2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Daha çıkmadık evden, ne kadar geç giderseniz o kadar iyidir diyorlardı ya.
Hala sancım gelmedi ama artık gitmemiz lazım, kaçarı yok.

Duş aldım canım, yürüyüş de yapıyorum, toptada zıpladım.
İnşallah ben hissetmeden açılmam olmuştur.
Fırsat buldukça yazarım yine..

geçmş olsun kuzum..dikkat et kendine..o anlattıkların bende 1 aydır var..burun tıkanmasından ağzım açık uyuyorum..miden bulanmasın ama ağzım açık yattıgım için salyalarıma uyanıyorum
sağol canım. bugün çok kötüyüm bademciklerim şişmiş yutkunamıyorum.burnum tıkalı nefes alamıyorum. doğuran var mı bakayım hemen yatıcam. ayakta duracak halim yok hiç.

hayırlı olsun canım en son ben kalıcam derken bak erkenden çınarına kavuşacaksın.

nazında haberini aldık ya tatlım sağol valla sen olmasan hiçbir şeyden haberimiz olmayacak.

kizlar, ben gecen cumartesi aksam saat 7:35'de epidural normal dogumla dunyalar guzeli kizima kavustum. bugun ciktik hastaneden, evdeyiz kuzumla. biraz emme sorunumuz var, onun disinda herseyimiz cok iyi cok sukur.
gözün aydın canım hayırlı olsun. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

canım voltajım
sana o kadar alışmısız ki ne yazmışsın, topiğe girmiş misin
hergün ona bakıyordum dün çok zor geçti valla sen olmayınca.
rabbim sağlık, huzur, mutluluk versin size.
duan içinde allah bin kere razı olsun.

canım ya biz bile okurken etkileniyoruz.
sen anne olarak ne haldeydin kimbilir.
en zorunu atlattın inşallah eve çıkınca rahatlarsın tatlım.

hadi hayırlısı canım.
allah yardımcın olsun. dualarımız seninle...

Cnm suyun geldiyse oyalanma bence hemen hastaneye git derim..insallah iyi haberini aliriz allah yardimcin olsun

Günaydın.EE bugün sıra kimde =) Bende tık yok.Limonlu parfe doğurdu mu ay kızlar beni hem korkutuyor hem heyecanlandırıyorsunuz.Sancınızı bile canlı yayında öğreniyoruz lafta kolay tabi sancı bu canım boru mu :18:

Caniiim ben senin o saatte topige girdigini bileydim uyumazdim ya

Nasil sayikladin kiz nerede ne zaman adimi sayiklamissin diye koltuklarim kabardi,bi gururlandim simardim desem :111:

Burnumun diregi sizladi zehraya ayri sana ayri oglusuna ayri , ama cok sukur atlattiniz kordonlar da baglandi ohh sukur
Kkucuk kizinin kilosu da masallah iyi beslenmis
Girip yazmissin uzun uzun cok sevindim. Demek ki seni kaybetmiyoruz bol bol zehra ve minik kardesi maceralari da yaninda olacak
Guzel yogun gunler basliyoooor :)

Bu arada gunaydin kizlar
Limonlu parfe saglikla kucagina alirsin.insallah

hani benim adım

Hepimiz için güzel bir gün diliyorum. Hayırlı haberler alalım, verelim inşallah. Şafak sayıp duruyoruz burada Şu an kahvaltı sofrasındayım ama geçmişi okumaktan doğru dürüst yiyemedim. İki gündür hava miss gibiydi nazar değdi bugün yine serpiştiriyor yağmur Cuma günü kontrolümüz var ya iple çekiyorum, bir değişiklik ya da doğum belirtisi olacak mı diye. Son 15 gün görünüyor artık bakalım Allah'tan hayırlısı...

Chosy, şu an bebişin kucağındadır ne mutlu sana. Haberini bekliyoruz merakla, heyecanla. Allah yardımcın olsun.

Canım, Allah'ın izniyle bir şey olmaz çift kordon dolanmasıyla doğuran arkadaşlarımız oldu sanırım. Sen gönlünü ferah tut. Allah yardımcın olsun.

Hanipeks, günün hayırlı olsun, İnşaallah her şey gönlünce olur ve sorunsuz bir şekilde Çınar'ını alırsın kucağına.

VOLTAJ gelmiş :) Rahatladın çok şükür bebişlerinle Allah yuvanızı musmutlu etsin. MUTLU YUVAM

kizlar, ben gecen cumartesi aksam saat 7:35'de epidural normal dogumla dunyalar guzeli kizima kavustum. bugun ciktik hastaneden, evdeyiz kuzumla. biraz emme sorunumuz var, onun disinda herseyimiz cok iyi cok sukur.

Canım, Allah hayırlı uğurlu etsin bebişini. Sağlıklı uzun ömür diliyorum ailesiyle beraber...

PARFEE,
Allah yardımcın olsun canım, inşallah açılman olmuştur ve rahat rahat doğurursun. Güzel haberler ver bize bekliyoruz merakla...

Orada bizim bile ismimiz yok
Berlinay kim hic bilemedik zatenn topigi acmis birakmis liste geldigimde nasilsa aynen oyle,bizim.yeni listemoz vardi mergen yapardi ama mergen de yook artik,liste de kayboldu gitti mesajlarin arasinda

ordaki isimleri görünce duygulandım kendi adımı da görmek istedim.
kızlar doğuranlara baktım da sanki çoğu sezaryen doktorlar kolaya mı kaçıyo yoksa biz mi korkuyoruz

kızlar günaydın...
benim daha baya zamanım var ama en ufak bir belirtiyi doğum habercisimi acaba diye dikkate alıyorum. bugün de midem bulanıyo mesela
arkadaşlar doğuruyo sonrada buraya fotoğraf ekliyo iyice heves geliyo bana, canım çekiyo napim

Sabah sabah güldürdün beni hakikaten ya canımız çekiyo

ayyyyy çok heycanlandım, hayırlı haberlerini bekliyoruzcanım, Allah yardımcın olsun

selam kızlar nasılsınız? maşallah bayğı bi doğu oldu artık zor takip ediyorum... encan, wosgi ve msflowergirl ve mert hepinizin gözü aydın olsun unuttum var gibi ama kusurs bakmasın onlarda.. kısacası doğum yapan anneler sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah..........

hz fatıma validemizin eli diye bi ot getirdi komşum doğumu kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu kızlar nasıl yapılıyor biliyormusunuz?

wosgi, encan başka unuttuğum var mı acaba, kusura bakmayın nolur,
Allah analı babalı büyütsün, çok geçmiş olsun, darısı hayırlısıyla bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…