2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım ben son haftalar düzgün takip edemedim sizi , Çalıştım son haftama kadar,Stajer eğittim işleri devrettim ..

Şükür artık izinliyim, Bekliyoruz kızımızı :)) Dr.normal olur dedi inş. bizimki mobil pozisyondan çıkarsa. Kafasını çenesine çekmemiş hala plesantaya yapışıkmış .

hadi hayırlısı canım inşallah istediğin gibi olur.
doğuma kadar dinlen artık tatlım.

hanipeks somewherecolddan haber yok galiba onunda doğumu bugündü.

vilin yarının sürprizi de sen olacaksın bence. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

morgökyüzü canım eşim iyidir hoşturda bazen inadı tuttumu tutar.
şimdi bi işin ucundan tutmayacak ya o yüzden dediğimi yapıyor.
bak kaç aydır isim konusunu konuşamadık bile.

2 gündür rüveydadan da haber yok.
bacağı ağrıdığı için sürekli evdeydi ama 2 gündür girmiyor.
o da mı doğurdu acaba?
ay bende topiğin bekçisi oldum valla
kim geldi, kim gitti, kim ne dedi, ne zaman girdi

Chosycim sakin :) Yarin hersey guzel olacak insallah Allah yardimcin olsn

Vilin sen dogurursun bence 1 ya da 2 gune :) hafifte olsa gecmiyosa dogum sancisidir o :)

ya evet somewherecoldun da sezeryani bugundu napti acaba ?

selam nısan annelerı ben de 2012 nısan annesıyım 9 nısan dogumlu bı prensesım var allah bagıslarsa.sızın heyecanınıza ortak olmak ıstedım ben de gecen yıl bugun mu yarın mı normal mı sezaryen mı saglıklı mı kılosu nasıl emecek mı alısacak mı hemen yenı dunyaya ılk kakasını ne zaman yapar agrm olur mu goguslerım yara olur mu:)ahh ahhh gelıp gecıyuo gercekten ama ne zaman bı heyecan duysam sızler gıbı bebek haberı gelse cok duygulanıyorum acıyorum muslukları...annelık duygusal yaptı...allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.

herkese iyi geceler, yarında hayırlı haberler duyarız inşallah.
benim boğazım ve kulaklarım çok kaşınıyor.
burnumda tıkandı inşallah grip olmam.

Vay be chosy bocegim de siraya girmis
Hayirli olsun cnm bende heyecanlandim yazdiklarini okuyunca cok az.kaldi ya kuzunu kucagina almaya insallah cnm uyunmaz

Hanipeksin coktan belli 12 nisanda geliyor cinar pasa
Egomego seker yapmakla mesgul
Nazdan hala haber yok mergenden de :83:

yoo ruveyda.ile.dun konustum ben sanki yoksa dinden once mi 15 nisan sez tarihi falan diye gunlerimi karistirdim

Bu arada ciddi ciddi bekci oldun kiz
Ben yatiyorum kizlar bugun sabah erkenden uyandim 6gb tefriciye okudum kahvalti yapip kocami gonderdim.sonra.alisverise bir.ciktim 4 saat , evime cok guzel seyler.aldim
Oglen uyumak yerine camasir yikadim kocam 9da geldi trip yaptim derkwn gun bittiii ve ben hala.ayaktayim
Iyi geceler bebekler mucka

bebeğimin boynunda 2 kat kordon varmış. doktor normal dogum anında bir aksilik olursa sezeryana alırız dedi. ne yapacagımı sasırdım hem dogum sancısı cekip son anda da sezeryana alınırım die korkuorm. normal doguma zor alıstrdım kendmi simdi sezeryan fikrine alıştırmam gerekiyor. ayrıca bebeğim için de cok endişeleniyorum. doktor rahat olmamı soyledi. ama etrafımdaki insanlar risk almamamı ve sezeyan olmamı soyluyorlar. ne yapacagım bilmiyorum. bebeğime bişey olmasın. lutfen dualarınıza beni de katın arkadaslar. gercekten cok korkuyorum

yarın güzel bi güne uyanalım inşallah... ben uyuyamıyorum şimdilik...hap da işlemedi uyutur demiştim kapatınca gözümü gözümün önüne bugünki görüntüler geliyo. ne güzel herkes doğuruyo artık rabbim hayırla sağlıkla versin bebeklerimizi kucaklarımıza. tefriciyesi falan olan varsa el atalım arkadaşlar

eşimle evleneli de tam 9 ay olmuş bugün...ey gidi bu zamanlar geçen sene daha tanışırken nerden nereye...rabbim her geçen yıl kat kat mutluluğumuzu artırsın inşallah hepimizin

Katinamm, benim de yarın sabah kontrolüm var.
Bakalım bizim durumumuz nasıl çıkacak, umarım bir aksilik çıkmaz da ben de senin gibi bekleyebilirim.
Yaa vilin naaptı acaba? Yarının sürprizi o olur belki :)
Hayırlı haberler alırsın inşallah sende canım..kafam rahat ayrıldım..ohh bebiş ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin..beraber bekleriz ben bugun 6 saat aralıklarla yüürüdüm hala tık yok
hee evet canım hatırladım..ben idrarını tutamıyo diye düşünmüştüm..demekki suyuymuş.çok şükür oda kurtardı kendini..
canımmm hayırlı doğumların olsun inşallah..yarın yavrun kucagında sağlıkla sıhhatle almak nasip olsun inşallah..dualarımız seninle..

gardiyanım benimmmmmmmmm
herkese iyi geceler, yarında hayırlı haberler duyarız inşallah.
benim boğazım ve kulaklarım çok kaşınıyor.
burnumda tıkandı inşallah grip olmam.
geçmş olsun kuzum..dikkat et kendine..o anlattıkların bende 1 aydır var..burun tıkanmasından ağzım açık uyuyorum..miden bulanmasın ama ağzım açık yattıgım için salyalarıma uyanıyorum

encan ve wosgi kızlar hayırlı olsun bebikleriniz, Rabbim aanalı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

chosy bu gece uyuyamazsın sen şimdi, heyecandan, yada vurdun kafayı yattın mı heee

hayırlı haberlerini bekliyoruz

yarın bende biraz gezsem de sancıları başlatsam mı acabaa?

esrasm annene kavuşmana saatler kaldı kuzummm, yine gir haber ver bize günlük,

hanipeks canım senin tarih belli olcaktı bugün ne karar verdiniz?kaç gündür egomegodan da haber yok senin bilgin var mı tatlım.ay bi de naza ulaşabilsek keşke ben onu da merak diyorum.

Eveeeeet benim de 12 nisan cuma saat 08.15 te. Sabah 7de hastanede olacakmisim. Hicbir sey yeme icme dedi. Ne lavman ne sonda ikisini de yapmayacakmis alti saat sonra ayaktasin zaten dedi. Spina bifidam oldugu icin genel anestezi olcak baska sansim yok zaten ben de oyle istiyordum tek uzuntum bebisimi ilk ben gorup koklamak isterdim. Uyanmami bekleyemez mi ben cabuk uyanirim dedim hemsire ama bebisin cok usur dedi kurban olurum ben yaradana kiyabilirmiim hic. Normal oda ve suit odayi gezdik suite karar verdik. Dogum fotografcisi ile gorustuk icime sindi. Dogum oncesi esnnasi sonrasi ve ertesi gun cekim yapacak. Pazartesi son kontrol neler lazim olacak onlari anlatacak. Cok heyecanliyim.

Egomego iyi sanirim.

Naz bugun izne ayrildi. Seker tansiyonun yani sira bir de protein cikmis. Gozlemlicekler ona gore drla dogum sekli ve zamanina karar vercekler. Bir yandan da hazirliklarini tamamlamays calisiyor. hepinize selami var Herkesten ozur dilerim dertsizim sormasan unutacaktim nazi anlatmayi aksam uzeri mesaj atmistim.

Son düzenleme:
Canlarimm tesekkur ederim hepinize..
Daha iyiyim.. Sut konusunu takmayacagim.. Oglumun gobei dustu.. Artik daha rahat olacagiz :)

Yeni dogum yapanlara hayirli olsun dileklerimi yolluyorum.. Allahim anali babali saglikla buyutmek nasip etsin..

Ben genel anestezi sezeryan oldum.. Cok rahattim.. Ayilmam filan hic sorun olmadi.. Agri da cok olmadi.. Sadece ilk gece bir kez igne vurdular diger igneleri istemedim.. Gazim ilk gunun gecesi cikti.. Ertesi gun de buyuk abdest cikabildim.. Cok sukur bir sorun yasamadan eve geldik.. Ama toplardamarda pihti olmus.. Sol bacagimda varis mi olacak ki filan diye suphelendiim bir yer vardi.. Doktor kontrolumde ortaya cikti.. Yirmi gun kan sulandirici olacagim.. İnsallah gececek hersey.. İlk gun hasta bezi kesinlikle kolaylik.. Sonrasinda pede gectim ben.. Ve yine ilk gun gecelik ertesi sabah pijamalarimi giydim..
Gecti gitti iste.. Gunler hizla akiyor..

Suan uyumuyor oglum cok huysuz.. Annem aldi simdi dualar okuyor uyusun diye ama hiic niyet yok bizimkinde :))

Yeni dogum yapacaklara simdiden kolayliklar diliyorum..

Dogumu yakin olanlara bol bool uyumalarini tavsiye ediyorum.. Keske uyku depolanabilir bisey olsaydi :))

Hepinizi seviyorum.. İyiki varsiniz.. Aylarimiz gectibirlikte.. Kimildadi hickirdi hareket etmedi.. Simdi gazi var uyumuyor mamasi sutu devam ediyoruz.. Allahim.muhabbetimizi bozmasin.. İyi geceler canlar..

encan ve wosgi evlatlarınızı Allah bağışlasın hayırlı güzel günlerini göstersin inşallah,
chosy Allah yar ve yardımcn olsun sağsalim kucağına alırsn inşallah bebeğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…