2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
herkeze iyi akşamlar uzun zamandır giremedim çünkü cuma günü doğurdum​3. 500 kg bi oğlum oldu çok mutluyum doğum yapan bütün arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınızı doğum yapacak olanlarda rabbim yardımcınız olsun

yeni bebeklerimiz hoşgelmişler sağlıklı sıhhatli büyürler innş.

bizimde randevumuz vardı 30 haftadan beri erken doğum rskimiz vardı çok şükür bugün 36+1 e girdik
nstde sancılaırım çıkıyor açılmam yok ama heran hazırlı ol dedi
3 kg olmuş bebişim

Kızlar, bugün de sinemaya gittik, hava çok güzeldi akşam yürüyüş yaptık eşimle, güzel bir yemek, şimdi de uzanış ohh miss Tek eksiğimiz bebişimiz, Rabb'im hayırla almayı nasip etsin kucağımıza...

Ne güzel eşin de uyuyor sana benimki oturmazdı mutfakta :) Ne kadar anlayışsız insanlar var ya hamile olduğunu göre göre Eski komşuluklar nerdeeee...

Bilgiler için teşekkür ederiz arkadaşım :)

Arkadaslarim iyi olmadigim icin sizlere yazamadim..
Azonce taburcu oldum evimdeyim ve ikinci oglumda yanimda cok şükür. .

Canım, çok geçmiş olsun, üzüldük haberi alınca ama çok şükür bebişine sağlıkla kavuşmuşsun. Allah iyi etsin.

Ay kapattim pc yii. Dogum topikimizi duzenledim :) wosgicim 8e dogru mesaj atmis faceten az once gordum. Dun zaten belli olmustu, kucuk ilcedeyim deyince korkmustum neyseki yolundaymis her sey

Hakkınızda hayırlısı olsun canım :)

Sagol canim benim, babam da hatta iki kardesimde geliyor insallah :)) ama onlar 16 haziran da gelip bir ay kalcaklar sonra 19 temmuzda hepsi birlikte doncek biz cekirdek aile olarak kalcaz artik :))

Hanipeks dun ne demisti wosgi yol disinda.sancilariyla alakali birsey soylemismiydi.
Ofpufya ami canim hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun.
Esracim ohh canim bayada kalicaklarmis.iyice ozlem giderirsin annecinle.
Allah basimizdan eksik etmesin onlari.senin eli kolun gibi olucak.

Sende mi encan :) artik takipte zorlaniyorum voltaj demisti cogunuz mart annesi olacak diye oyle de oldu ya saglikla buyusun oglusun masallah

Voltajsiz da topik eksik dimi kizlar

bigunde birsusu dogum haberi geliyor ne guzel :)

Allah ananli babali buyutsun, uzun omurle versin canim

depend eczaneden mi alınacak?markettenmi? ilk çıkarken sezeryandan hastane koyuyormuş yeni arkadaşım aynı yerde olduda sonrasındada istemişler hemşirelerden vermişler...
bekler bekler canım bende öyle diyordum epilasyon işlerini falan yarına bıraktım geçen haftada hep korktum ya acilen böyle gitmek zorunda kalırsam diye ama bir ihtimal risk yoksa gerisi şansa tabi hayırlısı...bugünde bitti bak inanamıyorum şu iki gün daha geçip perşembe gelecekmi?

Oyy aman masallah canim hayirli ugurlu olsun bebegin.
Allah size bagislasin..normal dogummu sezaryenmi oldun.

evet canim insallah, size gore yarin sabah biniyor, bize gore aksam ustu Chicagoya inmis olcak insallah

esim almaya gidecek annemi havaalanina, 4 saatlik yol gece ancak gelirler artik, yarin tum gun yalnizim insallah dogurmaya kalkmam

Çok seviniyorum canım senin adına, yalnızlık zor.
Yarın saatler geçmek bilmez şimdi :)

Katinamm, benim de yarın sabah kontrolüm var.
Bakalım bizim durumumuz nasıl çıkacak, umarım bir aksilik çıkmaz da ben de senin gibi bekleyebilirim.

Yaa vilin naaptı acaba? Yarının sürprizi o olur belki :)

Pazartesi görüşeceğim ben de. Soracağım o zaman bakalım. Benden de idrar kültürü istedi doktor. Bir de pıhtılaşma falan nasıl die kan tahlili yaptı sonuçları Pazartesi günü anestezi uzmanına göstereğiz sanırım. Senin ameliyat benden bir buçuk saat sonra demek. 6 saatse süper olur doya doya su içerim öncesinde :) Ayyy yine heyecan sardı beni umarım her şey çok güzel gider de paylaşırız burada doğum hikayelerimizi fotolorumuzu

İyi Geceler kızlarr,

Zaman nasılda geçti artık doğum hazırlıkları /hikayeleri konuşulmaya başladı.. Bebeklerini kucağına alan arkadşları tebrik ederim, İnşallah darısı biz bekleyenlere olsun

Ben 37. haftamda ayrıldım izne, dr.um kontrlüde yaptı. Bana çok müsaitsin sen doğur normal lütfen cherryfe dedi :) Hiç açılma yokmuş. Bol yürüyüş önerdi, İnşallah bebeğimde rahat gelirde yaparım, Bende çok istiyorum doğumumu normal yapmak,

Rabbim hepimizi sağlıkla kolaylıkla kurtarsın :)

maşallah canım ne güzel benim pek boyum yok ama bende çok kilo almadım. kaburgalarım sayılıyor valla. haftada 3 kez balık yiyorum, kırmızı et, tavul, bakliyatta tüketiyorum bakalım nolcak bizim oğlan.

gözünaydın canım. allah analı babalı büyütsün.

canım wosginin suyu gelmişti cuma ya da cumartesiydi sanırım.ne yapayım diye sormuştu. bu sabahta topiğe girdi ama yazmamıştı. doğuma sonra gitti demekki.

ben dün yürümüştüm bugün hemen faydasını gördüm canım...
bugüne kadar hiç sancım olmamıştı...
bugün gün boyu sancım oldu hafif de olsa...
hatta hala azıcık var...
sanırım bizim kız kanala yerleşti bugün(sonunda)
aşağıda hummalı bi çalışma var,sanki tünel kazıyo bizim kız

yarının sürprizide ben olsam
zaten dr kontrolüm var,samsuna gidicez,gitmişken doğuruversem

Katinamm, benim de yarın sabah kontrolüm var.
Bakalım bizim durumumuz nasıl çıkacak, umarım bir aksilik çıkmaz da ben de senin gibi bekleyebilirim.

Yaa vilin naaptı acaba? Yarının sürprizi o olur belki :)
valla ben de çok istiyorum yarın sürpriz yapmayı...
ama bu kadar hafif sancılarla olur mu ki :26:
gerçi hafif de olsa öğleden beri sancım var :26:
senin de yarın kontrolün varmış...
yarın güzel haberler veririz inşallah canım...
hastanem 1,5 saat uzakta,suyum falan geldikten sonra yetişmeye çalışmak yerine gitmişken doğuruversem keşke
hem ben normal doğumu çok merak ediyorum
başıma bi gelecek mi var ne

encan ve wosgi allah kuzularınıza sağlıklı uzun ömürler versin

Ayy ne güzel biz de biz de istiyoruz

iyi geceler kızlar

bu gün bi ara baktım voltaj ve laterneden hayırlı haberler gelmiş, çok sevindim, Allah yardımcıları olsun inşallah, hayırlı olsun yavrucukları, Allah analı babalı büyütsün...
geçmişe bakamadım ama encan ve wosgide doğurmuş sanırım, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün

benimde yarın kısmetse, spinal sezeryan olucak
7:30da hastanede olucaz, 8buçuk 9a doğru alıcaklarmış
gece 1den sora bişe yiyip içme dedi
lavman ister yaptır ister yaptırma dedi
ama yaptırmak daha iyiymiş, arkadaşım yaptırmamış, doğumdan sora rahatsız olmuş ve yaptırmış
bende bunu duyunca dayanıp yaptırmaya karar verdim

şuan çok tuhafım hem çok heyecanlı hem çok sakinim
tanıyamıyorum duygularımı
şuanki gibi olsam yarın doğuma girerken bana yeter
daha da heyecan yapmam inşallah
her sorandan dua istiyorum
ağdaya gittim bugün, ağdacımdan bile dua istedim:))
herkes yattı şimdi
bende yatıcam ama uyuyabilicem mi bilmiyorum:))

yarın inşallah hayırlı haberler verebilirim size:))
ii geceler, öptüm hepinizi..

Ben de 1 Nisan şakası sanmıştım ama değilmiş Nisan anneleri patır patır dökülüyorlar

rabbim yar ve yardımcın olsun canım. dualarımız seninle

hanipeks canım senin tarih belli olcaktı bugün ne karar verdiniz?
kaç gündür egomegodan da haber yok senin bilgin var mı tatlım.
ay bi de naza ulaşabilsek keşke ben onu da merak diyorum.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…