2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım ne güzel anlatmışsın. inşallah benimki de kolay geçer, zor kısmı bitti seninkinin darısı başıma.
hemen okuycam hikayeni...

söyle de o doğuruversin bi zahmet, doğuma yakın canı dayak istemiş kocişinin.

beklerler inşallah sezeryan gününü, bende de o korku var şu sıra. normal doğumdan korkuma sezeryan olmak istedim, suyum boşalır birde sancım başlarsa vay halime...
bizimki bide daha geç 12 nisan.

canım başın sağolsun inan çok üzüldüm ama dikkatli ol tatlım bebeğin için sakin kalmaya çalış Allah ın takdiri ne yapabiliriz ki...

Ya ben humana çayı içmeye başladım şimdiden 2 gündür içiyorum , 1 aydırda lansinoh göğüs kremini kullanıyorum süt gelmedi göğsüm yara oldu falan diyen arkadaşları okudukça belki bi faydası olur diye gepsine erkenden başladım :) sezeryan tarihime 8 gün var bakalım ne olacak :)

Valla ben o kadar normal istedim kısmet değilmiş bi de önceden sezeryan olursa tarih vermesin sancımla gitmek istiyorum diyodum davulun sesi uzaktan hoş gelir misali atıp tutuyordum :) şimdi en büyük korkum hem sancı çekip hem bide sezeryan olmak vuuuu ikisi bi arada nolaamaz :))) sezeryana razıyım yeterki kızım gününü beklesin

Bakarsın aynı gün doğururruz

Hayirlisiyla inşallah canım.. Kanama için ped yeterli ama ben idrarımı da yapmak zorunda kaldım ilk gece oturamadim klozete.. O yüzden cok is gördü
ay gelmişler de tecrübelerini anlatırlarmiş:), bu günleri de gördük Allah'ım darısı hayırlısıyla bizlerin başına
darısı basına canım benim :)) senin haberini de bekliyorum
ben de normal hasta bezi aldım canım, giyilebilirler eğilmek zor olur giyilmesi diye almamıştım ama onlar daha rahatmış,
artist sen nereye eğilip giyiyon :)) beni iki gece esim annem giydirdi çıkardı alt tarafımı ... Biri yardım etmeden cok cok zor oluyor ayağını kaldırdıkta dikişler ağrı yapıyor
büyük beden almakla iyi yapmışsın. Bende m almıştım ama giyinirken keske L alsaydım dedim :)

Bir de dikiş yerlerine değil üstüne geliyo bel kısmı o konuda sorun yok kızlar

Cnm sabah haberini.aldik hemen bizi merakta birakmadin sagolasin
Gecmis olsun kordonlar baglandi mi :)
Bobreklerin de insallah bir an once iyi olur ona da gecmis olsun
Zehra yine patlatmis olayi oglus da abi olmus da kediye benzetti hemi:) masallah nazar degmesin babalari da ucledi koltuklar kabarmistir iyice :)
Saglikla buyusun tum evlatlarin mutlulukla huzurla dolsun eviniz:) kalabaliktan bizi unutma baaak ihmal etme bizi ozleriz seni cook

Canim basiniz sagolsun diyecek birsy bulamiyorum insanin basina gelmez gb geliyor cok tuhaf. Sinavini verdi gitti mekani cennet olsun
Sende sakin ol lutfen bebegin de korkmustur dikkat et

Canim tarih belli olmus hayirli olsun benimde ilk sekizdi doktor demisti ben 15i olsun dedim 39. Hafta dolsun diye bende ilk basta kendisi secsin zamani daha da ileri mi atsam dedim ama senin dedigin muhabbet sancidan da tirsmaya basladim acil sezaryen olmasini istemiyorum daha cok ,zatwb planli olmasi daha iyi ya

Arkadaslarim iyi olmadigim icin sizlere yazamadim..
Azonce taburcu oldum evimdeyim ve ikinci oglumda yanimda cok şükür. .

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Benim de günüm belli oldu. 15 Nisan'da spinal anestezi ile sezeryan doğum yapacağım. Tarih belli olunca bir heyecan sardı beni, oğluma kavuşacağım inşallah Allah nasip ederse. Düşündükçe daha çok heyecanlanıyorum

Yasadiklarimin doğumla ilgisi yok sakin korkmayın..
Epidural sezeryan oldum cok kolaydi; yukari cikar cikmaz oğlumu emzirdim..
Kimler ne yapti bilmiyorum. Hepinize hayirli ve kolay dogumlar diliyorum..
Firsat buldukça girerim ama daha iyi değilim..

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin gerçekten acı bir durum

Arkadaslarim iyi olmadigim icin sizlere yazamadim..
Azonce taburcu oldum evimdeyim ve ikinci oglumda yanimda cok şükür. .
Canim.cok gecmis olsun hanipeksten aldim haberlerini
Her seyde vardir hayir simdi nasilsin cnm ??

ruveydaaaaa kooosss :) bir dogumdasimiz.daha oldu ucledik kankaligiii :)

amanamazon başınız sağolsun canım rabbim kalanlara sabır versin.

laternam canım çok şükür iyi haberini aldık. inşallah daha iyi olursun tatlım.

benim bugün canım sıkkın. sebebi de yok.
neden böyleyim bilmiyorum.

chosy yarın da senin için büyük gün dimi canım? sende kucağına alacaksın bebeğini inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…