2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kendime yeni geldim...öğlen haberlere bi bakayım dedim meslektaşım canım arkadaşım okulda beraber çalıştığımız arkadaşımın resmini gazetede facia haberiyle beraber okuyunca inanamadım((((( hala inanamıyorum (( trafik kazası geçirmiş ve maalesef hayatını kaybetmiş( okulu aradım doğruymuş nolur o değil diyin diye bi ümit bi daha sordum ama konuşamadan kapadım sessizlikten o olduğunu anlayınca ((( annemi aradım o da üzüntüden bişi olacak diye geldi sağolsun yeni gitti beni sakinleştirip....canım arkadaşım mekanın cennet olsun (((

kızlar şimdi wc deyken, kağıda 2 damla kan geldi,

basurdan mı yoksa nişan mı anlamadım, ilk kez oldu,

hafif kasıklarımda ağrım var, pamuk koydum birazdan tekrar bakıcam,:18::18::18::18:
pamuk iyi fikir ama hemeroit kanı daha taze pembemsi sulu gibi diğeri ise akıntılı olur ayırt edebilirsin belki?

kızlar şimdi wc deyken, kağıda 2 damla kan geldi,

basurdan mı yoksa nişan mı anlamadım, ilk kez oldu,

hafif kasıklarımda ağrım var, pamuk koydum birazdan tekrar bakıcam,:18::18::18::18:

canım ben,m de aynı şey oldu 2 gün önce basurmuş ama belli olmaz tabi, iyi yapmışsın pamuk koymakla , arka tarafı da bi kontrol etseydin peçeteyle

Kızlar muhabbeti görünce atlamadan edemedim ben aylardır normal doğurnak istiyorum ve kızım 8 yada 9 Nisan'da gelecek diyordum dr un sezeryan deme ihtimaline karşıda eşimle 10 Nisan olsun demiştik çatı muayenemi oldum Dr sezeryan dedi sıra geldi tarihe Dr direk 9 Nisan dedi ben şok tabi eşim 10 Nisan falan derken Dr o tarihte doluyum mümkün değil deyince aylardır söylediğim tarih oldu :)

canım hoşgeldin ve çok ama çok geçmiş olsun geçicek inş., bu günlerde dışardan sölemesi kolay tabi ama üzülmemeye çalışmak en önemlisi tabi, sen elinden geleni yapıyosun yaptın da süt için, hem daha sonra daha çok gelir belki mama da o kadar kötü bişe diilki sıkma canını

Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın

bende aynı şeyi düşünmüştüm.yatıp kalkarken ped zor olur en iyisi kilot şeklinde olan hasta bezlerinden diye..ama bi arkdşm da onları tavsiye etmedi.aşırı terletiyolarmış.pamuklu olsalar bile..dikiş yerlerimize zararı olabilir..ama memnun kalanda var.bn risk almamak için gece pedlerinden aldım bi paket..batarsakda hastanedeyiz napalım..

ay gelmişler de tecrübelerini anlatırlarmiş:), bu günleri de gördük Allah'ım darısı hayırlısıyla bizlerin başına

canım başın saolsun ama lütfen sakin kalmaya çalış, bebişler herkesten ve herşeyden önemli sen de biliyosun zaten, mekanı cennet olsun ama elden gelen bişe yok maalesef

Canım ofpufya, şekerim sınırda çıktığı için doktor sezeryan öneriyor.
Yine de doktora normal istediğimi söyledim ama riske girmek istemiyor.
Görümcem son doğumunu devlet hastanesinde
geçen hafta yaptı dogumdan sonra eşine izin vermediler kendisini ve çocuğunu görmek için.
Hâlâ rüsvet istiyorlarmış dolaylı yoldan. Yoksa çok kötü davranıyorlarmış . Bunu sağlıkçı bi arkadaş söyledi onun da eşi yeni doğum yaptı.
Hiç anlamıyor korkularımı.
Bir de gitmiş anneme şikayet ediyor beni.
Ölürmüsün öldürür müsün?

ben de normal hasta bezi aldım canım, giyilebilirler eğilmek zor olur giyilmesi diye almamıştım ama onlar daha rahatmış,

Canım ben sadece ped koydum çantama hastanenin verdiği listede hasta bezi falan yok ama eşimi tembihledim ihtiyaç olursa söylerim hemen gider alırsın diye hastane falan veriyorsa boşu boşunada almak istemiyorum ama vermiyorsa şu depend diye bişi çıktı ya onlardan aldırıcam külot şeklinde tabi sezeryan olunca dikişe falan denk gelmez inşallah bilemiyorum Off nerdeyse 1 haftam kaldı içim bi garip sezeryan tarihi alıncada ya o tarihi beklemezse paniği başladı bende

hastanede ya da eve gelenlere vermek için muffin yapiyim de, üstünü de şeker hamuruyla kaplayıp B harfi koyucaktım, öle bi kabardı ki, kaplanmaz bunlaro kadar da meyve koymuştum içine

neyse bi yürüyüş yapiyim geliyim de bi denerim kaplamayı daha az koymak gerekiyodu herhalde hamuru

ay ne güzel cnm içine doğmuş..bnm eşiminde dedikleri çıkar 6. hissi kuvvetlidir ama bklm nolacak.bnm tahminim tutmadı.seninde kalbin temizmiş demekki bak dediğin tarih olmuş.hayırlıyla şuraya bizde yazalım artık.doğurdukkkkk diye.

Ya ben bu erkekleri anlamıyorum gercekten... bence eşinle konuşmayı dene sonuçta ortada bi risk faktörü varsa bu riske bile bile girmeyi nasıl göze alacak Dr bize risklerden Bahsettiğinde ben ağlayıp başka Dr a gidelim sezeryandan korkuyorum falan deyince eşim ya sonra pişman olursak iyi düşün bence karar senin dedi aklım başıma geldi bebeğimi asla riske atamazdım bence eşinde durumun farkına varacaktır

Ayy evet canım ya sayılı gün geçmiyo ama haftaya bugün eteklerim tutuşmuş bebişimin karnımdaki haliyle son gününüzü geçiriyor olacağım kısmetse haftaya yarın bu saatlerde yanımda kızçem :) ne kadar garip zaman kavramları kullandım ben yaaa :)

başın sağolsun mekanı cennet olsun arkadaşının..metanetini bebeğin için korumaya çalış..maalesef takdir-i İlahi

canım bende depend aldım. 2 farklı beden var ne alacağımı şaşırdım. s-m, diğeri de L ikisi arasında kararsız kaldım. ama sonra küçük gelmesindense büyük gelsin dedim. L beden aldım ama gerçekten çok büyük geldi. 65 kiloyum şu an ve beli göbeğimin üzerine çıkıyor. belki bir de küçük bedeninden alırım. doğum şeklim belli olsun bakarım artık. içinde 6 adet var.

Kaç kez konuştuk hâlâ inat ediyor.
Anneme söyledim "damadına söyle akşam eve gelmesin" dedim.
Sinir yaaaa.

kizlar ben 2012 ekim annesiyim. 5 bucuk aylik bi oglum var. sona yaklastiginizi gorunce dayanamadim bi merhaba demk istedim. ben genel anestezi sezeryn dogumla 39.uncu haftamda 4030 gr 52 cm bi erkek bebk dunyaya getrdm. kilosundn dolayi normal olamadi catimda en fazla 3700 e kadr musaitti. tavsiyelerim ped alin fakt gece olanlarindan. benm hastanm pedimide yayaga serilen bezide verdi. yuksek belli kulotlar var onlar cok ise yariyor hamilykn almstim. ayrica mutlaka kayisi kompostonuzu ve humana still tea nizi yaninzda goturun sut yapiyor. benm sezeryn gununden 3 gun once geldi oglum. sancilanmistim sizde tetikte olun. herkese hayirli dogumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…