- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
Arkadaşlar bende doğumumu yaptım 4-5gün önce sezeryan oldum.Şuan gayet iyiyim
o zaman sadece bebeğin için yararlı olacak şeyleri yesen nasıl olur canım? hani yediğimiz bazı yiyecekler var, besin değeri olmayan şeyler, onları kessen olur mesela.Benim kilo almak umrumda değil de bebiş benim yüzümden zarar görür diye korkuyorum. Bebek de gelişme geriliğine sebep olabilir dedi. Plasentamda da yaşlanma varDopplere yolladı yine kan akışları normal çıktı çok şükür ama 1 hafta geride bebişim. 24 Nisan dedi doğum tarihi olarak.
canım senmiydin hatırlayamadım. keşke şu tarihte doğsa doğum günlerimiz aynı olsa diye buraya yazan. eğer öyleyse dileğin gerçek olmuş. gözün aydın, mutlu bir hayatı olsun inşallah kızının.Slm kızlar 24.03.2013 saat:23.40 da doğum yaptım..Kızım annesine doğum günü süprizi yaptı dünyaya erken geldi, prensesimle doğum günlerimiz aynı oldu:)darısı başınıza,ayrıntıları müsait olduğum bir ün paylaşıcam sizlerle hepinizi öpüyorum iyi akşamlar:)
Emdikce goguslerim.sisiyor resmen.
Ins.bole.devam eder canim
bana 9 yıl önceki sezeryan doğumda sonda takılmamıştı. dr.prosedüründe yokmuş dediydiler. çok da sevinmiştim.
ama artuık bu doğumda takılacak.kafayı yiyirum. çok korkuyorum.aslında narkozdan sonra taksalar olmuyor mu sizce?
Ayy canım ne güzel bir haberArtık rahatlarsınız sen de o tatlı bebişin de Maşaallah...
Canım, çok sevindim doktorun duyarlı davranmış çok şükür. Sen de rahatlamışsındır biraz.
Doktor dedi ki: Kilonu duyunca beynim kaynadı şu an :26: Ben de çok bozuldum.
Benim kilo almak umrumda değil de bebiş benim yüzümden zarar görür diye korkuyorum. Bebek de gelişme geriliğine sebep olabilir dedi. Plasentamda da yaşlanma varDopplere yolladı yine kan akışları normal çıktı çok şükür ama 1 hafta geride bebişim. 24 Nisan dedi doğum tarihi olarak.
slm kızlar
büyük buluşmaya son bir gün kaldıyarın oğlum kucağımda olacak allah nasip ederse ben haber veremicem size telden nete girilmiyor.arkadaşıma söylicem haber vermesi için size.. inşallah güzel bir doğum hikayesi anlatmak için gelirim en kısa zamanda
merak etmeyin bizi..allaha emanet olun hepiniz hakkınızı helal edin
Slm kızlar 24.03.2013 saat:23.40 da doğum yaptım..Kızım annesine doğum günü süprizi yaptı dünyaya erken geldi, prensesimle doğum günlerimiz aynı oldu:)darısı başınıza,ayrıntıları müsait olduğum bir ün paylaşıcam sizlerle hepinizi öpüyorum iyi akşamlar:)
merhaba sevgili annelerr :) bence kilo önemli cunku hem ınsan kendını ıyıi hissediyor hemde bebek gereken vitamını zaten alıyor anneden ben 35.haftadayım 6 kılo aldım cok sukur ne bende nede oğlusumda sıkıntı yok 10 gun once oğlum 2700grdı bakalım yrn kontrol var doktorun beklentısı 10 günde 300 gr seklınde.yanı ıkı kısılık beslenme su bu dıye bırsey yok ustelık ben vejeteryanım duşunun ama aldıktan sonrada konuşmanın alemı yok ınsallah caıbuk gıder kılolar takmamak lazım :) herkesın hamılelıgi aynı olmuyo
:)
Allah kolaylık versin. Güzel haberlerle dön İNŞALLAH.slm kızlar
büyük buluşmaya son bir gün kaldıyarın oğlum kucağımda olacak allah nasip ederse ben haber veremicem size telden nete girilmiyor.arkadaşıma söylicem haber vermesi için size.. inşallah güzel bir doğum hikayesi anlatmak için gelirim en kısa zamanda
merak etmeyin bizi..allaha emanet olun hepiniz hakkınızı helal edin
Ne güzel bir sürpriz olmuş annesine. :) Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin İNŞALLAH.Slm kızlar 24.03.2013 saat:23.40 da doğum yaptım..Kızım annesine doğum günü süprizi yaptı dünyaya erken geldi, prensesimle doğum günlerimiz aynı oldu:)darısı başınıza,ayrıntıları müsait olduğum bir ün paylaşıcam sizlerle hepinizi öpüyorum iyi akşamlar:)
Hayırlı olsun. Bebiş de iyidir İNŞALLAH.Arkadaşlar bende doğumumu yaptım 4-5gün önce sezeryan oldum.Şuan gayet iyiyim
Masallah pasana:) cnm birinden birini boyama sansin yokmu acaba?? Eger satamassan tabi..Slm kizlar herkese iyi aksamlar nasilsiniz.bizim bugun doktor kontrolumuz vardi rahatmis pasam icerdekizlar bisey sorucam bizim topikte hala besik falan almayan var mi aranizda.bizim besik meselesi sorun oldu once oda yapmiycaktik simdide oda yaptik dolap falan sonradan alinca biri krem rengi biri beyaz oldu.babamizda gelip gidip bu buraya uyumsuz oldu dedikce sinirlerim bozuluyor takmis yeni besik alalim diye offf almayan varsa valla aldigimin yari fiyatina vercem.
kilo almak yada almamak tamamen bünye meselesi bence de. gırtlağıma düşkün olmadığım halde 25 kilo aldım. 38.haftamdayım.
yapı meselesi.başka bir anlam veremiyorum kendime.
canım doğum sonrası spor yapınca vücut laktik asit salgılıyormuş ve bu da anne sütünün bozulmasına neden oluyormuş. bebekte emmeyi bırakıyormuş. bilginize...Bir zamanlar 34 beden giyinen (hatta çoğu zaman 34 bedenin bile geniş olduğu) ben 20 kilo aldım. İlk zamanlarda aynaya bile bakamıyodum. Şimdi mecburen gözlerim yeni halime alıştı.
Doğumdan sonra yürüyüş bandı alıcam. Acayip zayıflama planlarım var. İnşallah uygularım da eskiye dönerim.
Masallah pasana:) cnm birinden birini boyama sansin yokmu acaba?? Eger satamassan tabi..
canım doğum sonrası spor yapınca vücut laktik asit salgılıyormuş ve bu da anne sütünün bozulmasına neden oluyormuş. bebekte emmeyi bırakıyormuş. bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?