2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Cok şımarmış ya
Gecen Kadir copdemire çıktı o mütevazı lik gitmiş
Hic sevmem
Mesela ben mukemmelligimi mütevazıligima borcluyumdur

hülyaya da ukalalık yapmıştı yarışmada
mütavazi voltajım

bak idildeniz ne yazmış, açıkla bakalım sebebini??
hakkatten bu akşam bi durgunluk mu var ne?? voltajı görünce ben şimdi muhabbet canlanır dedim ama olmadı nedeeeennn???

sordum bakalım ne dicek

Voltajım haftasonu giremem belki
şimdiden allah yardımcın olsun.
dualarım seninle bitanem
bizi habersiz bırakma nolur
seni seviyorum tatlım iyi ki varsın

Sagol canimm sende iyiki buradasin
Dogum anımda hepinize dua edeceğim unutmayacağım :)
Hakkini helal et,Rabb'ime emanet...

hakkatten bu akşam bi durgunluk mu var ne?? voltajı görünce ben şimdi muhabbet canlanır dedim ama olmadı nedeeeennn???

Hee Seyden
ben bir ara mutfak topluyordum
Atmış beni sistem
Ama bumerang voltaj ta derler bana

Hani birde doğumlar yakın heran dogum oluyor
Dogumhane kapısı gibi sessiz,haber bekliyor herkes
Yada
Bilmiyorum:86:

Hee Seyden
ben bir ara mutfak topluyordum
Atmış beni sistem
Ama bumerang voltaj ta derler bana

Hani birde doğumlar yakın heran dogum oluyor
Dogumhane kapısı gibi sessiz,haber bekliyor herkes
Yada
Bilmiyorum:86:

ben de kuaförden sonra durgunluk mu çöktü acaba dedim eğer böle oluyosa ben de niyetliydim ama gitmiyim kuaföre:))))

Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bizimki dönmedi makat duruyormuş, kafası midemde ayakları aşağıda keyfi yerindeymiş. Şuan 3 kg , 39.hafta dolduktan sonra sezeryanla hayata merhaba diyecek inşallah.

Son düzenleme:
cok guzel bi dogum yontemi secmissiniz... 2.bebegimide ayni yontemle dogururdum tereddutsuz.. iyi dogumlar arkadasim. senin msj.okuyunca heycanlandim

Teşekkür ederim canım bu yöntemle yapanlar genelde senin gibi söylüyor dahada güvenli hissediyorum iyi geçer inşaallah

Bir kere
Hic öyle niyetleme bacı ben iki aydır aha bitti artık gezeceğim dedim yok.
Bak mesela yarın ütü yapacagım diyorum
Sonra ne bileyim çıkar birşeylerde

Birde valla temizlik gibisi yok
Hem ev hem vücut ben evde yapaydim kiz beni keloglan gibi yarım yamalak biraktirirdi.
Savur tüylerini, yol gitsin geri
Kimler kandiripta caydirmadi ki

geçmiş anca bitti.. laterneden haber yok galiba.. 4 nisan patlama olacak doğumda herhalde.. benimde 4 nisan bugün dr gittik bi problem yok şükür 4 nisan öğleden sonra bebişime kavuşacağım inşallah.. annelik konusundan bahsetmişiniz yaa tek cümle herkes doğurabilir ama anne olamaz.. annelik farklı bir duygu...

valla bacı ben de daha yapmicam iş diyorum,kendimi yine de iş yaparken buluyorum...
hadi senin evde 2 çocuk var...
bizde ne var bacı? hiiiiiç...

savuracak kadar tüyüm yok bacı...daha alalı bi hafta oldu...
salı günü tekrar çatı kontrolüm var...
arada başını çıkaranlar olmuş...
onların kellesini koparacam sadece

anaaaaam tek haneli günlere düşmüşüm yaaa

Teşekkür ederim canım bu yöntemle yapanlar genelde senin gibi söylüyor dahada güvenli hissediyorum iyi geçer inşaallah

iyi gecicek insallah endiselenme tadini cikar.. o anlari tekrar yasamak icin 2.kez anne olurum samimi soyluyorum. dogum cok kolay... 6aylik anneyim bende darisi basiniza...

selam kızlar nasılsınız. topikte bugün doğum haberi yok sanırım.
benimde canım yavaş yavaş burnuma gelmeye başladıı. zaman geçmek bilmiyor
dışarıda çıkamıyorum. malum sağ bacağımın üstüne basmak eziyet.
sona yaklaştıkça tuhaf bir psikoljiye girdim.
bir an önce doğurmak istiyorum.

cok guzel bi dogum yontemi secmissiniz... 2.bebegimide ayni yontemle dogururdum tereddutsuz.. iyi dogumlar arkadasim. senin msj.okuyunca heycanlandim
Esram sende mi burdasin.bana byrayi okymak iyi geluyor neler yasamisiz animsitorym malum ececuk buyudu.artik bir duzenimiz bile var .sende 2 dusybuyomusun.

canım pazartesi Rana sultana kavuşuyorsun.
Allah yardımcın olsun canım.
bize bilgilerinle çok hakkın geçti.
Allah ebeden razı olsun

Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bizimki dönmedi makat duruyormuş, kafası midemde ayakları aşağıda keyfi yerindeymiş. Şuan 3 kg , 39.hafta dolduktan sonra sezeryanla hayata merhaba diyecek inşallah.

Ayni durumdayiz donmedi yavrucak :) Adini ruzgar koydum ondan snra ters dondu :) Kafasina gore esiyor... Hakkimizda hayirlisi canim.

Bacağına ne oldu canım ben kaçırdım galiba.

Kkizlar yan komsum pazartesi doguruyor bende ona anlatiyorum arada ugruyorum.catisi normaldende dar 3 hastaneye gitti hepsi mecbur sezeryan dedi.o normal dogurucakti iki haftadir bebegi hic kilo almamis mecbur sezeryana alicaklar 1 nisanda dogucak oglymuz saka gibi:55

Son düzenleme:
canım pazartesi Rana sultana kavuşuyorsun.
Allah yardımcın olsun canım.
bize bilgilerinle çok hakkın geçti.
Allah ebeden razı olsun

Oyy sagol canım Allah razı olsun
İnsallah saga salim sikintisiz kedersiz kavuşuruz kuzulara...

Bacağına ne oldu canım ben kaçırdım galiba.

benim sağ bacağım sol bacağımdan 2cm kısa zayıf ve güçsüz.
bebek te sağ tarafta takılıyor. kilosu çok değil ama beni çok zorluyor.
evde sürahi hanım gibi yürüyorum halimi bir görsen voltajım.
dışarıda çıkamıyorum. bunaldım artık. ama bu günlere gelmek için
mücadele ettiğim için de bir şey demek istemiyorum.
15 nisan sezaryen tarihimiz

canım normal için hiç zorlamasın. bizim gelinin de çatısı darmış. 9 saat sancı arkasından bebeği vakumla çekmişler ve kafası uzamış. elhamdülillah oğlumuzun bir sıkıntısı olmadı ama çok tehlikeli. illa normal olacak diye bebeği tehlikeye atmak pek akıllıca değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…