Kızlar günaydın dün arkadaşımı havalimanına birakmisken bskirkoyde akrabalarının hastanesi var düğünden önce ameliyat olmuştu hadi buraya kadar gelmişken kontrole gidelim dedim gittik sonra hastane sahibi akrabimixin yanına gittik hamile olduğumu söyleyince bizum doktora gorunsene prof kendisi dedi bende zaten bebisi 3 hafta göremiyorum diye deli oluyordum gittik adam bildiğin beyaz sacli gözlüklü tombis bir prof.sohbet ettik çok esprili.sonra içeri girdik bebisi gösterdi kocaman olmuş kıpır kıpır parmağını emiyordu eşim baktı monitöre bebis bize doğru döndü :) çok şükür kalbide atıyordu maşallah sonra masaya geçtik bana 5 tane iğne yazmasın mi neden dedim bebeğin eşinden hafif sızıntı var dedi iki gunde bir vurun aslan gb olacaksın dedi çok saglikli bebeğin merak etme dedi sevincim yarım kaldi ama moralimi bozmiycam ama hiç nedenini sormadım Ada çayı ictim iki defa belki ondandr zaten ilk başta dikkat ettigim kadar etmiyordum son zamanlarda simarmistim ders oldu bsna internette arastirdimm hepgebelugin son aylarundaki kanamalardan bahsediyorlar moral bozuyor dün yazacaktim tam game den gelen haber bni bitirdi Allah sabır versin bizim bebisleri de korusun ben simdi biseyler yiyip abdest alican sonra yasin okuycam Allah izin verirse haber vermek için girdim bence sizlerde örünün doktora başka doktoragidun parasıyla değil mi canım bu ,
inş. canım inş. o günü bekliyorum sabırsızlıkla eşim de haftaya p.tesi yurtdışına gidicek 5 gün yok o gelince 13ünde gidicez işte 2liye ya o yokken bişe olursa die kuruyorum ya hep belki de ondan
Kızlar günaydın dün arkadaşımı havalimanına birakmisken bskirkoyde akrabalarının hastanesi var düğünden önce ameliyat olmuştu hadi buraya kadar gelmişken kontrole gidelim dedim gittik sonra hastane sahibi akrabimixin yanına gittik hamile olduğumu söyleyince bizum doktora gorunsene prof kendisi dedi bende zaten bebisi 3 hafta göremiyorum diye deli oluyordum gittik adam bildiğin beyaz sacli gözlüklü tombis bir prof.sohbet ettik çok esprili.sonra içeri girdik bebisi gösterdi kocaman olmuş kıpır kıpır parmağını emiyordu eşim baktı monitöre bebis bize doğru döndü :) çok şükür kalbide atıyordu maşallah sonra masaya geçtik bana 5 tane iğne yazmasın mi neden dedim bebeğin eşinden hafif sızıntı var dedi iki gunde bir vurun aslan gb olacaksın dedi çok saglikli bebeğin merak etme dedi sevincim yarım kaldi ama moralimi bozmiycam ama hiç nedenini sormadım Ada çayı ictim iki defa belki ondandr zaten ilk başta dikkat ettigim kadar etmiyordum son zamanlarda simarmistim ders oldu bsna internette arastirdimm hepgebelugin son aylarundaki kanamalardan bahsediyorlar moral bozuyor dün yazacaktim tam game den gelen haber bni bitirdi Allah sabır versin bizim bebisleri de korusun ben simdi biseyler yiyip abdest alican sonra yasin okuycam Allah izin verirse haber vermek için girdim bence sizlerde örünün doktora başka doktoragidun parasıyla değil mi canım bu ,
Bu konuda tek değilsin canım hepimiz aynı şekilde.
Bende bir sonraki randevumu hafta sonuna almaya çalıştım ama o tarihde doktor yokmuş.
Uygun olduğu tarihde bir hafta önceye denk geliyor erken dedi doktorum.
Yine eşim olmadan gidicem gibi duruyor.Çünkü sonraki hafta bayram.
Artık hayırlısı hepimiz için
tatlım ikili test için 13+6'yı geçmemen gerekiyor;13'ünde kaç günlük oluyorsunuz?inş. canım inş. o günü bekliyorum sabırsızlıkla eşim de haftaya p.tesi yurtdışına gidicek 5 gün yok o gelince 13ünde gidicez işte 2liye ya o yokken bişe olursa die kuruyorum ya hep belki de ondan
geçmiş olsun canım adaçayı içme kendini bebeğini tehlikeye atma morelini de bozma dikkat edersin iğnelerini vurulursun düzelir herşeyKızlar günaydın dün arkadaşımı havalimanına birakmisken bskirkoyde akrabalarının hastanesi var düğünden önce ameliyat olmuştu hadi buraya kadar gelmişken kontrole gidelim dedim gittik sonra hastane sahibi akrabimixin yanına gittik hamile olduğumu söyleyince bizum doktora gorunsene prof kendisi dedi bende zaten bebisi 3 hafta göremiyorum diye deli oluyordum gittik adam bildiğin beyaz sacli gözlüklü tombis bir prof.sohbet ettik çok esprili.sonra içeri girdik bebisi gösterdi kocaman olmuş kıpır kıpır parmağını emiyordu eşim baktı monitöre bebis bize doğru döndü :) çok şükür kalbide atıyordu maşallah sonra masaya geçtik bana 5 tane iğne yazmasın mi neden dedim bebeğin eşinden hafif sızıntı var dedi iki gunde bir vurun aslan gb olacaksın dedi çok saglikli bebeğin merak etme dedi sevincim yarım kaldi ama moralimi bozmiycam ama hiç nedenini sormadım Ada çayı ictim iki defa belki ondandr zaten ilk başta dikkat ettigim kadar etmiyordum son zamanlarda simarmistim ders oldu bsna internette arastirdimm hepgebelugin son aylarundaki kanamalardan bahsediyorlar moral bozuyor dün yazacaktim tam game den gelen haber bni bitirdi Allah sabır versin bizim bebisleri de korusun ben simdi biseyler yiyip abdest alican sonra yasin okuycam Allah izin verirse haber vermek için girdim bence sizlerde örünün doktora başka doktoragidun parasıyla değil mi canım bu ,
mergencim bende 1 yasin-i şerif okurum benide yaz listeye.
tatlım ikili test için 13+6'yı geçmemen gerekiyor;13'ünde kaç günlük oluyorsunuz?
Çok şükür canım çok sevindim senin adına.Darısı tüm arkadaşların başına inşallah.
Bende ilk okuduğumda öyle düşündüm,ama içimizi ferah tutmak zorundayız.
Kendimizi bir yere kapatsak bile olacağı varsa yine olur.
Allahım hakkımızda hayırlısını naip etsin.
game83 çok üzüldüm canım, Allah sabır versin,
dağıldım ben de resmen , kontrolüme daha 11 gün var nası dayanıcam bilmyorum ben de grip oldum çöok fena evdeyim yatıyorum,
kızlar bişe sorucam göğüslerim hamilelğin başından beri hep şişti, hatta gidip büyük sütyen flaan aldım ama 2 gündür pek mide bulantım da yok( gerçi grip için zencefil yiyiorum o da iyi gelmiş olabilir de) göğüslerim de indi, hiç acımıyo şimdi, önceden dokunamıyodum, korkuyorum bebeğime bişe mi oldu diye, bi de hastayım kayınvalidemde bebek de hasta oldu diyip duruyo, sizde göğüsler ne durumda, çok panik oldum
cnm sonuçlarına çok sevindim inş darısı başıma kendini boş yere sıkıntıya sokup bebeğide üzme
inşallah sedaggcım. çok güzl haberler alacağına yürekten inanıyorum ben.
Arkadaşlar, dün doktorum aradı. Kan sonuçlarım çıkmış. Çok şükür herhangi bir risk ve sorun yokmuş. İçim rahatladı tabi ki ama bugün konuşulanlardan sonra 18 ekim e kadar nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
game83 çok üzüldüm canım, Allah sabır versin,
dağıldım ben de resmen , kontrolüme daha 11 gün var nası dayanıcam bilmyorum ben de grip oldum çöok fena evdeyim yatıyorum,
kızlar bişe sorucam göğüslerim hamilelğin başından beri hep şişti, hatta gidip büyük sütyen flaan aldım ama 2 gündür pek mide bulantım da yok( gerçi grip için zencefil yiyiorum o da iyi gelmiş olabilir de) göğüslerim de indi, hiç acımıyo şimdi, önceden dokunamıyodum, korkuyorum bebeğime bişe mi oldu diye, bi de hastayım kayınvalidemde bebek de hasta oldu diyip duruyo, sizde göğüsler ne durumda, çok panik oldum
Allah kabul etsin canım
Niyet ettik,niyet eyledik Allah rızası için 41 Yasin-i Şerif okumaya;
OKUYANLAR:
Mergen - 1 Yasin-i Şerif
vitamin87 - 1 Yasin-i Şerif
Ben yemeğe çıkıyorum kızlar.
Herkese afiyet olsun,bebişimin karnını doyurayım gelirim yine.
Ofelyam hiç takma kafana. Ben de seninle aynı durumdayım. Bir beden büyük sutyene geçtim ama iki haftadır ne acı vardı ne de büyüme. Ama çok şükür bebeğim hayet sağlıklı. Zaten göğüsler sürekli büyüyecek olsa hiç bir yere sığdıramazdık heralde :) dönem dönem büyuyüp durulacaktır diye düşünüyorum.
arkadaşlar merhaba en sonunda sağlık ocağı meselesini hallettim biraz zor oldu ama oldu. Aslında zorluğu yok ta biz nereye kayıt olmuştuk dalan orayaı zor buldum. (aile hekimini yani) neyse buarada eve daha yakın olanlara gittim ettim oralara aldırtmak için çünkü bayağa ters ve uzak bu eskiden kayıt olduüğumuz yer. Neyse dolu dediler nakil etmediler yakınlara. Herşeyde bir hayır vardır daha kapsamlı daha büyük bir yer gittiğim. diğerleri bi göz bi yer. İşte böyle bilgilerimi aldılar. taaa kasım sonuna doğru tetanoz aşısı kan ve idrar tahlili yapacaklarmış.
Sizlerden ne haber daha yeni geldim yeni açtım okuyamadım.
arkadaşlar merhaba en sonunda sağlık ocağı meselesini hallettim biraz zor oldu ama oldu. Aslında zorluğu yok ta biz nereye kayıt olmuştuk dalan orayaı zor buldum. (aile hekimini yani) neyse buarada eve daha yakın olanlara gittim ettim oralara aldırtmak için çünkü bayağa ters ve uzak bu eskiden kayıt olduüğumuz yer. Neyse dolu dediler nakil etmediler yakınlara. Herşeyde bir hayır vardır daha kapsamlı daha büyük bir yer gittiğim. diğerleri bi göz bi yer. İşte böyle bilgilerimi aldılar. taaa kasım sonuna doğru tetanoz aşısı kan ve idrar tahlili yapacaklarmış.
Sizlerden ne haber daha yeni geldim yeni açtım okuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?