2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Arkadaşlar merhaba.. Allah doğum yapanların bebeğine sağlık sıhhat versin.. yapmayanları hayırlısı ile kurtarsın. ben forumu sürekli takip ettim fakat çok yazamadım. ama çok faydalandım. Allah hepinizden razı olsun. ben de nisan annesiyim. ve bugün 40. haftam doldu. Doktorumuz çarşamba günü sezeryana alacakmış bugün öyle dedi. sebep olarak da bebeğin doğum kanalına girmediğini söyledi. şimdi tecrübeli arkadaşlara iki sorum olacak sizce bu saatten sonra normal sancımı beklemeli miyim. doktoru dinleyip sezeryan mı olmalıyım bu birinci soru. ikincisi özellikle sezeryan olmuş arkadaşlara sizce anestezi genel mi olmalı? spinal mi? kararsız kaldım. herkese sevgiler..

Allah yardımcın olsun canım hamilelikte herkes pofpoflanır bende son birkaç haftayı sıkıntılı geçiriyorum.. Bebeğin hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyüt inşallah..

pamuk iyi fikir ama hemeroit kanı daha taze pembemsi sulu gibi diğeri ise akıntılı olur ayırt edebilirsin belki?
canım ben,m de aynı şey oldu 2 gün önce basurmuş ama belli olmaz tabi, iyi yapmışsın pamuk koymakla , arka tarafı da bi kontrol etseydin peçeteyle

şimdi baktım, nişan değilmiş,
annemle konuştum geçen gün ordada çöpte peçede kan görmüş, basurdandır dedi

mekanı cennet olsun inşallah,
takdiri ilahi, eşden bişey gelmez, kalanlara sabır versin Rabbim

Güvenebileceğin başka bir doktorla da bu konuyu görüş bence.Aynen senin durumda olan biri vardı forumda 3.doktora gitti ve o doktor normal doğum yaptırmış.

Arkadaslarim iyi olmadigim icin sizlere yazamadim..
Azonce taburcu oldum evimdeyim ve ikinci oglumda yanimda cok şükür. .

canım çok çok geçmiş olsun, sağolsun kızlar haberini ulaştırdı bize,
yanında birileri vardır yardım için inşallahh,
bir an önce iyileşirsin, bebişin fotosunu da koyarsın,
kendine iyi bak laternem,

Güvenebileceğin başka bir doktorla da bu konuyu görüş bence.Aynen senin durumda olan biri vardı forumda 3.doktora gitti ve o doktor normal doğum yaptırmış.
öncelikle cevAP VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. fakat ben normal doğumdan korkuyorum açıkçası. ama ailem müthiş baskı yapıyor. ne yapacağımı şaşrmış vaziyetteyim

kızlar benim sancım var
bu kızın gelmeye niyeti yok derken 2-3 saattir ara ara sancılanmaya başladım...
midem de bulanıyo...
yarın kontrolümüz vardı,bi de yarını beklemezmiş bizim yaramaz
heyecan yaptım

Kizlar merhaba ben cok kotuyum yaa dun aksam esimle kavga ettim aglamaktan oldum simdi de kardesimle ama cok kirildim 8aydir susuyorum kedi sesinden bikiyosunuz kedim var telwvizyon sesinden biktim sen de duy kocan da duysun dedi ki evde durdufu yok hep sevgilisine gidio arada eve gelio kalkmis bana bagirio gozlerini acmis surda dogumuma ne kadar kalmis ztn syres icindeyim cok kotu oldum aglmakatan icim disima cikti hakki degilmuyim kirilmakta ayip yani dedi istemiosaniz gidiim ben ozaman cok kirildim
Buarada voltaj hayirli olsun Allah uzun omurler versin

dün günümüz doldu, normalde mart annelerini takip ediyordum ama madem hala doğuramadım sizin yazdıklarınızı okumaya başladım :) baktım burda bile doğum yapan annelerimiz var, yakında mayıs annelerini falan da takip etmeye başlıcam sanırım:) beklemek çok zormuş kasılmalarım var ama sancım falan yok en kötü cuma yatışımız olcak suniye gerek kalmadan kendi açıklığım ve sancımla gitmek istiyorum inşallah olur... doğumu bekleyen annelere de sabırlar diliyorum...

gunun bomba mesaji ilan ediyorum vay be tahlil icin wcye gir sonra unut hahahhaa cok guldum ya
Senin herseyin kolay oldu masallah darisi bizim basimiza dualarin kabul olsun bizim bebisler de uslu olsun
Gecmis olsun canim sen kendine dikkat et , oglusun anne sutunden cok annesine ihtiyaci var benim ikiz kuzenlerim pirinc unuyla buyuduler valla tas gibiler 18 yasina geldiler hastalik duymadim ben onlardan bu kadar sorun.etmeyin bu sutum geldi gelmedi.meselesini ,gelse iyi.olur evet ama yoksa da yapacak brsey var.mi cok sukur var mama vermek ,birde zamanla da olur sut yegenimde ill aylar mama takviyesi almak zorunda kaldi zayofladi cunku sonradan annesinin sutu artti ve mamayi birakti
Sen.kendine dikkat et hersey plur gider buyur bu bebeler
beni tek başıma bıraktınız ama
Sende elini cabuk tut kiz

benimde bugün 40 haftam doldu kontrole gittim bebeğe olan kan akışına falan bakıldı nst ye girdim herşey iyi bir sorun olmadığı için normal beklemeye devam ediyorum, bir gün arayla nst ye giricem bir problem olmadıkça sancımı bekliycem

Canım çok geçmiş olsun.
Aklımız sendeydi hep, çok şükür sen de bebeğin de iyiymişsiniz.
Rabbim acil şifa versin inşallah..

Bebeci tatlim kardesim bagirdi bana sesten rahatsiz olmus kedimin sesinden televizyon sesinden bana biktim diye bagirdi 8 aydir susuyorum ama yeter dedi biz ayni evdeyiz ya onlarla ama ev ev ustune olmuo cidden

Hayırlı olsun canım, 15 nisancılar olarak çoğalmışsınız bakıyorum da :)
Sizin tarihler belli diye bir geri sayım var, beklenen sona doğru yaklaşmanın heyecanı vs.
Bizde de belirsizliğin verdiği bir heyecan var, sancı nasıl bişey, ne zaman gelecek, beni ne hale sokacak gibi :)

Son günlere geldik, Rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah.

İnanmıyorummmm
Yürüyüşlerin işe yaradı sanırım.
Akşamüstü ben de yürüdüm tempolu tempolu ama hissettiğim bişey yok henüz.
Ayy devam ediyor mu acaba sancıların, meraklandım şimdi çok.

Gozun aydin canim, Allah anali babali buyutsun insallah, darisi basimiza

Zehra cok tatli ya:)

cok gecmis olsun canim, kimbilir neler yasadin Allah tez zamanda sifa versin insallah, saglikla buyut bebegini..

hadi dogur artik kiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…