- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
Bebeci tatlim kardesim bagirdi bana sesten rahatsiz olmus kedimin sesinden televizyon sesinden bana biktim diye bagirdi 8 aydir susuyorum ama yeter dedi biz ayni evdeyiz ya onlarla ama ev ev ustune olmuo cidden
benim doğum şeklim belli değil canım. cumartesi kontrolümüz var çatı muayenesi de olmadım henüz. bakalım artık.Canım seninle doğum tarihlerimiz normalde çok yakın. Senin normal doğum mu olacak o yüzden mi? Yoksa başka bir güne mi aldınız sezaryen tarihini? :26:
sanki benim elimde canım yagunun bomba mesaji ilan ediyorum vay be tahlil icin wcye gir sonra unut hahahhaa cok guldum ya
Senin herseyin kolay oldu masallah darisi bizim basimiza dualarin kabul olsun bizim bebisler de uslu olsun
Gecmis olsun canim sen kendine dikkat et , oglusun anne sutunden cok annesine ihtiyaci var benim ikiz kuzenlerim pirinc unuyla buyuduler valla tas gibiler 18 yasina geldiler hastalik duymadim ben onlardan bu kadar sorun.etmeyin bu sutum geldi gelmedi.meselesini ,gelse iyi.olur evet ama yoksa da yapacak brsey var.mi cok sukur var mama vermek ,birde zamanla da olur sut yegenimde ill aylar mama takviyesi almak zorunda kaldi zayofladi cunku sonradan annesinin sutu artti ve mamayi birakti
Sen.kendine dikkat et hersey plur gider buyur bu bebeler
Sende elini cabuk tut kiz
canım ya kaç aydır topikteyim daha önce hiç bu kadar boş olmamıştı. 1 saat siteden ayrılsan sayfalarca geçmiş okuyordun. herkes bir anda kayboldu. insan alışık olunca arıyor işte. olsun bizde ikimiz gireriz soru sorarız, diğer arkadaşlarda amannnnnnnn siz daha orda mısınız derler bize? mezocum bile konuştuğumuz konular aklıma geldikçe gülüyorum voltaj bize iyi dayanmış diyor baksana.herkes gitse de ben buradayım nisanı ben kapatıyorum gibi görünüyor.bilmem işini görür mü:))))arkadaşlık ederiz birbirimize:))))))
benim doğum şeklim belli değil canım. cumartesi kontrolümüz var çatı muayenesi de olmadım henüz. bakalım artık.
sanki benim elimde canım yaherkes doğuruyor işte
canım ya kaç aydır topikteyim daha önce hiç bu kadar boş olmamıştı. 1 saat siteden ayrılsan sayfalarca geçmiş okuyordun. herkes bir anda kayboldu. insan alışık olunca arıyor işte. olsun bizde ikimiz gireriz soru sorarız, diğer arkadaşlarda amannnnnnnn siz daha orda mısınız derler bize? mezocum bile konuştuğumuz konular aklıma geldikçe gülüyorum voltaj bize iyi dayanmış diyor baksana.geç olsunda güç olmasın napalım artık.
bende nstye hiç girmedim canım. oğlumda 10 gün önce 2400 dü. 10 gündür yemediğim şeyleri yedim, bakalım kilo almış mı görücez cumartesi.bende de çatı muatenesi de nst de yok normal die hevesleniyorum ama benim oğluşum şimdiden neredeyse 3ü buldu.bi arkadaşımla hangimiz önce doğuracak diye yarışıyoduk şimdi de seninle yarışırız:)))doğuranlar emzirmeyi gazlarını anlatır biz de iyice bilgilenmiş oluruz fena mı:)))))
bende nstye hiç girmedim canım. oğlumda 10 gün önce 2400 dü. 10 gündür yemediğim şeyleri yedim, bakalım kilo almış mı görücez cumartesi.
Hayırlı olsun canım, 15 nisancılar olarak çoğalmışsınız bakıyorum da :)
Sizin tarihler belli diye bir geri sayım var, beklenen sona doğru yaklaşmanın heyecanı vs.
Bizde de belirsizliğin verdiği bir heyecan var, sancı nasıl bişey, ne zaman gelecek, beni ne hale sokacak gibi :)
Son günlere geldik, Rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah.
merhaba arkadaşlar,
benim oğlum 28,03,2013 tarihinde saat 13,40 da sezeryan ile dünyaya geldi.
normal tarihinden 12 gün kadar önce girdik ameliyata .oğlum 3100gram doğdu.
yalnız ben hiç kilo veremedim. 72 kilo ile doğuma girdim.2 gece kaldıktan sonra eve geldik.bugün taryıldım kilom yine aynı. karnım ın şişi hiç inmedi. hatta bacaklarım ayaklarım flaket şiş.
sizde durumlar nasıl?
kızlar yarın doğuma gidiyorum.sabah 8.30 da.benim için dualarınızı eksik etmeyin.ço heycanlıyım:18:
Hanipeks ciddimisin sen ya.allahim bu kziin basina ne kadar is geldi boylr.Rabbim ona dirlik afiyet versin.
Cok uzuldum cok.
Tefriciyelerin icin sende sagol bitanem.
Peki durumu nasil doktor hatasimiymis.
Ahh canim yaa.
Allah iyiliğini versin, neleri de düşünmüşsün, giderken yanlışlıkla çantana falan dökme debu arada raporu hemen vermeyebiliyorlar haberin olsun. benimkini 2 günde verdiler başkentte. Bir de hastanelerin doğum için istek listeleri oluyormuş, şunu şunu getirin şeklinde, onu da bir sor istersen gitmişken..geçenlerde bir hasta ziyareti için medline a gitmiştim duvarda doğum paketleriyle ilgili reklam afişi vardı..sanırım çoklu seçenek sunuyorlar. yoğun bir gün olacak senin için kolay gelsin şimdiden...
ben yazdığına yorum yapıyorken işler değişmiş..merak etme sen sağlık ocağına git gelir çişin..ben geçen ay gittiğimde kadın kutuyu verdi tuvalete girdim çişimi yaptım çıktım..çıktıktan sonra dank etti anaam kutu boş unuttum resmen ne diye girdiğimi, bir daha girdim. zaten ince uzun bir kap çok az miktarla doluveriyor. miğde bulantına gelince ben ben genelde aç karna diş fırçalayınca miğdem bulanır, öyle bir durum olabilir seninki de..
Canım benimde dün akşam midem bulandı doğru dürüst bişey yiyemedim bütün akşamsona yaklaştıkça normal herhalde bunlar ...Az bekle kız birazdan yine gelir şır şır lavabodan çıkamıyoruz nasıl olsa :)
Kızlar
ben doğum yaptım
Kızım da bende iyiyiz.
Hepinizi kurtarsın Rabbim...
Kizlar tlf yeni geldi.ogluma birakmistim.Sagolun canlarım su an daha ağrı kesici alamadım,uyuşmam çabuk gecti.
Böbreklerim cok kotu ama hala kanlı idrar devamli serum alıyorum.
Kızım ablasına bebekligin cok benziyor .zehra bu kaka yapar pis kokar dedi:)oğlumda anne kedi gibi dımı dedi:)
Resmini en yakın zamanda yollamaya çalışacağım
Kuzular selam..
Benim burnum .oktan kurtulmuyor..
Toplardamarda pihti olmus ameliyat sonrasi.. Kan sulandirici igne kullanmaya basladim
Oglum mamadan sebep kabiz oldu.. Cmtesiden beri bu sabah azicik ve tas gibi kaka yapti..
Drunu aradik.. Yarin gidicez muayene edicek.. Sutum hic gelmiyor artik.. Bebegim memeyi hic tutamadi.. Emzirmek duygusunu yasayamadim.. Oglumu eksik biraktim diye cok uzuluyorum
Surekli yatmam gerekiyor.. Bacagim hep yuksekte kalacak.. Annem iyiki var.. O olmasa mumkun degil bakamazdim ogluma..
Allahim baska dert keder vermesin sagligi yerinde olsun oglumun cani icinde olsun diyorum hep. Ama cok uzuluyorum.. Surekli agliyorum..
Gececek insallah hepsi geride kalacak. Ama ben on gunde on yas yaslandim..
kendime yeni geldim...öğlen haberlere bi bakayım dedim meslektaşım canım arkadaşım okulda beraber çalıştığımız arkadaşımın resmini gazetede facia haberiyle beraber okuyunca inanamadım((((( hala inanamıyorum (( trafik kazası geçirmiş ve maalesef hayatını kaybetmiş ( okulu aradım doğruymuş nolur o değil diyin diye bi ümit bi daha sordum ama konuşamadan kapadım sessizlikten o olduğunu anlayınca ((( annemi aradım o da üzüntüden bişi olacak diye geldi sağolsun yeni gitti beni sakinleştirip....canım arkadaşım mekanın cennet olsun (((
Arkadaslarim iyi olmadigim icin sizlere yazamadim..
Azonce taburcu oldum evimdeyim ve ikinci oglumda yanimda cok şükür. .
Esra annen yarın mı geliyordu canım, yalnız son saatlerin mi?
Canim takma o da pisman olmustur dedigin gb ev ev ustune olmuyor ama yapacak birsey yok su an,sese alissan iyi edersin yakinda yegeninin sesini duyacaksin de sonra da kulaklarini kapat gitsin yegeni dogdugunda gitmeyin diye yalvarir ama ,benim ablam da evlendigimden beri iki defa geldo bana 1 saat yol suruyor diye telefonda acik acik diyor yegenim olujca her haftasonu ordayim burada yalniz oldugumu biliyor lafa bak yegen gelince isler degiscek.sevdirmesek mi napsak :111:
benim doğum şeklim belli değil canım. cumartesi kontrolümüz var çatı muayenesi de olmadım henüz. bakalım artık.
hadi bakalım cumartesi hayırlı haberlerle geliriz inşallah. bende pilates yapıyordum ama su mu sızdı idrar mı kaçırdım anlayamadım uzun bir süreden beri yapmıyorum. yürüyüş imkanımda hiç olmuyor maalesef.biz de cumartesi kontrole gidicez bizimki 10-12 gün önde sürekli, ben kilo almasın çok fazla artık diyorum . ama kısmet hiç belli olmuyor bu işler.minişler kendi keyiflerince geliyorlar..ben her yürüyüş yaptığımda sancılanmaya başladım ama yalancı sancı belliki o yüzden umursamıyorum onu da bakalım iyi mi ediyorum kötü mü ediyorum bu kadar rahatlıkla görcez.
inşallah canım benim oğlumda kilo almıştır. bir önceki kontrolümde şekerin mi yüksek diye şüphelendi. (şekerim sınırdaydı oğlumda o ay çok almıştı) zayıf bir bebek değil ama narin bir bebek olcak dedi. proteinle beslenmemi söyledi. 3 hafta sonra doğurcak ben değilmiş gibiyim sanki. kendimi çok ağırda hissetmiyorum. cumartesiyi iple çekiyorum.Umarım hakkında en hayırlısı ne şekilde ise o şekilde olur..10 gün önce 2400gr dı demişsin benimki de 2450 idi ki hafta önce. Baya yakınmış birbirine rakamlar. Bugün gittiğimde 2800 olmuş, doğuma kadar 3100-3200 falan olur dedi doktor.
Sezeryan olacak arkadaşlar için belki bir fikir olur benim doktorum spinal anesteziyi önerdi. Epidural ve spinal arasındaki farkları anlattı. Spinal anestezi; doktor ve bebek açısından daha avantajlı imiş, epidural ise anne açısından. Spinalde alt kısım hemen uyuştuğu için bebek hemen alınıyormuş narkoz verildiği gibi ve herşey daha kısa sürede olup bitiyormuş. Epiduralde ayaklarını oynatabiliyormuşsun ve belde takılı olan iğne yerinden ameliyattan sonra ara ara ağrı kesici veriyorlarmış ve acı olayı daha az oluyormuş. Fakat narkoz verildikten sonra tam uyuşma hissi için 20-30dk bekleniyormuş. Zaten spinal olsan da ben sana ameliyattan sonra ağrı kesici iğne vurucam yine dedi yani gerek yok belinde takılı olmasına dedi. Birde sonda olayında kızlar ameliyathanede taktırın narkoz verildikten sonra. Bazı hastanelerde ameliyata hazırlarken takıyorlarmış bazılarında ise narkozdan sonra takıyorlarmış hastanın acı hissetmemesi için. Sonuçta bunu talep etme hakkımız olmalı değil mi? Genel anestezi ise önermiyor benim doktorum..
Umarım hakkında en hayırlısı ne şekilde ise o şekilde olur..10 gün önce 2400gr dı demişsin benimki de 2450 idi ki hafta önce. Baya yakınmış birbirine rakamlar. Bugün gittiğimde 2800 olmuş, doğuma kadar 3100-3200 falan olur dedi doktor.
Sezeryan olacak arkadaşlar için belki bir fikir olur benim doktorum spinal anesteziyi önerdi. Epidural ve spinal arasındaki farkları anlattı. Spinal anestezi; doktor ve bebek açısından daha avantajlı imiş, epidural ise anne açısından. Spinalde alt kısım hemen uyuştuğu için bebek hemen alınıyormuş narkoz verildiği gibi ve herşey daha kısa sürede olup bitiyormuş. Epiduralde ayaklarını oynatabiliyormuşsun ve belde takılı olan iğne yerinden ameliyattan sonra ara ara ağrı kesici veriyorlarmış ve acı olayı daha az oluyormuş. Fakat narkoz verildikten sonra tam uyuşma hissi için 20-30dk bekleniyormuş. Zaten spinal olsan da ben sana ameliyattan sonra ağrı kesici iğne vurucam yine dedi yani gerek yok belinde takılı olmasına dedi. Birde sonda olayında kızlar ameliyathanede taktırın narkoz verildikten sonra. Bazı hastanelerde ameliyata hazırlarken takıyorlarmış bazılarında ise narkozdan sonra takıyorlarmış hastanın acı hissetmemesi için. Sonuçta bunu talep etme hakkımız olmalı değil mi? Genel anestezi ise önermiyor benim doktorum..
Laterne ve voltaj gelmis cok sukur iyilermis.Allah sqglikla buyutmeyi nasip etsin yavrularinizi.
Ben kontrole gittim cati muayenesini tekrar yapmadi.nstde hersey iyi cikinca doktorumada dedim.
Madem hersey iyi sancilarimi beklemek istiuorum hocam dedim.
Tamam dedi.ama cuma gunu gel bebisin hareketlerinede dikkat et dedi.
Ebelerle konustum arkadas olduk resmen.biz elele seni normal dogurtucaz.sen yeterki rahat ol dedi.
Cok mutlu oldum.kafam rahat ayrildim hastaneden cok sukur.
Sizler nasilsiniz kizlar.
inşallah canım benim oğlumda kilo almıştır. bir önceki kontrolümde şekerin mi yüksek diye şüphelendi. (şekerim sınırdaydı oğlumda o ay çok almıştı) zayıf bir bebek değil ama narin bir bebek olcak dedi. proteinle beslenmemi söyledi. 3 hafta sonra doğurcak ben değilmiş gibiyim sanki. kendimi çok ağırda hissetmiyorum. cumartesiyi iple çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?