mutfakta yaşıyoruz canım. arada izlediğimiz dizi olunca oturma odasına gidiyoruz. eşim küçük tvyi mutfağa ayarlamaya çalıştı olmadı.
içeride 1 bardak su bile içmiyoruz. kayınvalidemle konuştuk haftasonu. odalara girmiyoruz doğuma kadar böyle gelen giden olcak kirlenmesin diye dedim.
cümbür cemaat gelmesinler diye söyledim anlamıştır herhalde...
eşimin elinede kitap verdim hiç okumuyorsun dedim.
yatak odasında okuyor ohhh iyi oldu valla.
ama üst kattaki komşum beni çileden çıkaracak bir gün.
ıslak balkonuma bişey silkmiş, sarı sarı mısır unu gibi
o da yapışmış çıkmıyor. ben balkon yıkıyorum bahçede beni seyrediyor.
tangır tungur yıkamaya çalıştım eşim su taşıdı. öküzcük karşıdan bakıyor öyle.
insanda vicdan olur ya biraz. ne kadar bağırırsan bağır karşındaki sağır...
bugün camların dışını geçeyim diyorum bakalım yapabilirsem.
kizlar ben 2012 ekim annesiyim. 5 bucuk aylik bi oglum var. sona yaklastiginizi gorunce dayanamadim bi merhaba demk istedim. ben genel anestezi sezeryn dogumla 39.uncu haftamda 4030 gr 52 cm bi erkek bebk dunyaya getrdm. kilosundn dolayi normal olamadi catimda en fazla 3700 e kadr musaitti. tavsiyelerim ped alin fakt gece olanlarindan. benm hastanm pedimide yayaga serilen bezide verdi. yuksek belli kulotlar var onlar cok ise yariyor hamilykn almstim. ayrica mutlaka kayisi kompostonuzu ve humana still tea nizi yaninzda goturun sut yapiyor. benm sezeryn gununden 3 gun once geldi oglum. sancilanmistim sizde tetikte olun. herkese hayirli dogumlar...
Arkadaslarim iyi olmadigim icin sizlere yazamadim..
Azonce taburcu oldum evimdeyim ve ikinci oglumda yanimda cok şükür. .
günün süprizi
Vayyy bee ne güzel, yarın ben de doğururmuşum böyle sürprizzzz
AMANAMAZON, canım Rabb'im mekanını cennet eylesin, elimizden gelen bir şey olsa keşke ama takdir-i ilahi. Lütfen bebişini düşün kendini bırakma.
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]12.04.2013[/TD]
[TD]01.04.2013[/TD]
[TD]Normal Doğum
16.35[/TD]
[TD]Erkek
[/TD]
[TD]Ege[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3050 gr[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Derineser biz ne zaman supriz yapicaz kizlara.bozden sonra gelenlerin hepsi dogurduya bacim
Ay kapattim pc yii. Dogum topikimizi duzenledim :) wosgicim 8e dogru mesaj atmis faceten az once gordum. Dun zaten belli olmustu, kucuk ilcedeyim deyince korkmustum neyseki yolundaymis her sey
Hakkınızda hayırlısı olsun canım :)
Sagol canim benim, babam da hatta iki kardesimde geliyor insallah :)) ama onlar 16 haziran da gelip bir ay kalcaklar sonra 19 temmuzda hepsi birlikte doncek biz cekirdek aile olarak kalcaz artik :))
Sende mi encan :) artik takipte zorlaniyorum voltaj demisti cogunuz mart annesi olacak diye oyle de oldu ya saglikla buyusun oglusun masallahherkeze iyi akşamlar uzun zamandır giremedim çünkü cuma günü doğurdum​3. 500 kg bi oğlum oldu çok mutluyum doğum yapan bütün arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınızı doğum yapacak olanlarda rabbim yardımcınız olsun
herkeze iyi akşamlar uzun zamandır giremedim çünkü cuma günü doğurdum​3. 500 kg bi oğlum oldu çok mutluyum doğum yapan bütün arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınızı doğum yapacak olanlarda rabbim yardımcınız olsun
Canım ben sadece ped koydum çantama hastanenin verdiği listede hasta bezi falan yok ama eşimi tembihledim ihtiyaç olursa söylerim hemen gider alırsın diye hastane falan veriyorsa boşu boşunada almak istemiyorum ama vermiyorsa şu depend diye bişi çıktı ya onlardan aldırıcam külot şeklinde tabi sezeryan olunca dikişe falan denk gelmez inşallah bilemiyorumOff nerdeyse 1 haftam kaldı içim bi garip sezeryan tarihi alıncada ya o tarihi beklemezse paniği başladı bende
herkeze iyi akşamlar uzun zamandır giremedim çünkü cuma günü doğurdum​3. 500 kg bi oğlum oldu çok mutluyum doğum yapan bütün arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınızı doğum yapacak olanlarda rabbim yardımcınız olsun
evet canim insallah, size gore yarin sabah biniyor, bize gore aksam ustu Chicagoya inmis olcak insallah
esim almaya gidecek annemi havaalanina, 4 saatlik yol gece ancak gelirler artik, yarin tum gun yalnizim insallah dogurmaya kalkmam
Laterne ve voltaj gelmis cok sukur iyilermis.Allah sqglikla buyutmeyi nasip etsin yavrularinizi.
Ben kontrole gittim cati muayenesini tekrar yapmadi.nstde hersey iyi cikinca doktorumada dedim.
Madem hersey iyi sancilarimi beklemek istiuorum hocam dedim.
Tamam dedi.ama cuma gunu gel bebisin hareketlerinede dikkat et dedi.
Ebelerle konustum arkadas olduk resmen.biz elele seni normal dogurtucaz.sen yeterki rahat ol dedi.
Cok mutlu oldum.kafam rahat ayrildim hastaneden cok sukur.
Sizler nasilsiniz kizlar.
Canim doktorun anestezi uzmaniyla gorusturmeyecek mi seni?
Ben persembe gunu doktor randevumdan sonra anestezi uzmani ile gorustircek beni , belime bakacak kan aldilar testler yapildi onlara da bakacak uygun muyum degil miyim karar verilcek
Benimki saat 1500 de , doktorum en az 6 saat birsey yemeyeceksin icmeyeceksin dedi bu durumda ben o gun sabah 7 gb kahvalto yapicam sonra uyurum uyuyabilirsem sonra kuaforde fon cektircem sonra da 1200de yatis yaparim diye dusunuyorum
maşallah canım ne güzel benim pek boyum yok ama bende çok kilo almadım. kaburgalarım sayılıyor valla. haftada 3 kez balık yiyorum, kırmızı et, tavul, bakliyatta tüketiyorum bakalım nolcak bizim oğlan.Eti sevmediğimden dolayı ben de çok protein alamıyorum. Haftada bir gün tavuk br gün balık bir gün de et yemeğe çalışıyorum öyle dedikleri gibi gün aşırı yiyemiyorum. O yüzden aradaki açığı her gün yumurta yiyerek kapatmaya çalışıyorum. Kilo olayına da çok fazla takılmamak lazım aslında. Aynı zamanlarda doğan iki tanıdığımın bebeği biri 2600 biri 4 kilonun üzerinde doğdu. Şuanda ikisi de 7 aylıklar ve zayıf doğan bebek çok çetin bir şey nasıl emekliyor görmen lazım. Diğeri ancak sağa sola dönebiliyor o da zar zor. Önemli olan güçlü sağlıklı olması. Kilosu çok önemli değil sen hiç düşünme o kısmı. Zaten çok normal gidiyor senin kilo, benimki gibi. Ben de maşallah diyim ağrı sızı çekmiyorum öyle gayet iyiym çok şükür. 15 kilo aldım şu ana kadar aslında ama pek belli olmuyor boydan kurtarıyorumBugün kuaföre gittim, oradaki bir bayan kaç aylıksın dedi. Onbeş gün sonra doğum var dedim. Aaaa hiç 9 aylık gibi durmuyorsun 7 aylık gibisin göbeğin yok hiç diyor. Dedim benim iç karnım geniş galiba herkes öyle diyor. Pek kilo da almamışsın dedi.Baya moral oldu aslında bana çünkü bir kaç gündür bacaklarım şişti gibi hissediyorum ödemden mi bilmiyorum öyle pek ödem de yok gibi ama bacağımı altıma alıp oturamıyorum ağrıyor hemencecik
gözünaydın canım. allah analı babalı büyütsün.herkeze iyi akşamlar uzun zamandır giremedim çünkü cuma günü doğurdum​3. 500 kg bi oğlum oldu çok mutluyum doğum yapan bütün arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınızı doğum yapacak olanlarda rabbim yardımcınız olsun
canım wosginin suyu gelmişti cuma ya da cumartesiydi sanırım.ne yapayım diye sormuştu. bu sabahta topiğe girdi ama yazmamıştı. doğuma sonra gitti demekki.Hanipeks dun ne demisti wosgi yol disinda.sancilariyla alakali birsey soylemismiydi.
Ofpufya ami canim hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun.
Esracim ohh canim bayada kalicaklarmis.iyice ozlem giderirsin annecinle.
Allah basimizdan eksik etmesin onlari.senin eli kolun gibi olucak.
ben dün yürümüştüm bugün hemen faydasını gördüm canım...İnanmıyorummmm
Yürüyüşlerin işe yaradı sanırım.
Akşamüstü ben de yürüdüm tempolu tempolu ama hissettiğim bişey yok henüz.
Ayy devam ediyor mu acaba sancıların, meraklandım şimdi çok.
yarının sürprizide ben olsamgünün süprizi
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]12.04.2013[/TD]
[TD]01.04.2013[/TD]
[TD]Normal Doğum
16.35[/TD]
[TD]Erkek
[/TD]
[TD]Ege[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3050 gr[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
valla ben de çok istiyorum yarın sürpriz yapmayı...Katinamm, benim de yarın sabah kontrolüm var.
Bakalım bizim durumumuz nasıl çıkacak, umarım bir aksilik çıkmaz da ben de senin gibi bekleyebilirim.
Yaa vilin naaptı acaba? Yarının sürprizi o olur belki :)
günün süprizi
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]12.04.2013[/TD]
[TD]01.04.2013[/TD]
[TD]Normal Doğum
16.35[/TD]
[TD]Erkek
[/TD]
[TD]Ege[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3050 gr[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
rabbim yar ve yardımcın olsun canım. dualarımız seninleiyi geceler kızlar
bu gün bi ara baktım voltaj ve laterneden hayırlı haberler gelmiş, çok sevindim, Allah yardımcıları olsun inşallah, hayırlı olsun yavrucukları, Allah analı babalı büyütsün...
geçmişe bakamadım ama encan ve wosgide doğurmuş sanırım, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
benimde yarın kısmetse, spinal sezeryan olucak
7:30da hastanede olucaz, 8buçuk 9a doğru alıcaklarmış
gece 1den sora bişe yiyip içme dedi
lavman ister yaptır ister yaptırma dedi
ama yaptırmak daha iyiymiş, arkadaşım yaptırmamış, doğumdan sora rahatsız olmuş ve yaptırmış
bende bunu duyunca dayanıp yaptırmaya karar verdim
şuan çok tuhafım hem çok heyecanlı hem çok sakinim
tanıyamıyorum duygularımı
şuanki gibi olsam yarın doğuma girerken bana yeter
daha da heyecan yapmam inşallah
her sorandan dua istiyorum
ağdaya gittim bugün, ağdacımdan bile dua istedim:))
herkes yattı şimdi
bende yatıcam ama uyuyabilicem mi bilmiyorum:))
yarın inşallah hayırlı haberler verebilirim size:))
ii geceler, öptüm hepinizi..
iyi geceler kızlar
bu gün bi ara baktım voltaj ve laterneden hayırlı haberler gelmiş, çok sevindim, Allah yardımcıları olsun inşallah, hayırlı olsun yavrucukları, Allah analı babalı büyütsün...
geçmişe bakamadım ama encan ve wosgide doğurmuş sanırım, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
benimde yarın kısmetse, spinal sezeryan olucak
7:30da hastanede olucaz, 8buçuk 9a doğru alıcaklarmış
gece 1den sora bişe yiyip içme dedi
lavman ister yaptır ister yaptırma dedi
ama yaptırmak daha iyiymiş, arkadaşım yaptırmamış, doğumdan sora rahatsız olmuş ve yaptırmış
bende bunu duyunca dayanıp yaptırmaya karar verdim
şuan çok tuhafım hem çok heyecanlı hem çok sakinim
tanıyamıyorum duygularımı
şuanki gibi olsam yarın doğuma girerken bana yeter
daha da heyecan yapmam inşallah
her sorandan dua istiyorum
ağdaya gittim bugün, ağdacımdan bile dua istedim:))
herkes yattı şimdi
bende yatıcam ama uyuyabilicem mi bilmiyorum:))
yarın inşallah hayırlı haberler verebilirim size:))
ii geceler, öptüm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?