2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
İyi geceler ...

Sernilim;
Hayırlı uğurlu olsun Allah anali babali
Sağlıklı huzurlu uzun ömürlü olsun fındığın
Güle güle büyüt...
Cok sevindim insallah iyisinizdir
Adı ne oldu:)
~~
naneli_limon
Gözün Aydın,sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun bebeğin
Güle güle buyut...
~~~~
Kızlar hikayelerinizi geçtim
Bebesin boyunu kilosunu adını niye kimse demiyor

önerilerin için çok sağol ben de normali tercih ederim ama doktorların konuşması insanı çok etkiliyor malesef bilmediğimiz bir konu olunca mecburen onların iki dudağının arasına bakıyoruz..bende gebelik şekeri olduğu için uzun zamandır diyetteyim zaten diyete rağmen bebek çok hızlı kilo alıyor tam bir tombik olmuş ultrasonda bakınca anlıyor insan..dediğin gibi belli olmaz belki bizim tosun son zamanda kilo almaktan vazgeçer de normal yollarla doğar..senin ufaklıkta popo üzerine oturmaktan vazgeçip doğum kanalına girer inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun..

selen 44 senin normal doğum tarihin ne zaman canım..

canım beklenen normal doğum tarihim 16 nisan..ama 2 nisandaki kontrolde 4 kiloyu bulursa kilosu doktor beklemeyip sezeryanla alınmasını öneriyor..bugün 37. haftamı doldurdum izne ayrıldım, sanırım sen de 37 sin.

Kizlar hayatta hep risk var en kotusunu dusunmeyin allahin izniyle birsey olmaz..

Canim hicbirimiz cocuk dgilizki risk nerde neyde daha fazla bilmemiz gerek tabiki. Bak ben sezeyan olacak olmama ragmen sezeryanin normal doguma oranla cok daha fazla riskli oldugunu soyliyorum. Yapacak bisey yok bu dunya saglik orgutunun bilim cevrelerinin kabul gordugu birsey. Ama yine soyluyorum kapidan disari cikmak da bir risk ona bakarsan.Cam silmek mesela kocaaan bir risk :))) ama olagan hayatimizda yapiyoruz bunlari. Ben dr un konusmasini manasiz buluyorum. Daha 4 kiloya gelmemis bir beebk soz konusu ve omzu cikar diyerek anneyi korkutuyor. Zaten hassasiz bebeklerimizden baska sey dusunmuyoruz tabiki kadin o %5 i dusunup duracak. Sezeryan yanlisi dr larin isi bunlar. En kucuk riski annenin gozune gozune sokup anneyi bunu secmeye itiyorlar. Avrupada sezeryan %5-10 yani GELİSMİS ulkelerde. Bebek ve anne icin en yararli dogru sey sartlari birazcikda olsa zorlamak ve normal yoldan bebegimize kavusmak..

offf canım sıkılıyor
eşim yine yok dün gece 1 de geldi bugünde bu saat oldu hala yok.

ben oğlumu doğurmak istemiyorum ya ne güzel şu an sadece bana ait.
içimde büyütsem olmaz mı ya

canım beklenen normal doğum tarihim 16 nisan..ama 2 nisandaki kontrolde 4 kiloyu bulursa kilosu doktor beklemeyip sezeryanla alınmasını öneriyor..bugün 37. haftamı doldurdum izne ayrıldım, sanırım sen de 37 sin.

evet canım 37 yim..gebelik şekeri olunca bebek çok irileşiyor ve bu durum sakıncalı sayılıyor doktorlar tatafından..doktorun neyi öneriyorsa öyle yap tabii..için de rahat olsun.doğum şekli değil önemli olan,bebeklerimizin sağlıklı olması..

offf canım sıkılıyor
eşim yine yok dün gece 1 de geldi bugünde bu saat oldu hala yok.

ben oğlumu doğurmak istemiyorum ya ne güzel şu an sadece bana ait.
içimde büyütsem olmaz mı ya

yaaa benim de eşim 4 gündür geceleri çok geç geliyor işten((çok sıkıldım gelse artık ösledim kocişimiii

Amin canim bebeklerimiz ve bizim icin hayirli olan ne ise o olsun insallah. Su sayfayi okumani istiyorum tam sana gore bir arastirma bu ;
blogcuanne.com/2013/02/11/bir-sezaryen-sebebi-olarak-cati-darligi/

Arkadaşlar bende doğumumu yaptım 4-5gün önce sezeryan oldum.Şuan gayet iyiyim

hey maşallah
allah sağlıklı uzuuun ömürler versin kuzularınıza

onda gebelik şekeri olduğunu dikkate almıyorsun canım..normal doğum haftasına gelene kladar o bebek kaç kilo olur biliyormusun,onu da geçtim gebelik şekeri rsikli bir durum burda bunları yazıp da korkutmak istemiyorum...normal doğum elbette ki ilk önerilen ama gelişen koplikasyonlara göre sezaryen gerekiyorsa yapılır bu da kötü bişey değil,aksine hem annenin hem de bebeğin hayatını kurtaran birşey.selen 44 dün de durumu böyle..öncelikle bizden daha bilgili olan doğal olarak bu işin eğitimini almış olan doktorlar ,neyin riskli neyin iyi olduğunu önce onlar bilir,tabii bu işi para endişesi yapanlar hariçç..yurt dışındaki doktorları abartmayalım...benim kuzenim abd de ebe,kadınların sadece kordon dolanması yüzünden ölen bebekleri oluyor,düşünsene hamile kaldığından beri doktora sayıyla gitmiş,burda olsa cahil deriz..bizim ülkemiz bebek ve anneye çok önem veriyor bence..

Bak su arastirmayi bir oku ne demek istedigimi anlayacaksin. Bir sezeryan olacaksa da normal dogum sancilari beklenmeli denenmeli olmuyorsa sezeryana donmeli. Normal dogum anne ve bebek icin okadar onemli ki...

http://annevebebisi.blogspot.com/2010/07/belgesel-natural-birth.html

ne güzel isim derdi yok
karışan yok
karga tulumba tutan yok
sadece benim şu an

Haklisin cnm..isim konusunda insallah ortak nokta bulursunuz..isim neki aslinda yani 10.bebegimiz degil anne olarak en dogal hakkimiz heveslenip isim koymak buyukler anlayisli olmali..ama malesef bazen insanin hevesini cok gzl kiriyorlar..sirf bu yuzden oglum olsun istememistim kizimada kimseye karistirtmadim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…