 20 kilo aldim , karnim oyle kocaman olmadi hic tembellik ihlama tislama yok beni goren de ne bicim hamilesin sen diyor pat diye kalkiyorum esim kiziyor yavas kalk biraz diye kilo almakla degil de yapiyla alakasi var bence cnm bunun
Oyyy canim benim buyuk gun yarin :) en yakin zamanda saglikli haberlerinizi bekliyoruz vay be nereden nereye hala sasiriyorum boyle ikili test konustugum kisilerin dogum yapacak olmasina :)

Cnm yarin icin allah yardimcin olsun sag saglim kucagina alirsin insallah..iyi haberlerini bekliyoruz:)

Canım benim
İnsallah skintisiz dertsiz bir solukta kavuşursun canım .

En yakın zamanda Msj I'ni görmek isterim
Rabb'ime emanet ol canimsin
Hoscakal...

sağlıkla sıhhatle kucağına almanı dilerim bebeğini..kolay bi doğum ve bol süt diliyorum sana :)))

çok sağolun kızlar biliyorum ki dualrınınz benimle olduğu için kolay bir doğum olacak allah nasip ederse
darısı tüp topiğin başına inşalllah

umutege demek yarın prensine kavuşuyorsun. hayırla kavuş dua et bizim için.

esmer lover canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini

laterna doğum günün kutlu olsun. Allah kolay doğum nasip etsin.

hapineks sıkma canını Allah darda koymasın. doktorun iyi biriymiş. inşalah hep yanında olur.

bugün bi arkadaşımla konuştum 5 ay önce doğum yaptı yazık kızcağızın üzüntüden sütü çekilmiş bu gudubetler yüzünden. arkadaşım kilo alınca bebeği zayıf doğunca doğura doğura bunu mu doğurdun kendine mi yedin içtin yazık yazık vah vah çocuğa ddiye söylenip durmuşlar doğumdan sonra kulaklarımı tıkayacağım inşallah ben de daha şimdiden başlayanlar var aman emzik verme aman ayağında sallama,kucağına alma, yanında uyutma, oda yapmıcan mı , şu marka al, çok oturma çok kalkma, çok yeme çok içme, kim bakacak niye annen bakmıyo niye kaynanan bakmıyo, yok magnet de yaptır dağıt yok şeker de yaptır şerbet hazırla.....nelerrr nelerrrr...oturup milletten akıl alacaksın kırdıracaklar kalplerini onu istiyolar

amanamazon said:

bebegim4242 kullanıcısından alıntı
Evet cnm insallah dogumumuzda kolay olur..gerci herkez :dur seen bu guzel hamileligin acisini dogumda cekeceksin yok oyle kolay anne olmak deselerde! (Bogabilirim)

aman iyi bişi demesinler illa sıkıntı çekeceksin diye gudubetlik etsinler zaten ne meraklılar ya sıkıntıya

Evet cnm bukez yemezler :) zor olsa bile onlara inadina amaan cocuk dogurmakta ne varmis dicem haha

Masallah cnm sanada..belkide bunyeyle alakalidir cnm olabilir..

Yazik arkadasina o bebegin hakkini nasil ödicekler..zaten biz millet olarak malesef herseye maydonoz olmaya bayiliriz..benim 2yil bebegim olmadi ve milletin bana sanki özürlü gibi bakmasina gicik oluyordum cok ayipya hemen istediginde hamile kalamamak...kimseden esirgemem lafimi bebegimide istedigim gibi egitirim..ooo herkez akil vermeye cok merakli zaten..ahh ahh cok gicik oldumsende tika kulaklarini bence salla gitsin herkez istedgini desin!!

sağol canım hepiniz dualrımda olacaksınız

senin 2 sene olmadı diye benim de hemen oldu diye oturup hesap yaptılar ya her şeye var takacak kulpları nasılsa
daha ilk 3 ay söylememiştim hamile olduğumu çok fazla kimseye bana yoksa olmuyo mu diyen olmuştu...gerçi evlenmeden önce de isteyen yok mu yoksa diyolardı bikaçını bozunca kayınvalideme arsız bu gelin demişler

bu arada benim de bugün kontrolüm vardı tosun oğlum 2800 olmuş doktor 3ü bulsun yeter rahat rahat da bulur kasma dedi..elini ayağını tek tek gösterdi miniğiimin.çook ilgiliydi doktorumuz bugün sevdim yine doktorumu:))).başı aşağıda suyu da iyi çoook mutlu oldum her şey yolunda yani:))))))

ohh maaşallah tosuncuğumuza =))) inşallah böyle de devam eder herşey =)

Slm kızlar 24.03.2013 saat:23.40 da doğum yaptım..Kızım annesine doğum günü süprizi yaptı dünyaya erken geldi, prensesimle doğum günlerimiz aynı oldu:)darısı başınıza,ayrıntıları müsait olduğum bir ün paylaşıcam sizlerle hepinizi öpüyorum iyi akşamlar:)

Hahaha super:) evet evet arsizim deseydin..

Hayirli olsun cnm saglikla buyusun yavrun:) ayrintilari simdiden merak ettim normalmi oldu? :)

ooooohh bi bebişimiz daha geldiiii hadi gözün aydın sernil allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebişinizi =)))) gerçekten doğum günü hediyesi olmuş =)

ben de 1 nisanda doğursam aynı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…