2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
UMUTEGE canım Allah kolaylık versin, güzel haberlerini bekliyoruz.

o zaman sadece bebeğin için yararlı olacak şeyleri yesen nasıl olur canım? hani yediğimiz bazı yiyecekler var, besin değeri olmayan şeyler, onları kessen olur mesela.

canım senmiydin hatırlayamadım. keşke şu tarihte doğsa doğum günlerimiz aynı olsa diye buraya yazan. eğer öyleyse dileğin gerçek olmuş. gözün aydın, mutlu bir hayatı olsun inşallah kızının.

Emdikce goguslerim.sisiyor resmen.
Ins.bole.devam eder canim

Ersnil ne güzel yavruna süt verebilmek seni daha da mutlu etmiştir şimdi..sana bir tavsiyem olacak bir pompayla göğüslerini komple sağarsan bebişin emdikten sonra sütün daha da artar,göğüsün tamamne boşaltılması çok önemliymiş,hem böylece göğüsle ilgili sağlık problemleri yaşanmazmış ..bir uzman söyledi televizyonda,bende bu yüzden pompa arayışına girdim internette..

nayırrrr,nolamazzz...bunu hemen sormam lazım doktoruma..ben istemem takılmasını..daha önce gerek görülmediyse şimdi de görülmesin..bana ne bana nee..

plasentanda yaşlanma varsa nasıl normal doğum tarihinden bile çok sonraya erteliyor doktorun doğumunu..plasenta yaşlanmasıyla uzun süre tutmuyorlar çünkü bebeği anne karrnında..ilginççç.:26:

Arkadaşlar bende doğumumu yaptım 4-5gün önce sezeryan oldum.Şuan gayet iyiyim

aaaaa...işte sesi soluğu çıkmayanlar belli oldu neden gelemiyorlarmış..demek çoğalıp geldiniz kızlar,ne güzel,ömürlü olsun bebeleriniz ...

çok imreniyorum böyle doğuranları duydukça..bende kazasız belasız doğum yapmak istiyorum,bu endişeli haller beni mahvedecek..

merhaba sevgili annelerr :) bence kilo önemli cunku hem ınsan kendını ıyıi hissediyor hemde bebek gereken vitamını zaten alıyor anneden ben 35.haftadayım 6 kılo aldım cok sukur ne bende nede oğlusumda sıkıntı yok 10 gun once oğlum 2700grdı bakalım yrn kontrol var doktorun beklentısı 10 günde 300 gr seklınde.yanı ıkı kısılık beslenme su bu dıye bırsey yok ustelık ben vejeteryanım duşunun ama aldıktan sonrada konuşmanın alemı yok ınsallah caıbuk gıder kılolar takmamak lazım :) herkesın hamılelıgi aynı olmuyo

:)

ayyyy ne güzel doğurdum diyen geliyorAllah'ım bizede nasip et. doğum yapanlar hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bebişleriniz.

Kızım dört yandan karnımı geriyor.

Hayırla sağlıklı doğum yapsak ya

Doğum yapan tüm arkadaşların gözüaydın olsun.
Allah analı babalı büyütsün.

merhaba anneler.bebeklerinize allah sağlık uzun ömür versin maşallah onlara...doğumu yaklaşanlarada allah yardım etsin..mayıs anneleindenim.istanbul avrupa yakasında doğum yapıp hastanesinden memmun olan varmı? yani avrupa yakası için hastane önerisi dr önerisi istiyorum. normal doğum için...yardımcı olursanız sevinirim.

kilo almak yada almamak tamamen bünye meselesi bence de. gırtlağıma düşkün olmadığım halde 25 kilo aldım. 38.haftamdayım.
yapı meselesi.başka bir anlam veremiyorum kendime.

Allah kolaylık versin. Güzel haberlerle dön İNŞALLAH.

Ne güzel bir sürpriz olmuş annesine. :) Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin İNŞALLAH.

Arkadaşlar bende doğumumu yaptım 4-5gün önce sezeryan oldum.Şuan gayet iyiyim
Hayırlı olsun. Bebiş de iyidir İNŞALLAH.

Slm kizlar herkese iyi aksamlar nasilsiniz.bizim bugun doktor kontrolumuz vardi rahatmis pasam icerde kizlar bisey sorucam bizim topikte hala besik falan almayan var mi aranizda.bizim besik meselesi sorun oldu once oda yapmiycaktik simdide oda yaptik dolap falan sonradan alinca biri krem rengi biri beyaz oldu.babamizda gelip gidip bu buraya uyumsuz oldu dedikce sinirlerim bozuluyor takmis yeni besik alalim diye offf almayan varsa valla aldigimin yari fiyatina vercem.

kızlar gözünüz aydın, sağlıcakla kavuşmuşsunuz bebişlerinize, Allah bize de nasip etsin inş.

Masallah pasana:) cnm birinden birini boyama sansin yokmu acaba?? Eger satamassan tabi..

kilo almak yada almamak tamamen bünye meselesi bence de. gırtlağıma düşkün olmadığım halde 25 kilo aldım. 38.haftamdayım.
yapı meselesi.başka bir anlam veremiyorum kendime.

Bir zamanlar 34 beden giyinen (hatta çoğu zaman 34 bedenin bile geniş olduğu) ben 20 kilo aldım. İlk zamanlarda aynaya bile bakamıyodum. Şimdi mecburen gözlerim yeni halime alıştı.
Doğumdan sonra yürüyüş bandı alıcam. Acayip zayıflama planlarım var. İnşallah uygularım da eskiye dönerim.

umutege canım rabbim bizlere hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin inşallah. dualarımız seninle tatlım.

sernil canım ya senin doğumun 23 nisan değil miydi? ay ne güzel şimdi kucağında kızın. maşallah canım. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

naneli limon canım hayırlı olsun. rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

doğum yapan arkadaşlar bebişlerinizin kilosunu da yazar mısınız?

canım doğum sonrası spor yapınca vücut laktik asit salgılıyormuş ve bu da anne sütünün bozulmasına neden oluyormuş. bebekte emmeyi bırakıyormuş. bilginize...

Son düzenleme:
Masallah pasana:) cnm birinden birini boyama sansin yokmu acaba?? Eger satamassan tabi..

Canim onuda dusundum besigin krem yerlerini boyasam sprey boya ile diye onuda yaptirmiyo kokar onda bebek yaticak diyo bi yondende hakli diyorum.hatta koctasta sordum ordaki adamda olmaz zararli falan dedi.bizim besik buyuk sorun oldu valla

canım doğum sonrası spor yapınca vücut laktik asit salgılıyormuş ve bu da anne sütünün bozulmasına neden oluyormuş. bebekte emmeyi bırakıyormuş. bilginize...

Hayallerimin bu kadar çabuk suya düşeceğini tahmin etmiyodum. Kızım için sporu da ertelicez artık napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…