üst üste acı haberler alıyorum bugün :) rengini açsın ona da razıyım valla. şimdi ben zamanla zayıflayım desem o çatlaklar sarkar kesin :SBen hep bio oili kullandim ama yinede catladim:) catlaklar gitmez birdaha bu bir gercek belki rengini acar ben inanmiyorum hem cok pahali
sizin doğum şekli belli oldu mu peki..
üst üste acı haberler alıyorum bugün :) rengini açsın ona da razıyım valla. şimdi ben zamanla zayıflayım desem o çatlaklar sarkar kesin :s
Catlaklarin kalacagi kesin malesef. Ama ben su bio oile taktim bu siralar. Faydasi olur mu ki alsak ? :S
Bebegim makat gelis. Donmedigi icin spinal sezeryan 8 Nisan a gun aldik dr umla. Hayirlisiyla donerse normal istiyorum. Ama donme ihtimali cok az suan.
üst üste acı haberler alıyorum bugün :) rengini açsın ona da razıyım valla. şimdi ben zamanla zayıflayım desem o çatlaklar sarkar kesin :S
Doktorun biiri televizyonda ilk enefes programında söylemişti..ne yaparsanız yapın ne sürerseniz sürün çatlakları engelleyemezsiniz diye..çatlayacaksa çatlar zaten diyordu..
Bende evdeyim ya televizyon izliyorum bol bol,napiiiimm..
yok canım yaa..300 kilodan zayıflamayacaksın ki sarksın..ağır ağır sağlıklı kilo verince deri toparlıyor kendini...
amannn gelmesin. tarifin çok hoş bu arada :) benimki karayolları haritası gibi :) :)çatlakların geçmediğini ben de çok duydum,
şuana kadar olmamıştı ama son 1 haftadır bir kaç çizgi oluştu, kazak sökülür ya onun gibi 2 tel kaçmış devamı gelmez inşallah...
senin durumunda olmayı tercih ederdim..enazından sezeryana mecbursun ve başka olasılığın olmadığını biliyorsun..bizim durumda doktor kararı bana bırakıyor, 4 kilo üzerinde normal doğuran var imkansız değil elbette ama omzu takılırsa sakat kalabilir %5 olasılık varmış..sonra da neden sezeryan olmadım diye pişman olursun diyor..insanın aklı karışıyor işte..bunu nasıl göze alır ki insan..
Hihi ee dost aci soylermis:) ama tunanecc hakli sarkmaz korkma benim ablam 30kg almisti dogumun ertesi gunu(normal dogum) 23kg daha az cikmisti gerisinide verdi hemen ama sana bir tavsiye normal yapacaksin galiba dogumdan sonra carsafla sIkI sIkI sar kendini ablam catlamak uzereydi okadar sIkI sarmisti kendini karni birkac haftaya geri cekildi..bende insallah ablama sardiracam kendimi:)
Bende senin yerinde olmayi tercih ederdim 4kiloda olsa bebegimi normal yoldan dogurmayi. Cunku %5 cok dusuk bir risk. sezeryanda narkozdan uyanamama da bukadr risk vardir mesela. Benim cevremde 4 kilo ustu olup normal dogum yapan insanlar var.
TATLIM MADEM istemiyorsun genel anestezi yaptırma,epidural veya spinal yaptırabilirsin sezaryenini...
ben de korse aldım doğum sonrasına hazırlık :) minnacık bişey. içine girip bidaha çıkmıcam :) gerçi uzun süre korse kullanmak iyi değil diyolar. hayırlısı artık. ablan gibi ben de doğumdan sonra kiloları vericem İNŞALLAH :) heveslendim şimdi
hamilelik süresince %1 olasılıkla bile görülebilecek o kadar sorun yaşadımki %5 çok büyük olasılık benim için..eşim de sorun olursa o vicdan azabıyla yaşayamayız sezeryan olsun diyor..bakalım doktor 2 nisanda bakıp karar verecek..biçok arkadaşım da keyfi sezeryan olduğundan bana çok büyütüyosun deyip duruyolar..o yüzden sen de sıkma canını, sağsalim doğsunlarda olan bize olsun..
Yok tatlim ben zaten spinal yaptiracagm. Arkadasa ornek verdim risklerle ilgili narkozdan uyanamama da bir risk. Spinalin de riskleri var,belden asagi bir daha tutmama riski vs vs Riskleri dusunursek cikamayiz isin icinden. Onun bebek doguma kadar 4 kilo ustu olabilirmis normal dogurmaya korkmus. Dr da sezeryana yonlendiriyormus simdiden. Omzu cikabilir vs diye. Bu yersiz bir dusunce olumlu dusunmek lazim diyorum)) degilmi ama
slm kızlar
büyük buluşmaya son bir gün kaldıyarın oğlum kucağımda olacak allah nasip ederse ben haber veremicem size telden nete girilmiyor.arkadaşıma söylicem haber vermesi için size.. inşallah güzel bir doğum hikayesi anlatmak için gelirim en kısa zamanda
merak etmeyin bizi..allaha emanet olun hepiniz hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?