Bir zamanlar 34 beden giyinen (hatta çoğu zaman 34 bedenin bile geniş olduğu) ben 20 kilo aldım. İlk zamanlarda aynaya bile bakamıyodum. Şimdi mecburen gözlerim yeni halime alıştı.
Doğumdan sonra yürüyüş bandı alıcam. Acayip zayıflama planlarım var. İnşallah uygularım da eskiye dönerim.
Slm kızlar 24.03.2013 saat:23.40 da doğum yaptım..Kızım annesine doğum günü süprizi yaptı dünyaya erken geldi, prensesimle doğum günlerimiz aynı oldu:)darısı başınıza,ayrıntıları müsait olduğum bir ün paylaşıcam sizlerle hepinizi öpüyorum iyi akşamlar:)
Arkadaşlar bende doğumumu yaptım 4-5gün önce sezeryan oldum.Şuan gayet iyiyim
UMUTEGE canım Allah kolaylık versin, güzel haberlerini bekliyoruz.
o zaman sadece bebeğin için yararlı olacak şeyleri yesen nasıl olur canım? hani yediğimiz bazı yiyecekler var, besin değeri olmayan şeyler, onları kessen olur mesela.
canım senmiydin hatırlayamadım. keşke şu tarihte doğsa doğum günlerimiz aynı olsa diye buraya yazan. eğer öyleyse dileğin gerçek olmuş. gözün aydın, mutlu bir hayatı olsun inşallah kızının.
Ultrasonda tahmini doğum tarihi normalden 1 hafta sonrası göründü yani canım. Ama gerekli görürse doktor erken bir tarihte yaptırır belki ama henüz böyle bir şeyden bahsetmedi. Haftaya tekrar bekliyorum dedi. Dopplerde plasentadan bebeğe besin akışları normal çıkınca sıkıntı olmadı.Ersnil ne güzel yavruna süt verebilmek seni daha da mutlu etmiştir şimdi..sana bir tavsiyem olacak bir pompayla göğüslerini komple sağarsan bebişin emdikten sonra sütün daha da artar,göğüsün tamamne boşaltılması çok önemliymiş,hem böylece göğüsle ilgili sağlık problemleri yaşanmazmış ..bir uzman söyledi televizyonda,bende bu yüzden pompa arayışına girdim internette..
plasentanda yaşlanma varsa nasıl normal doğum tarihinden bile çok sonraya erteliyor doktorun doğumunu..plasenta yaşlanmasıyla uzun süre tutmuyorlar çünkü bebeği anne karrnında..ilginççç.:26:
çok imreniyorum böyle doğuranları duydukça..bende kazasız belasız doğum yapmak istiyorum,bu endişeli haller beni mahvedecek..
Slm kızlar 24.03.2013 saat:23.40 da doğum yaptım..Kızım annesine doğum günü süprizi yaptı dünyaya erken geldi, prensesimle doğum günlerimiz aynı oldu:)darısı başınıza,ayrıntıları müsait olduğum bir ün paylaşıcam sizlerle hepinizi öpüyorum iyi akşamlar:)
Canim onuda dusundum besigin krem yerlerini boyasam sprey boya ile diye onuda yaptirmiyo kokar onda bebek yaticak diyo bi yondende hakli diyorum.hatta koctasta sordum ordaki adamda olmaz zararli falan dedi.bizim besik buyuk sorun oldu valla
amin canım. memeyede alışır inşallah tatlım ya.Herkese selam..
İyiyiz cok sukur..
Sariligimiz artmis.. Sut az az basladi ama memeyi kesinlikle almiyor.. Bende sagiyorum biberonla veriyorum olani.. Ustune de mama.. Zamanla cogalacak insallah..
Annelik tarifsiz bir duygu.. İnsanin ici titriyor.. Agladiginda cigerim sokuluyor sanki..
Allahim tez zamanda kurtarsin sizleri de..
ya işte tamamen genetik miras benim iki ablam da böle olmuştu ben de 80i bulucam sanki annem de ölemiş..ama iki ablam da şu an eski kilolarındalar. diyorum ya tekli koltuğa sığamıyordu benim ablam dişi shrek gibi :))))))benim son iki haftadır çatlaklarım bile oluştu((kilo gider bi şekilde de çatlaklar bebişlerin hatırası olarak kalacak..neyse sağlıklı olsunlar da
Catlaklarin kalacagi kesin malesef. Ama ben su bio oile taktim bu siralar. Faydasi olur mu ki alsak ? :S
LATERNE ve DERİNESER,
Geç oldu ama yeni yaşınız hayırlar getirsin hayatınıza. Her şey gönlünüzce olsun kızlar
Oyy ne güzel bir hediye, aldığın en güzel hediye olmuşturRabb'im hayırlı,uzun ömür nasip etsin
Gözünaydın canım, Allah hayırlı etsin.
Doktor da öyle söyledi canım. Süt, yoğurt, peynir, yumurta, bol bol meyve, sebze alınacak, hamur ve tuzdan uzak durulacak.
Ultrasonda tahmini doğum tarihi normalden 1 hafta sonrası göründü yani canım. Ama gerekli görürse doktor erken bir tarihte yaptırır belki ama henüz böyle bir şeyden bahsetmedi. Haftaya tekrar bekliyorum dedi. Dopplerde plasentadan bebeğe besin akışları normal çıkınca sıkıntı olmadı.
Bu arada bizim düğün tarihimiz 15 Temmuz benim SAT 11 Temmuz o yüzden zaten bebişim daha geç döllenmiştir diye düşünüyorum yani adet tarihimle ilgili olmayacak gibi. Nasıl hesaplanabilir bilmiyorum ama temmuz sonunda test yapmıştım eczaneden alıp bir şey çıkmamıştı 10 Ağustos'ta aile hekimliğinde kan testi yapıldı o gün öğrendik yani
cnm ben aldım bakalım daha başlamadım ama kullanmaya bugun geldi daha resimlerde baya büyük duruyo ama bi geldi küçücük
Canım seninle sat tarihlerimizde kan testi tarihlerimizde aynı yanlış hatırlamıyorsam yumurtlama tarihimde 24-25 Temmuz falandı bana geçen hafta doktor 4-18 Nisan arasını beklicez eğer sezeryan olursada 4 Nisan'dan sonra alırım demişti bakalım yarın kontrolümüz var vereceği tarihleri paylaşırım :)
kızlar benim sat ta 11 temmuz, tarihlerimiz aynı..sizin bebişlerin kilo durumu ne bizimki önden gidiyor 10 gün önce 3500 gr olmuştu bile4 kiloyu geçerse sezeryan dedi doktor..
Ultrasonda tahmini doğum tarihi normalden 1 hafta sonrası göründü yani canım. Ama gerekli görürse doktor erken bir tarihte yaptırır belki ama henüz böyle bir şeyden bahsetmedi. Haftaya tekrar bekliyorum dedi. Dopplerde plasentadan bebeğe besin akışları normal çıkınca sıkıntı olmadı.
Bu arada bizim düğün tarihimiz 15 Temmuz benim SAT 11 Temmuz o yüzden zaten bebişim daha geç döllenmiştir diye düşünüyorum yani adet tarihimle ilgili olmayacak gibi. Nasıl hesaplanabilir bilmiyorum ama temmuz sonunda test yapmıştım eczaneden alıp bir şey çıkmamıştı 10 Ağustos'ta aile hekimliğinde kan testi yapıldı o gün öğrendik yani
Catlaklarin kalacagi kesin malesef. Ama ben su bio oile taktim bu siralar. Faydasi olur mu ki alsak ? :S
Catlaklar bunye meselesi. Arkadasim 4. ayindan itibaren yaglara boyanirdi resmen. Catir catir catladi heryeri. Ben haftada 1 aklima gelirse belki surerim. normalde 34 bedenim 13 kilo aldim simdiye kadar hic catlak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?