2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ayy kızlar şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum sanki,kocişim gidip randevu almış akşam doktora gideceğim;inşallah hayırlı haberlerle dönerim ( amin ) korku ve heyecandan kalbim nasıl çarpıyor anlatamam

CNM NE GÜZEL ÇOK SEVİNDİM SIKINTI YAPIP KENDİNİDE BEBEĞİDE ÜZME BAK GÖR HİÇ BİŞEY ÇIKMAYACAK ALLAHIN İZNİ İLE BENİM SORULARIMIDA UNUTMA HATIRLAT DEMİŞTİN:d

ayy kızlar şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum sanki,kocişim gidip randevu almış akşam doktora gideceğim;inşallah hayırlı haberlerle dönerim ( amin ) korku ve heyecandan kalbim nasıl çarpıyor anlatamam

Allah'ın izniyle çok güzel haberlerle döneceksin inşallah canım benim.

Okuyalım canım bende her daim hazırım.

Arzu ederseniz 41 Yasin'le başlayabiliriz hemen.

tatlım Allahın izni ile güzel haberler ile geleceksin inşallah korkma ne olur ben hep olumlu düşünürdüm,bugünkü evhamım seni de tedirgin ettiyse özür dilerim arkadaşım

bende korkarak gittim..bebişler sağlıklı aslında laternacım..hepimiz korkuyoruz çünkü tek bi belirti bile vermiyolar..16 haftaya kadr hepimizin kafasında soru işareti olucak..ALlah onlara sağlık versin..

Bizim endişelerimiz hiç bitmeyecek bence.
Allahım yardımcımız olsun.game in yazısını okudukdan sonra yine kuşkulandım
Ben randevumu alayım şimdiden geçe kalmiyim.

canım Allahın izni ile az kaldı,hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra biraz daha kolaylaşıyor;hareket ettiği sürece biliyorsun ki bebeğin hala seninle.. inşallah Allah o güzel günleri görmeyi nasip eder her birimize ( amin )

bende korkarak gittim..bebişler sağlıklı aslında laternacım..hepimiz korkuyoruz çünkü tek bi belirti bile vermiyolar..16 haftaya kadr hepimizin kafasında soru işareti olucak..ALlah onlara sağlık versin..

evet ya ne zaman hıssedıcez merak edıyorum..sürekli sorguluyorum yasıyomudur kalbı atıyomudur.ayy ne zor işler

tatlım allahın izni ile güzel haberler ile geleceksin inşallah korkma ne olur ben hep olumlu düşünürdüm,bugünkü evhamım seni de tedirgin ettiyse özür dilerim arkadaşım

olurmu hiç o ehvam hepimizde bide bu aralar hepimizde bi psikolojik kötülük var hepimiz bi depresif hormonlarla alakalı galiba bi mutsuzluk

alma git şikayet et bu senin en doğal hakkın al azminatını görsünler ne biçim insanlar varya hayatta şunu bile çıkar yapıyor kendine

aldırdım şuan yanımda rapor..ama verirken şunu dicem verirken..demekki bana inanmayıp rapor aldırdınız bundan sonrada bende haklarımı kovala peşine düştüm haberiniz olsun dicem..hala elim ayagım titriyo yaa..

Okuyalım canım bende her daim hazırım.

Arzu ederseniz 41 Yasin'le başlayabiliriz hemen.

Tamam başlıyalım canım.
Peki nasıl yapıcaz belli bir süremiz mi olucak.
Sen müsaitsen detay ver istersen ben her şekilde uyarım.
Çokda güzel olur,hem bizim iç huzurumuz hemde bebişlerimiz için.

Amşn canım benim hayırlısıyla inşallah.
Ben netten biraz araştırayım dedim tabi okudukça pişman oldum.
O yüzden en güzeli düşünmemek dualara,allaha sığınmak.
Öbür türlü sürekli evhamlı dolaşır dururuz.

allah böyle insanların içine biraz insan sevgisi biraz vicdan koysun resmen kavga çıkarmak için yer aramışlar ama sen en güzelini yapmışsın ite dalanmaktansa çalıyı dolanmak en iyisi allahından bulsunlar

Tamam başlıyalım canım.
Peki nasıl yapıcaz belli bir süremiz mi olucak.
Sen müsaitsen detay ver istersen ben her şekilde uyarım.
Çokda güzel olur,hem bizim iç huzurumuz hemde bebişlerimiz için.

Sınırlı süreye gerek yok bence,okuyan sayı bildirir,liste yaparız ne dersiniz?

Hayırlı olsun,Allah kabul etsin inşallah.

amin canım..neler dönüyo işyerinde bilemiyosun..kim ugrastıysa ayagına dolanır zaten :))
çalışma saatlerimde de değişiklik isticem doktorumdan..elmi yaman beymi yaman..sen beni 12 saat çalıştıramazsın raporu almazsam neyim..

game canım allah sabır versin, sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah.

kızlar hepinizden çok önemli bir ricam olacak benim;artık aile gibi olduk neredeyse.. aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzülüyoruz,endişelerimiz hep aynı..
doktor kontrolümüz olduğunda ve burada bunu haber verdiğimizde kontrol sonrasında bulabildiğimiz ilk fırsatta sonucu paylaşalım ne olur.. ben sizlerin sonuçlarını da en az kendi sonucum kadar önemseyip merak ediyorum.. yazmakta geciktiğinizde mutsuz oluyorum,korkuyorum

Korku insanı ele geçiriyor değil mi? Kesinlikle aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyoruz.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar
game arkadaşımızı okuyunca şok oldum. belirtisi neydi acaba? bende sizler gibi evhamlıyım zaten. 3 haftadır da görmüyorum bebeğimi.doktora gitmeye de korkuyorum. daha önceki doktorum beni azarlamıştı. zehirlenmiş olabilir miyim diye kontrolümden 3 gün sonra doktora gitmiştim. sen daha yolun başındasın, bu nasıl büyüyecek böyle, seninle başımız dertte, zehirlendiyse ne yapıcaz olan olmuşsa kürtaj yaparız olur biter demişti. resmen nutkum tutulmuştu. birdaha da o doktora gitmedim. şimdi başka bir doktora gidiyorum erken gidersem o da tersler mi diye korkuyorum açıkçası. o da bişey derse gidebileceğim başka doktor yok. o yüzden randevu tarihimi bekliyorum. ama gidince 15 günde gelmek istiyorum diye soracağım.

kızlar ben de yasin okurum. siz ne derseniz ben ona uyarım. ama bu haftayı da bir atlatayım belki bulantılarım biraz daha azalır.

yürü be arkadaşım kim tutar seni öle işe böle cevap al walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…