canım ne güzel anlatmışsın. inşallah benimki de kolay geçer, zor kısmı bitti seninkinin darısı başıma.Canım hic ama hic korkma... Ben hikayemi yazıyorum şimdi okursun cok kolaydı ben soğuk aldım. Tavsiyem duş alıp gitme zaten soğuk ortam biraz beklemen gerekse hasta olursun benim gibi. Ben hic ağrı kesici almıyorum su an duşun yani dikişler normalde acımıyor ama ben öksurdügüm için canım cok yanıyor. Duş almadan git önceki gece al sonuçta zamanın belli senin. Dördüncü gun banyo izni veriyorlar.
Sondayi ameliyathane de taktılar spinal iğnesi olduktan sonra. İnan bana sinek isirigini hissederim ama spinal iğnesini hissetmedim :) hatta inanmıyorum yapmadınız değil mı dedim. Bacaklarına sıcaklık yayılacak dedikleri an sıcağı hissesinde yaptıklarına ikna oldum :)))
sonra sonda takıldı zaten his yok dokunuyorlar ama acı hissi yok.. Sonrasını zaten hisetmiyorsun .. Seni cekistiriyorlar sallniyorsun masada ama birsey duymuyorsun..
Ben bile olduysam herkes olur yani :) hic düşünme zaten bebeği görünce bitiyor hersey..
İlk gece ağrı kesici aldım. İkinci gun azalttım üçüncü günden beri içmiyorum ağrı kesici canım o derece yani.. Sonrayı çektiklerinde de zerre kadar birsey hissetmedim. İlk iki gun giyilebilir hasta bezleri cok is gördü şimdi sorun yok o konuda zaten.. Korkulacak birsey yok. İste dikişlerin olunca bebeğiniz gönlünde ilgilenemiyorsun emzirmen için sana vermeleri lazım bezini baskası değiştirmeli falan. O benim zoruma gidiyor şimdi kendim yapıyorum ama ilk iki gun bebeği alıp koyamiyorm diye cok ağladım. Hepsi bu iste :) şimdi kızım yanımda uyuyor :)
söyle de o doğuruversin bi zahmet, doğuma yakın canı dayak istemiş kocişinin.Bu erkek milletinin köküne kibrit suyu.
Görümcem 3 kez normal doğum yaptı illa ben de normal doğum yapacakmışım.
Kocam olacak zat, sanki herkes aynıymış gibi çok kolaymış gibi laf yapıyor.
Şeytan diyor git anneme.
beklerler inşallah sezeryan gününü, bende de o korku var şu sıra. normal doğumdan korkuma sezeryan olmak istedim, suyum boşalır birde sancım başlarsa vay halime...Canım ben sadece ped koydum çantama hastanenin verdiği listede hasta bezi falan yok ama eşimi tembihledim ihtiyaç olursa söylerim hemen gider alırsın diye hastane falan veriyorsa boşu boşunada almak istemiyorum ama vermiyorsa şu depend diye bişi çıktı ya onlardan aldırıcam külot şeklinde tabi sezeryan olunca dikişe falan denk gelmez inşallah bilemiyorumOff nerdeyse 1 haftam kaldı içim bi garip sezeryan tarihi alıncada ya o tarihi beklemezse paniği başladı bende
Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
Hepinizi kurtarsın Rabbim...
kizlar ben 2012 ekim annesiyim. 5 bucuk aylik bi oglum var. sona yaklastiginizi gorunce dayanamadim bi merhaba demk istedim. ben genel anestezi sezeryn dogumla 39.uncu haftamda 4030 gr 52 cm bi erkek bebk dunyaya getrdm. kilosundn dolayi normal olamadi catimda en fazla 3700 e kadr musaitti. tavsiyelerim ped alin fakt gece olanlarindan. benm hastanm pedimide yayaga serilen bezide verdi. yuksek belli kulotlar var onlar cok ise yariyor hamilykn almstim. ayrica mutlaka kayisi kompostonuzu ve humana still tea nizi yaninzda goturun sut yapiyor. benm sezeryn gununden 3 gun once geldi oglum. sancilanmistim sizde tetikte olun. herkese hayirli dogumlar...
canım ne güzel anlatmışsın. inşallah benimki de kolay geçer, zor kısmı bitti seninkinin darısı başıma.
hemen okuycam hikayeni...
söyle de o doğuruversin bi zahmet, doğuma yakın canı dayak istemiş kocişinin.
beklerler inşallah sezeryan gününü, bende de o korku var şu sıra. normal doğumdan korkuma sezeryan olmak istedim, suyum boşalır birde sancım başlarsa vay halime...
bizimki bide daha geç 12 nisan.
Ayy evet canım ya sayılı gün geçmiyo ama haftaya bugün eteklerim tutuşmuş bebişimin karnımdaki haliyle son gününüzü geçiriyor olacağım kısmetse haftaya yarın bu saatlerde yanımda kızçem :) ne kadar garip zaman kavramları kullandım ben yaaa :)
Bakarsın aynı gün doğururruz
Hayirlisiyla inşallah canım.. Kanama için ped yeterli ama ben idrarımı da yapmak zorunda kaldım ilk gece oturamadim klozete.. O yüzden cok is gördükızlar mezopotamya giyilebilir hasta külodu demiş kanama için ben sadece ped almıştım siz ne yaptınız?batmamak için en iyisi ne olur acaba?
malum perşembe bu iş bitiyor allahın izniyle,yarın sabah hastaneye odamızı rezerve,tahliller ve anestezist ile tanışmaya gideceğiz sonrada kuaför işlerimi halledeceğim sanki bişeyler unutuyormuşum eksik kalırmı diye korkuyorum nedense?:26:
darısı basına canım benim :)) senin haberini de bekliyorumay gelmişler de tecrübelerini anlatırlarmiş:), bu günleri de gördük Allah'ım darısı hayırlısıyla bizlerin başına
artist sen nereye eğilip giyiyon :)) beni iki gece esim annem giydirdi çıkardı alt tarafımı ... Biri yardım etmeden cok cok zor oluyor ayağını kaldırdıkta dikişler ağrı yapıyorben de normal hasta bezi aldım canım, giyilebilirler eğilmek zor olur giyilmesi diye almamıştım ama onlar daha rahatmış,
büyük beden almakla iyi yapmışsın. Bende m almıştım ama giyinirken keske L alsaydım dedim :)canım bende depend aldım. 2 farklı beden var ne alacağımı şaşırdım. s-m, diğeri de L ikisi arasında kararsız kaldım. ama sonra küçük gelmesindense büyük gelsin dedim. L beden aldım ama gerçekten çok büyük geldi. 65 kiloyum şu an ve beli göbeğimin üzerine çıkıyor. belki bir de küçük bedeninden alırım. doğum şeklim belli olsun bakarım artık. içinde 6 adet var.
Cnm sabah haberini.aldik hemen bizi merakta birakmadin sagolasinKizlar tlf yeni geldi.ogluma birakmistim.Sagolun canlarım su an daha ağrı kesici alamadım,uyuşmam çabuk gecti.
Böbreklerim cok kotu ama hala kanlı idrar devamli serum alıyorum.
Kızım ablasına bebekligin cok benziyor .zehra bu kaka yapar pis kokar dedi:)oğlumda anne kedi gibi dımı dedi:)
Resmini en yakın zamanda yollamaya çalışacağım
Canim basiniz sagolsunkendime yeni geldim...öğlen haberlere bi bakayım dedim meslektaşım canım arkadaşım okulda beraber çalıştığımız arkadaşımın resmini gazetede facia haberiyle beraber okuyunca inanamadım((((( hala inanamıyorum (( trafik kazası geçirmiş ve maalesef hayatını kaybetmiş ( okulu aradım doğruymuş nolur o değil diyin diye bi ümit bi daha sordum ama konuşamadan kapadım sessizlikten o olduğunu anlayınca ((( annemi aradım o da üzüntüden bişi olacak diye geldi sağolsun yeni gitti beni sakinleştirip....canım arkadaşım mekanın cennet olsun (((
Kızlar muhabbeti görünce atlamadan edemedim ben aylardır normal doğurnak istiyorum ve kızım 8 yada 9 Nisan'da gelecek diyordum dr un sezeryan deme ihtimaline karşıda eşimle 10 Nisan olsun demiştik çatı muayenemi oldum Dr sezeryan dedi sıra geldi tarihe Dr direk 9 Nisan dedi ben şok tabi eşim 10 Nisan falan derken Dr o tarihte doluyum mümkün değil deyince aylardır söylediğim tarih oldu :)
Valla ben o kadar normal istedim kısmet değilmiş bi de önceden sezeryan olursa tarih vermesin sancımla gitmek istiyorum diyodum davulun sesi uzaktan hoş gelir misali atıp tutuyordum :) şimdi en büyük korkum hem sancı çekip hem bide sezeryan olmak vuuuu ikisi bi arada nolaamaz :))) sezeryana razıyım yeterki kızım gününü beklesin
kendime yeni geldim...öğlen haberlere bi bakayım dedim meslektaşım canım arkadaşım okulda beraber çalıştığımız arkadaşımın resmini gazetede facia haberiyle beraber okuyunca inanamadım((((( hala inanamıyorum (( trafik kazası geçirmiş ve maalesef hayatını kaybetmiş ( okulu aradım doğruymuş nolur o değil diyin diye bi ümit bi daha sordum ama konuşamadan kapadım sessizlikten o olduğunu anlayınca ((( annemi aradım o da üzüntüden bişi olacak diye geldi sağolsun yeni gitti beni sakinleştirip....canım arkadaşım mekanın cennet olsun (((
Arkadaslarim iyi olmadigim icin sizlere yazamadim..
Azonce taburcu oldum evimdeyim ve ikinci oglumda yanimda cok şükür. .
Canim.cok gecmis olsun hanipeksten aldim haberleriniArkadaslarim iyi olmadigim icin sizlere yazamadim..
Azonce taburcu oldum evimdeyim ve ikinci oglumda yanimda cok şükür. .
ruveydaaaaa kooosss :) bir dogumdasimiz.daha oldu ucledik kankaligiii :)Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Benim de günüm belli oldu. 15 Nisan'da spinal anestezi ile sezeryan doğum yapacağım. Tarih belli olunca bir heyecan sardı beni, oğluma kavuşacağım inşallah Allah nasip ederse. Düşündükçe daha çok heyecanlanıyorum
beni tek başıma bıraktınız amaCanim.cok gecmis olsun hanipeksten aldim haberlerini
Her seyde vardir hayir simdi nasilsin cnm ??
ruveydaaaaa kooosss :) bir dogumdasimiz.daha oldu ucledik kankaligiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?