2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Çok geçmiş olsun canım benim.Allahım dermanı olmayan dert vermesin hiç bozma sen moralini.
Allaha şükür bebeğini gördün,kalp atışlarını dinledin için rahat etti.

inş. canım inş. o günü bekliyorum sabırsızlıkla eşim de haftaya p.tesi yurtdışına gidicek 5 gün yok o gelince 13ünde gidicez işte 2liye ya o yokken bişe olursa die kuruyorum ya hep belki de ondan

Bu konuda tek değilsin canım hepimiz aynı şekilde.
Bende bir sonraki randevumu hafta sonuna almaya çalıştım ama o tarihde doktor yokmuş.
Uygun olduğu tarihde bir hafta önceye denk geliyor erken dedi doktorum.
Yine eşim olmadan gidicem gibi duruyor.Çünkü sonraki hafta bayram.
Artık hayırlısı hepimiz için

dünkü hasta ziyaretin ile ne güzel bir tesadüf olmuş canım,Allah korumuş bebeğini.. şimdiden Allah kabul etsin tatlım

amin cnm inş. hayırlısı gerçekten

inş. canım inş. o günü bekliyorum sabırsızlıkla eşim de haftaya p.tesi yurtdışına gidicek 5 gün yok o gelince 13ünde gidicez işte 2liye ya o yokken bişe olursa die kuruyorum ya hep belki de ondan
tatlım ikili test için 13+6'yı geçmemen gerekiyor;13'ünde kaç günlük oluyorsunuz?

geçmiş olsun canım adaçayı içme kendini bebeğini tehlikeye atma morelini de bozma dikkat edersin iğnelerini vurulursun düzelir herşey

YASİN OKUYAN ARKADAŞLAR NEFESİNİZE SAĞLIK ALLAH KABUL ETSİN

mergencim bende 1 yasin-i şerif okurum benide yaz listeye.

Allah kabul etsin canım

Niyet ettik,niyet eyledik Allah rızası için 41 Yasin-i Şerif okumaya;

OKUYANLAR:

Mergen - 1 Yasin-i Şerif

vitamin87 - 1 Yasin-i Şerif

Amin canım herkes güzel sonuçlarla dönsün inşallah. Doğru söylüyorsun biz ne yaparsak ne kadar dikkat edersek edelim yazılanın önüne geçemeyiz.

Ofelyam hiç takma kafana. Ben de seninle aynı durumdayım. Bir beden büyük sutyene geçtim ama iki haftadır ne acı vardı ne de büyüme. Ama çok şükür bebeğim hayet sağlıklı. Zaten göğüsler sürekli büyüyecek olsa hiç bir yere sığdıramazdık heralde :) dönem dönem büyuyüp durulacaktır diye düşünüyorum.

Ben yemeğe çıkıyorum kızlar.
Herkese afiyet olsun,bebişimin karnını doyurayım gelirim yine.

inşallah sedaggcım. çok güzl haberler alacağına yürekten inanıyorum ben.

ami inş hepimizin sonuçları güzel çıksın hayırlı hayırlı alalım bebeklerimizi kucağımıza çünkü çok alıştık onlara annelik duygusuna bişey olursa yıkım olur bu saatten sonra allahım bize annelik duygusunu yarım tattırmasın sağ salim nasip etsin inş

iyi haberlerine sevindim canım. Benim de 12sinde randevum gün sayıyorum.

Benim göğüslerim çok az şişti, sütyen değiştirmeye gerek de duymadım. Üzerine yatamıyorum zaman zaman çok acıyor. Bi de ameliyatlıyım memişlerden zaten belki de hiç emziremeyeceğim

Allah kabul etsin canım

Niyet ettik,niyet eyledik Allah rızası için 41 Yasin-i Şerif okumaya;

OKUYANLAR:

Mergen - 1 Yasin-i Şerif

vitamin87 - 1 Yasin-i Şerif

Ben de okumak istiyorum ama arapçayı tam layıkıyla okuyamıyorum. Türkçesi de olur mu?

Ben yemeğe çıkıyorum kızlar.
Herkese afiyet olsun,bebişimin karnını doyurayım gelirim yine.

Afiyet bal kan şeker olsun herkese. Ben az önce yedim, hamileliğimden bu yana da ilk defa 2şer porsiyon yemek yedim
:26:

evet canım doğru sölüyosun bak çok mantıklı geldi şimdi böle söleyince:)çok saolasın canım

arkadaşlar merhaba en sonunda sağlık ocağı meselesini hallettim biraz zor oldu ama oldu. Aslında zorluğu yok ta biz nereye kayıt olmuştuk dalan orayaı zor buldum. (aile hekimini yani) neyse buarada eve daha yakın olanlara gittim ettim oralara aldırtmak için çünkü bayağa ters ve uzak bu eskiden kayıt olduüğumuz yer. Neyse dolu dediler nakil etmediler yakınlara. Herşeyde bir hayır vardır daha kapsamlı daha büyük bir yer gittiğim. diğerleri bi göz bi yer. İşte böyle bilgilerimi aldılar. taaa kasım sonuna doğru tetanoz aşısı kan ve idrar tahlili yapacaklarmış.

Sizlerden ne haber daha yeni geldim yeni açtım okuyamadım.

merhabalar, umarım herkes iyidir. Ben ruhsal açıdan pek iyi değilim sanırım bir çeşit depresyon geçiriyorum. Kendimi mutsuz, yorgun, çaresiz hissediyorum. İş durumum iyi değil, maddi durum iyi değil, perşembe günü ailemin yanına taşınacağız. Üstüne eşimle aram hiç iyi değil, onun da sıkıntıları var üstüne geliyorum belki ama bilmiyorum işte.

hayırlı olsun nazım..o işi de atlattın hayırlısıyla..

Nazcım ben bu sağlık ocağı konusunu doktoruma sordum ama size söylemeyi unuttum. İşin içinde aşı olduğu için doktoruma danışmadan bir şey yapmak istemedim.
Doktoruma sağlık ocağına kayıt yaptırmam gerekiyormuş dediğimde kim demiş onu nerden çıkmış dedi. Tetanoz aşışı vs yapıyorlarmış,kayıt yaptırmak gerekiyormuş öyle duydum dedim. Tetanoz aşısı yapılması gerekse ben yaparım sana, senin doktorun benim neden sağlık ocağı yapsın böyle bir şeyi dedi. Düşününce mantıklı geldi. Gerçekten gereklibir aşı olsa doktorlarımız yapmaz mı bu aşıyı?
Ben doktoruma çok güvendiğim için sağlık ocağına gitme gereği duymuyorum. Sen aşı konusunu doktoruna sormuş muydun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…