2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yüksek voltaj
encan
wosgi
ismini hatırlayamadığım doğum yapan arkadaşlarım. hepinizi tebrik ediyorum. Allah evlatlarınızı size sizi evlatlarınıza bağışlasın. sağlıklı sıhhatli bereketli ömürleri olsun inşallah.

chosy canım sabah doğuma girmişsin. hayırlı haberlerini alalım. Allah evladınla bir ömür boyu huzur mutluluk nasip etsin.

yüksek voltaj canım yazılarını okurken çok duygulandım. Allah evlatlarınla ve eşinle mutlu bir yaşantı nasip etsin.

dertsiz canım çok geçmiş olsun. bu arada ben dün hastanedeydim. anestezi uzmanı, kan tahlili falan derken baya zaman geçirdim. hastanede. benim oğlanda bi kilo almış bir kilo almış sorma ( 2.550 gr cık ) neyse kafası diğer uzuvları haftasıyla uyumlu. anası gibi ince olacak. biraz babaya çekseydi iyi olurdu
eşim çitlembik oğlum diye sevmeye başladı.
malum bacağım olayını biliyorsun. dün anestezi uzmanı dedi ki ( yandan çalkı yürüyüşüme bakarak bebeğin kanala indiğini düşündü kadın ) sen ayın 15'ne kadar bekelmezsin

bebeci yada na mı diğer bececi canım benim sezaryen 15 nisan saat 10. 30 galiba o gün ilk ben olacağım 15 nisancıların içinde. ben de spinal sezaryene karar verdim. ( epidural için hastane 900 lira daha ek masraf çıkardı. )

bak işte missflowergirl de varmış:)
geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun

İsimden istifa ettim , niyeyse uzgun degilim hafifledim

hanipeks canım doğum izni yasal hakkını kullanmadan mı ettin. neyse senin için hayırlısı olsun. sen donanımlı bir arkadaşsın. çınarımızı biraz büyüttükten sonra gene çalışırsın.

senin de tarihin belli olmuş canım, hayırlı olsun, 15 nisancılar ne kadar çok, özeniyorum size valla, benim daha doğum şeli bile belli değil, bakalım herşey c.tesi belli olucak,

slm tecrubeli annelerrrrr tecrubelerınızden faydlanmak istedimmm :)) bu benım dun yaptıgım testim bat bugun ve ılk yaptıgımdaçizgi flan yoktu sonraa bırkatımm sabh yapmıstım öglen gibii baktıgımdaa bu çizgi vardı ve bu ay ben gec yumurtladım yanı 14 gun degılde 17 gun dıye tahmın edıyorumm buna benzer bısey yasayan oldumu arnızda yardım ltf

kızlar benim bebek doğacak ama biz hazırlıkları daha yeni yapabildik. babamız işe yeni girdiği için işte size bebiş şekerim

pozitif gorunuo cnm

senin de tarihin belli olmuş canım, hayırlı olsun, 15 nisancılar ne kadar çok, özeniyorum size valla, benim daha doğum şeli bile belli değil, bakalım herşey c.tesi belli olucak,

ofelyam herşeyin hayırlısı olsun canım. kolay sıkıntısız doğum yaşayasın inşallah. bizim tarihler verildi. ben pek sezaryen yanlısı olmama rağmen bu Rabbim bu bebeği tedavilerle verdi. doktorumu tanıyorum işin kolayına kaçacak biri değil. normalci ama bana sezaryen deyince hiç itiraz etmedim. gene de duam hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun diyorum.

Yasal iznim dun basladi canim 4 ay sonra ben yokum donmeyecegim dedim zaten sozlesmem de dort ay sonra bitiyor . İki yildir bu isyerindeyim iki maas tazminatimi da alir alti ay cocuguma bakar sonrasinda ise donerim kolej acilacak iki tane oralara basvururum

kesinlikle canım öle dua etmek lazım bence de ben de öle diorum, bebeğim ve benim için hayırlısı hangisiyse o olsun, ha gönlimden geçen normal ama ölmem yani sezaryan olsam, nası hayırlısıyla öle olsun, Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, doktoruna güvenmek çok önemli sezeryan dediyse öle olmalı hayırlısı olsun canım, Allah kurtarsın hepimizi inş.

en mantıklısını yapmışsın. ilk 6 ay önemli. benim de doğum iznim bitince yaz tatili başlıyor. sonrasında da biraz da rapor alır 6 ayı doldurur öyle işe dönerim diyorum.

canım bat ın yeni olduğu için hayalet çizgi gibi çıkmış olabilir. belli bi süreden sonra test geçerliliğini kaybediyodu. yeniden yap prospektüste yazan süre kadar beklet eğer hamileysen çok silikte olsa çıkar.
benimkinde bat im 2 gün geçmiş olmasına rağmen belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı. sonuç ortada :)
Sabah sabah güldürdün beni hakikaten ya canımız çekiyo
haksızmıyım ama sizin de canınız çekmiyo mu :26:
İsimden istifa ettim , niyeyse uzgun degilim hafifledim
hayırlısı olsun canım son iletini gördüm, yeni açılan kolejlere başvurursun. olmadı ücretsiz izinde gibi bebeğini büyütürsün.

hanipeks hakkında hayırlısı olsun canım.. belki çınar daha büyük kıssmetle gelir.... benim ilk oğlumda tayinim çıkmıştı... senin yavru da büyük kısmetle gelecek inşallah

canım ben de beklenen tarihimden 2 gün önce yapmıştım negatifti, sonra çöpü gördüm aynen böleydi bat 1 gün sonra yaptı idrar ve kan pozitif çıktı, hayırlısı olsun, biraz daha bekleyip tekrarlayabilirsin, ya da direk kan testi yaptır kesin sonuç

O kadar kiskaniyorum ki su anda seni!!! Keske bende de ayni cesaret olsa. Butun ailem esim dahil istifa etmeme karsilar, kariyerimi yarida birakmis olurmusum. Oysaki ben de sadece 1 yil ara vermek istiyorum. Cok tebrik ederim seni, hakkinda hayirlisi olsun

bugunde olmazsam yarın sbah ılk ıdrarla tekrarlıycam cnm tşkler inşş benımde sonuc senınkı gıbı olurrrrr

Hadi bakalım hayırlısıyla alırsın kucağına yavrunu inşallah. Gerçi şu saatlerde doğmuştur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…