Tabii tabii :111:ne oldugunu bile bilmiyom, parayla satiliyosa aliym yani
(su suratlara basamadim bi:)
:))Ahaha
Portakal kabuğu mü yoksa ilerlemis saten elbiseden belli mı
Ayyyyyy ayyyyyyy
Umarım beyaz degilsin zaten hayallerimin kadiniyken hayal kırıklığına ugrattin beni
Uyaninca soğuk su iyi geliyormuş
Ama uyanmak var isin ucunda
Geldim ben Voltajimya bu sitenin derdi neydi benle anlamadim, heralde yurtdisiyla ilgili problem var dedim ama baktim az once milllet giriyomus, bi bana giciklik yapti cok ozledim sizi
nasil heyecanla bekliyorum annemi bilsen, cok yoruldum yanlizliktan bide evden islerinden tek basima ugrasamiyorum artik, sessiz sessiz agliyorum oyle geceleri lohusa depresyonuna girdim simdiden:) neysee senin kiz pazartesi mi geliyor simdi Allahhayirlisiyla kucagina alirsin insallah
:))
onlarda neyin nesi
uyaninca hep su iciyom ben,sogukta icerim:)
Annelik boyle bir sey iste diye ornek verecektim
Hanipekse vatzepten yazdim cvp yok mesaj cektim merak.edip yine cvp yok son is gunu yogundur diye aramaya cekiniyorum ama ben laterneyi merak ederken hanipeksi de merak etmeye basladim biraz daha gecsin ariycamYa bebeci
Su hanipeksi ara kiz Yada vatzepinle hallet
Laterneden haber yok zaar
Dogurmustur da haber alaydik iyiydi
selulit nerden cikti
kimsede yok ole bisey
Bende tele alistirdim.kendimi ne buyuk rahatlikmis herseye yetisip cevap verebiliyorim yuksek voltajin jr versiyonu ilan ediyorum kendimi bu konudatelden cevap yetistirilmiomus,yetistirenin ellerindn öperim. Eve gidince görüsürüz gari:)
Hosgeldiiiiiiiinnnn
Valla hayatım hepimiz zorlanıyoruz iste
Bazımız bosveroyoruz bazımız kadın tutuyoruz bazımız yerlerde surunerek yapıyoruz
Annenin gelmesine cok seviniyorum ama her zaman gideceginide unutma
Cok alisinca Cook zor oluyor Cook
Benim kızım pztesi sabah insallah gelecek
Kizimla tek bedende son 2 gün diyeyim :)
Gunaydin kizlar,
Laterne den son haber yok sanirim
Zikkim doktor ilk dogumu normal olan bir kadini resmen sezaryenlik duruma soktu. Kim bilir ne sancilar cekti insallah sonu guzel olur
Katinam doktorunla acik konus ben dogal sanci beklemek istiyorum bunun 42ye kadar vakti var de bilincini gorsun aslinda bizler cok bilincli insanlariz ama doktorun karsisinda bir sus pus oluyoruz bana donmez artik dediginde 36. Haftadaydim ve bebekler genelde o haftalarda doner biliyorum ama hihi dedim ne derse.
iyi akşamlar herkese
doğurdun mu ile başlayan telefonları cevaplamaktan yoruldum
insanoğlu işte yeni teoriler ortaya atmaya başladılar
en son yapılan yorum: " sizin bebek kesin erkek.kız olsa çoktan doğardı. "
Canim seni cok iyi anliyorum bir yerde okumustum sezaryen olsaniz bile sancinizi bekleyin gelmek istedigi zamani kendi secsin diyordu en azindan 39. Haftanizi bitirmeyi bekleyin ben 39u bitirmeyi tercih ettim ama icimde heo bir rahatsizlik 40 i beklesem mi diyorum yemiyor iste, dedigin gb kakasini yapmasi beni en.cok korkutan sey. O yuzden sana kesin bekle risk al diyemiyorum kelin ilaci olsa basina surer misalcanım aynen öyle çok haklısın..fakat ya cocugun kalp atısları yavaslarsa ya dışkısını yaparsa bu riskleri kim alıcak derse diye korkuyorum..bende istiyorum kendi sancım olsun olmadı beklerim ama ya bebek iyi değilse beklemek bi hataysa endişesi sarmıs durumda beni..ALLAH yARdımcımız olsun canım..tez zamanda sancılarım gelsin..olmazsa bugunki kontrole gitmedim..yarın gideyim mi acaba?? ahh bu acabalar bu endişeler mahvetti beni kaç gndür..
bizim kaderimiz bu..ben artık açmıyorum bazı telefonları
merhaba güzel anneler ,hep takip ediyorum ama yazmaya çok vaktim olmuyor,doğum yapan anneleri kutluyorum,benim gibi doğumu bekleyenlere de "ALLAH bir nefeste kurtarsın"diyorum.benim bebeğimde kilosu ileride daha doğrusu 3 hafta ileriden gidiyor.diyetteyim biraz normale çekebildik.bende kilo verdim.normal doğum şansım biraz olsun var ama kesin olarak pazartesi belli olucak.normal olsun diye dua ediyorum.ilk doğumum olucak inşallah.
bu arada ağda konusun da,daha önce söylerlerdi hamilelikte zor olduğunu bende lazer epilasyon yaptırmıştım.bir yıldır hiç kıllanma yok ,heryerimi yaptırmıştım çok rahat ettim,şimdi ise bu rahatlığı daha iyi anlıyorum.daha sonra yaptırmak isteyenler olursa tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?