2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Haftaya salı canım şafak sayıyorum ya ondan 10 gün :)
9 Nisan doğan güneş :)
Ne mutlu Pazartesi günü rana kucağında olacak :) Allahım hepimize yardım etsin bugün biraz daha rahatım geçen 2 güne göre gece uyuyabildim
Bu arada benim kaygana üzüldünüz ne olduysa arayıp duruyo 2 gündür Can'ın çok sıkılıyorsa geleyim diye doğumdan sonra annem çok kalamayacak ya doğuma gelir dönerim annenle kalırsın annen döneceği zaman tekrar gelirim sonrada ben kalırım dedi ayyy şok şok şok :)

Laternem hakinda hayirlisi neyse o olsun.
Dualarimiz seninle insallah normal dogu m olur ama suni sanciyi verip verip sezaryene almak moda olmus.umarim acilman olur.tek nefese insallah bitanem.
Bende hastane icin kalktim kontrolum vardi.yok icimden hic gitmek gelmiyo.inatla sancimi beklemeye karar verdim.

benim de son iş günüm yaşasın

allah yardımcısı olsun laternamın hayırlı haberlerini bekliyoruz.

günaydın arkadaşlar,

herkes uyuyamamaktan şikayetçi
bense çok uyumaktan
yataktan hiç kalkasım yok
bıraksalar akşama kadar uyurum.

Günaydın kızlar
Uyuma konusunda sorunum yok ama kabuslar rahatsız
ediyor. Ya doğuramıyorum ya da dr ebe kötü davranıyor,
pisman oluyorum.

Allah iyilerle karşılastırsın, bir avazda kurtarsın.

Gunaydin kizlar,
Laterne den son haber yok sanirim
Zikkim doktor ilk dogumu normal olan bir kadini resmen sezaryenlik duruma soktu. Kim bilir ne sancilar cekti insallah sonu guzel olur

Katinam doktorunla acik konus ben dogal sanci beklemek istiyorum bunun 42ye kadar vakti var de bilincini gorsun aslinda bizler cok bilincli insanlariz ama doktorun karsisinda bir sus pus oluyoruz bana donmez artik dediginde 36. Haftadaydim ve bebekler genelde o haftalarda doner biliyorum ama hihi dedim ne derse.

mezocum tatlım nasılsın? ayşe mi dicez yaren mi kızımızın ismi ne oldu?
ay bi toparlanda bir sürü sorumuz var sana

Nasılsınız? Herkes iyidir umarım. Laterne nin şu işkencesi de bitseydi Allah'ın izniyle, doktor dayadı suni sancıyı belli ki bebeğin daha gelmeye niyeti yok, ne diye zorluyor ki bu doktorlar Hayırlısıyla bir kucağına alsaydı bize de haberi gelseydi de rahatlasaydık yaaaa...

Biz çıktık, kızım da bende çok iyiz...çok güzel bir kızım var..3400 kg 50 cm.

Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...

Gözünaydın canım, Maşaallah bebişine Allah hayırlı uzun ömür versin.

Canım, zamanla her şey yoluna girecek sen o anı unutmaya çalış, bebeğin sana muhtaç unutma.

kızlar bakın ne buldum
aynı bizEki Görüntüle 671341

Harikaymış

Canım Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin yavruna. Maşaallah korkarak girdin ama gayet güzel çıktınız bebişinle, darısı geride kalanlara. Hikayeni bekliyoruz merakla.

laterne nin dr u bnm arkadaşımada aynı şeyi yapmıştı..çok bekletti hatta bebek içerde kakasını bile yemek üzereymiş doğduğunda..suni sancı verdirdi acı çektirdi son anda sezeryana aldı..bu dr un huyu böyle herhalde..

mezopotamya gözün aydın canım, allah analı babalı sağlıklı ömürler versin ayşe ye

hanipeks doğum günün kutlu olsun canım, nice senelere

laterna hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, allah yardımcınız olsun

ay sabah aklımdan geçtin zapzup nerde bu kız kesin doğurdu dedimi neyse daha duruyomuş bebecik, hiç uğramıyosun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…