2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ya devlet hastanesinde normal doğum sırasında kendi geceliğimizi mi giyiyoruz hastane mi birşey giydiriyor, benim geceliğim biraz süslü doğumda giymem gerekirse leke falan olur üzülürüm

Hayirli cumalar kizlar.
Mezosum yareninle eve gidiyosun demek.aman masallah.darisi bize.
Dertsizim tefriciyeleri okumaya devam ediyorum.
Henuz bitmedi.
Sela okunuyo kizlar sela ile cuma ezani arasinda edilen dua kabul olurmus.
Rabbim dualarimizi kabul etsin.

hayırlı cumalar güzel anneler ve minik kuzucukları... maşallah gene sabaha kadar dolmuş sayfalar bi geçmişe bakalım..

okumuş olduğumuz 41 Yasin-i Şerifimizi,
Yasin-i Şerif, Mülk Suresi, Nebe Suresi, Cuma Suresi, Kıyame Suresi, Fetih Suresi,Duhan Suresi ve Vakıa Suresini okuyarak bağışlamasını yaptım.

Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Doğum yapmış annelerimize acil şifalar, evlatlarına sağlık sıhhat ver. anneye, babaya, vatana, millete hayırlı evlat olmalarını nasip eyle.

Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar,
geçmişi hızla okumaya çalıştım doğuran var mı diye
laternam daha doğurmamış, Allah kurtarsın inşallah.
mezo canım taburcu olmuşsun sağlıkla büyüt prensesini,

kızlar bu gün eşimi işe gönderdikten sonra uzanayım dedim uyumuşum.
boyacının zile basmasıyla uyandım
daha bebişin tavan boyası yeni yapılıyor. haftaya da odası gelse de döşesek
çocuk bu arada doğsa yataksız
eşime diyorum seni yataktan atar çocukla yatarım

Allah kabul etsin
Bu son cumam...bu duayı ilk hazırladığım gün geldi aklıma
Daha hiiiic hamileligimi kabul edemediğim vakitlerdi.
Simdi ise son dua...
Rabbim cumlemizi kolay geçitlerden geçirsin insallah...

Bana chosy yi bulun,
Bugun agda ısını halletmem lazım.
Beni teselli etsin
Hala kararsızım
Zehranin deyimiyle Cor çirkin bir durumdayım
Teselliiiiiiiii

Bu kadar güzel doğum haberinin yanında kontrole gittik falan fıstık diye yazasım bile gelmedi (kıskançlığımdan )
Ama yine de yazmazsam çatlarım tabi
3,5 kilo olmuş bizim kız, sancı yok, kasılma yok.
Hatunun keyfini bekleyeceğiz :)

Taburcu olduk eve gidiyoruz kızlar ,, darısı tüm bekleyenlerin basına

ohhhhh bebişli bir aile olarak döndünüz, ne güzel...

teşekkür ederim canım

Bana chosy yi bulun,
Bugun agda ısını halletmem lazım.
Beni teselli etsin
Hala kararsızım
Zehranin deyimiyle Cor çirkin bir durumdayım
Teselliiiiiiiii

anaaaaaaam ağda mı
göbekle pek bi zor bacım...
daha bi hafta önce çıkanların üzrinden geçtim çatı için...ayın 2'sinde tekrar çatı kantrolüm var...
yine bi kontrol etmem gerekecek...
nasıl olcaksa
her ağda yapışımda,inşallah kıl kılçık çıkmadan tertemiz giderim doğuma diyorum...
yok anam yoooook...
illa kırk şekle gircem görmek için
bi şeye de benzese bari
allahtan eskisi kadar çok çıkmıyo,az vakit alıyo...
bi de daha çok acıyo dediler ama bana tam tersi gibi geldi...
zaman kaybetmeden başla da bitsin kuzum

hımm kıl tüy meselesiymiş... ya bana fenalık geldi gari, bebişim ha gelir ha gelir diye 2 haftada bir yarım yamalak yaptırıp duruyorum yine şu bantlardan deneyeceğim ben kuaförlük kadar yohh

limonlu parfe ben yirim senin o 3,5 kiloluk kuzuşunu kuzum yaa... bi de annem kızlar 9 ayda gelir diodu haniii haniiii

ben ağlaya ağlaya da olsa hep ağdaya gittim, 2 aydır çok az çıkıyor ayda bir gidiyorum. bu son seferi jiletle alcam, ağdaya gitmeye değmez çünkü, sezaryen olursa bakmayacaktır dr da zaten heralde galiba sanırsam

Kiz ben yapsam nidiyim chisyyiKuaföre gitmeye yelteniyorumAaaaaaaaaaaaaaCok iğrenç korkunç tiksinc mahrem hersey var
Guvendigin bir kuafor var ise git voltaj ,ben burada guvendigim biri olsa hic dusunmemDoktora da aciyoruz neticede,sen yine keyfi acmiyorsun ki kendin yapamadigin icin aciyorsunBence diycem kizcaksin yine Ama. ben senin yerinde olsam giderim burada kasimi alan kadina dedim hamileyken korkuyorum dedim bana direk hamileyken aldirma zaten dedi. Belli ki kendine guveni yok bu konuda ben nasil oturayim onune

Gizlaaaarrrr gidiyor bir ayağım öteki halt yeme otur diyor
kuaförde bacak koltuk alti cok aldırdım da oram hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…