2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ya işte tamamen genetik miras benim iki ablam da böle olmuştu ben de 80i bulucam sanki annem de ölemiş..ama iki ablam da şu an eski kilolarındalar. diyorum ya tekli koltuğa sığamıyordu benim ablam dişi shrek gibi :))))))benim son iki haftadır çatlaklarım bile oluştu((kilo gider bi şekilde de çatlaklar bebişlerin hatırası olarak kalacak..neyse sağlıklı olsunlar da

LATERNE ve DERİNESER,
Geç oldu ama yeni yaşınız hayırlar getirsin hayatınıza. Her şey gönlünüzce olsun kızlar

Oyy ne güzel bir hediye, aldığın en güzel hediye olmuştur Rabb'im hayırlı,uzun ömür nasip etsin

Arkadaşlar bende doğumumu yaptım 4-5gün önce sezeryan oldum.Şuan gayet iyiyim

Gözünaydın canım, Allah hayırlı etsin.

Doktor da öyle söyledi canım. Süt, yoğurt, peynir, yumurta, bol bol meyve, sebze alınacak, hamur ve tuzdan uzak durulacak.

Ultrasonda tahmini doğum tarihi normalden 1 hafta sonrası göründü yani canım. Ama gerekli görürse doktor erken bir tarihte yaptırır belki ama henüz böyle bir şeyden bahsetmedi. Haftaya tekrar bekliyorum dedi. Dopplerde plasentadan bebeğe besin akışları normal çıkınca sıkıntı olmadı.
Bu arada bizim düğün tarihimiz 15 Temmuz benim SAT 11 Temmuz o yüzden zaten bebişim daha geç döllenmiştir diye düşünüyorum yani adet tarihimle ilgili olmayacak gibi. Nasıl hesaplanabilir bilmiyorum ama temmuz sonunda test yapmıştım eczaneden alıp bir şey çıkmamıştı 10 Ağustos'ta aile hekimliğinde kan testi yapıldı o gün öğrendik yani

tebrik ederim ikinize Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerinize.

tuncss ali emir nasıl ?

hanipeks tatlım doktor ne dedi suyun mu gelmiş?

Son düzenleme:
Herkese selam..

İyiyiz cok sukur..

Sariligimiz artmis.. Sut az az basladi ama memeyi kesinlikle almiyor.. Bende sagiyorum biberonla veriyorum olani.. Ustune de mama.. Zamanla cogalacak insallah..

Annelik tarifsiz bir duygu.. İnsanin ici titriyor.. Agladiginda cigerim sokuluyor sanki..

Allahim tez zamanda kurtarsin sizleri de..

Canim onuda dusundum besigin krem yerlerini boyasam sprey boya ile diye onuda yaptirmiyo kokar onda bebek yaticak diyo bi yondende hakli diyorum.hatta koctasta sordum ordaki adamda olmaz zararli falan dedi.bizim besik buyuk sorun oldu valla

Cnm burdan bir arkadasti galiba dolap boyuyan o yazmisti bebekler icin ozel boyayla boyadik diye..insallah bir cozum bulursunuz..

amin canım. memeyede alışır inşallah tatlım ya.
sütün artması için bir arkadaş 2 kuru inciri kaynatıp suyunu için demişti belki görmüşsündür.
denemekte fayda var canım benim.

Catlaklarin kalacagi kesin malesef. Ama ben su bio oile taktim bu siralar. Faydasi olur mu ki alsak ? :S

nane limon ve sernil allah analı babalı büyütsün..hayırrlı evlat olsunlar.. umutege canım sağlıkla kucağına al yavrunu..

Canım seninle sat tarihlerimizde kan testi tarihlerimizde aynı yanlış hatırlamıyorsam yumurtlama tarihimde 24-25 Temmuz falandı bana geçen hafta doktor 4-18 Nisan arasını beklicez eğer sezeryan olursada 4 Nisan'dan sonra alırım demişti bakalım yarın kontrolümüz var vereceği tarihleri paylaşırım :)

cnm ben aldım bakalım daha başlamadım ama kullanmaya bugun geldi daha resimlerde baya büyük duruyo ama bi geldi küçücük

Ben de netten arastirdim biraz. Fiyat farki cok fazla. Once bi eczanelere sorcam. Ona gore siparis veririm artik. Benim catlaklar bacaklarimda. Basenlerimden diz kapagimin arkalarina kadar bazi yerlerden et fiskiriyo resmen.

Catlaklar bunye meselesi. Arkadasim 4. ayindan itibaren yaglara boyanirdi resmen. Catir catir catladi heryeri. Ben haftada 1 aklima gelirse belki surerim. normalde 34 bedenim 13 kilo aldim simdiye kadar hic catlak yok.

kızlar benim sat ta 11 temmuz, tarihlerimiz aynı..sizin bebişlerin kilo durumu ne bizimki önden gidiyor 10 gün önce 3500 gr olmuştu bile 4 kiloyu geçerse sezeryan dedi doktor..

canım sAT TARİHİNİ SÖLEDİĞİNDE TAHMİNİ DOĞUM TARİHİN ÇIKIYOR ORTAYA..SENİNLE İKİMİZİN AYNI ZATEN 1 GÜN VAR ARADA...TAKVİMİNDEKİ TARİH İŞTE..

kızlar Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun bebişleriniz, tebrik ederim..

Catlaklar bunye meselesi. Arkadasim 4. ayindan itibaren yaglara boyanirdi resmen. Catir catir catladi heryeri. Ben haftada 1 aklima gelirse belki surerim. normalde 34 bedenim 13 kilo aldim simdiye kadar hic catlak yok.

Ne güzel ya imreniyorum valla :) benim annemde de çok çatlak olmuş. Göbeği falan çok kötü. Allahtan benim göbeğimde yok. Kendimi bununla teselli ediyorum işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…