2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar bugunluk bana müsade yarında kontrolüm var inşallah hayırlı haberler ile döneceğim yarın tüm gün yokum perşembe ye görüşmek üzere

Canım güle güle git,güle güle hayırlı,güzel haberlerle gel inşallah.Dualarımız yarın seninle ve kuzucuğunla

Kızlar bugunluk bana müsade yarında kontrolüm var inşallah hayırlı haberler ile döneceğim yarın tüm gün yokum perşembe ye görüşmek üzere

Hayırlı haberlerle dön inşallah canım benim.Dularımız seninle ve dünyalar tatlısı yeğenimizle cnmcım.

naz0675 nasıl uygulayabiliyor musun listeyi.
Bende aldım senden listeyi kısmetse yarın uygulamaya başlıcam.
Ben sabah tartıldım.69.90 kgyum zayıflamışım ama bundan sonra alacağımdan eminim.
Çünkü inanılmaz iştahım açıldı.

Ya ben 61le başladım dün 66 idim her kontrolde 2ser artıyor maşallah:/

merhaba arkadaşlar.cuma günüden beri kahverengi ve koyu sarı akıntılarım var.yarın doktora gidecem.korkuyorum telefon açtım doktoruma gel kontrol edelim dedi.12 haftalık olduk ilk defa cuma geldi kahverengi akıntılar.

Ya ben 61le başladım dün 66 idim her kontrolde 2ser artıyor maşallah:/

Aman dikkat et kuzucum.
Bende 72 ile başlamışdım.69.90dım.
Ama şu son günlerde iştahım çok fena ne yapcam bilmiyorum.

Gerçi inanın bebişler sağlıklı olsunda gerisinin hiç önemi yok.

İçini ferah tut canım,allahım izniyle hayırlı haberlerle döneceksin inşallah.

canım uyguluyorum evet kilo bile verdim ben de. 3 ay bıyunca sadece 600 gram almış oldum ki benim için öyle olması gerekiyor malesef çok kilolu ( 83) yakalandım çünkü. Benim listede anlamadığın birşey olursa lütfen abana sor bir de lütfen yapmadan önce doktoruna danış sana da uygun mu sor. Allah korusun kişiye özel hazırlanmış olur falan istemeden kötülük yapmak istemem Allah korusun. Sen de çok verdin hamile kaldıktan sonra vallahi. Buarada haftaya pzt de kontrole gidicem yine diyetisyene son kez yine soracağınız birşey varsa sorabilirim. İstersen diyim herkes uygulayabilir mi bebek yeterince beslenir değil mi bu programda diye.

Canım bana proğramın çok mantıklı geldi.
Çünkü içinde herşey var.Hatta benim şuanda yemedğim yemeyi atladığım bir çok şey var.
O nedenle bebeğe faydalı olacağına inanıyorum çünkü şuanda düzensiz besleniyorum.
Benim kendi doktorumda tam liste vermesede ne yemeliyim ne yememeliyim hepsini söyledi.
Listenle karşılaştırıldığında aynı şeyler.O yüzden yarından itibaren bende uygulucam kısmetse.

bazı kişilerde olabiliyormuş diye duymuştum canım endişelenme bir de Allah korusun taze kan değil ki aktif bir kanama değil açık renk kırmızı değil ALLAH KORUSUN SENİ VE BEBEĞİNİ İNŞALLAH. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

Ben de 2 - 3 gündür ruffles sade yiyorum, ve yangından mal kaçırır gibi yiyorum, eşim yavaş boğulacaksın diyor. Yedikçe yiyorum ve vicdan azabı çekiyorum

iyi haberlerine çok ihtiyacımız var canım. Neşe ile dön inş.

İyi düşünelim iyi olsun. ilaçlardan da olabilir, idrarımız da koyu sarı bu aralar.

iyi ozaman canım içim rahat etti hayırlı uğurlu olsun inşallah işe yarasın hepimize. kadın doğum doktorum yürüryüş verdiğinde miktarları arttıracakmışyım diye soracağım diyetisyene bir de kendisi söyledi 6. ayda mutlaka arttırmak gerekiyor listeyi diye bilgin olsun unutmadan şimdiden söyleyim canım.

Kızlar ben çok mutsuzum. Bu saat oldu hala kendimi toparlayamadım. İşlerimi yapamıyorum. Kimseye tahammül edemiyorum. Daraldım. Hava da kapalı ve basık. Yağmur bi yağsa hava da rahatlayacak. Sese tahammül edemiyorum. Başım sabahtan beri ağrıyor. Omuzlarımda bir ağırlık. Akşama yine migrenim tutacak sanırım

Sen yine bilgi aldıkça paylaşırsın canım.Bende ona göre devam ederim.

ah canımmm dikkat et kendine az kaldı akşama inşallah sabret. Geçmiş olsun inşallah başın tutmaz.

Hayırdır canım neden kendini bu şekilde hisediyorsun?Seni üzecek bir durum mu oldu?

tabiki canım benim benim de aynen senin olduğu gibi estetik kaygım falan değil tamemen bebek sağlıklı beslenmiş olsun ve ben çok aşırı doğumda zorlanacak kadar kilo almayım diye yapıyorum. Kurban olurum bebeğime beeennnnn. :) teyzesi sizinkilere de kurban olsun.... Yerim hepsini ÇOK MU ÇOK SEVİYORUM.

Sen yine bilgi aldıkça paylaşırsın canım.Bende ona göre devam ederim.

neredeyse akşam oldu tatlım az kaldı biraz su iç belki rahatlatır;yeterince su içilmediğinde de baş ağrısı yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…