pamuk iyi fikir ama hemeroit kanı daha taze pembemsi sulu gibi diğeri ise akıntılı olur ayırt edebilirsin belki?kızlar şimdi wc deyken, kağıda 2 damla kan geldi,
basurdan mı yoksa nişan mı anlamadım, ilk kez oldu,
hafif kasıklarımda ağrım var, pamuk koydum birazdan tekrar bakıcam,:18::18::18::18:
kızlar şimdi wc deyken, kağıda 2 damla kan geldi,
basurdan mı yoksa nişan mı anlamadım, ilk kez oldu,
hafif kasıklarımda ağrım var, pamuk koydum birazdan tekrar bakıcam,:18::18::18::18:
onlar canı gelmek istemiyosa naparsan yap gelmiyolar.ama sen biraz dikkat et tabi.ben her gidişimde herşey normal çıkıyo bi aksilik yok.hatta geçen kontrlde dr a dedim 15 günde bir kontrle geliyorum.bundan sonra 10 günde bi geleyim dedim.gerek yok dedi..anlıcan bnm kızın gelmye niyeti yok.hakkımzda hayrlsı nyse o olsun.bklm babamızın dediği çıkacakmı.herkes bi tahmin yürütmeye başladı.bn 25-30 mart gibi gelir diyodum gelmdedi...annem 1 nisan da gelir gibime geliyo dedi..gelmedi....bakalm babamızın dediği 6 nisan tahmini tutacakmı beklemedeyiz
kendime yeni geldim...öğlen haberlere bi bakayım dedim meslektaşım canım arkadaşım okulda beraber çalıştığımız arkadaşımın resmini gazetede facia haberiyle beraber okuyunca inanamadım((((( hala inanamıyorum (( trafik kazası geçirmiş ve maalesef hayatını kaybetmiş ( okulu aradım doğruymuş nolur o değil diyin diye bi ümit bi daha sordum ama konuşamadan kapadım sessizlikten o olduğunu anlayınca ((( annemi aradım o da üzüntüden bişi olacak diye geldi sağolsun yeni gitti beni sakinleştirip....canım arkadaşım mekanın cennet olsun (((
kızlar mezopotamya giyilebilir hasta külodu demiş kanama için ben sadece ped almıştım siz ne yaptınız?batmamak için en iyisi ne olur acaba?
malum perşembe bu iş bitiyor allahın izniyle,yarın sabah hastaneye odamızı rezerve,tahliller ve anestezist ile tanışmaya gideceğiz sonrada kuaför işlerimi halledeceğim sanki bişeyler unutuyormuşum eksik kalırmı diye korkuyorum nedense?:26:
kendime yeni geldim...öğlen haberlere bi bakayım dedim meslektaşım canım arkadaşım okulda beraber çalıştığımız arkadaşımın resmini gazetede facia haberiyle beraber okuyunca inanamadım((((( hala inanamıyorum (( trafik kazası geçirmiş ve maalesef hayatını kaybetmiş ( okulu aradım doğruymuş nolur o değil diyin diye bi ümit bi daha sordum ama konuşamadan kapadım sessizlikten o olduğunu anlayınca ((( annemi aradım o da üzüntüden bişi olacak diye geldi sağolsun yeni gitti beni sakinleştirip....canım arkadaşım mekanın cennet olsun (((
kızlar mezopotamya giyilebilir hasta külodu demiş kanama için ben sadece ped almıştım siz ne yaptınız?batmamak için en iyisi ne olur acaba?
malum perşembe bu iş bitiyor allahın izniyle,yarın sabah hastaneye odamızı rezerve,tahliller ve anestezist ile tanışmaya gideceğiz sonrada kuaför işlerimi halledeceğim sanki bişeyler unutuyormuşum eksik kalırmı diye korkuyorum nedense?:26:
Kızlar muhabbeti görünce atlamadan edemedim ben aylardır normal doğurnak istiyorum ve kızım 8 yada 9 Nisan'da gelecek diyordum dr un sezeryan deme ihtimaline karşıda eşimle 10 Nisan olsun demiştik çatı muayenemi oldum Dr sezeryan dedi sıra geldi tarihe Dr direk 9 Nisan dedi ben şok tabi eşim 10 Nisan falan derken Dr o tarihte doluyum mümkün değil deyince aylardır söylediğim tarih oldu :)
Canım ofpufya, şekerim sınırda çıktığı için doktor sezeryan öneriyor.
Yine de doktora normal istediğimi söyledim ama riske girmek istemiyor.
Görümcem son doğumunu devlet hastanesinde
geçen hafta yaptı dogumdan sonra eşine izin vermediler kendisini ve çocuğunu görmek için.
Hâlâ rüsvet istiyorlarmış dolaylı yoldan. Yoksa çok kötü davranıyorlarmış . Bunu sağlıkçı bi arkadaş söyledi onun da eşi yeni doğum yaptı.
Hiç anlamıyor korkularımı.
Bir de gitmiş anneme şikayet ediyor beni.
Ölürmüsün öldürür müsün?
ay ne güzel cnm içine doğmuş..bnm eşiminde dedikleri çıkar 6. hissi kuvvetlidir ama bklm nolacak.bnm tahminim tutmadı.seninde kalbin temizmiş demekki bak dediğin tarih olmuş.hayırlıyla şuraya bizde yazalım artık.doğurdukkkkk diye.
canım bende depend aldım. 2 farklı beden var ne alacağımı şaşırdım. s-m, diğeri de L ikisi arasında kararsız kaldım. ama sonra küçük gelmesindense büyük gelsin dedim. L beden aldım ama gerçekten çok büyük geldi. 65 kiloyum şu an ve beli göbeğimin üzerine çıkıyor. belki bir de küçük bedeninden alırım. doğum şeklim belli olsun bakarım artık. içinde 6 adet var.kızlar mezopotamya giyilebilir hasta külodu demiş kanama için ben sadece ped almıştım siz ne yaptınız?batmamak için en iyisi ne olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?