Aslında bizde var terslik ya,
Hamile kalınca üzülüyoruz zaman gecmez diye doğumda üzülüyoruz:))
Haftaya Pazartesi mı olacak?
Kizimla arasında bir hafta olmuş olacak.
Ben needim ofpufyaaa
Sadece ve sadece 3 gün.
Pztsi bu vakit başlamış olacak.
8,5 alacaklar 9 da dogum başlayacak
Rabbim yardım etsin cumlemize
Gunaydinnnnnn
Bugun son is gunummm cok mutluyum dinlencem sonunda artik otobusler eziyet oluodu kimse de yer vermio ne kadar vicdansiz olmus insanlar
Neyse sonunda bitiyor bugunnnn
Mezo senin ve bebeginin iyi olmasina sevindim Allah uzun omurler versin hikayeni merak ediyorum
Tuna da mi digurmussss anammmm hayirli olsun Allah uxun omurler versinnn bol bol sutleriniz osun canlarim
Laternenin de Allah yardimcidi olsun ben dun dodgdu sandiydim insallah saglikla.kavusurrr bebegine
Bugun baska dogum yapcak var miydi ya da surpriz okur mu acabaaaa
allah yardımcısı olsun laternamın hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kızlar laterne birazdan son bir açılma kontrolünün ardından eğer hala açılma yoksa saat 8'de yani 15 dakika sonra sezaryene girecek. geceden beri sancıları düzenliymiş ama yeterli açılması olmamış. bu bilgiyi size laternemizin rengi ile vermek istedim. Dualarımızı esirgemeyelim arkadaşımız için. Tekrar bilgilendirmeye çalışacağım.
Biz çıktık, kızım da bende çok iyiz...çok güzel bir kızım var..3400 kg 50 cm.
Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...
Mezosum canim hemsom.. Hayirli olsun minik kuzun..
Tunada dogurmus. Ohh ne guzel..
Kizlar demeyim diyorum iki gundur ama rahatlamam lazim.. Bebegimi biberonla besliyoruz.. İki kez kucagimda tikandi.. Ve bana fena korku geldi.. Simdi hic besleyemiyorum. Aglama krizi geliyor.. Annem beslerken bakamiyorum bilesanku rengi morariyor gibi oluyor gozumun onunde hep o resim canlaniyor.. Bol bol dua ediyorum bu duygudan kurtulmak adina ama annelik varya oyle yuce bir gorev ki.. Tasiyamamaktan bebegime zarar vermekten cok korkuyorum.. Dua edin bana lutfen.. İcimden bu kotu hissi atayim (((
Canlar biz iyiyiz kızım şimdilik sakin teyzeler.. Süt var ama Cok zOr emiyor tutamıyor minigim.. Benim gaz ve dikiş ağrıları savaşım sürüyor .. Ameliyathanede Cok bekledim bir kaza gelmişti öncelik ona verildi titremekten hasta oldum oksurdukce şimdi dikişler acıyor birazdan ağrı kesici verirler sanırım .. Onun dısında hikayem kötü başladı ama komik bitti.. Toplayinca kendimi yazacağım
Gecmis olsun canim ellerin dolu dolu donuyorsun bak , meleginle eve girmek nasipmis cok sukur :) artik yalniz degilsin yarenin var :) masallah darisi bjzim.basimizaTaburcu olduk eve gidiyoruz kızlar ,, darısı tüm bekleyenlerin basına
Gunaydin kizlar,
Laterne den son haber yok sanirim
Zikkim doktor ilk dogumu normal olan bir kadini resmen sezaryenlik duruma soktu. Kim bilir ne sancilar cekti insallah sonu guzel olur
Katinam doktorunla acik konus ben dogal sanci beklemek istiyorum bunun 42ye kadar vakti var de bilincini gorsun aslinda bizler cok bilincli insanlariz ama doktorun karsisinda bir sus pus oluyoruz bana donmez artik dediginde 36. Haftadaydim ve bebekler genelde o haftalarda doner biliyorum ama hihi dedim ne derse.
Taburcu olduk eve gidiyoruz kızlar ,, darısı tüm bekleyenlerin basına
Taburcu olduk eve gidiyoruz kızlar ,, darısı tüm bekleyenlerin basına
Günaydın güzel anneler tatlı bebisler
Bende daha dogurmadim kızım ne zaman gelecek onu bekliyoruz nst de sancı bile çıkmıyor kızım içerde mutlu sağlıkla gelsin isallah
mezosum doğum olmuş gözün aydın normal mi oldu sezaryen mı onu çözemedim sağlıkla büyüt kızını foto patlaş kızını görelim doğum hikayeni dört gözle bekliyorum
Laterna isallah rahat doğumun olsun rabbim yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?