merhabalar, umarım herkes iyidir. Ben ruhsal açıdan pek iyi değilim sanırım bir çeşit depresyon geçiriyorum. Kendimi mutsuz, yorgun, çaresiz hissediyorum. Iş durumum iyi değil, maddi durum iyi değil, perşembe günü ailemin yanına taşınacağız. üstüne eşimle aram hiç iyi değil, onun da sıkıntıları var üstüne geliyorum belki ama bilmiyorum işte.
nazcım ben bu sağlık ocağı konusunu doktoruma sordum ama size söylemeyi unuttum. Işin içinde aşı olduğu için doktoruma danışmadan bir şey yapmak istemedim.
Doktoruma sağlık ocağına kayıt yaptırmam gerekiyormuş dediğimde kim demiş onu nerden çıkmış dedi. Tetanoz aşışı vs yapıyorlarmış,kayıt yaptırmak gerekiyormuş öyle duydum dedim. Tetanoz aşısı yapılması gerekse ben yaparım sana, senin doktorun benim neden sağlık ocağı yapsın böyle bir şeyi dedi. Düşününce mantıklı geldi. Gerçekten gereklibir aşı olsa doktorlarımız yapmaz mı bu aşıyı?
Ben doktoruma çok güvendiğim için sağlık ocağına gitme gereği duymuyorum. Sen aşı konusunu doktoruna sormuş muydun canım?
cnm ona bakarsan bebek doğduktan sonrada pek çok aşı oluyor doktormu takip ediyor bunu sağlık ocağımı yinede tercih senin cnm
Nazcım ben bu sağlık ocağı konusunu doktoruma sordum ama size söylemeyi unuttum. İşin içinde aşı olduğu için doktoruma danışmadan bir şey yapmak istemedim.
Doktoruma sağlık ocağına kayıt yaptırmam gerekiyormuş dediğimde kim demiş onu nerden çıkmış dedi. Tetanoz aşışı vs yapıyorlarmış,kayıt yaptırmak gerekiyormuş öyle duydum dedim. Tetanoz aşısı yapılması gerekse ben yaparım sana, senin doktorun benim neden sağlık ocağı yapsın böyle bir şeyi dedi. Düşününce mantıklı geldi. Gerçekten gereklibir aşı olsa doktorlarımız yapmaz mı bu aşıyı?
Ben doktoruma çok güvendiğim için sağlık ocağına gitme gereği duymuyorum. Sen aşı konusunu doktoruna sormuş muydun canım?
Kızlar,
az önce geldim eve.Bebeğim ölmüş içimde,aldılar onu benden..
iyi bakın kendinize ve bebeklerinize!!!
Dualarım sizlerle!!!
canım sen sağlık ocağına hamile olduğunu söylüyorsun aile hekiminin takip etmesi gerekiyormuş semtte hamile varmı kaç kişi diye yoksa ceza alıyorlarmış ben kayıt yaptırdım hemşire kan aldı tahlilleri yaptı sonuçları aldım bana hiç aşıya geleceksin demedi öyle bişey konuşmadık ama sen istemedikten sonra sağlık ocağı yapamaz aşı falan bende doktoruma sorayım bari tabi aşı olcaksa kendi doktorumuz yapsın
hayırlı olsun nazım..o işi de atlattın hayırlısıyla..
canım sen sağlık ocağına hamile olduğunu söylüyorsun aile hekiminin takip etmesi gerekiyormuş semtte hamile varmı kaç kişi diye yoksa ceza alıyorlarmış ben kayıt yaptırdım hemşire kan aldı tahlilleri yaptı sonuçları aldım bana hiç aşıya geleceksin demedi öyle bişey konuşmadık ama sen istemedikten sonra sağlık ocağı yapamaz aşı falan bende doktoruma sorayım bari tabi aşı olcaksa kendi doktorumuz yapsın
nazcım ben bu sağlık ocağı konusunu doktoruma sordum ama size söylemeyi unuttum. Işin içinde aşı olduğu için doktoruma danışmadan bir şey yapmak istemedim.
Canım merhaba hoşgeldin.
Bebişi görmüşsün maşallah,sağlığı daim olsun inş.
İğne olarak progestan mı yazdı?Moralini bozma tedbir amaçlı yazmıştır...Şifa olsun,iyiliğine iyilik katsın miniğimize inşallah
arkadaşlar sağlık ocakları daha doğru tabiriyle aile hekimlikleri her 6 ayda bir sizi arayıp hamile olup olmadığınızı sormak zorunda. Eğer ölümü ya da doğumu takip edip kayıt altına almazlarsa ceza alıyorlar. Aramaları bu yüzden. Kayıt olurken bana hamile kalırsanız mutlaka bize bildirin demişlerdi. Kuzenime sormuştum kendisi doktor, o söylemişti. Belirli hedefleri sayıları varmış kayıt altına almaları gereken, o yüzden kayıt olmanızı istiyorlarmış.
Ben de okumak istiyorum ama arapçayı tam layıkıyla okuyamıyorum. Türkçesi de olur mu?
çok teşekkür ederim kızlar moral oldunuz bana ve minigimize:)
progynex canım iğnenin adı. Progestan ilacından daha etkili ve yan etkileri yok dedi sadece 5 iğneyi yiyecek olan totoma olacak olan :) gerçi 1000 iğne olsun gikimi çıkarırsam neyim rabbim onu bana yeğenlerimi size bağışlayacak inşallah bu niyetle 41 yasin' e başlıyorum canımcim beni de listeye yazar mısın
bu arada çekiliş için bende varım manevi bacılarım benim
benim yiğenim aşılarını kendi çocuk doktoru takip etmişti, bende öyle olmasını daha uygun buluyorum. Sağlık ocağında her seferinde başka bir doktorun aşı yapıp kontrol etmesindense tek bir doktorun tüm kayıtlarını tutması ve bebeğin doktora alışması için kendi doktorunun olması daha iyi gibi geliyor bana.
üstelik sağlık ocağı bana çok yakın karşı sokağımda ama ben ordaki doktorları mahalleden de duyduğum için çok güvenmiyorum açıkçası.
Senin de söylediğin gibi herkesin kendi tercihi tabi ki. Ben sadece doktorumun söylediklerini ve kendi fikrimi paylaştım.
Arkadaşlar yaa 2 gündür abur cubur krizindeyim. Daha doğrusu çok yeme krizindeyim.Ne var ne yok yiyorum. Dün ondan önceki gün koskoca snickers çikolatası yedim. Bugün koca boy cips yedim ve üstüne çikolata çekti canım. Ayrıca 2 gündür davetlerde iyi yemek yedik .offfffff napcam ben boğazım açıldı nasıl dur diicem çikolataya? sütlü tatlımı yapsam ne(( o da sürer şimdi
illa herkes sağlık ocağına gidecek diye bişey yok cnm bence sağlık ocağı alternatif doktorun bence böle bişeyi takip ediyorsa hiç sağlık ocağı ile uğraşma
ayy kızlar şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum sanki,kocişim gidip randevu almış akşam doktora gideceğim;inşallah hayırlı haberlerle dönerim ( amin ) korku ve heyecandan kalbim nasıl çarpıyor anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?