canım selam..dün tüm gün izin aldım gösterdik sonucları doktora ultrasona da girdim çok az görebildim doktor çok çabuk baktı..herşey iyi sağlıklı gözüküyor dedi..sonuç da temiz çıktı şükür..
ay hadi geçmiş olsun tatlım,bebişimizin iyi olmasına çok sevindim..
maşallah
Günaydın hanımlar ben geldim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Dün kan testimi göstermek için doktoruma gittim.
Hemde karnım çok ağrıyordu bebeğim için endişe içindeydim.
Doktorumdan rica ettim arada aldı beni randevusuz gitmiştim.
Oğluşumu gördüm,maşallah kocaman olmuş.Sonra doktor bakdı ben evhamlıyım kalp atışlarınıda dinletti.
İçim ancak öyle rahat etti.Çok şükür kan testindede herhangi bir sorun çıkmadı.
Bu korku,annelik hissi gerçekden çok bambaşka.Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
kızlar tüm gün izin aldıgınızda doktor raporu götürmek zorundamısınız işverene..
cnm eğer öne alma gibi bi imkanın varsa git hiç olmazsa için rahat olur benimde yarın inşallah ama ne kadarda olsa bi tedirginlik var içimde
meraba kızlar ben de yeni katıldım aranıza ama uzun zamandır takip ediyordum sizi. benim de 11. haftam. ya size bakıyorum çok neşelisiniz hiç mide bulantınız olmuyor mu? ben çok kötüyüm sürekli 24 saat midem bulanıyor3 kilo verdim 1 aydır ne zaman ii olurum olucam acaba hiç ii olacakmışım gibi gelmiyor ama ((
benim de moralim çok bozuk,okuyunca dondum kaldım
dayanıp bu sefer ki kontrolüme gününde gideceğim diye kendime söz vermiştimama akşamdan beri çok tedirginim,iki gündür bulantım yada halsizliğim de yok kendi kendimi korkutmaya başladım,hiç böyle kötü düşünmezdim aslında çok etkilendim sanırım
kızlar tüm gün izin aldıgınızda doktor raporu götürmek zorundamısınız işverene..
haftaya salı kontrole gidecektim,dün akşamdan beri beklemesem de hemen mi gitsem diye düşünüyorumbebişimin nasıl olduğunu bilmeye,içimi rahatlatmaya ihtiyacım var sizce ne yapayım?erken gitmemin ne sakıncası olabilir?
canım selam..dün tüm gün izin aldım gösterdik sonucları doktora ultrasona da girdim çok az görebildim doktor çok çabuk baktı..herşey iyi sağlıklı gözüküyor dedi..sonuç da temiz çıktı şükür..
Günaydın hanımlar ben geldim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Dün kan testimi göstermek için doktoruma gittim.
Hemde karnım çok ağrıyordu bebeğim için endişe içindeydim.
Doktorumdan rica ettim arada aldı beni randevusuz gitmiştim.
Oğluşumu gördüm,maşallah kocaman olmuş.Sonra doktor bakdı ben evhamlıyım kalp atışlarınıda dinletti.
İçim ancak öyle rahat etti.Çok şükür kan testindede herhangi bir sorun çıkmadı.
Bu korku,annelik hissi gerçekden çok bambaşka.Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
dayanıp bu sefer ki kontrolüme gününde gideceğim diye kendime söz vermiştimama akşamdan beri çok tedirginim,iki gündür bulantım yada halsizliğim de yok kendi kendimi korkutmaya başladım,hiç böyle kötü düşünmezdim aslında çok etkilendim sanırım
ohh ne güzel hayırlı haberlerle geldin böyle devam etsin oğluşunu da görmüşsün ne güzel kan sonucun nasıl çıktı normal herhalde onunla igili yazmamışsın
Maşallah minik paşamızaGözün aydın canım...
Rabbim yavrularımızın hep iyilik,sağlık haberlerini almayı,vermeyi nasip etsin inşallah.
hayır cnm öle bi zorunluluk yok yasada var bu eğer zorlarsa aç göster belli periyodlarda ücretli izin vermek zorunda sana
ayy kızlar şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum sanki,kocişim gidip randevu almış akşam doktora gideceğim;inşallah hayırlı haberlerle dönerim ( amin ) korku ve heyecandan kalbim nasıl çarpıyor anlatamam
tatlım Allahın izni ile güzel haberler ile geleceksin inşallah korkma ne olurcnm inan sadece ehvam yapıoruz bende öle kendimi dinliorum sürekli karnımda çok şiş değil eskisi gibi hemen kötü düşünüyorum inan yarın olmak bilmio vakit geçmio bi yarın olsa görsem bebemi de içim rahatlasa
hayır rapor olmuyor bilmiyorum özel sektörde misin ama kamuda reçeteni görürmen yeterli 1 günlük izinlerde ayakta tedaviye giriyor hatta benim idarem onu da istemiyor mesala. 2 gün olunca rapor gerekiyor. 1 gün olunca reçete ya da doktordan isteyeceğin ayakta tedavi formunu götürüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?