2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
:))
onlarda neyin nesi
uyaninca hep su iciyom ben,sogukta icerim:)

Hosgeldiiiiiiiinnnn
Valla hayatım hepimiz zorlanıyoruz iste
Bazımız bosveroyoruz bazımız kadın tutuyoruz bazımız yerlerde surunerek yapıyoruz

Annenin gelmesine cok seviniyorum ama her zaman gideceginide unutma
Cok alisinca Cook zor oluyor Cook

Benim kızım pztesi sabah insallah gelecek
Kizimla tek bedende son 2 gün diyeyim :)

:))
onlarda neyin nesi
uyaninca hep su iciyom ben,sogukta icerim:)

İnsan vücudunun en cok ihtiyacı olan şeymiş su ya evet haklısın
İcelim guzelleselim
Selulitsiz yirtiksiz catlaksiz
Bende yokta
Rahatım
Cool
Hm

Annelik boyle bir sey iste diye ornek verecektim

Sağlıklı sıhhatli halleriyle yavrularımıza kavuşalım da bi kime benzedikleri nasıl oldukları, ne kadar acı çektiğimiz hiiiçç önemli değil. Öyle masum öyle muhtaçlar ki Rabbim her daim o meleklerin yanında olsun. Daha anne olmadık ama düşününce bile insanın içi bir hoş oluyor, ne kadar güzel bir duygu olacak kim bilir, Allah herkese nasip etsin..Duygulandım yine

Ya bebeci
Su hanipeksi ara kiz Yada vatzepinle hallet
Laterneden haber yok zaar
Dogurmustur da haber alaydik iyiydi

Ya bebeci
Su hanipeksi ara kiz Yada vatzepinle hallet
Laterneden haber yok zaar
Dogurmustur da haber alaydik iyiydi
Hanipekse vatzepten yazdim cvp yok mesaj cektim merak.edip yine cvp yok son is gunu yogundur diye aramaya cekiniyorum ama ben laterneyi merak ederken hanipeksi de merak etmeye basladim biraz daha gecsin ariycam

oyle ama 3 bucuk ay kalcak ya insallah bende kendimi toplarim o zamana kadar diye dusunuyorum

hadi hayirlisi olsun bakalim insallah kolay gecer ameliyatin, bakalim bizim pasa ne zaman tesrif edecek

canım aynen öyle çok haklısın..fakat ya cocugun kalp atısları yavaslarsa ya dışkısını yaparsa bu riskleri kim alıcak derse diye korkuyorum..bende istiyorum kendi sancım olsun olmadı beklerim ama ya bebek iyi değilse beklemek bi hataysa endişesi sarmıs durumda beni..ALLAH yARdımcımız olsun canım..tez zamanda sancılarım gelsin..olmazsa bugunki kontrole gitmedim..yarın gideyim mi acaba?? ahh bu acabalar bu endişeler mahvetti beni kaç gndür..

iyi akşamlar herkese
doğurdun mu ile başlayan telefonları cevaplamaktan yoruldum
insanoğlu işte yeni teoriler ortaya atmaya başladılar
en son yapılan yorum: " sizin bebek kesin erkek. kız olsa çoktan doğardı. "

bizim kaderimiz bu..ben artık açmıyorum bazı telefonları

Canim seni cok iyi anliyorum bir yerde okumustum sezaryen olsaniz bile sancinizi bekleyin gelmek istedigi zamani kendi secsin diyordu en azindan 39. Haftanizi bitirmeyi bekleyin ben 39u bitirmeyi tercih ettim ama icimde heo bir rahatsizlik 40 i beklesem mi diyorum yemiyor iste, dedigin gb kakasini yapmasi beni en.cok korkutan sey. O yuzden sana kesin bekle risk al diyemiyorum kelin ilaci olsa basina surer misal

aynı durumdayız senle, bizim bebişte 4 hafta önde gidiyodu geçen ay bu 3 haftaya düştü, 35+3 te 3500 g olmuştu doktorumuz bu salı günü tekrar bakacak 4 kilo olmuşsa sezeryan önerecek, bekledikçe daha da kilo alır dedi..benimki şekerden kaynaklı sende de şeker mi vardı? epilasyon olayına gelince biçok arkadaşım yaptırdı çok memnundu ama aradan 1-2 yıl geçince yeniden çıktığını söylüyolar,sen ne kadar oldu yaptıralı. bilmiyorum tam olarak ama 2 çeşit makina varmış birisi işte uzun aradan sonra yeniden çıkartıyormuş, diğeri daha uzun seansta bitiyomuş ama bir daha çıkmıyomuş falan şeklinde duyum almıştım..pazartesi umarım hayırlı haberler alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…