2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
iyi geceler herkese
benim perşembe yatış olacak önce normla doğumu deneyecek heralde doktor olmadı sezeryan.
heycanlı bile değilim başıma ne gelecek bilmiyorum bebeğimin perşembeyi beklenmeden süpriz yapıp gelmesini istiyorum
iki haftadan beri çok bekledim onu
vilin ben seni doğurmaya gittin sandım ya inşallah yarın güzel haberlerini alırız.

Kızlar nasilsiniz
Benim hic uykum yok aynı zamanda cok uykusuzum.
Şükür ki sutum hemen geldi o kadar obur bir kızım var ki sormayın.
Ben spinal sezaryen oldum,
Sondam uyusmadan ilk takıldı :)
Keske hersey sonda gibi olsa.
İyiki genel Yada epidural istemedim.
Geneli biliyorum epidurali de anlattı
Yeterli :)
Gazımız büyük abdestimiz vs olayı bitti ,bende.
Ağrı kesici sadece fitil veriliyor oda benim bağırsaklara yaradı :))
Herkes iyi ins.

kizlar, ben gecen cumartesi aksam saat 7:35'de epidural normal dogumla dunyalar guzeli kizima kavustum. bugun ciktik hastaneden, evdeyiz kuzumla. biraz emme sorunumuz var, onun disinda herseyimiz cok iyi cok sukur.

Chosym doguma gidiyormuş
Allah'a emanet canım benim duamdasin

Somewherecold haber etmemiş
Ha birde ben bugun gittiğimde sancılarım 10 dk bire düşmüştü:)
Ben daha Perşembe diyordum :)))
Kızım 3500 civarı doğdu boyu bilinmezde:) yarın kartı gelecek insallah.Net kg boy yazarım ins.

Yumak gibi kızlar görseniz :))
Mis kokulu yıkamadılar cok şükür .
Hemen aldım kokladim darısı sizlere canlarım hepinize dua ettim
Katinam dertsiz basta size,
İlennn bebeci sen nasil aklımda kaldıysan iki uç kez adını saydım
Gissah gissahh

kizlar, ben gecen cumartesi aksam saat 7:35'de epidural normal dogumla dunyalar guzeli kizima kavustum. bugun ciktik hastaneden, evdeyiz kuzumla. biraz emme sorunumuz var, onun disinda herseyimiz cok iyi cok sukur.

hayırlı uğurlu olsun cnm Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür versin
darısıda başımıza inşallah..

cnm Allah anali babali buyutsun. hayirli evlat olsun ins. ismi kesinlesti mi? Zehra gece ayri kalmayi sorun etti mi? merak ettim cok :)

cnm Allah anali babali buyutsun. hayirli evlat olsun ins. ismi kesinlesti mi? Zehra gece ayri kalmayi sorun etti mi? merak ettim cok :)

Sagol canimm
Âmin insallah
Sabah cok kotu ayrıldık yıktı ortalığı beni nolur bırakma diye
İlk defa bu kadar ağladı ve bağırdı
Bende doguma girene kadar ağladım

Oglum yattı geceden ,hıçkırığına kalktım
O kadar aglayacagini beklemiyordum icinde saklamış iste
Zordu hakikaten hemde cokkkk

Simdi ablalik abilik taslıyorlar
Oglum hemen bana koştu :)
Zehra atarliydi ama simdi daha iyi gibi.
Giderken babası elli tane maymunluk ediyordu sorun çıkmadı dedi belkide bana demiyor
Her gece yanıma gelirdi
Bugun nebyapar bilemiyorum
Neyse cok izattim
ismimiz net değil

Kizlar kimsordu unuttum Ben birde
Baglattim
Tüp ligasyonum tamam :)
Yol verdim buyrun:))

Son düzenleme:

tekrar hayırlı uğurlu olsun yavrun
ne güzel herşey yolıunda gitmiş
darısıda başımıza inşallah

cnm benim ya kiyamam ben onlara. bi kac gune unuturlar sen ve kardesleri eve donunce heyecandan akillarina bile gelmez bugunler. cok sukur en zor kismini atlattin tekrar gozun aydin

Gözün aydn cnm allah kuzuna uzun ömürlr wersin.bende epidurl nrmal dusunym doktormda uygun gördü ama korkuym biraz anlatrmsn iyisyle kötsyle smdidn tsk edrm. Bol sütlü günler :)

Gelmiyorlar diye diye çağırdık bebişleri :)
Gece saat 3'te suyum geldi. Sancım yok henüz, birazdan hastaneye gideceğiz.
Haber vermeye çalışacağım size, dua edin nolur..
Suni sancıya kalmasın işim, doğal sancım başlasın.

Fotograf isterik

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun, darisi basima insallah

Ay canim hadi Allah yardimcin olsun, haber ver bizede insallah

aaa hadi hayırlısı cnm..İNŞALLAH sancın da başlar.dualarımız sizinle.ALLAH yardımcınız olsun..

Vaktin varsa sicak dus al yardimci olur acilmana belki canim

Kizlar isimler tek tek gelmiyor aklima dogum yapan herkezin gozu aydin!! Allah anali babali buyutsun insallah..cok gecmis olsun..bugun dogum yapacaklarinda allah yardimcisi olsun..bakiyorumda dogumu ay ortasinda olanlarin cogu bebeklerine kavustu!! Benim tarih 8nisan tik yok neyse zamani gelince elbet gelecekler..

selam kızlarrr burda saat 09.03 :))
Erkenci kızlar Günaydın size
Limonlu Parfe hayırlı doğumlar canım ve bugün doğum yapacak diğer arkadaşlar...
Bende de tık yok ....

günaydın canlar... hepimize güzel bir gün olsun inşallah, doğurmuş doğuramamış hepimizin çok ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…