selam kızlarrr burda saat 09.03 :))
Erkenci kızlar Günaydın size
Limonlu Parfe hayırlı doğumlar canım ve bugün doğum yapacak diğer arkadaşlar...
Bende de tık yok ....
sağol canım. bugün çok kötüyüm bademciklerim şişmiş yutkunamıyorum.burnum tıkalı nefes alamıyorum. doğuran var mı bakayım hemen yatıcam. ayakta duracak halim yok hiç.geçmş olsun kuzum..dikkat et kendine..o anlattıkların bende 1 aydır var..burun tıkanmasından ağzım açık uyuyorum..miden bulanmasın ama ağzım açık yattıgım için salyalarıma uyanıyorum
hayırlı olsun canım en son ben kalıcam derken bak erkenden çınarına kavuşacaksın.
Eveeeeet benim de 12 nisan cuma saat 08.15 te. Sabah 7de hastanede olacakmisim. Hicbir sey yeme icme dedi. Ne lavman ne sonda ikisini de yapmayacakmis alti saat sonra ayaktasin zaten dedi. Spina bifidam oldugu icin genel anestezi olcak baska sansim yok zaten ben de oyle istiyordum tek uzuntum bebisimi ilk ben gorup koklamak isterdim. Uyanmami bekleyemez mi ben cabuk uyanirim dedim hemsire ama bebisin cok usur dedi kurban olurum ben yaradana kiyabilirmiim hic. Normal oda ve suit odayi gezdik suite karar verdik. Dogum fotografcisi ile gorustuk icime sindi. Dogum oncesi esnnasi sonrasi ve ertesi gun cekim yapacak. Pazartesi son kontrol neler lazim olacak onlari anlatacak. Cok heyecanliyim.
Egomego iyi sanirim.
Naz bugun izne ayrildi. Seker tansiyonun yani sira bir de protein cikmis. Gozlemlicekler ona gore drla dogum sekli ve zamanina karar vercekler. Bir yandan da hazirliklarini tamamlamays calisiyor. hepinize selami var Herkesten ozur dilerim dertsizim sormasan unutacaktim nazi anlatmayi aksam uzeri mesaj atmistim.
gözün aydın canım hayırlı olsun. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.kizlar, ben gecen cumartesi aksam saat 7:35'de epidural normal dogumla dunyalar guzeli kizima kavustum. bugun ciktik hastaneden, evdeyiz kuzumla. biraz emme sorunumuz var, onun disinda herseyimiz cok iyi cok sukur.
canım voltajımChosym doguma gidiyormuş
Allah'a emanet canım benim duamdasin
Somewherecold haber etmemiş
Ha birde ben bugun gittiğimde sancılarım 10 dk bire düşmüştü:)
Ben daha Perşembe diyordum :)))
Kızım 3500 civarı doğdu boyu bilinmezde:) yarın kartı gelecek insallah.Net kg boy yazarım ins.
Yumak gibi kızlar görseniz :))
Mis kokulu yıkamadılar cok şükür .
Hemen aldım kokladim darısı sizlere canlarım hepinize dua ettim
Katinam dertsiz basta size,
İlennn bebeci sen nasil aklımda kaldıysan iki uç kez adını saydım
Gissah gissahh
Sagol canimm
Âmin insallah
Sabah cok kotu ayrıldık yıktı ortalığı beni nolur bırakma diye
İlk defa bu kadar ağladı ve bağırdı
Bende doguma girene kadar ağladım
Oglum yattı geceden ,hıçkırığına kalktım
O kadar aglayacagini beklemiyordum icinde saklamış iste
Zordu hakikaten hemde cokkkk
Simdi ablalik abilik taslıyorlar
Oglum hemen bana koştu :)
Zehra atarliydi ama simdi daha iyi gibi.
Giderken babası elli tane maymunluk ediyordu sorun çıkmadı dedi belkide bana demiyor
Her gece yanıma gelirdi
Bugun nebyapar bilemiyorum
Neyse cok izattim
ismimiz net değil
Kizlar kimsordu unuttum Ben birde
Baglattim
Tüp ligasyonum tamam :)
Yol verdim buyrun:))
hadi hayırlısı canım.Gelmiyorlar diye diye çağırdık bebişleri :)
Gece saat 3'te suyum geldi. Sancım yok henüz, birazdan hastaneye gideceğiz.
Haber vermeye çalışacağım size, dua edin nolur..
Suni sancıya kalmasın işim, doğal sancım başlasın.
artist sen nereye eğilip giyiyon :)) beni iki gece esim annem giydirdi çıkardı alt tarafımı ... Biri yardım etmeden cok cok zor oluyor ayağını kaldırdıkta dikişler ağrı yapıyor
Daha çıkmadık evden, ne kadar geç giderseniz o kadar iyidir diyorlardı ya.
Hala sancım gelmedi ama artık gitmemiz lazım, kaçarı yok.
Duş aldım canım, yürüyüş de yapıyorum, toptada zıpladım.
İnşallah ben hissetmeden açılmam olmuştur.
Fırsat buldukça yazarım yine..
Caniiim ben senin o saatte topige girdigini bileydim uyumazdim yaChosym doguma gidiyormuş
Allah'a emanet canım benim duamdasin
Somewherecold haber etmemiş
Ha birde ben bugun gittiğimde sancılarım 10 dk bire düşmüştü:)
Ben daha Perşembe diyordum :)))
Kızım 3500 civarı doğdu boyu bilinmezde:) yarın kartı gelecek insallah.Net kg boy yazarım ins.
Yumak gibi kızlar görseniz :))
Mis kokulu yıkamadılar cok şükür .
Hemen aldım kokladim darısı sizlere canlarım hepinize dua ettim
Katinam dertsiz basta size,
İlennn bebeci sen nasil aklımda kaldıysan iki uç kez adını saydım
Gissah gissahh
Sagol canimm
Âmin insallah
Sabah cok kotu ayrıldık yıktı ortalığı beni nolur bırakma diye
İlk defa bu kadar ağladı ve bağırdı
Bende doguma girene kadar ağladım
Oglum yattı geceden ,hıçkırığına kalktım
O kadar aglayacagini beklemiyordum icinde saklamış iste
Zordu hakikaten hemde cokkkk
Simdi ablalik abilik taslıyorlar
Oglum hemen bana koştu :)
Zehra atarliydi ama simdi daha iyi gibi.
Giderken babası elli tane maymunluk ediyordu sorun çıkmadı dedi belkide bana demiyor
Her gece yanıma gelirdi
Bugun nebyapar bilemiyorum
Neyse cok izattim
ismimiz net değil
Kizlar kimsordu unuttum Ben birde
Baglattim
Tüp ligasyonum tamam :)
Yol verdim buyrun:))
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 03-04-2013
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından ( tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]Üye Adı[/td][td]Yaş[/td][td]Şehir[/td][td]SAT[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugbaogretmen[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Harsena[/td][td]30[/td][td]Istanbul[/td][td]25.06.2012[/td][td]01.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]rengin35[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]vitamin87[/td][td]25[/td][td]Samsun[/td][td][/td][td]02.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]alewmee[/td][td]23[/td][td]Antalya[/td][td]26.06.2012[/td][td]02.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]laterne[/td][td]33[/td][td]Eskisehir[/td][td]02.07.2012[/td][td]02.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]Dilek7760[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]02.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]MRL_26[/td][td]29[/td][td]istanbul[/td][td]26.07.2012[/td][td]02.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]tosdik[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]04.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bumu[/td][td]27[/td][td]Istanbul[/td][td]27.06.2012[/td][td]04.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]skumaniac[/td][td]27[/td][td]istanbul[/td][td]27.06.2012[/td][td]04.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]pirlepe[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]05.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]pztf[/td][td]25[/td][td]Kahramanmaras[/td][td]28.06.2012[/td][td]05.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]hestia[/td][td]34[/td][td]izmir[/td][td]30.06.2012[/td][td]06.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]kayaes[/td][td]29[/td][td]istanbul[/td][td]30.06.2012[/td][td]07.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]esra1616[/td][td][/td][td][/td][td]30.06.2012[/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]Nageisa[/td][td]26[/td][td]Ankara[/td][td]30.06.2012[/td][td]07.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]MyWorld[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]ycl2012[/td][td]23[/td][td][/td][td]29.06.2012[/td][td]08.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]_lena_[/td][td]25[/td][td]bakü[/td][td]02.07.2012[/td][td]09.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]chosy[/td][td]32[/td][td]kocaeli[/td][td]04.07.2012[/td][td]10.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]bh8076[/td][td]32[/td][td]Istanbul[/td][td]05.07.2012[/td][td]10.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]croisella[/td][td][/td][td][/td][td]03.07.2012[/td][td]10.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]ahset[/td][td]30[/td][td]tekirdag[/td][td]05.07.2012[/td][td]11.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]eedaa[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]11.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]encan[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]11.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]cacaron55[/td][td]21[/td][td]sakarya[/td][td]06.07.2012[/td][td]12.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]nese123[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]12.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]solanin[/td][td]32[/td][td][/td][td]06.07.2012[/td][td]12.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]wosgi[/td][td]24[/td][td]izmir[/td][td]05.07.2012[/td][td]12.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]Essela[/td][td]28[/td][td]istanbul[/td][td]05.07.2012[/td][td]12.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]ahunisa[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]13.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]mercan2011[/td][td]33[/td][td]ordu[/td][td]07.07.2012[/td][td]13.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]weitesheep[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]13.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]rn4[/td][td][/td][td]istanbul[/td][td]07.07.2012[/td][td]14.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]reyhanREYHAN[/td][td]27[/td][td]Kayseri[/td][td][/td][td]14.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]thetis10[/td][td]30[/td][td]istanbul[/td][td]08.07.2012[/td][td]15.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]fundaserdar[/td][td]27[/td][td]Mersin[/td][td]08.07.2012[/td][td]15.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]Naz&ptircik[/td][td]32[/td][td][/td][td]09.07.2012[/td][td]15.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]aamut[/td][td]32[/td][td]istanbul[/td][td]10.07.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]BLONDYb[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]13.07.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]sonayy28[/td][td]34[/td][td]Bursa[/td][td]09.07.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]cerensel[/td][td]28[/td][td]istanbul[/td][td]09.07.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]16.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]onurseda[/td][td]25[/td][td]Istanbul[/td][td]10.07.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]alptuu[/td][td]36[/td][td][/td][td]10.07.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]scent06[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]17.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]18.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]ozzge[/td][td][/td][td]Ankara[/td][td]13.07.2012[/td][td]19.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]ofelyam[/td][td]28[/td][td]Istanbul[/td][td]14.07.2012[/td][td]20.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]Gözek[/td][td]30[/td]manisa[td][/td][td][/td]15.07.2012[td]21.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[td]aminmellale[/td][td]27[/td][td]Istanbul[/td][td]17.07.2012[/td][td]23.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]naz0675[/td][td]38[/td][td]istanbul[/td][td]18.07.2012[/td][td]23.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]Hulya[/td][td]27[/td][td]Sivas[/td][td]18.07.2012[/td][td]24.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]_merve_[/td][td]26[/td][td]Istanbul[/td][td]18.07.2012[/td][td]23.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]turkmengulu[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]24.03.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[tr]
[/tr]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]hanipeks[/td][td]25[/td][td]Adana[/td][td]19.07.2012[/td][td]25.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]mulberry8092[/td][td]31[/td][td]tekirdag[/td][td]20.07.2012[/td][td]26.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]enimopa[/td][td]29Kahramanmaras[/td][td][/td][td]20.07.2012[/td][td]26.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]iklem[/td][td]28[/td][td]istanbul[/td][td]20.07.2012[/td][td]26.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[td]ruzgarozge[/td][td][/td][td]Aydin[/td][td]22.07.2012[/td][td]28.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]edebiyatci[/td][td]30[/td][td]lBursa[/td][td]24.07.2012[/td][td]30.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]5N1ke[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]28.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]NisanAnkara[/td][td]32[/td][td]Ankara[/td][td]22.07.2012[/td][td]28.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]Aberk[/td][td]31[/td][td]Istanbul[/td][td]22.07.2012[/td][td]29.04.2013[/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]melek.boz[/td][td][/td][td][/td][td]20.07.2012[/td][td][/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[td]ela0514[/td][td][/td][td][/td][td]07.07.2012[/td][td][/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]feza12[/td][td][/td][td][/td][td]17.07.2012[/td][td][/td] [td]ikinci[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/table]
iyi geceler kızlar
bu gün bi ara baktım voltaj ve laterneden hayırlı haberler gelmiş, çok sevindim, Allah yardımcıları olsun inşallah, hayırlı olsun yavrucukları, Allah analı babalı büyütsün...
geçmişe bakamadım ama encan ve wosgide doğurmuş sanırım, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
benimde yarın kısmetse, spinal sezeryan olucak
7:30da hastanede olucaz, 8buçuk 9a doğru alıcaklarmış
gece 1den sora bişe yiyip içme dedi
lavman ister yaptır ister yaptırma dedi
ama yaptırmak daha iyiymiş, arkadaşım yaptırmamış, doğumdan sora rahatsız olmuş ve yaptırmış
bende bunu duyunca dayanıp yaptırmaya karar verdim
şuan çok tuhafım hem çok heyecanlı hem çok sakinim
tanıyamıyorum duygularımı
şuanki gibi olsam yarın doğuma girerken bana yeter
daha da heyecan yapmam inşallah
her sorandan dua istiyorum
ağdaya gittim bugün, ağdacımdan bile dua istedim:))
herkes yattı şimdi
bende yatıcam ama uyuyabilicem mi bilmiyorum:))
yarın inşallah hayırlı haberler verebilirim size:))
ii geceler, öptüm hepinizi..
bebeğimin boynunda 2 kat kordon varmış. doktor normal dogum anında bir aksilik olursa sezeryana alırız dedi. ne yapacagımı sasırdımhem dogum sancısı cekip son anda da sezeryana alınırım die korkuorm. normal doguma zor alıstrdım kendmi simdi sezeryan fikrine alıştırmam gerekiyor. ayrıca bebeğim için de cok endişeleniyorum. doktor rahat olmamı soyledi. ama etrafımdaki insanlar risk almamamı ve sezeyan olmamı soyluyorlar. ne yapacagım bilmiyorum. bebeğime bişey olmasın. lutfen dualarınıza beni de katın arkadaslar. gercekten cok korkuyorum
Eveeeeet benim de 12 nisan cuma saat 08.15 te. Sabah 7de hastanede olacakmisim. Hicbir sey yeme icme dedi. Ne lavman ne sonda ikisini de yapmayacakmis alti saat sonra ayaktasin zaten dedi. Spina bifidam oldugu icin genel anestezi olcak baska sansim yok zaten ben de oyle istiyordum tek uzuntum bebisimi ilk ben gorup koklamak isterdim. Uyanmami bekleyemez mi ben cabuk uyanirim dedim hemsire ama bebisin cok usur dedi kurban olurum ben yaradana kiyabilirmiim hic. Normal oda ve suit odayi gezdik suite karar verdik. Dogum fotografcisi ile gorustuk icime sindi. Dogum oncesi esnnasi sonrasi ve ertesi gun cekim yapacak. Pazartesi son kontrol neler lazim olacak onlari anlatacak. Cok heyecanliyim.
Egomego iyi sanirim.
Naz bugun izne ayrildi. Seker tansiyonun yani sira bir de protein cikmis. Gozlemlicekler ona gore drla dogum sekli ve zamanina karar vercekler. Bir yandan da hazirliklarini tamamlamays calisiyor. hepinize selami var Herkesten ozur dilerim dertsizim sormasan unutacaktim nazi anlatmayi aksam uzeri mesaj atmistim.
Kızlar nasilsiniz
Benim hic uykum yok aynı zamanda cok uykusuzum.
Şükür ki sutum hemen geldi o kadar obur bir kızım var ki sormayın.
Ben spinal sezaryen oldum,
Sondam uyusmadan ilk takıldı :)
Keske hersey sonda gibi olsa.
İyiki genel Yada epidural istemedim.
Geneli biliyorum epidurali de anlattı
Yeterli :)
Gazımız büyük abdestimiz vs olayı bitti ,bende.
Ağrı kesici sadece fitil veriliyor oda benim bağırsaklara yaradı :))
Herkes iyi ins.
kizlar, ben gecen cumartesi aksam saat 7:35'de epidural normal dogumla dunyalar guzeli kizima kavustum. bugun ciktik hastaneden, evdeyiz kuzumla. biraz emme sorunumuz var, onun disinda herseyimiz cok iyi cok sukur.
Gelmiyorlar diye diye çağırdık bebişleri :)
Gece saat 3'te suyum geldi. Sancım yok henüz, birazdan hastaneye gideceğiz.
Haber vermeye çalışacağım size, dua edin nolur..
Suni sancıya kalmasın işim, doğal sancım başlasın.
Orada bizim bile ismimiz yokhani benim adım
Orada bizim bile ismimiz yok
Berlinay kim hic bilemedik zatenn topigi acmis birakmis liste geldigimde nasilsa aynen oyle,bizim.yeni listemoz vardi mergen yapardi ama mergen de yook artik,liste de kayboldu gitti mesajlarin arasinda
Derineser biz ne zaman supriz yapicaz kizlara.bozden sonra gelenlerin hepsi dogurduya bacim
kızlar günaydın...
benim daha baya zamanım var ama en ufak bir belirtiyi doğum habercisimi acaba diye dikkate alıyorum. bugün de midem bulanıyo mesela
arkadaşlar doğuruyo sonrada buraya fotoğraf ekliyo iyice heves geliyo bana, canım çekiyo napim
Ehhhee oyle walla canim yaaaa!! Ben de sabirla sanci bekliyorum, hurmadan ananastan booggkk geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?