2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Arkadaşlarım, çok sağolun iyi dilekleiniz için. Çok zor bir şeymiş, hiç bu kardar sarsılacağımı düşünmezdim.
Pazar günü gayet mutlu ve sağlıklı bir biçimde alışveriş falan yaptık. Sonra içi çamaşırımda çok çok küçük
bir leke gördüm. Tam Ege Üni. ordan geçerken hadi acilden giriş yapıp bir bakalım, gerçi hiçbir şey yoktur
diye düşünerek, eşimle nasıl olsa yarım saate çıkarız, sonra güzel bir akşam yemeği yeriz diye plan yaparken
kendimi bir anda hastaneye yatmış buldum. Çok korkunçtu. Normalde kontrolümüz bugündü. Hayat işte..1 aydır
bugünün hayaliyle yaşarken şu an bebişim yok!!! En son 4 Eylül'de kontrole gitmiştim. Ondan birkaç gün sonra da kalbi
durmuş zaten. Yani bir aydır olmayan bebğimle konuşmuşum. Allah kimseye yaşatmasın..Umarım tekrar başka
bir ayın annesi olarak giriş yaparım bu siteye.. Size ve bebişlerinize sağlık dolu, mutlu günler diliyorum. Hepinizi seviyorum
ve öpüyorummm!!!

Canım Progynex Progestan'ın muadili,etken madde ve içerikleri aynı.O kadar çok kullandım ki.İğne yerini alkollü pamukla ov ki şişlikler oluşmasın.Herşey yavrularımızın sağlığı için,yeterki onlar iyi olsunlar.Okudukça sayı bildirirsin eklerim canım,Allah kabul etsin inşallah.

Allah sabır versin,güç versin,en yakın ve hayırlı zamanda bu duyguyu tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah,çok zor...Rabbim yardımcın olsun.Dua ile...

game83 için gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun inşallah ona da bizlere de birdah böyle acılar yaşatmasın arkadaşlar amin. Ben artık nedense çok fazla pimpirikli olmamaya karar verdim. Öyle veya böyle hakkımızda yazılanı yaşayacağız yoksa bu günler aylar geçmez böyle. Allah'ım güzel yazılar yazmış olsun inşallah...

canım arkadaşım gözlerim çok doldu Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda bu günleri atlatır ve yeni bebek haberi verirsin bizlere. Herşeyde bir hayır vardır canım böyle uzaktan konuşmak kolay ama. Veren de alan da Allah malessef bizlerin eli kolu bağlı herzaman. Kolay değil tabiki insan hemen alışıveriyor. Hiçbirimizin bir garantisi yok malesef Allahtan hayırısılını dileyelim herzaman. Seni çok seivyoruz keşke yapabileceğimiz birşey olsa hepimiz kardeş gibi olduk burda artık senin acın üzüntün hepimizin üzüntüsü iyi ki bizlerle paylaştın paylaştıkça haifleyecek inşallah. Bundan sonra herşey gönlünce olsun canım benim inşallah. Amin.

Aynen öyle canım benim.Doktorum her gittiğimde "bebeklerin yiyecek ekmekleri varsa,sağlıklı bir şekilde gelişimlerine devam edip,dünyaya geleceklerdir,ama yok sağlıksızlarsa ne yapsak olacagın önüne geçemeyiz,o nedenle rahat olmaya çalış,elimizden geleni yapıyoruz,ötesi Allah'ın takdiri" diyor.

hala acıbademdemi bu doktor cnm

hala acıbademdemi bu doktor cnm
evet sabahtan öğlene kadar ve bazen akşamları acıbadem de tatlım.. onun dışında da hasan polatkan da elif ana var çocuk hastanesi orada oluyor.gönül rahatlığı ile Eskişehir'in en iyi çocuk doktoru olduğunu söyleyebilirim

cnm sen bu doktora gitmiodun demi yanlış hatırlamıyorsam

canım benim aalh sabır versin bütün bebişlerimiz allaha emanet olsun umarım hiç kimseden bir daha böyle haberler almayız ben çok kötü oldum ya

tatlım başımıza gelmeden bu gerçeği yaşayacağımıza inanmıyoruz/inanmak istemiyoruz akşam yazdıklarını okuduğumda ne kadar kötü olduğumu anlatamam,bu güne kadar hiç yaşamadığım bir şekilde gerçeklerle yüzleştim Allah kimseye yaşatmasın inşallah.. tek tesellimiz Allah verdi Allah aldı demek,her şerde vardır bir hayır.. Alnımıza ne yazıldıysa onu yaşayacağız
Allah hayırlı bir zamanda sağlıklı bir evlatla kucağını doldursun inşallah,tekrar Allah sabır versin tatlım

Canım benim çok gecmis olsun sağlıksız gebeligi vücut kabul etmiyor iste ve sonlandiriyor aslında bu da bir nevi mucize arkadaslar eminim çok zor ama ömür boyu sağlıksız bir evladın yaşadıklarına uzulmektense bu sekilde üzülmek daha kısa sureli ve daha hafiftir. Çok yakında senden güzel haberler alıcaz eminim bizde seni çok öpüyoruz ve seviyoruz cnmcim

Âmin canım hepimizin güzel duaları kabul olsun ben okudum bu arada
Sen neden kullanmıştın tutunsunlar diye mı
Bu arada cherryfee girdi mı hiç bu aralar ben kaçırdım mı yoksa

ahh canım bebeğin melek oldu gitti iyiki seni zehirlememiş Allah korumuş işallah sende başka bir ayın annesi olarak geleceksin bizde seni seviyoruz kendine çok iyi bak ama arada siteye gir bizlere selam ver yazışalım konuşalım

Biz de seni seviyoruz canım, inş. en yakın zamanda yine güzel haberlerini alırız, Allah korumuş bi nevi böyle düşünmek lazım, daha geç de olabilirdi, daha geç farkedilebilirdi, seni zehirleyebilirdi, bebek kusurlu doğabilirdi, Allah korusun saklasın, atlatırsın en yakın zamanda umarım, kendine çok ama çok iyi bak

Kızlar bugunluk bana müsade yarında kontrolüm var inşallah hayırlı haberler ile döneceğim yarın tüm gün yokum perşembe ye görüşmek üzere

Âmin canım hepimizin güzel duaları kabul olsun ben okudum bu arada
Sen neden kullanmıştın tutunsunlar diye mı
Bu arada cherryfee girdi mı hiç bu aralar ben kaçırdım mı yoksa

Canım tüp bebek tedavisinde embriyo transferinden sonra ve gebelik durumunda kanama olduysa ilk üç ay kullanılıyor.

cherryfee ile geçen gün denk gelmiştim,istirahatı devam ediyordu.

Allah kabul etsin canım.

Niyet ettik,niyet eyledik Allah rızası için 41 Yasin-i Şerif okumaya;

OKUYANLAR:

Mergen - 1 Yasin-i Şerif

Vitamin87 - 1 Yasin-i Şerif

Bebeci - 1 Yasin-i Şerif

game83 allah yardımcın olsun canım benim.Yaşanmadan hiç bir şey bilinmez ama en azndan tesellimiz senin sağlıklı olman.
Eminim eşinde çevrende destekdir bu konuda,atlatıcaksın bu günleri inşallah.Hayırlısıyla başka bir ayda yine anne adayı olarak geleceksin buraya.
Ve hayırlısıyla bebeğini alacaksın kucağına.Gerçekden çok ama çok üzüldüm.İnsanın psikolojisi alt üst oluyor.
Allahım yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…