2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Allahım game arkadaşımızın yardımcısı olsun.
Onu okuduğumuzda eminim ki hepimizin aklından geçen soru acaba bizdede öyle bir durum varda bilmiyoruz mudur.
Gerçekden annelik duygusu insanı evhamlı yapıyor.

ay hadi geçmiş olsun tatlım,bebişimizin iyi olmasına çok sevindim..
maşallah

Günaydııınlar :103:

Güzel birgün olması dileğiyle...

ohh ne güzel hayırlı haberlerle geldin böyle devam etsin oğluşunu da görmüşsün ne güzel kan sonucun nasıl çıktı normal herhalde onunla igili yazmamışsın

cnm eğer öne alma gibi bi imkanın varsa git hiç olmazsa için rahat olur benimde yarın inşallah ama ne kadarda olsa bi tedirginlik var içimde

dayanıp bu sefer ki kontrolüme gününde gideceğim diye kendime söz vermiştim ama akşamdan beri çok tedirginim,iki gündür bulantım yada halsizliğim de yok kendi kendimi korkutmaya başladım,hiç böyle kötü düşünmezdim aslında çok etkilendim sanırım

Hoşgeldin aramıza. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun.

benim de moralim çok bozuk,okuyunca dondum kaldım

içimden çalışmak gelmiyor bugün

cnm inan sadece ehvam yapıoruz bende öle kendimi dinliorum sürekli karnımda çok şiş değil eskisi gibi hemen kötü düşünüyorum inan yarın olmak bilmio vakit geçmio bi yarın olsa görsem bebemi de içim rahatlasa

kızlar tüm gün izin aldıgınızda doktor raporu götürmek zorundamısınız işverene..

hayır rapor olmuyor bilmiyorum özel sektörde misin ama kamuda reçeteni görürmen yeterli 1 günlük izinlerde ayakta tedaviye giriyor hatta benim idarem onu da istemiyor mesala. 2 gün olunca rapor gerekiyor. 1 gün olunca reçete ya da doktordan isteyeceğin ayakta tedavi formunu götürüyorsun

Canım bende aynı şeyi düşüyorum...

Hiçbir sakıncası olmuyor,ben arada gittim...

Tedirginlik yaşamaktansa,(gerekirse) doktora açıklama yapmak daha kolay

Canım çok sevindim,gözün aydın.Bebeğinle iyiliğiniz daim olsun inş.

Maşallah minik paşamıza Gözün aydın canım...

Rabbim yavrularımızın hep iyilik,sağlık haberlerini almayı,vermeyi nasip etsin inşallah.

günaydın canım. akşam bende çok etkilendim başım ağrıdı.ama herşey allahtan.iyi düşünelimki hayır olsun.içini ferah tut.bebeklerimimz etkilenmesin.ama yinede gitmek istiyorsan böyle bi şansın varsa git en azından içindeki korku endişe geçer.bizim dr a başka bi gün gitmek istesem mümkün değil her saati dolu malesef öyle bi şansım olmuyor.

ohh ne güzel hayırlı haberlerle geldin böyle devam etsin oğluşunu da görmüşsün ne güzel kan sonucun nasıl çıktı normal herhalde onunla igili yazmamışsın

Oda normal çıktı çok şükür canım.
Herhangi bir sağlık sorunumuz yok.
O karın arğılarıda kendimi üşütmüştüm zaten barğırsak ağrısıdır.Rahim ağzında,bebeğinde yada içde bir kanama yok dedi.
Ama o korkuda bana yetti.

Maşallah minik paşamıza Gözün aydın canım...

Rabbim yavrularımızın hep iyilik,sağlık haberlerini almayı,vermeyi nasip etsin inşallah.

Çok şükür canım darısı herkesin başına.

Aminnn tüm dualarım bebeğim ve minik yiyenlerim için.
Hani bizde yasin okuyacakdık,ben çok şükür fırsat buldukça okuyorum ama,yinede hep birlikde okursak daha da içimiz rahat eder.

ayy kızlar şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum sanki,kocişim gidip randevu almış akşam doktora gideceğim;inşallah hayırlı haberlerle dönerim ( amin ) korku ve heyecandan kalbim nasıl çarpıyor anlatamam

günaydın kızlar
ben dünkü bulantıdan sora bugün gitmedim okula,bugün daha iyiyim neyse ki

game arkadaşımızı okudum, çok üzüldüm bi taraftan şok oldum ve çok merak ettim nasıl anlaşıldığını
benim zaten sürekli aklımda böle şeyler
sanırım giremedi foruma demi
nasıl olduğunu bilmiyoruz

ayy kızlar şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum sanki,kocişim gidip randevu almış akşam doktora gideceğim;inşallah hayırlı haberlerle dönerim ( amin ) korku ve heyecandan kalbim nasıl çarpıyor anlatamam

Bizim endişelerimiz hiç bitmeyecek bence.
Allahım yardımcımız olsun.game in yazısını okudukdan sonra yine kuşkulandım
Ben randevumu alayım şimdiden geçe kalmiyim.

tatlım Allahın izni ile güzel haberler ile geleceksin inşallah korkma ne olur ben hep olumlu düşünürdüm,bugünkü evhamım seni de tedirgin ettiyse özür dilerim arkadaşım

evet özel sektördeyim..daha önceki izinlerim 2 kere oldu doktora gidip işe döndüm..ama bu sefer dönmedim..ve bunu belirtmiştim tüm gün olmucagını..
eşimi gönderdim aldırdım raporu..yoksa param kesilicekmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…