Yasadiklarimin doğumla ilgisi yok sakin korkmayın..
Epidural sezeryan oldum cok kolaydi; yukari cikar cikmaz oğlumu emzirdim..
Kimler ne yapti bilmiyorum. Hepinize hayirli ve kolay dogumlar diliyorum..
Firsat buldukça girerim ama daha iyi değilim..
pamuk iyi fikir ama hemeroit kanı daha taze pembemsi sulu gibi diğeri ise akıntılı olur ayırt edebilirsin belki?
canım ben,m de aynı şey oldu 2 gün önce basurmuş ama belli olmaz tabi, iyi yapmışsın pamuk koymakla , arka tarafı da bi kontrol etseydin peçeteyle
kendime yeni geldim...öğlen haberlere bi bakayım dedim meslektaşım canım arkadaşım okulda beraber çalıştığımız arkadaşımın resmini gazetede facia haberiyle beraber okuyunca inanamadım((((( hala inanamıyorum (( trafik kazası geçirmiş ve maalesef hayatını kaybetmiş ( okulu aradım doğruymuş nolur o değil diyin diye bi ümit bi daha sordum ama konuşamadan kapadım sessizlikten o olduğunu anlayınca ((( annemi aradım o da üzüntüden bişi olacak diye geldi sağolsun yeni gitti beni sakinleştirip....canım arkadaşım mekanın cennet olsun (((
Arkadaşlar merhaba.. Allah doğum yapanların bebeğine sağlık sıhhat versin.. yapmayanları hayırlısı ile kurtarsın. ben forumu sürekli takip ettim fakat çok yazamadım. ama çok faydalandım. Allah hepinizden razı olsun. ben de nisan annesiyim. ve bugün 40. haftam doldu. Doktorumuz çarşamba günü sezeryana alacakmış bugün öyle dedi. sebep olarak da bebeğin doğum kanalına girmediğini söyledi. şimdi tecrübeli arkadaşlara iki sorum olacak sizce bu saatten sonra normal sancımı beklemeli miyim. doktoru dinleyip sezeryan mı olmalıyım bu birinci soru. ikincisi özellikle sezeryan olmuş arkadaşlara sizce anestezi genel mi olmalı? spinal mi? kararsız kaldım. herkese sevgiler..
Arkadaslarim iyi olmadigim icin sizlere yazamadim..
Azonce taburcu oldum evimdeyim ve ikinci oglumda yanimda cok şükür. .
öncelikle cevAP VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. fakat ben normal doğumdan korkuyorum açıkçası. ama ailem müthiş baskı yapıyor. ne yapacağımı şaşrmış vaziyetteyimGüvenebileceğin başka bir doktorla da bu konuyu görüş bence.Aynen senin durumda olan biri vardı forumda 3.doktora gitti ve o doktor normal doğum yaptırmış.
Canim.cok gecmis olsun hanipeksten aldim haberlerini
Her seyde vardir hayir simdi nasilsin cnm ??
ruveydaaaaa kooosss :) bir dogumdasimiz.daha oldu ucledik kankaligiii :)
beni tek başıma bıraktınız ama
ben yazdığına yorum yapıyorken işler değişmiş..merak etme sen sağlık ocağına git gelir çişin..ben geçen ay gittiğimde kadın kutuyu verdi tuvalete girdim çişimi yaptım çıktım..çıktıktan sonra dank etti anaam kutu boş unuttum resmen ne diye girdiğimi, bir daha girdim. zaten ince uzun bir kap çok az miktarla doluveriyor. miğde bulantına gelince ben ben genelde aç karna diş fırçalayınca miğdem bulanır, öyle bir durum olabilir seninki de..
Senin herseyin kolay oldu masallah darisi bizim basimiza dualarin kabul olsun bizim bebisler de uslu olsunkızlar benim bebişim çok rahat maşallah şimdilik sadece karnı acıktığında ağlıyor sütümüz bol çok şükür gazımız da yok biraz sırtını sıvazlayıp pıt pıt yaptımı çıkarıyo onu yapmazsan kendi altından da çıkarıyor :) hepiiniz bebişleri inşallah böyle sıkıntısız olurayrıcaaa hasta bezi ilk gün kullandım ben ondan sonra hijyenik ped çok fazla kanamam olmadı :)
Gecmis olsun canim sen kendine dikkat et , oglusun anne sutunden cok annesine ihtiyaci var benim ikiz kuzenlerim pirinc unuyla buyuduler valla tas gibiler 18 yasina geldiler hastalik duymadim ben onlardan bu kadar sorun.etmeyin bu sutum geldi gelmedi.meselesini ,gelse iyi.olur evet ama yoksa da yapacak brsey var.mi cok sukur var mama vermek ,birde zamanla da olur sut yegenimde ill aylar mama takviyesi almak zorunda kaldi zayofladi cunku sonradan annesinin sutu artti ve mamayi biraktiKuzular selam..
Benim burnum .oktan kurtulmuyor..
Toplardamarda pihti olmus ameliyat sonrasi.. Kan sulandirici igne kullanmaya basladim
Oglum mamadan sebep kabiz oldu.. Cmtesiden beri bu sabah azicik ve tas gibi kaka yapti..
Drunu aradik.. Yarin gidicez muayene edicek.. Sutum hic gelmiyor artik.. Bebegim memeyi hic tutamadi.. Emzirmek duygusunu yasayamadim.. Oglumu eksik biraktim diye cok uzuluyorum
Surekli yatmam gerekiyor.. Bacagim hep yuksekte kalacak.. Annem iyiki var.. O olmasa mumkun degil bakamazdim ogluma..
Allahim baska dert keder vermesin sagligi yerinde olsun oglumun cani icinde olsun diyorum hep. Ama cok uzuluyorum.. Surekli agliyorum..
Gececek insallah hepsi geride kalacak. Ama ben on gunde on yas yaslandim..
Sende elini cabuk tut kizbeni tek başıma bıraktınız ama
beni tek başıma bıraktınız ama
Arkadaşlar merhaba.. Allah doğum yapanların bebeğine sağlık sıhhat versin.. yapmayanları hayırlısı ile kurtarsın. ben forumu sürekli takip ettim fakat çok yazamadım. ama çok faydalandım. Allah hepinizden razı olsun. ben de nisan annesiyim. ve bugün 40. haftam doldu. Doktorumuz çarşamba günü sezeryana alacakmış bugün öyle dedi. sebep olarak da bebeğin doğum kanalına girmediğini söyledi. şimdi tecrübeli arkadaşlara iki sorum olacak sizce bu saatten sonra normal sancımı beklemeli miyim. doktoru dinleyip sezeryan mı olmalıyım bu birinci soru. ikincisi özellikle sezeryan olmuş arkadaşlara sizce anestezi genel mi olmalı? spinal mi? kararsız kaldım. herkese sevgiler..
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Benim de günüm belli oldu. 15 Nisan'da spinal anestezi ile sezeryan doğum yapacağım. Tarih belli olunca bir heyecan sardı beni, oğluma kavuşacağım inşallah Allah nasip ederse. Düşündükçe daha çok heyecanlanıyorum
kızlar benim sancım var
bu kızın gelmeye niyeti yok derken 2-3 saattir ara ara sancılanmaya başladım...
midem de bulanıyo...
yarın kontrolümüz vardı,bi de yarını beklemezmiş bizim yaramaz
heyecan yaptım
Kizlar tlf yeni geldi.ogluma birakmistim.Sagolun canlarım su an daha ağrı kesici alamadım,uyuşmam çabuk gecti.
Böbreklerim cok kotu ama hala kanlı idrar devamli serum alıyorum.
Kızım ablasına bebekligin cok benziyor .zehra bu kaka yapar pis kokar dedi:)oğlumda anne kedi gibi dımı dedi:)
Resmini en yakın zamanda yollamaya çalışacağım
kızlar benim sancım var
bu kızın gelmeye niyeti yok derken 2-3 saattir ara ara sancılanmaya başladım...
midem de bulanıyo...
yarın kontrolümüz vardı,bi de yarını beklemezmiş bizim yaramaz
heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?