insallah,
Yok canım yüzü güzel demek
Hatta efendimize gül-i rana diye hitap ediliyor
Revnak tan geliyor manası .
Canim 5 hafta oldu ilaca başladık her hafta kontrole gidince hastanede en dusuk 15 10 olcuolar o gun hastaneden cikamiyoum o gun serum filan derken gunde 6 tane iciyorum suan rabbim bebegimi korusun ona zarar vermezmi bu kadar ilaç iciyorum ayak bileklerime basamiyorum sislikten agrio baş agrisi ile gittim ilk hiç gecmio ben bebeğe ve bana bisey olur die korkuorum
Biz çıktık, kızım da bende çok iyiz...çok güzel bir kızım var..3400 kg 50 cm.
Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...
Mezostan az evvel gelen Msj;
"........
Kızlara söyle kimse korkmasın maceramı anlaticam Cok komiktim . 3400 ve 51 cm doğdu maşallah . Süt emıyor Cok şükür şimdilik böyle selam söyle :)"
Orijinalinden hee
Maşallah deyin
Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...
Somewherecold
Nayirr nolamazz
Kiz dogumdasim
Aman yareppim
Ben hic heyecanlı ve gergin değilim ve boşlukta gibi
Sende demi
"........
Kızlara söyle kimse korkmasın maceramı anlaticam Cok komiktim . 3400 ve 51 cm doğdu maşallah . Süt emıyor Cok şükür şimdilik böyle selam söyle :)"
Orijinalinden hee
Maşallah deyin
Hanipeks bugun dogum gununmus kuzim nice mutlu senelere insallah
Hee birde mezostan haberi ben nst de iken almıştım bı kerem
Simdi senin saclarını yolacak niye dedin diye
Evet cok oksuruyor garibim cok sessiz bir kızı varmış
Halbuki anasi da sessizdi
Ve sok sok sok
Sonda cok kolaymış dedi ya
Ben bu kızın saclarını yolmaya gidiyorum
O formülü bana da de
.
hayırlı olsun kızınız, Allah analı babalı büyütsün, ne güzel doğumdan çıkan güzel haberler veriyo, bizide heveslendiriyo, içimiz rahatlıyo:))Biz çıktık, kızım da bende çok iyiz...çok güzel bir kızım var..3400 kg 50 cm.
"........
Orijinalinden hee
Maşallah deyin
Kızlar dün doktora gittik 3.100 olmuş bebek dedi, bir akrabamızla karşılaştık kendi bebegine de 3 küsür demiş doktor doğdu ki 2.800 kesin seninde öyledir karnın küçük ztn fln dedi.. bende tüh keşke sana gelseydik kontrollere boşa dr a gitmişim dedim güldüm geçtim ama sinirlendim.. Doğum yapan arkadaşlar bebeğinizin son hafta ultrason sonucundan bariz şekilde 300-500 gr aşşağıdakilosu olan oldu mu?? Muhakkak %100 dediği olmaz doktorun ama yarım kilo da oynar mı??
kayınvalideler melek olmuyo malesef. ben de benimkini öyle zannediyodum. hatta arkadaşlarım sen neden normal gelinler gibi hiç kayınvalideni kötülemiyosun diyolardı :)ya sabah kayınvalidem masa başında çalışmasaydın; az hareketli bir hayatın olsaydı bebek bu kadar kilo almazdı, sen de normal doğururdun dedi. ya benim kayınvalide için ben melek demiştim ya yeniden düşünmek istiyorum
ya hormonlardan ya boşluktan bişeye birine takasım var zaten. kayınvalideye mi taksam ben şimdi
gülüp geçeyim di mi şaka yapmıştır
Kızlar dün doktora gittik 3.100 olmuş bebek dedi, bir akrabamızla karşılaştık kendi bebegine de 3 küsür demiş doktor doğdu ki 2.800 kesin seninde öyledir karnın küçük ztn fln dedi.. bende tüh keşke sana gelseydik kontrollere boşa dr a gitmişim dedim güldüm geçtim ama sinirlendim.. Doğum yapan arkadaşlar bebeğinizin son hafta ultrason sonucundan bariz şekilde 300-500 gr aşşağıdakilosu olan oldu mu?? Muhakkak %100 dediği olmaz doktorun ama yarım kilo da oynar mı??
"........
Orijinalinden hee
Maşallah deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?