rabbim yar ve yardımcın olsun canım. dualarımız seninle
hanipeks canım senin tarih belli olcaktı bugün ne karar verdiniz?
kaç gündür egomegodan da haber yok senin bilgin var mı tatlım.
ay bi de naza ulaşabilsek keşke ben onu da merak diyorum.
hadi hayırlısı canım inşallah istediğin gibi olur.Canım ben son haftalar düzgün takip edemedim sizi , Çalıştım son haftama kadar,Stajer eğittim işleri devrettim ..
Şükür artık izinliyim, Bekliyoruz kızımızı :)) Dr.normal olur dedi inş. bizimki mobil pozisyondan çıkarsa. Kafasını çenesine çekmemiş hala plesantaya yapışıkmış .
Vay be chosy bocegim de siraya girmisiyi geceler kızlar
bu gün bi ara baktım voltaj ve laterneden hayırlı haberler gelmiş, çok sevindim, Allah yardımcıları olsun inşallah, hayırlı olsun yavrucukları, Allah analı babalı büyütsün...
geçmişe bakamadım ama encan ve wosgide doğurmuş sanırım, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
benimde yarın kısmetse, spinal sezeryan olucak
7:30da hastanede olucaz, 8buçuk 9a doğru alıcaklarmış
gece 1den sora bişe yiyip içme dedi
lavman ister yaptır ister yaptırma dedi
ama yaptırmak daha iyiymiş, arkadaşım yaptırmamış, doğumdan sora rahatsız olmuş ve yaptırmış
bende bunu duyunca dayanıp yaptırmaya karar verdim
şuan çok tuhafım hem çok heyecanlı hem çok sakinim
tanıyamıyorum duygularımı
şuanki gibi olsam yarın doğuma girerken bana yeter
daha da heyecan yapmam inşallah
her sorandan dua istiyorum
ağdaya gittim bugün, ağdacımdan bile dua istedim:))
herkes yattı şimdi
bende yatıcam ama uyuyabilicem mi bilmiyorum:))
yarın inşallah hayırlı haberler verebilirim size:))
ii geceler, öptüm hepinizi..
Hanipeksin coktan belli 12 nisanda geliyor cinar pasarabbim yar ve yardımcın olsun canım. dualarımız seninle
hanipeks canım senin tarih belli olcaktı bugün ne karar verdiniz?
kaç gündür egomegodan da haber yok senin bilgin var mı tatlım.
ay bi de naza ulaşabilsek keşke ben onu da merak diyorum.
yoo ruveyda.ile.dun konustum ben sanki yoksa dinden once mi 15 nisan sez tarihi falan diye gunlerimi karistirdim2 gündür rüveydadan da haber yok.
bacağı ağrıdığı için sürekli evdeydi ama 2 gündür girmiyor.
o da mı doğurdu acaba?
ay bende topiğin bekçisi oldum valla
kim geldi, kim gitti, kim ne dedi, ne zaman girdi
Hayırlı haberler alırsın inşallah sende canım..kafam rahat ayrıldım..ohh bebiş ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin..beraber bekleriz ben bugun 6 saat aralıklarla yüürüdüm hala tık yokKatinamm, benim de yarın sabah kontrolüm var.
Bakalım bizim durumumuz nasıl çıkacak, umarım bir aksilik çıkmaz da ben de senin gibi bekleyebilirim.
Yaa vilin naaptı acaba? Yarının sürprizi o olur belki :)
hee evet canım hatırladım..ben idrarını tutamıyo diye düşünmüştüm..demekki suyuymuş.çok şükür oda kurtardı kendini..maşallah canım ne güzel benim pek boyum yok ama bende çok kilo almadım. kaburgalarım sayılıyor valla. haftada 3 kez balık yiyorum, kırmızı et, tavul, bakliyatta tüketiyorum bakalım nolcak bizim oğlan.
gözünaydın canım. allah analı babalı büyütsün.
canım wosginin suyu gelmişti cuma ya da cumartesiydi sanırım.ne yapayım diye sormuştu. bu sabahta topiğe girdi ama yazmamıştı. doğuma sonra gitti demekki.
canımmm hayırlı doğumların olsun inşallah..yarın yavrun kucagında sağlıkla sıhhatle almak nasip olsun inşallah..dualarımız seninle..iyi geceler kızlar
bu gün bi ara baktım voltaj ve laterneden hayırlı haberler gelmiş, çok sevindim, Allah yardımcıları olsun inşallah, hayırlı olsun yavrucukları, Allah analı babalı büyütsün...
geçmişe bakamadım ama encan ve wosgide doğurmuş sanırım, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
benimde yarın kısmetse, spinal sezeryan olucak
7:30da hastanede olucaz, 8buçuk 9a doğru alıcaklarmış
gece 1den sora bişe yiyip içme dedi
lavman ister yaptır ister yaptırma dedi
ama yaptırmak daha iyiymiş, arkadaşım yaptırmamış, doğumdan sora rahatsız olmuş ve yaptırmış
bende bunu duyunca dayanıp yaptırmaya karar verdim
şuan çok tuhafım hem çok heyecanlı hem çok sakinim
tanıyamıyorum duygularımı
şuanki gibi olsam yarın doğuma girerken bana yeter
daha da heyecan yapmam inşallah
her sorandan dua istiyorum
ağdaya gittim bugün, ağdacımdan bile dua istedim:))
herkes yattı şimdi
bende yatıcam ama uyuyabilicem mi bilmiyorum:))
yarın inşallah hayırlı haberler verebilirim size:))
ii geceler, öptüm hepinizi..
gardiyanım benimmmmmmmmm2 gündür rüveydadan da haber yok.
bacağı ağrıdığı için sürekli evdeydi ama 2 gündür girmiyor.
o da mı doğurdu acaba?
ay bende topiğin bekçisi oldum valla
kim geldi, kim gitti, kim ne dedi, ne zaman girdi
geçmş olsun kuzum..dikkat et kendine..o anlattıkların bende 1 aydır var..burun tıkanmasından ağzım açık uyuyorum..miden bulanmasın ama ağzım açık yattıgım için salyalarıma uyanıyorumherkese iyi geceler, yarında hayırlı haberler duyarız inşallah.
benim boğazım ve kulaklarım çok kaşınıyor.
burnumda tıkandı inşallah grip olmam.
hanipeks canım senin tarih belli olcaktı bugün ne karar verdiniz?kaç gündür egomegodan da haber yok senin bilgin var mı tatlım.ay bi de naza ulaşabilsek keşke ben onu da merak diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?