2013 Nisan Anneleri

Bizim ....


  • Ankete Katılan
    428

cnm allah sabır versin ama o depresif hali bizdede var cnm bol bol kuran oku arapça bilmiosan türkçe oku allah emin ol bak herşeyi yoluna koyacak yeterki isyankar olma bol bol dua et karnındaki sabinin yüzü suyu hürmetine bak gör sen bile inanamayacaksın olanlara
 

cnm ona bakarsan bebek doğduktan sonrada pek çok aşı oluyor doktormu takip ediyor bunu sağlık ocağımı yinede tercih senin cnm
 
cnm ona bakarsan bebek doğduktan sonrada pek çok aşı oluyor doktormu takip ediyor bunu sağlık ocağımı yinede tercih senin cnm

Benim yiğenim aşılarını kendi çocuk doktoru takip etmişti, bende öyle olmasını daha uygun buluyorum. Sağlık ocağında her seferinde başka bir doktorun aşı yapıp kontrol etmesindense tek bir doktorun tüm kayıtlarını tutması ve bebeğin doktora alışması için kendi doktorunun olması daha iyi gibi geliyor bana.
Üstelik sağlık ocağı bana çok yakın karşı sokağımda ama ben ordaki doktorları mahalleden de duyduğum için çok güvenmiyorum açıkçası.
Senin de söylediğin gibi herkesin kendi tercihi tabi ki. Ben sadece doktorumun söylediklerini ve kendi fikrimi paylaştım.
 

canım sen sağlık ocağına hamile olduğunu söylüyorsun aile hekiminin takip etmesi gerekiyormuş semtte hamile varmı kaç kişi diye yoksa ceza alıyorlarmış ben kayıt yaptırdım hemşire kan aldı tahlilleri yaptı sonuçları aldım bana hiç aşıya geleceksin demedi öyle bişey konuşmadık ama sen istemedikten sonra sağlık ocağı yapamaz aşı falan bende doktoruma sorayım bari tabi aşı olcaksa kendi doktorumuz yapsın
 
arkadaşım yeni öğrendim çok çok üzüldüm ne denir bilmiyorum Allahım birdaha yaşatmasın ve bu üzüntüyü en kısa zamanda başka bir sağlıklı bebek ile hafifletsin unuttursun inşallah.

Kızlar,
az önce geldim eve.Bebeğim ölmüş içimde,aldılar onu benden..
iyi bakın kendinize ve bebeklerinize!!!
Dualarım sizlerle!!!
 
canım kan ve idrar tahlilleri tamam da aşı benimde aklımı kurcaladı kendi doktoruma sormadan birşey yaptırmayacağım zaten. daha vakit çok var zaten nerdeyse 1.5- 2 ay var. Canım benim hekimi görmem gerekmedi hemşireler kayıt tuttular.

 
arkadaşlar sağlık ocakları daha doğru tabiriyle aile hekimlikleri her 6 ayda bir sizi arayıp hamile olup olmadığınızı sormak zorunda. Eğer ölümü ya da doğumu takip edip kayıt altına almazlarsa ceza alıyorlar. Aramaları bu yüzden. Kayıt olurken bana hamile kalırsanız mutlaka bize bildirin demişlerdi. Kuzenime sormuştum kendisi doktor, o söylemişti. Belirli hedefleri sayıları varmış kayıt altına almaları gereken, o yüzden kayıt olmanızı istiyorlarmış.
 

Ben yazana kadar zapzup yazmış bile. yerime oturamıyorum ki yoğunluktan.
 
Yok canım ilk görüştüğümde soracağım muhtemelen senin doktorunla aynı cevabı verecek :) ne bilim ben sanki zorunlulukmuş gibi anladım ya ben ondan gittim iş gibi kafamda kalmıştı. Ama yapılacak herşeyi adnışıp yaptırıcam gekerirse canım sağol uyarı için :) biz de tam annemle onu konuşmuştuk. Annemde sakın bişey yaptırma sormadan dedi.


 

Çok teşekkür ederim kızlar moral oldunuz bana ve minigimize:)
Progynex canım iğnenin adı. Progestan ilacından daha etkili ve yan etkileri yok dedi sadece 5 iğneyi yiyecek olan totoma olacak olan :) gerçi 1000 iğne olsun gikimi çıkarırsam neyim Rabbim onu bana yeğenlerimi size bağışlayacak inşallah bu niyetle 41 yasin' e başlıyorum Canımcim beni de listeye yazar mısın

Bu arada çekiliş için bende varım manevi bacılarım benim
 
çok sağol canım benim bilgi için. Ben de diyorum bunlar gittim diye bana niye ikidebirde teşekkür edip duruyorlar ha aha ahaha:)


 
Canım merhaba bana kalırsa da önlem olarak yazmıştır iğneleri falan çok şükür sağlıklı görmüşsün zaten :) hiç üzülme kafana takma sakın canım.


 

illa herkes sağlık ocağına gidecek diye bişey yok cnm bence sağlık ocağı alternatif doktorun bence böle bişeyi takip ediyorsa hiç sağlık ocağı ile uğraşma
 
Arkadaşlar yaa 2 gündür abur cubur krizindeyim. Daha doğrusu çok yeme krizindeyim.Ne var ne yok yiyorum. Dün ondan önceki gün koskoca snickers çikolatası yedim. Bugün koca boy cips yedim ve üstüne çikolata çekti canım. Ayrıca 2 gündür davetlerde iyi yemek yedik .offfffff napcam ben boğazım açıldı nasıl dur diicem çikolataya? sütlü tatlımı yapsam ne (( o da sürer şimdi
 
ersnil canım senden de iyi haberler geldi çok şükür:) Allah'a ne kadar şükretsek azdır bize böyle birşey nasip etti diye :) Allah'ım hepimiz için tamamına erdirsin bizleri inşallahhhhhh. Amin.
 
bişey olmaz canımcım bebek istiyor demek ki :) ben de geçen haftasonu öyleydim yemek yiyorum sofradan aç kalkıyorum sanki bebek hepsini silip süpürüyor da ben doymuyodum gibi :) çok komikti :)

 
illa herkes sağlık ocağına gidecek diye bişey yok cnm bence sağlık ocağı alternatif doktorun bence böle bişeyi takip ediyorsa hiç sağlık ocağı ile uğraşma

tatlım bebek doğduktan sonra düzenli bir doktoru olacaksa aşı takibini de aynı doktor yapabilir;ben oğlumu ilk doğduğunda sağlık ocağına götürüyordum ama sonra gerek olmadığını anladım..dr mehmet kuşku var hem elifana ve hem acıbadem'de çalışıyor,çok memnunum;ihtiyacın olduğunda çok rahat ulaşabiliyorsun..çok bilgili ve çalışkan bir doktor..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…