Daha çıkmadık evden, ne kadar geç giderseniz o kadar iyidir diyorlardı ya.
Hala sancım gelmedi ama artık gitmemiz lazım, kaçarı yok.
Duş aldım canım, yürüyüş de yapıyorum, toptada zıpladım.
İnşallah ben hissetmeden açılmam olmuştur.
Fırsat buldukça yazarım yine..
kızlar benim bebek doğacak ama biz hazırlıkları daha yeni yapabildik. babamız işe yeni girdiği için işte size bebiş şekerim
Eki Görüntüle 674240 Eki Görüntüle 674241
Eki Görüntüle 674238
slm tecrubeli annelerrrrr tecrubelerınızden faydlanmak istedimmm :)) bu benım dun yaptıgım testim bat bugun ve ılk yaptıgımdaçizgi flan yoktu sonraa bırkatımm sabh yapmıstım öglen gibii baktıgımdaa bu çizgi vardı ve bu ay ben gec yumurtladım yanı 14 gun degılde 17 gun dıye tahmın edıyorumm buna benzer bısey yasayan oldumu arnızda yardım ltf
ofelyam herşeyin hayırlısı olsun canım. kolay sıkıntısız doğum yaşayasın inşallah. bizim tarihler verildi. ben pek sezaryen yanlısı olmama rağmen bu Rabbim bu bebeği tedavilerle verdi. doktorumu tanıyorum işin kolayına kaçacak biri değil. normalci ama bana sezaryen deyince hiç itiraz etmedim. gene de duam hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun diyorum.
Pozitif görünüyor fakat sabah yapmışsın öğlen bu şekilde görmüşsün. Onların belli bir dakikası saati oluyor, 2. çizgi o sınırlar içinde çıkarsa pozitif daha sonra çıkarsa negatif kabul edin falan diyor. Prospektüse bir bak bence sonra hayal kırıklığına uğrama canım. Aslında en güzeli kanda baktırman için rahat eder hem..
allah yardımcın olsun bir avazda kurtulasın inşallah..limonlu parfe Allah ım yardımcın olsun canım benim
hanipeks hayırlısı olsun, daha iyi fırsatlara inşallah
kızlar ben perşembe sabahı doğuruyorumdr dan geldim 39+1 bugün 3 haftadır 2 cm açıklık ve yumuşama vardı, 3 haftadır plesentada kireçlenme vardı ve buna bağlı olarak bebişim hep aynı kiloda kaldı (3200) dr pazartesi suni sancıyla getirebiliriz dedi. bizim için bu hafta daha uygundu dr da onaylayınca perşembe sabahı 07.30 da suni sancıyla epidural normal yapacağım Rabbim izin verirse... dualarınızı benden esirgemeyin olur mu?? hepinizi çok ama çok çoook çooook seviyorum farkında olmayabilirsiniz ama hakkınız çok üzerimde, helal edin olur mu öpüyorum kocaman
İsimden istifa ettim , niyeyse uzgun degilim hafifledim
hz fatıma validemizin eli diye bi ot getirdi komşum doğumu kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu kızlar nasıl yapılıyor biliyormusunuz?
hayırlısı olsun canım hakkında çınarın daha güzel kısmetleriyle gelir inşallahİsimden istifa ettim , niyeyse uzgun degilim hafifledim
Gelmiyorlar diye diye çağırdık bebişleri :)
Gece saat 3'te suyum geldi. Sancım yok henüz, birazdan hastaneye gideceğiz.
Haber vermeye çalışacağım size, dua edin nolur..
Suni sancıya kalmasın işim, doğal sancım başlasın.
Eki Görüntüle 674238
slm tecrubeli annelerrrrr tecrubelerınızden faydlanmak istedimmm :)) bu benım dun yaptıgım testim bat bugun ve ılk yaptıgımdaçizgi flan yoktu sonraa bırkatımm sabh yapmıstım öglen gibii baktıgımdaa bu çizgi vardı ve bu ay ben gec yumurtladım yanı 14 gun degılde 17 gun dıye tahmın edıyorumm buna benzer bısey yasayan oldumu arnızda yardım ltf
spinal daha iyi diyorlar zaten canim dun bir arkadas yazmisti benim de doktor arkadasim spinal olmustu o onu tercih ettyse vardir bir bildigi bugun yuksek voltaj da spinali tercih ettigini soyledi mezos da oyle dogurdu epidural kalsin kosede yani o parayla neler yapiliirrryüksek voltaj
encan
wosgi
ismini hatırlayamadığım doğum yapan arkadaşlarım. hepinizi tebrik ediyorum. Allah evlatlarınızı size sizi evlatlarınıza bağışlasın. sağlıklı sıhhatli bereketli ömürleri olsun inşallah.
chosy canım sabah doğuma girmişsin. hayırlı haberlerini alalım. Allah evladınla bir ömür boyu huzur mutluluk nasip etsin.
yüksek voltaj canım yazılarını okurken çok duygulandım. Allah evlatlarınla ve eşinle mutlu bir yaşantı nasip etsin.
dertsiz canım çok geçmiş olsun. bu arada ben dün hastanedeydim. anestezi uzmanı, kan tahlili falan derken baya zaman geçirdim. hastanede. benim oğlanda bi kilo almış bir kilo almış sorma( 2.550 gr cık ) neyse kafası diğer uzuvları haftasıyla uyumlu. anası gibi ince olacak. biraz babaya çekseydi iyi olurdu
eşim çitlembik oğlum diye sevmeye başladı.
malum bacağım olayını biliyorsun. dün anestezi uzmanı dedi ki ( yandan çalkı yürüyüşüme bakarakbebeğin kanala indiğini düşündü kadın ) sen ayın 15'ne kadar bekelmezsin
bebeci yada na mı diğer bececicanım benim sezaryen 15 nisan saat 10. 30 galiba o gün ilk ben olacağım 15 nisancıların içinde. ben de spinal sezaryene karar verdim. ( epidural için hastane 900 lira daha ek masraf çıkardı. )
Ben adet tarihimden 1 hafta once yapmistim birini aksam yaptim cikmadi dedim sabah yapayim sabah yaptim ayni olay cikmadi diye atiyordum ki biraz daha bekliyim dedim ayni silik cizgi cikti ve ben hamileyim sonra adet tarihimi bekledim gecikmeyi gecikince de doktora gittim orada da kese gorundu direk zaten hayirlisi olsun insallahEki Görüntüle 674238
coook seker cnmm gule gule dagitinkızlar benim bebek doğacak ama biz hazırlıkları daha yeni yapabildik. babamız işe yeni girdiği için işte size bebiş şekerim
Seni dw siraya aldik yani hadi insallah hayirli dogumlarin olsun haber verebilcek misin bize cepten ? :)limonlu parfe Allah ım yardımcın olsun canım benim
kızlar ben perşembe sabahı doğuruyorumdr dan geldim 39+1 bugün 3 haftadır 2 cm açıklık ve yumuşama vardı, 3 haftadır plesentada kireçlenme vardı ve buna bağlı olarak bebişim hep aynı kiloda kaldı (3200) dr pazartesi suni sancıyla getirebiliriz dedi. bizim için bu hafta daha uygundu dr da onaylayınca perşembe sabahı 07.30 da suni sancıyla epidural normal yapacağım Rabbim izin verirse... dualarınızı benden esirgemeyin olur mu?? hepinizi çok ama çok çoook çooook seviyorum farkında olmayabilirsiniz ama hakkınız çok üzerimde, helal edin olur mu öpüyorum kocaman
Seni dw siraya aldik yani hadi insallah hayirli dogumlarin olsun haber verebilcek misin bize cepten ? :)
hakkında hayırlısı olsun canım ya...İsimden istifa ettim , niyeyse uzgun degilim hafifledim
hayırlısı olsun canım. dr bana da sezaryen derse bende sizden önce doğurcamdertsiz canım çok geçmiş olsun. bu arada ben dün hastanedeydim. anestezi uzmanı, kan tahlili falan derken baya zaman geçirdim. hastanede. benim oğlanda bi kilo almış bir kilo almış sorma( 2.550 gr cık ) neyse kafası diğer uzuvları haftasıyla uyumlu. anası gibi ince olacak. biraz babaya çekseydi iyi olurdu
eşim çitlembik oğlum diye sevmeye başladı.
malum bacağım olayını biliyorsun. dün anestezi uzmanı dedi ki ( yandan çalkı yürüyüşüme bakarakbebeğin kanala indiğini düşündü kadın ) sen ayın 15'ne kadar bekelmezsin
bebeci yada na mı diğer bececicanım benim sezaryen 15 nisan saat 10. 30 galiba o gün ilk ben olacağım 15 nisancıların içinde. ben de spinal sezaryene karar verdim. ( epidural için hastane 900 lira daha ek masraf çıkardı. )
çok güzel , çok beğendim canım.kızlar benim bebek doğacak ama biz hazırlıkları daha yeni yapabildik. babamız işe yeni girdiği için işte size bebiş şekerim
hayırlısı olsun tatlım. rabbim bir avazda kurtarsın.limonlu parfe Allah ım yardımcın olsun canım benim
Canlarim massallaaaah dogum yapan yapana
Kuzularini kucaklarina alan arkadaslarim Allah gule oynaya buyutmeyi nasip etsin insallah
Dogum yapacak arkadaslarim, Allah bi avazda dogurmayi nasip etsin insallah
Ben daha dogurmadim ama cok fenayim, salya sumuk grip oldum heryerim agrio bnm kizinda gelmeye niyeti yok belli :)
Persembe 4nisan b.d.t ama p.tesiye kadar kendi geldiiiii geldi, yoksa p.tesi kontrole gittigimizde artik alcaklar kuzuyu 3.500 olmus ama bn cok fenayim halim yok yatamiorum burnum hem tikali hem nasi akio anlamadm bi oksurmuyorum cok sukur .. o yuzden hiic giremedim topige anca yatiorum uzaniorum doguma takatim kalmadi wallah
Tel.den giriorum smdi yine gelmeye caliscam herbiriniz aklimdasiniz Allah yardimcimiz olsun insallah canlarim
canım yaa çok merak ettim seni ne yaptın dr falan ayarladın mı? bende doğum yaptın artık diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?