2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
insallah,
Yok canım yüzü güzel demek
Hatta efendimize gül-i rana diye hitap ediliyor
Revnak tan geliyor manası .

sağol voltajım sen bitanesin

canım Rabbim yardımcın olsun inşallah sona yaklaştık,
senin durumun benden çok daha farklı ne diyeceğimi bilemiyorum,
doktorlar en doğru olanı yapmıştır canım, hiç korkma,
bebeğinde sen de sağ salim atlatırsınız inşallah bu durumu,
sıkıntısız kolay bi doğum nasip etsin Rabbim en kısa zamanda inşallah

Biz çıktık, kızım da bende çok iyiz...çok güzel bir kızım var..3400 kg 50 cm.

Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...

oyyy maşallah güzel kızlar bir bir geliyooo
Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

mazoştan da haber gelmiş maşallah,
çok kıskandımmm ayyyy bende doğurmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm

Maşallah Maşallah Maşallah

Biz de sıramız gelince güzel haberler veririz inşallah :)

Somewherecold
Nayirr nolamazz
Kiz dogumdasim
Aman yareppim
Ben hic heyecanlı ve gergin değilim ve boşlukta gibi
Sende demi

ya sabah kayınvalidem masa başında çalışmasaydın; az hareketli bir hayatın olsaydı bebek bu kadar kilo almazdı, sen de normal doğururdun dedi. ya benim kayınvalide için ben melek demiştim ya yeniden düşünmek istiyorum

ya hormonlardan ya boşluktan bişeye birine takasım var zaten. kayınvalideye mi taksam ben şimdi

gülüp geçeyim di mi şaka yapmıştır

ama daha kilolu değil miydi bebişimiz ya; sezaryandan sonra hemen süt gelmiş mi

süpermiş

sonda kolay mıymış yaşasın
bu haber beni nasıl mutlu etti anlatamam

Tunacım ve mezocum, cok sevindim iyi haberlerinize. Bebislerinize 41 kere masallah, boylu poslu olacaklar anlasilan. Rabbim anaya babaya vatana millete hayırlı evlat, iman ve vicdan sahibi evlat yetistirmeyi nasip etsin.

Dogumgunun kutlu olsun!!! Yeni yaşın bir sürü güzel süprizlerle dolu geliyor, seni anne yapıyor. En güzel yaşlarından biri olsun inşallah!!

O formülü bana da de

.

bilmiyomki bugün evde ekmek yoktu, yufka warmış ,gözleme yaptım yedim, ondan mı ki

Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...
hayırlı olsun kızınız, Allah analı babalı büyütsün, ne güzel doğumdan çıkan güzel haberler veriyo, bizide heveslendiriyo, içimiz rahatlıyo:))

maşaallah Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın, hayırlı bir evlat olsun inşallah

Gel de beni isir diyo bu kiz ya
.canim benim sendende Allah razi olsun.bizlere ulastiriuosun.
Mezosum sayende sondadan korkmustum itiraf ediyoru m.ama yine sayende rahatladim.cok sukur kizinda saglikli sende iyisin grip disinda.duzelirsin insallah.
Yarin kontrolum var umarim yatis olmaz.kendi sancilarim da yok.
İkilemdeyim kararsizim acilmam da 3 cm di p.tesi.
Yatis verirse yatayimmi kizlar ya.
Yoksa beklemeye devammi.

kızlar bebeklerin kolik krizleri için şarkı yapılmış (şarkı gibi de değil hani komik bişey sinir bozucu da hatta ama bebekler seviyo) az önce nette gezerken gördüm kopyalayamadım buraya ama google a buzuki osman kolik yazınca çıkıo.işe yarar mı bilmiyorum adam kızı için bestelemiş kızında işe yaramış:)))) kolik olmasınlar da bizimkilere gerek kalmasın inşallah ama haberiniz olsun.

Kızlar dün doktora gittik 3.100 olmuş bebek dedi, bir akrabamızla karşılaştık kendi bebegine de 3 küsür demiş doktor doğdu ki 2.800 kesin seninde öyledir karnın küçük ztn fln dedi.. bende tüh keşke sana gelseydik kontrollere boşa dr a gitmişim dedim güldüm geçtim ama sinirlendim.. Doğum yapan arkadaşlar bebeğinizin son hafta ultrason sonucundan bariz şekilde 300-500 gr aşşağıdakilosu olan oldu mu?? Muhakkak %100 dediği olmaz doktorun ama yarım kilo da oynar mı??

Anneyiz herseye aliniyoruz hamileyken degilmi :) Banada oluyor. Ama bukadr eksik ciktigini degil 100-200gr yuksek ciktigina sahit oldum hep arkadaslarimdan. Eksigi hic duymadim :/

kayınvalideler melek olmuyo malesef. ben de benimkini öyle zannediyodum. hatta arkadaşlarım sen neden normal gelinler gibi hiç kayınvalideni kötülemiyosun diyolardı :)
eltimle benim hamileliğimi kıyaslayınca melekliği de bitti benim gözümde. eltim ara vermeden 3.ye hamile. benim şuram ağrıyo diyince eltim için "o garibim hiç şuram ağrıyo demez" dedi bana. bana da bu lafı yetti. :)
bu arada ona yemekler yapar, misafirini ağırlar, evini temizler,bana geldiklerinde de ben karnım burnumda dolaşırım ama o ısrarla eltime hizmet eder. çayını doldurur, kızım sen kalkma diye :)

Cnm ben cogu kez 300-500 fark oldugunu duydum..ama genelde yuksek ciktigini daha fazla..takma sende benimde karnim cok ufak..birinde banada biri eminmisin bebegin saglikli gelistigini cüce olmasin!!! Dediler..takma sende bosver saglikli olsunlar yeterki!!

ne güzel bi haber
hem mezoşun hem de tunanecc'in yavrularına rabbim sağlıklı,mutlu,uzuuun ömürler versin inşallah...
doğum haberleri geldikçe benim de az zamanım kaldığını hissetmeye başladım

laterneden haber var mı kızlar,en son suni sancı veriyolardı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…