Kızlar bugunluk bana müsade yarında kontrolüm var inşallah hayırlı haberler ile döneceğim yarın tüm gün yokum perşembe ye görüşmek üzere
Kızlar bugunluk bana müsade yarında kontrolüm var inşallah hayırlı haberler ile döneceğim yarın tüm gün yokum perşembe ye görüşmek üzere
naz0675 nasıl uygulayabiliyor musun listeyi.
Bende aldım senden listeyi kısmetse yarın uygulamaya başlıcam.
Ben sabah tartıldım.69.90 kgyum zayıflamışım ama bundan sonra alacağımdan eminim.
Çünkü inanılmaz iştahım açıldı.
Ya ben 61le başladım dün 66 idim her kontrolde 2ser artıyor maşallah:/
merhaba arkadaşlar.cuma günüden beri kahverengi ve koyu sarı akıntılarım var.yarın doktora gidecem.korkuyorum telefon açtım doktoruma gel kontrol edelim dedi.12 haftalık olduk ilk defa cuma geldi kahverengi akıntılar.
naz0675 nasıl uygulayabiliyor musun listeyi.
Bende aldım senden listeyi kısmetse yarın uygulamaya başlıcam.
Ben sabah tartıldım.69.90 kgyum zayıflamışım ama bundan sonra alacağımdan eminim.
Çünkü inanılmaz iştahım açıldı.
canım uyguluyorum evet kilo bile verdim ben de. 3 ay bıyunca sadece 600 gram almış oldum ki benim için öyle olması gerekiyor malesef çok kilolu ( 83) yakalandım çünkü. Benim listede anlamadığın birşey olursa lütfen abana sor bir de lütfen yapmadan önce doktoruna danış sana da uygun mu sor. Allah korusun kişiye özel hazırlanmış olur falan istemeden kötülük yapmak istemem Allah korusun. Sen de çok verdin hamile kaldıktan sonra vallahi. Buarada haftaya pzt de kontrole gidicem yine diyetisyene son kez yine soracağınız birşey varsa sorabilirim. İstersen diyim herkes uygulayabilir mi bebek yeterince beslenir değil mi bu programda diye.
merhaba arkadaşlar.cuma günüden beri kahverengi ve koyu sarı akıntılarım var.yarın doktora gidecem.korkuyorum telefon açtım doktoruma gel kontrol edelim dedi.12 haftalık olduk ilk defa cuma geldi kahverengi akıntılar.
Arkadaşlar yaa 2 gündür abur cubur krizindeyim. Daha doğrusu çok yeme krizindeyim.Ne var ne yok yiyorum. Dün ondan önceki gün koskoca snickers çikolatası yedim. Bugün koca boy cips yedim ve üstüne çikolata çekti canım. Ayrıca 2 gündür davetlerde iyi yemek yedik .offfffff napcam ben boğazım açıldı nasıl dur diicem çikolataya? sütlü tatlımı yapsam ne(( o da sürer şimdi
Canım bana proğramın çok mantıklı geldi.
Çünkü içinde herşey var.Hatta benim şuanda yemedğim yemeyi atladığım bir çok şey var.
O nedenle bebeğe faydalı olacağına inanıyorum çünkü şuanda düzensiz besleniyorum.
Benim kendi doktorumda tam liste vermesede ne yemeliyim ne yememeliyim hepsini söyledi.
Listenle karşılaştırıldığında aynı şeyler.O yüzden yarından itibaren bende uygulucam kısmetse.
iyi ozaman canım içim rahat etti hayırlı uğurlu olsun inşallah işe yarasın hepimize. kadın doğum doktorum yürüryüş verdiğinde miktarları arttıracakmışyım diye soracağım diyetisyene bir de kendisi söyledi 6. ayda mutlaka arttırmak gerekiyor listeyi diye bilgin olsun unutmadan şimdiden söyleyim canım.
Kızlar ben çok mutsuzum. Bu saat oldu hala kendimi toparlayamadım. İşlerimi yapamıyorum. Kimseye tahammül edemiyorum. Daraldım. Hava da kapalı ve basık. Yağmur bi yağsa hava da rahatlayacak. Sese tahammül edemiyorum. Başım sabahtan beri ağrıyor. Omuzlarımda bir ağırlık. Akşama yine migrenim tutacak sanırım
Kızlar ben çok mutsuzum. Bu saat oldu hala kendimi toparlayamadım. İşlerimi yapamıyorum. Kimseye tahammül edemiyorum. Daraldım. Hava da kapalı ve basık. Yağmur bi yağsa hava da rahatlayacak. Sese tahammül edemiyorum. Başım sabahtan beri ağrıyor. Omuzlarımda bir ağırlık. Akşama yine migrenim tutacak sanırım
Sen yine bilgi aldıkça paylaşırsın canım.Bende ona göre devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?