2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hayırdır canım neden kendini bu şekilde hisediyorsun?Seni üzecek bir durum mu oldu?

Dünden beri game'in durumu beni çok etkiledi, onun üstüne bu havalar, telefonum çalınca, odamın kapısı vurulunca deliriyorum. Balkona çıkıp duruyorum, bahçede geziyorum. Veli görmek istemiyorum.

Oy oy oy bende hep sizleri hemde yiyenlerimi çok seviyorumm
Sevinciniz sevincim üzüntünüz üzüntüm oluyor gerçekden.
Bende sağlıklı beslenebilmek adına uygulamak istiyorum dediğim gibi şuan gayet düzensizim malesef.
Bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo hiç umrumda değil.

bende yarın doktora gidiyorum troid değerlerim çok az yüksek çıkmıştı troid ilacı kullandım haftada 3 gün sadece yarında kontrolüm var umarım değerlerim normal çıkar ilaç kullanmam doktordan sonra sonucumu yazarım bebişimi görmeye de az kaldı cumartesi göreceğim doktorun yanına girmeden önce çikolata yiyeceğim biraz hareketli olsun çikolataya bayıllırmış bebekler ben tiksindim ama o hareket etsin diye yiyeceğim belki cinsiyet de belli olur :)

Dünden beri game'in durumu beni çok etkiledi, onun üstüne bu havalar, telefonum çalınca, odamın kapısı vurulunca deliriyorum. Balkona çıkıp duruyorum, bahçede geziyorum. Veli görmek istemiyorum.

Ahh canım game'in durumu benide çok etkiledi.
Şuanda benimde inanılmaz başım ağrıyor,kendimi işe sizlerle sohbete veriyorumda ancak öyle zaman geçiyorum.
Az kaldı günün bitmesine biraz daha sabır.Allahım yardımcımız olsun.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.
Bende tiskinmiştim ama ona ragmen yedim ve çok faydasını gördüm:)
Oğluşum o kadar hereketliydiki kendini direk belli etti.

SORMA YAAA BEN DE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA NE YAPARSIN İŞTE ELDEN ONA SABIR DİLEMEKTEN VE KENDİMİZ İÇİN DE DUA ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR. BEN GEÇEN SEFERKİ ARKADAŞIMIZA (rüzgarözge) DA ÇOK ÜZÜLÜP 2 GÜN EVDE HASTA GİBİ OLMUŞTUM ÇOK MORALİM BOZULUP RESMEN KENDİMİ BIRAKMIŞTIM SÜREKLİ AĞLADIM SIZLADIM HATTA BENİ ZOR TESELLİ EDİP KÖTÜ FİKİRLERİ ENDİŞE VE KORKULARI SİZ AKLIMDAN ZOR ATMIŞTINIZ. OGÜN KENDİME SÖZ VERDİM OLANA KADAR (ALLAH KORUSUN İNŞALLAH BİRŞEY OLMAYACAK KÖTÜ AMA) BİRŞEY OLANA KADAR GEREKSİZ ENDİŞE YAPMAYAMAYA KENDİME SÖZ VERDİM. BAŞKA TÜRLÜ HAYAT GEÇMEYECEK. ZATEN NORMALDE DE BEN ÖYLE ÇOK AŞIRI PİMPİRİKLİ FALAN BİR TİPİM AMA BÖYLE ANNE OLUNMAZ OLAMAM ANNELERİMİZ GİBİ SOĞUKKANLI METANETLİ OLUMLU DÜŞÜNEN BİRİ OLMAM LAZIM Kİ HAYATTAKİ HERŞEYLE DAHA GÜZEL BAŞA ÇIKABİLEYİM DİYE DÜŞÜNÜR OLDUM. BEBEKLERİMİZ BİZE ÖĞRETECEK İNŞALLAH BUNU ALLAHIN İZNİ İLE.

tatlım kendini yıpratma böyle,bebek için gerçekten iyi değil bende çok etkilendim,moralim bozuldu akşama doktora gideceğim emin olmak için eğer tedirginsen sende git bir kontrol ettir bebişi;ama henüz ortada bşy yokken çok da fazla stres yapma.. kötü bir şey olacaksa önüne geçemeyiz ama güzel giden bir hamileliği korumaya çalışmak için elimizden geleni yapmalıyız.. gereksiz stres yasak

merhabalar... merak ediyorum da acaba bebeğinin hareketini hissedebilen var mı?

Eşim bana inanmıyor ama ben hissediyorum :)
Her zaman değil ama bazen uzanıp karnıma baktığımda pıt pıt atıyor baya belirgin şekilde.
Kendimi avutuyorum belki ama rahatlıyorum :)

Eşime dün yine gösterdim.Kendi karnına elini koyup bak benimkide atıyor diyor :)
Ama kendi yapıyor belli:)

ben tecrübeli bir anne olarak bugün defalarca hissettim. hem de farklı zamanlarda ama hep aynı kısımda. çok güzel bir duygu ya

Ben evleneli bir yılı geçti, muhtarlıkta da ilk günden beri kaydım var ama beni arayıp soran olmadı onların takip etmesi gereken bir konuysa ve ilgilenmiyorlarsa bunun sonucunda ceza almalarına üzülmem açıkçası.

Moralimiz yerine gelsin az kızlar.

Dün eşimle olan diyalogumuzu anlatayım.
Yatagımıza uzandık.Bende genelde sırt üstü yatmaya çalışıyorum ama bazen sağa sola dönme geregi duyuyorum.
Neyse dün yine soluma doğru döndüm.Eşim birden karnıma bakıp.
Oğluşum anne seni eziyor mu?Tamam tamam sen merak etme,ben şimdi anneni çeviriyorum dedi.
Ve hopp beni sırt üstü çevirdi.Sonra kollarıyla sardı.Sonra yine karnıma bakıp.
Oğlum anneyi sırt üstü çevirdim kollarımla sardım kımıldayamaz sen rahat rahat uyu dedi.
Ben o an gülmekden koptum tabi.Pabucum şimdiden dama atıldı kızlar:)

Hemen bu olayın peşinden erkek kardeşim aradı.
Paşa nasıl dedi direk.(oğluşumdan bahsediyor) bende iyi çok şükür büyüyor dedim.
Tamam paşamın başını okşa benim için demez mi:) saol kardeşim bende iyiyim dedim :)
Öyle gülüştük kapadık :)

ben tecrübeli bir anne olarak bugün defalarca hissettim. hem de farklı zamanlarda ama hep aynı kısımda. çok güzel bir duygu ya

Benim ilk bebişim.
Ama bende hissediyorum inanıyorum.
Bizim kerata zaten çok hareketli maşallah ulstrasonda öyle görünüyor en azından.
Kesinlikle bencede muhteşem bir duygu.

Bana doktorum tatlı yemenin bebeğin hareketlenmesiyle ilgisi olmadığını söylemişti.
:26:

Teşekkür ederim destekleriniz için. Toparlamaya çalışıyorum kendimi ama başaramıyorum. İşten izin almam mümkün değil, izin hakkımı haftaya cuma yarım gün izin alarak kullanacağım. Okuldan ayrılamıyorum, tüm sorumluluk bende olduğu için istesemde ayrılamıyorum, yarım saat bir yere gideyim telefonum susmuyor, aklım burda takılı kalıyor. Hiç çıkmamak daha iyi oluyor. Ama doktora gidip bebeğimi görmeyi çok isterdim.

canım lütfen güzel şeyler düşün bebeğinde sende iyisiniz az kaldı birazdan eve gidip ayaklarını uzatıp dinleneceksin

merhabalar... merak ediyorum da acaba bebeğinin hareketini hissedebilen var mı?

Ben hissediyor muyum hissetmiyor muyum ayırdedemiyorum :)) acaba gaz falan da kendimi mi kandırıyorum diyorum. Herçek anlamda doya doya hissetmek için sabırsızlanıyorum. Sanırım 16 ile 20. Haftalar arasında ayırdedebiliyormuşuz.

İyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun canım.
Az kaldı eve gidicez ayaklarımızı uzatıp dinlenicez.

ha aha ha aha çok güzelmiş yaaaa :) paşa senin pabucunu dama attı demek. Ayyy olsun kızzzz onlar için herşeye değer :)

Arkadaşlar, tekrar çok sağolun iyi dilekleriniz için. Allah gerçekten sabrını veriyor.
Sizlerden güzel mesajlar almak da acımı az da olsa dindiriyor.Şimdi genetik
araştırması yapılacak, tek umudum çok kötü, teadvisi olmayan birşey olmaması.
Bu durum sizleri endişelendirmesin ama. Sonuçta herkesin başına gelicek diye bir şey yok.
Ben sadece 1 ay ara vermiş olduğum için kızdım kendime. En azından 4 hafta boş
yere anne modunda dolaşmazdım. Neyse, dediğiniz gibi her şeyde vardır bir hayır.
Dualarım sizlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…