İsimden istifa ettim , niyeyse uzgun degilim hafifledim
yüksek voltaj
encan
wosgi
ismini hatırlayamadığım doğum yapan arkadaşlarım. hepinizi tebrik ediyorum. Allah evlatlarınızı size sizi evlatlarınıza bağışlasın. sağlıklı sıhhatli bereketli ömürleri olsun inşallah.
chosy canım sabah doğuma girmişsin. hayırlı haberlerini alalım. Allah evladınla bir ömür boyu huzur mutluluk nasip etsin.
yüksek voltaj canım yazılarını okurken çok duygulandım. Allah evlatlarınla ve eşinle mutlu bir yaşantı nasip etsin.
dertsiz canım çok geçmiş olsun. bu arada ben dün hastanedeydim. anestezi uzmanı, kan tahlili falan derken baya zaman geçirdim. hastanede. benim oğlanda bi kilo almış bir kilo almış sorma( 2.550 gr cık ) neyse kafası diğer uzuvları haftasıyla uyumlu. anası gibi ince olacak. biraz babaya çekseydi iyi olurdu
eşim çitlembik oğlum diye sevmeye başladı.
malum bacağım olayını biliyorsun. dün anestezi uzmanı dedi ki ( yandan çalkı yürüyüşüme bakarakbebeğin kanala indiğini düşündü kadın ) sen ayın 15'ne kadar bekelmezsin
bebeci yada na mı diğer bececicanım benim sezaryen 15 nisan saat 10. 30 galiba o gün ilk ben olacağım 15 nisancıların içinde. ben de spinal sezaryene karar verdim. ( epidural için hastane 900 lira daha ek masraf çıkardı. )
Eki Görüntüle 674238
slm tecrubeli annelerrrrr tecrubelerınızden faydlanmak istedimmm :)) bu benım dun yaptıgım testim bat bugun ve ılk yaptıgımdaçizgi flan yoktu sonraa bırkatımm sabh yapmıstım öglen gibii baktıgımdaa bu çizgi vardı ve bu ay ben gec yumurtladım yanı 14 gun degılde 17 gun dıye tahmın edıyorumm buna benzer bısey yasayan oldumu arnızda yardım ltf
pozitif gorunuo cnm
senin de tarihin belli olmuş canım, hayırlı olsun, 15 nisancılar ne kadar çok, özeniyorum size valla, benim daha doğum şeli bile belli değil, bakalım herşey c.tesi belli olucak,
ofelyam herşeyin hayırlısı olsun canım. kolay sıkıntısız doğum yaşayasın inşallah. bizim tarihler verildi. ben pek sezaryen yanlısı olmama rağmen bu Rabbim bu bebeği tedavilerle verdi. doktorumu tanıyorum işin kolayına kaçacak biri değil. normalci ama bana sezaryen deyince hiç itiraz etmedim. gene de duam hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun diyorum.
Yasal iznim dun basladi canim 4 ay sonra ben yokum donmeyecegim dedim zaten sozlesmem de dort ay sonra bitiyor . İki yildir bu isyerindeyim iki maas tazminatimi da alir alti ay cocuguma bakar sonrasinda ise donerim kolej acilacak iki tane oralara basvururum
haksızmıyım ama sizin de canınız çekmiyo mu :26:Sabah sabah güldürdün beni hakikaten ya canımız çekiyo
hayırlısı olsun canım son iletini gördüm, yeni açılan kolejlere başvurursun. olmadı ücretsiz izinde gibi bebeğini büyütürsün.İsimden istifa ettim , niyeyse uzgun degilim hafifledim
Eki Görüntüle 674238
slm tecrubeli annelerrrrr tecrubelerınızden faydlanmak istedimmm :)) bu benım dun yaptıgım testim bat bugun ve ılk yaptıgımdaçizgi flan yoktu sonraa bırkatımm sabh yapmıstım öglen gibii baktıgımdaa bu çizgi vardı ve bu ay ben gec yumurtladım yanı 14 gun degılde 17 gun dıye tahmın edıyorumm buna benzer bısey yasayan oldumu arnızda yardım ltf
canım bat ın yeni olduğu için hayalet çizgi gibi çıkmış olabilir. belli bi süreden sonra test geçerliliğini kaybediyodu. yeniden yap prospektüste yazan süre kadar beklet eğer hamileysen çok silikte olsa çıkar.
benimkinde bat im 2 gün geçmiş olmasına rağmen belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı. sonuç ortada :)
tşkler cnmmm yarın sabhh tekrralıycam testı yıne tabı ozmna kadrrr regl olmazsam :18:
Yasal iznim dun basladi canim 4 ay sonra ben yokum donmeyecegim dedim zaten sozlesmem de dort ay sonra bitiyor . İki yildir bu isyerindeyim iki maas tazminatimi da alir alti ay cocuguma bakar sonrasinda ise donerim kolej acilacak iki tane oralara basvururum
canım ben de beklenen tarihimden 2 gün önce yapmıştım negatifti, sonra çöpü gördüm aynen böleydi bat 1 gün sonra yaptı idrar ve kan pozitif çıktı, hayırlısı olsun, biraz daha bekleyip tekrarlayabilirsin, ya da direk kan testi yaptır kesin sonuç
Gelmiyorlar diye diye çağırdık bebişleri :)
Gece saat 3'te suyum geldi. Sancım yok henüz, birazdan hastaneye gideceğiz.
Haber vermeye çalışacağım size, dua edin nolur..
Suni sancıya kalmasın işim, doğal sancım başlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?