2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
katinam canım gözün aydın. hep sağlıklı haberler verirsin inşallah. darısı başımıza...
patronuna da sinir oldum. keyfi gezmeye gitmedin, sağlık için izin alıyorsun ve bunu kesiyorlar 1 gün idare edememişler mi? hayret bişey...allah ıslah etsin böyle insanları.

tek günlük maaşım kesilirmiş..rapor almazsam..ama aldırdım raporu gözlerine sokucam..çok sinirliyim..

sok gözlerine bende resmi kurulultayım ama taşeron firma üzerinden çalışıyor gözüküyorum ve bizde rapor almazsan bir güne iki günlük maaş ve sigorta kesiliyor çarp suratlarına raporuna adaletsizlik bu başka bişey değil sanki yalan söyleniyor ayıp

O ne biçim doktormuş öyle.Doktorların bence pozitif olması çok önemli.
Allaha şükür ben doktorum konusunda şanslıyım.Dün randevum olmamasına rağmen gittim.
Evhamlı hastanız geldi dedim gülümsedi hemen.Olur mu öyle şey gel bakalım bebeğimize dedi.
Bebeğimi gördük maşallah büyümüş oğlumuz dedi.Sorularımı cevapladı güler yüzle.
Ne bilim ii hissettim kendimi.İçin rahat değilse git gör bebeğini canım.Sen hamilesin sonuçda evhamlı olman çok normal.
Git içini rahatlar,kendi kendini yemekden iyidir.

kızlar valla ben de özel de çalıştım, taşeron firma aracılığıyla resmi kurumdada çalıştım ama böyle insanlara denk gelmedim.
özeldeyken banka sınavlarına ya da mülakata giderdim müdürümede açık açık söylerdim. izin dilekçesi yazdırırdı. sağ salim dönüncede bana verir sen bunu yırt derdi.işleme koymıcam yıllık izinden düşülmesin derdi. hastalandığımızda falan senin bize faydan yok hadi eve git der hatta işyerinin aracıyla eve gönderirdi ben veya bir başkası kim olursa olsun davranışı böyleydi.arada iyi insanlarda çıkıyor demekki.

Arkadaşlar, dün doktorum aradı. Kan sonuçlarım çıkmış. Çok şükür herhangi bir risk ve sorun yokmuş. İçim rahatladı tabi ki ama bugün konuşulanlardan sonra 18 ekim e kadar nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum

Allah yardımcın olsun tatlım,bir kez böyle sürtüşme oldumu huzur kalmıyor belki dün sen yokken ters bir şeyler olmuştur o nedenle böyle gıcık davranıyorlardır,düzelir belki tavırları..

Çok şükür canım çok sevindim senin adına.Darısı tüm arkadaşların başına inşallah.
Bende ilk okuduğumda öyle düşündüm,ama içimizi ferah tutmak zorundayız.
Kendimizi bir yere kapatsak bile olacağı varsa yine olur.
Allahım hakkımızda hayırlısını naip etsin.

:18: eşime dua etsin o doktor yoksa ben onun peşini bırakmazdım. gücümün yettiği yere kadar şikayetimi de yapardım. bulunduğumuz yerde eşimi herkes tanıyor. eşim uygun olmaz herkes bizi konuşur dediği için uğraşmadım.
randevu tarihimi değiştireyim diye aradım bu hafta doluymuş. randevusuz gittim bi kere 3 saat falan bekledik.pazartesi günü 9da randevum o zamana kadar sabredicem artık

Son düzenleme:
CNM NE GÜZEL ÇOK SEVİNDİM SIKINTI YAPIP KENDİNİDE BEBEĞİDE ÜZME BAK GÖR HİÇ BİŞEY ÇIKMAYACAK ALLAHIN İZNİ İLE BENİM SORULARIMIDA UNUTMA HATIRLAT DEMİŞTİN:d

9 ekim'e randevu kurmuştum senin sorun için ama şimdi sen de hatırlattın,artık unutmam tatlım sorarım merak etme

canım ya gerçekten doğru diyorsun aile gibi olduk bende aynı şekilde merak ediyorum nasıl geçti doktor ne dedi diye ayrıca game83 için de çok üzüldüm acaba neden böyle oldu tabi Allah bilir nedenini ama 2'li test iyi geçmişken böyle bir durum korkutuyor umarım başka bebeklerimiz gitmez sağlıkla güzel bir hamilelik geçiririz

game83 çok üzüldüm canım, Allah sabır versin,
dağıldım ben de resmen , kontrolüme daha 11 gün var nası dayanıcam bilmyorum ben de grip oldum çöok fena evdeyim yatıyorum,
kızlar bişe sorucam göğüslerim hamilelğin başından beri hep şişti, hatta gidip büyük sütyen flaan aldım ama 2 gündür pek mide bulantım da yok( gerçi grip için zencefil yiyiorum o da iyi gelmiş olabilir de) göğüslerim de indi, hiç acımıyo şimdi, önceden dokunamıyodum, korkuyorum bebeğime bişe mi oldu diye, bi de hastayım kayınvalidemde bebek de hasta oldu diyip duruyo, sizde göğüsler ne durumda, çok panik oldum

cnm özel hiç farketmiyor yeterki karşınızdaki insan olsun kişilik meselesi bende gidiyorum daha beni ararlar nasıl sonuçlar varmı bi yaramazlık diye allah böle insanlardan uzak tutsun kişilik meselesi gerçekten herkes yönetici olamıyor işte

cnm sonuçlarına çok sevindim inş darısı başıma kendini boş yere sıkıntıya sokup bebeğide üzme

9 ekim'e randevu kurmuştum senin sorun için ama şimdi sen de hatırlattın,artık unutmam tatlım sorarım merak etme

cnm çok sağol yarın bende tüm gün yokum perşembeye artık konuşuruz inş mutlu haberlerimizi sormamı istediğin bişey varsa sorarım bende

keşke böyle olsa işyerleri ama öyle olmuyor nereden para kıssak diye bakıyorlar çalıştığım kurumdaki müdüre hamile olduğumu söyledim bu aralar belki fazla izin alabilirm dedim hayırlısı olsun bile demedi doktora gidip işe geri geleceksin demi diye sordu evet dedim iyi tamam dedi bu kadar yani rapor falan almayayım diye mazallah iş yeri batar ben yokken

İçini ferah tut canım.Allahım izniyle hiç bir şeyi yoktur bebeğinin.

Hey allahım ya kayınvalidende çok güzel motive etmiş seni.
Canım benimde mide bulantılarım azaldı hatta hiç yok gibi,ama dün bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim gayet sağlıklı.
Gögüsler konusuna gelince benimkide normalden daha büyük oldu,bazen bende senin gibi hiç dokunamıyorum acıyor,bazende gayet normal.
İçini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…