haftaya salı kontrole gidecektim,dün akşamdan beri beklemesem de hemen mi gitsem diye düşünüyorumbebişimin nasıl olduğunu bilmeye,içimi rahatlatmaya ihtiyacım var sizce ne yapayım?erken gitmemin ne sakıncası olabilir?
Günaydın hanımlar ben geldim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Dün kan testimi göstermek için doktoruma gittim.
Hemde karnım çok ağrıyordu bebeğim için endişe içindeydim.
Doktorumdan rica ettim arada aldı beni randevusuz gitmiştim.
Oğluşumu gördüm,maşallah kocaman olmuş.Sonra doktor bakdı ben evhamlıyım kalp atışlarınıda dinletti.
İçim ancak öyle rahat etti.Çok şükür kan testindede herhangi bir sorun çıkmadı.
Bu korku,annelik hissi gerçekden çok bambaşka.Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
game83 çok üzüldüm canım, Allah sabır versin,
dağıldım ben de resmen , kontrolüme daha 11 gün var nası dayanıcam bilmyorum ben de grip oldum çöok fena evdeyim yatıyorum,
kızlar bişe sorucam göğüslerim hamilelğin başından beri hep şişti, hatta gidip büyük sütyen flaan aldım ama 2 gündür pek mide bulantım da yok( gerçi grip için zencefil yiyiorum o da iyi gelmiş olabilir de) göğüslerim de indi, hiç acımıyo şimdi, önceden dokunamıyodum, korkuyorum bebeğime bişe mi oldu diye, bi de hastayım kayınvalidemde bebek de hasta oldu diyip duruyo, sizde göğüsler ne durumda, çok panik oldum
Hey allahım ya kayınvalidende çok güzel motive etmiş seni.
Canım benimde mide bulantılarım azaldı hatta hiç yok gibi,ama dün bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim gayet sağlıklı.
Gögüsler konusuna gelince benimkide normalden daha büyük oldu,bazen bende senin gibi hiç dokunamıyorum acıyor,bazende gayet normal.
İçini ferah tut.
Hoşgeldin, iyi sonuçlarla dönmene çok sevindim. İyi haberler almaya ihtiyacımız var.
evet kayınvalidem süper canım ya, benim zaten canım sıkkın 4 gündür yatıyorum, bi de üstüne o , sabah da okuyunca iyice kötü oldum,
keşke ben de görebilsem bebeğimi de rahat etsem,inş. bişe yoktur,saol canım
Niyet ettik,niyet eyledik Allah rızası için 41 Yasin-i Şerif okumaya;
OKUYANLAR:
Mergen - 1 Yasin-i Şerif
Sen moralini yüksek tut canım.
Emin ol herşey yolundadır.Allahım korusun bebişlerimizi.
İnan bana görsen bile içindeki korku bir anlık gidiyor,sonra yine aynı korku oluşuyor içinde.
Allahım bu süreçde yardımcımız olsun.
Allah kabul etsin canım benim.
evet kayınvalidem süper canım ya, benim zaten canım sıkkın 4 gündür yatıyorum, bi de üstüne o , sabah da okuyunca iyice kötü oldum,
keşke ben de görebilsem bebeğimi de rahat etsem,inş. bişe yoktur,saol canım
Allah kabul etsin canım benim.
Ah bu kayınvalideler,neden böyle davranırlarki sanki
Endişe etme canım benim zaman geçtikce belirtiler azalıyor...
Allah'ın izniyle bebişlerimiz iyiler,güzel güzel büyüyorlar,gelişiyorlar...
Acil şifalar dilerim.
Amin,inşallah,Allah razı olsun canım
amin cnm inş. inş. iyidr bebeğim, bi de şu 2li, trama testine girsem daha bi iyi olucak sanki
kızlar günaydın dün arkadaşımı havalimanına birakmisken bskirkoyde akrabalarının hastanesi var düğünden önce ameliyat olmuştu hadi buraya kadar gelmişken kontrole gidelim dedim gittik sonra hastane sahibi akrabimixin yanına gittik hamile olduğumu söyleyince bizum doktora gorunsene prof kendisi dedi bende zaten bebisi 3 hafta göremiyorum diye deli oluyordum gittik adam bildiğin beyaz sacli gözlüklü tombis bir prof.sohbet ettik çok esprili.sonra içeri girdik bebisi gösterdi kocaman olmuş kıpır kıpır parmağını emiyordu eşim baktı monitöre bebis bize doğru döndü :) çok şükür kalbide atıyordu maşallah sonra masaya geçtik bana 5 tane iğne yazmasın mi neden dedim bebeğin eşinden hafif sızıntı var dedi iki gunde bir vurun aslan gb olacaksın dedi çok saglikli bebeğin merak etme dedi sevincim yarım kaldi ama moralimi bozmiycam ama hiç nedenini sormadım ada çayı ictim iki defa belki ondandr zaten ilk başta dikkat ettigim kadar etmiyordum son zamanlarda simarmistim ders oldu bsna internette arastirdimm hepgebelugin son aylarundaki kanamalardan bahsediyorlar moral bozuyor dün yazacaktim tam game den gelen haber bni bitirdi allah sabır versin bizim bebisleri de korusun ben simdi biseyler yiyip abdest alican sonra yasin okuycam allah izin verirse haber vermek için girdim bence sizlerde örünün doktora başka doktoragidun parasıyla değil mi canım bu ,
Okuyalım canım bende her daim hazırım.
Arzu ederseniz 41 Yasin'le başlayabiliriz hemen.
amin cnm inş. inş. iyidr bebeğim, bi de şu 2li, trama testine girsem daha bi iyi olucak sanki
Kızlar günaydın dün arkadaşımı havalimanına birakmisken bskirkoyde akrabalarının hastanesi var düğünden önce ameliyat olmuştu hadi buraya kadar gelmişken kontrole gidelim dedim gittik sonra hastane sahibi akrabimixin yanına gittik hamile olduğumu söyleyince bizum doktora gorunsene prof kendisi dedi bende zaten bebisi 3 hafta göremiyorum diye deli oluyordum gittik adam bildiğin beyaz sacli gözlüklü tombis bir prof.sohbet ettik çok esprili.sonra içeri girdik bebisi gösterdi kocaman olmuş kıpır kıpır parmağını emiyordu eşim baktı monitöre bebis bize doğru döndü :) çok şükür kalbide atıyordu maşallah sonra masaya geçtik bana 5 tane iğne yazmasın mi neden dedim bebeğin eşinden hafif sızıntı var dedi iki gunde bir vurun aslan gb olacaksın dedi çok saglikli bebeğin merak etme dedi sevincim yarım kaldi ama moralimi bozmiycam ama hiç nedenini sormadım Ada çayı ictim iki defa belki ondandr zaten ilk başta dikkat ettigim kadar etmiyordum son zamanlarda simarmistim ders oldu bsna internette arastirdimm hepgebelugin son aylarundaki kanamalardan bahsediyorlar moral bozuyor dün yazacaktim tam game den gelen haber bni bitirdi Allah sabır versin bizim bebisleri de korusun ben simdi biseyler yiyip abdest alican sonra yasin okuycam Allah izin verirse haber vermek için girdim bence sizlerde örünün doktora başka doktoragidun parasıyla değil mi canım bu ,
çok geçmiş olsun canım bak sakın adaçayı içme düşük tehlikesi yaratırmış doktorum dedi dinlen c vitamini al bol bol çabucak iyileş bebeşin hasta değil çok biliyor kaynanan annesi halsiz biraz o kadar o paşalar gibi rahat iyi yatıyor içerde :) benimde göğüsler şişti çok fena balensiz sütyen aldım penye sıkmasın rahat etsin diye 100 beden biraz büyük ama yakında onu bile geçer nadide sultanla yarışırım :))
Bende girmeden önce çok telaşlıydım,ama allaha şükür hiç korkulduğu gibi değil.
Bebeğini kocaman olmuş göreceksin ve çok mutlu olucaksın korkularda uçup gidecek allahın izniyle.
canım çok geçmiş olsun kayınvalidende öyle görmüş canım eski insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?