Çok güzel olmuş canım nasıl yaptın tarif paylaşabilirmisin belki ben de yaparım tabi becerebilirsem:)))
yaaaaaaaaaaaaaahiç kıskanmadım hiç de olmamış bikerem şimdi bak, katiyyen beğendiğimden değil (!!!) bi arkadaşım için soruyorum :
1- şeker hamuru ne ola, nerden alınabilio?
2- şeker hamuru renkli olan kısımsa alttaki kurabiyenin tarifi ne?
3- doğumun ne zaman olacağı sonuçta belli deil ya nasıl taze saklıyorsun?
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
​laternemizi düşünmekten saatlerdir toparlayıp da yazamadım tarifi şaka gibi
Ya sabah acilma olmamisti en son,bence sezaryen oldu toparlanayım vs diyene kadar
Birde bası kalabaliksa fırsatı olmuyor olabilir.
neden dogum sancilarinin baslamasini beklemediler de suni vediler ona? Bebekte sikinti mi vardi yoksa gunu geldi diye mi
Dru yekine yekine gunünü getirtti kızcağızın
Yok erkene aldı yok söyle boyle bir haftadır hop oturup kalktık
Bugunde sancı verilmiş , doğmazsa sezaryene alacaktı Allah yardımcısı olsun
Anlamadım ki bir daha söyle :26:telden cevap yetistirilmiomus,yetistirenin ellerindn öperim. Eve gidince görüsürüz gari:)
Evett bize her yol AnkaraBende tele alistirdim.kendimi ne buyuk rahatlikmis herseye yetisip cevap verebiliyorim yuksek voltajin jr versiyonu ilan ediyorum kendimi bu konuda
Anlamadım ki bir daha söyle :26:
Evett bize her yol Ankara
Chosy takvimin ne diyor
Kas yapmisin
Önümüzdeki bir kaç gün içinde bebeğinizin akciğerleri, hava keseciklerinin üretimini artıracak. Bebeğinizin tam olarak geliştiği bu günlerde, rahminiz oldukça kaslı ve ağırlığı yaklaşık 1,134 gr. Bebeğinizn derisi artık tamamen pembe ve daha yumuşak hatlı.
Selam kızlar son kontrolümüzü olduk bu gece 4 nisan Perşembe sabahı netleştik spinal sezeryanla oğluma kavuşucağım inşaallah darısı tüm bekleyenlere
Selam kızlar son kontrolümüzü olduk bu gece 4 nisan Perşembe sabahı netleştik spinal sezeryanla oğluma kavuşucağım inşaallah darısı tüm bekleyenlere
Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 11 ziyaretçi)
kıs voltaj beyaz da seninki war he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?