2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
game83 kuzum çok üzüldüm allah sabır versin benimde hep korkum budur ilk günden beri son zamanlarda sürekli karnıma dokunuyorum allahım sana emanet diyorum rabbim hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın

İyi yapmışsın akşama randevu almakla. İşten izin almam mümkün değil. Eve gidip sadece uyumak istiyorum.

Hoşgeldin, iyi sonuçlarla dönmene çok sevindim. İyi haberler almaya ihtiyacımız var.

katinam maalesef insanlarda hiç vicdan kalmamış beni patronda bazen espri yapıyor yıllık izinden kullanın diye bende inat yıllık iznimi 2 yıldır kullanmıyorum hep rapor alıyorum raporu görünce hiç birşey diyemiyor bunlara müstahak üzme kendini tamam mı tatlım

çok geçmiş olsun canım bak sakın adaçayı içme düşük tehlikesi yaratırmış doktorum dedi dinlen c vitamini al bol bol çabucak iyileş bebeşin hasta değil çok biliyor kaynanan annesi halsiz biraz o kadar o paşalar gibi rahat iyi yatıyor içerde :) benimde göğüsler şişti çok fena balensiz sütyen aldım penye sıkmasın rahat etsin diye 100 beden biraz büyük ama yakında onu bile geçer nadide sultanla yarışırım :))

Niyet ettik,niyet eyledik Allah rızası için 41 Yasin-i Şerif okumaya;

OKUYANLAR:

Mergen - 1 Yasin-i Şerif

evet kayınvalidem süper canım ya, benim zaten canım sıkkın 4 gündür yatıyorum, bi de üstüne o , sabah da okuyunca iyice kötü oldum,
keşke ben de görebilsem bebeğimi de rahat etsem,inş. bişe yoktur,saol canım

Sen moralini yüksek tut canım.
Emin ol herşey yolundadır.Allahım korusun bebişlerimizi.
İnan bana görsen bile içindeki korku bir anlık gidiyor,sonra yine aynı korku oluşuyor içinde.
Allahım bu süreçde yardımcımız olsun.

Niyet ettik,niyet eyledik Allah rızası için 41 Yasin-i Şerif okumaya;

OKUYANLAR:

Mergen - 1 Yasin-i Şerif

Allah kabul etsin canım benim.

amin cnm inş. inş. iyidr bebeğim, bi de şu 2li, trama testine girsem daha bi iyi olucak sanki

Ah bu kayınvalideler,neden böyle davranırlarki sanki

Endişe etme canım benim zaman geçtikce belirtiler azalıyor...

Allah'ın izniyle bebişlerimiz iyiler,güzel güzel büyüyorlar,gelişiyorlar...

Acil şifalar dilerim.

Allah kabul etsin canım benim.

Amin,inşallah,Allah razı olsun canım

Kızlar günaydın dün arkadaşımı havalimanına birakmisken bskirkoyde akrabalarının hastanesi var düğünden önce ameliyat olmuştu hadi buraya kadar gelmişken kontrole gidelim dedim gittik sonra hastane sahibi akrabimixin yanına gittik hamile olduğumu söyleyince bizum doktora gorunsene prof kendisi dedi bende zaten bebisi 3 hafta göremiyorum diye deli oluyordum gittik adam bildiğin beyaz sacli gözlüklü tombis bir prof.sohbet ettik çok esprili.sonra içeri girdik bebisi gösterdi kocaman olmuş kıpır kıpır parmağını emiyordu eşim baktı monitöre bebis bize doğru döndü :) çok şükür kalbide atıyordu maşallah sonra masaya geçtik bana 5 tane iğne yazmasın mi neden dedim bebeğin eşinden hafif sızıntı var dedi iki gunde bir vurun aslan gb olacaksın dedi çok saglikli bebeğin merak etme dedi sevincim yarım kaldi ama moralimi bozmiycam ama hiç nedenini sormadım Ada çayı ictim iki defa belki ondandr zaten ilk başta dikkat ettigim kadar etmiyordum son zamanlarda simarmistim ders oldu bsna internette arastirdimm hepgebelugin son aylarundaki kanamalardan bahsediyorlar moral bozuyor dün yazacaktim tam game den gelen haber bni bitirdi Allah sabır versin bizim bebisleri de korusun ben simdi biseyler yiyip abdest alican sonra yasin okuycam Allah izin verirse haber vermek için girdim bence sizlerde örünün doktora başka doktoragidun parasıyla değil mi canım bu ,

İnş. canım Ağzından bal damlıyo:)çok saol canım

cnm çok geçmiş olsun allahtan bebeğine birşey olmamış allah korumuş aslında bende bi 2 doktora gitmekten yanayım

amin cnm inş. inş. iyidr bebeğim, bi de şu 2li, trama testine girsem daha bi iyi olucak sanki

Bende girmeden önce çok telaşlıydım,ama allaha şükür hiç korkulduğu gibi değil.
Bebeğini kocaman olmuş göreceksin ve çok mutlu olucaksın korkularda uçup gidecek allahın izniyle.

Canım merhaba hoşgeldin.

Bebişi görmüşsün maşallah,sağlığı daim olsun inş.

İğne olarak progestan mı yazdı?Moralini bozma tedbir amaçlı yazmıştır...Şifa olsun,iyiliğine iyilik katsın miniğimize inşallah

yok cnm adaçayı içmiyorum, ıhlamur kuşburnu zencefil içiyprum mandalina portakal yiyorum, çok canımı sıktı ya psikoljimi bozdu işte herhalde evet gögüslerim şiş i damarlı hala ama dokununca acımnıyo işte ben de işkillendim,çünkü önceden dokununca acıyodu yani

Bende girmeden önce çok telaşlıydım,ama allaha şükür hiç korkulduğu gibi değil.
Bebeğini kocaman olmuş göreceksin ve çok mutlu olucaksın korkularda uçup gidecek allahın izniyle.

inş. canım inş. o günü bekliyorum sabırsızlıkla eşim de haftaya p.tesi yurtdışına gidicek 5 gün yok o gelince 13ünde gidicez işte 2liye ya o yokken bişe olursa die kuruyorum ya hep belki de ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…