tek günlük maaşım kesilirmiş..rapor almazsam..ama aldırdım raporu gözlerine sokucam..çok sinirliyim..
merhaba arkadaşlar
game arkadaşımızı okuyunca şok oldum. belirtisi neydi acaba? bende sizler gibi evhamlıyım zaten. 3 haftadır da görmüyorum bebeğimi.doktora gitmeye de korkuyorum. daha önceki doktorum beni azarlamıştı. zehirlenmiş olabilir miyim diye kontrolümden 3 gün sonra doktora gitmiştim. sen daha yolun başındasın, bu nasıl büyüyecek böyle, seninle başımız dertte, zehirlendiyse ne yapıcaz olan olmuşsa kürtaj yaparız olur biter demişti. resmen nutkum tutulmuştu. birdaha da o doktora gitmedim. şimdi başka bir doktora gidiyorum erken gidersem o da tersler mi diye korkuyorum açıkçası. o da bişey derse gidebileceğim başka doktor yok. o yüzden randevu tarihimi bekliyorum. ama gidince 15 günde gelmek istiyorum diye soracağım.
yürü be arkadaşım kim tutar seni öle işe böle cevap al walla
kızlar valla ben de özel de çalıştım, taşeron firma aracılığıyla resmi kurumdada çalıştım ama böyle insanlara denk gelmedim.sok gözlerine bende resmi kurulultayım ama taşeron firma üzerinden çalışıyor gözüküyorum ve bizde rapor almazsan bir güne iki günlük maaş ve sigorta kesiliyor çarp suratlarına raporuna adaletsizlik bu başka bişey değil sanki yalan söyleniyor ayıp
Allah yardımcın olsun tatlım,bir kez böyle sürtüşme oldumu huzur kalmıyoraldırdım şuan yanımda rapor..ama verirken şunu dicem verirken..demekki bana inanmayıp rapor aldırdınız bundan sonrada bende haklarımı kovala peşine düştüm haberiniz olsun dicem..hala elim ayagım titriyo yaa..
Arkadaşlar, dün doktorum aradı. Kan sonuçlarım çıkmış. Çok şükür herhangi bir risk ve sorun yokmuş. İçim rahatladı tabi ki ama bugün konuşulanlardan sonra 18 ekim e kadar nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
eşime dua etsin o doktor yoksa ben onun peşini bırakmazdım. gücümün yettiği yere kadar şikayetimi de yapardım. bulunduğumuz yerde eşimi herkes tanıyor. eşim uygun olmaz herkes bizi konuşur dediği için uğraşmadım.O ne biçim doktormuş öyle.Doktorların bence pozitif olması çok önemli.
Allaha şükür ben doktorum konusunda şanslıyım.Dün randevum olmamasına rağmen gittim.
Evhamlı hastanız geldi dedim gülümsedi hemen.Olur mu öyle şey gel bakalım bebeğimize dedi.
Bebeğimi gördük maşallah büyümüş oğlumuz dedi.Sorularımı cevapladı güler yüzle.
Ne bilim ii hissettim kendimi.İçin rahat değilse git gör bebeğini canım.Sen hamilesin sonuçda evhamlı olman çok normal.
Git içini rahatlar,kendi kendini yemekden iyidir.
CNM NE GÜZEL ÇOK SEVİNDİM SIKINTI YAPIP KENDİNİDE BEBEĞİDE ÜZME BAK GÖR HİÇ BİŞEY ÇIKMAYACAK ALLAHIN İZNİ İLE BENİM SORULARIMIDA UNUTMA HATIRLAT DEMİŞTİN:d
kızlar hepinizden çok önemli bir ricam olacak benim;artık aile gibi olduk neredeyse.. aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzülüyoruz,endişelerimiz hep aynı..
doktor kontrolümüz olduğunda ve burada bunu haber verdiğimizde kontrol sonrasında bulabildiğimiz ilk fırsatta sonucu paylaşalım ne olur.. ben sizlerin sonuçlarını da en az kendi sonucum kadar önemseyip merak ediyorum.. yazmakta geciktiğinizde mutsuz oluyorum,korkuyorum
canım Allah yardım etsinde bu raporu alabileyim.. çok zoruma gitti çok..
kızlar valla ben de özel de çalıştım, taşeron firma aracılığıyla resmi kurumdada çalıştım ama böyle insanlara denk gelmedim.
özeldeyken banka sınavlarına ya da mülakata giderdim müdürümede açık açık söylerdim. izin dilekçesi yazdırırdı. sağ salim dönüncede bana verir sen bunu yırt derdi.işleme koymıcam yıllık izinden düşülmesin derdi. hastalandığımızda falan senin bize faydan yok hadi eve git der hatta işyerinin aracıyla eve gönderirdi ben veya bir başkası kim olursa olsun davranışı böyleydi.arada iyi insanlarda çıkıyor demekki.
Arkadaşlar, dün doktorum aradı. Kan sonuçlarım çıkmış. Çok şükür herhangi bir risk ve sorun yokmuş. İçim rahatladı tabi ki ama bugün konuşulanlardan sonra 18 ekim e kadar nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
9 ekim'e randevu kurmuştum senin sorun için ama şimdi sen de hatırlattın,artık unutmam tatlım sorarım merak etme
kızlar valla ben de özel de çalıştım, taşeron firma aracılığıyla resmi kurumdada çalıştım ama böyle insanlara denk gelmedim.
özeldeyken banka sınavlarına ya da mülakata giderdim müdürümede açık açık söylerdim. izin dilekçesi yazdırırdı. sağ salim dönüncede bana verir sen bunu yırt derdi.işleme koymıcam yıllık izinden düşülmesin derdi. hastalandığımızda falan senin bize faydan yok hadi eve git der hatta işyerinin aracıyla eve gönderirdi ben veya bir başkası kim olursa olsun davranışı böyleydi.arada iyi insanlarda çıkıyor demekki.
:18: eşime dua etsin o doktor yoksa ben onun peşini bırakmazdım. gücümün yettiği yere kadar şikayetimi de yapardım. bulunduğumuz yerde eşimi herkes tanıyor. eşim uygun olmaz herkes bizi konuşur dediği için uğraşmadım.
randevu tarihimi değiştireyim diye aradım bu hafta doluymuş. randevusuz gittim bi kere 3 saat falan bekledik.pazartesi günü 9da randevum o zamana kadar sabredicem artık
game83 çok üzüldüm canım, Allah sabır versin,
dağıldım ben de resmen , kontrolüme daha 11 gün var nası dayanıcam bilmyorum ben de grip oldum çöok fena evdeyim yatıyorum,
kızlar bişe sorucam göğüslerim hamilelğin başından beri hep şişti, hatta gidip büyük sütyen flaan aldım ama 2 gündür pek mide bulantım da yok( gerçi grip için zencefil yiyiorum o da iyi gelmiş olabilir de) göğüslerim de indi, hiç acımıyo şimdi, önceden dokunamıyodum, korkuyorum bebeğime bişe mi oldu diye, bi de hastayım kayınvalidemde bebek de hasta oldu diyip duruyo, sizde göğüsler ne durumda, çok panik oldum
cnm çok sağol yarın bende tüm gün yokum perşembeye artık konuşuruz inş mutlu haberlerimizi sormamı istediğin bişey varsa sorarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?