ayy kızlar şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum sanki,kocişim gidip randevu almış akşam doktora gideceğim;inşallah hayırlı haberlerle dönerim ( amin ) korku ve heyecandan kalbim nasıl çarpıyor anlatamam
ayy kızlar şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum sanki,kocişim gidip randevu almış akşam doktora gideceğim;inşallah hayırlı haberlerle dönerim ( amin ) korku ve heyecandan kalbim nasıl çarpıyor anlatamam
Çok şükür canım darısı herkesin başına.
Aminnn tüm dualarım bebeğim ve minik yiyenlerim için.
Hani bizde yasin okuyacakdık,ben çok şükür fırsat buldukça okuyorum ama,yinede hep birlikde okursak daha da içimiz rahat eder.
tek günlük maaşım kesilirmiş..rapor almazsam..ama aldırdım raporu gözlerine sokucam..çok sinirliyim..
tatlım Allahın izni ile güzel haberler ile geleceksin inşallah korkma ne olurben hep olumlu düşünürdüm,bugünkü evhamım seni de tedirgin ettiyse özür dilerim arkadaşım
Bizim endişelerimiz hiç bitmeyecek bence.
Allahım yardımcımız olsun.game in yazısını okudukdan sonra yine kuşkulandım
Ben randevumu alayım şimdiden geçe kalmiyim.
bende korkarak gittim..bebişler sağlıklı aslında laternacım..hepimiz korkuyoruz çünkü tek bi belirti bile vermiyolar..16 haftaya kadr hepimizin kafasında soru işareti olucak..ALlah onlara sağlık versin..
tatlım allahın izni ile güzel haberler ile geleceksin inşallah korkma ne olurben hep olumlu düşünürdüm,bugünkü evhamım seni de tedirgin ettiyse özür dilerim arkadaşım
alma git şikayet et bu senin en doğal hakkın al azminatını görsünler ne biçim insanlar varya hayatta şunu bile çıkar yapıyor kendine
Okuyalım canım bende her daim hazırım.
Arzu ederseniz 41 Yasin'le başlayabiliriz hemen.
canım Allahın izni ile az kaldı,hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra biraz daha kolaylaşıyor;hareket ettiği sürece biliyorsun ki bebeğin hala seninle.. inşallah Allah o güzel günleri görmeyi nasip eder her birimize ( amin )
evet özel sektördeyim..daha önceki izinlerim 2 kere oldu doktora gidip işe döndüm..ama bu sefer dönmedim..ve bunu belirtmiştim tüm gün olmucagını..
Eşimi gönderdim aldırdım raporu..yoksa param kesilicekmiş..
Tamam başlıyalım canım.
Peki nasıl yapıcaz belli bir süremiz mi olucak.
Sen müsaitsen detay ver istersen ben her şekilde uyarım.
Çokda güzel olur,hem bizim iç huzurumuz hemde bebişlerimiz için.
Sınırlı süreye gerek yok bence,okuyan sayı bildirir,liste yaparız ne dersiniz?
Hayırlı olsun,Allah kabul etsin inşallah.
allah böyle insanların içine biraz insan sevgisi biraz vicdan koysun resmen kavga çıkarmak için yer aramışlar ama sen en güzelini yapmışsın ite dalanmaktansa çalıyı dolanmak en iyisi allahından bulsunlar
kızlar hepinizden çok önemli bir ricam olacak benim;artık aile gibi olduk neredeyse.. aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzülüyoruz,endişelerimiz hep aynı..
doktor kontrolümüz olduğunda ve burada bunu haber verdiğimizde kontrol sonrasında bulabildiğimiz ilk fırsatta sonucu paylaşalım ne olur.. ben sizlerin sonuçlarını da en az kendi sonucum kadar önemseyip merak ediyorum.. yazmakta geciktiğinizde mutsuz oluyorum,korkuyorum
amin canım..neler dönüyo işyerinde bilemiyosun..kim ugrastıysa ayagına dolanır zaten :))
çalışma saatlerimde de değişiklik isticem doktorumdan..elmi yaman beymi yaman..sen beni 12 saat çalıştıramazsın raporu almazsam neyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?