2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Anam benim suyum gelse panik yapar hemen hastaneye koşarım heralde.. ne kadar güzel bu rahatlık bende de olsa keşke

limonlu parfe Allah ım yardımcın olsun canım benim

hanipeks hayırlısı olsun, daha iyi fırsatlara inşallah

kızlar ben perşembe sabahı doğuruyorum dr dan geldim 39+1 bugün 3 haftadır 2 cm açıklık ve yumuşama vardı, 3 haftadır plesentada kireçlenme vardı ve buna bağlı olarak bebişim hep aynı kiloda kaldı (3200) dr pazartesi suni sancıyla getirebiliriz dedi. bizim için bu hafta daha uygundu dr da onaylayınca perşembe sabahı 07.30 da suni sancıyla epidural normal yapacağım Rabbim izin verirse... dualarınızı benden esirgemeyin olur mu?? hepinizi çok ama çok çoook çooook seviyorum farkında olmayabilirsiniz ama hakkınız çok üzerimde, helal edin olur mu öpüyorum kocaman

Pozitif görünüyor fakat sabah yapmışsın öğlen bu şekilde görmüşsün. Onların belli bir dakikası saati oluyor, 2. çizgi o sınırlar içinde çıkarsa pozitif daha sonra çıkarsa negatif kabul edin falan diyor. Prospektüse bir bak bence sonra hayal kırıklığına uğrama canım. Aslında en güzeli kanda baktırman için rahat eder hem..

2şer 3er saat aralıklarla doğum yapacağız o gün, benimki de 13:30da hadi hayırlısı

farkındayım onun canm bende öle bılıyorummm yanlızz 2ay once ben yıne bu olayı yasadım sonra kan testıne gıttım oda pozıtıftı ama kan testının ertesı gunu kanamam oldu erken düşük yani oyüzdenn çok umutlnamıyorum zatenn ama sizede sormak ıstedım belkı bn abenzer olupta hamıle olan vardır dıyeee cnmm tşkler

allah yardımcın olsun bir avazda kurtulasın inşallah..

İsimden istifa ettim , niyeyse uzgun degilim hafifledim

Yeni doğan bebekler kısmetiyle gelirmiş, inşallah senin bebeğin de öyle olacak. İlk 6 ay annenin ilgilenmesi çok çok önemli zaten o açıdan güzel olmuş, dolu dolu geçirirsin günlerini Çınarınla, hakkında hayırlısı olsun. Bu arada doğum tarihi de belli olmuş bizden 2 gün önce. Allah kolaylıklar versin ağrısız acısız kolay bir doğum diliyorum canım

günaydın arkadaşlarımmm =))) ne güzel gene gelmiş bebişlerimizin haberleri maaşallaallah sağlık versin hepinize bebişlerinizle beraber =) dün gece sancılandım biraz ama dünkü üzüntüden oldu sanırım uyumaya çalıştım rahatlamışım.

hz fatıma validemizin eli diye bi ot getirdi komşum doğumu kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu kızlar nasıl yapılıyor biliyormusunuz?

ilk kez duyuyorum bunu kaynatıp mı içiliyorumuş ?

hayırlısı olsun canım hakkında çınarın daha güzel kısmetleriyle gelir inşallah

tam doğum havası var mis gibi ılık ılık güneşli herkes çimlereçıkmış bakıyorum pencereden de =)

Heyecanla bekliyorum. İnşallah rahatça yaparsın doğumunu.

Bende artık evdeyim , İzne çıktım. Kardeşimle bebek kurabiyesi yapacağız , Hastanede ikram etmek için . İlk deneme yapalım bir dedik inşallah tuttururuz.

Artık kendime bakım yapıyorum. Saçlarımı kestirdim, Manikür pedikür işlerini halledicem, Bebek odasıyla ilgili işleri bitiricem , Bebeğimde gününü bekleyecek gibi. H.içi Çarşı pazar gezmeyi özlemişim :))

Canım ben korunmayı bıraktığımız ilk ayda hamile kaldım hiç bir sebep olmamasına rağmen ya hemen olmazsa diye korkuyordum bu nedenle bat a kadar 1 hafta öncesinden başlayıp 7-8 tane test yaptım hepsi negatifti son güne kadar olsaydı silikte olsa çizgi çıkardı diye düşünüp çok üzülmüştüm ama bat tarihi geldiğinde hiç istemeyerekte olsa (bu da begatif çıkacak diye) sadece tek 1 tane test aldım eve geldim beklemeden hemen yaptım anında biri net diğeri silik 2 çizgi çıktı o yüzden bat tarihinde testin prospektüsüne uyarak testi tekrarla ve sakın umutsuzluğa kapılma :)

spinal daha iyi diyorlar zaten canim dun bir arkadas yazmisti benim de doktor arkadasim spinal olmustu o onu tercih ettyse vardir bir bildigi bugun yuksek voltaj da spinali tercih ettigini soyledi mezos da oyle dogurdu epidural kalsin kosede yani o parayla neler yapiliirrr
Ben adet tarihimden 1 hafta once yapmistim birini aksam yaptim cikmadi dedim sabah yapayim sabah yaptim ayni olay cikmadi diye atiyordum ki biraz daha bekliyim dedim ayni silik cizgi cikti ve ben hamileyim sonra adet tarihimi bekledim gecikmeyi gecikince de doktora gittim orada da kese gorundu direk zaten hayirlisi olsun insallah
kızlar benim bebek doğacak ama biz hazırlıkları daha yeni yapabildik. babamız işe yeni girdiği için işte size bebiş şekerim

Eki Görüntüle 674240 Eki Görüntüle 674241
coook seker cnmm gule gule dagitin

Seni dw siraya aldik yani hadi insallah hayirli dogumlarin olsun haber verebilcek misin bize cepten ? :)

hakkında hayırlısı olsun canım ya... hayırlısı olsun canım. dr bana da sezaryen derse bende sizden önce doğurcam

kızlar benim bebek doğacak ama biz hazırlıkları daha yeni yapabildik. babamız işe yeni girdiği için işte size bebiş şekerim

Eki Görüntüle 674240 Eki Görüntüle 674241
çok güzel , çok beğendim canım.

hayırlısı olsun tatlım. rabbim bir avazda kurtarsın.

Canlarim massallaaaah dogum yapan yapana

Kuzularini kucaklarina alan arkadaslarim Allah gule oynaya buyutmeyi nasip etsin insallah

Dogum yapacak arkadaslarim, Allah bi avazda dogurmayi nasip etsin insallah

Ben daha dogurmadim ama cok fenayim, salya sumuk grip oldum heryerim agrio bnm kizinda gelmeye niyeti yok belli :)

Persembe 4nisan b.d.t ama p.tesiye kadar kendi geldiiiii geldi, yoksa p.tesi kontrole gittigimizde artik alcaklar kuzuyu 3.500 olmus ama bn cok fenayim halim yok yatamiorum burnum hem tikali hem nasi akio anlamadm bi oksurmuyorum cok sukur .. o yuzden hiic giremedim topige anca yatiorum uzaniorum doguma takatim kalmadi wallah

Tel.den giriorum smdi yine gelmeye caliscam herbiriniz aklimdasiniz Allah yardimcimiz olsun insallah canlarim

canım yaa çok merak ettim seni ne yaptın dr falan ayarladın mı? bende doğum yaptın artık diye düşünmüştüm.

yok canım kaynatılmıyormuş suya koyup içiliyormuş günlük o açıldıkça rahimde açılıyormuş... benim komşu öyle doğum yapmış çok kolay olmuş....

canım yaa çok merak ettim seni ne yaptın dr falan ayarladın mı? bende doğum yaptın artık diye düşünmüştüm.

Walla 39 haftada artik humada bi dr. Ayarladk sagolsun ilgilenirim demis

Gittik tahlil sonuclarimla fln smdilik bi slklntl yok tatlim, dogumda orda olcak insallah tabi bnm kiz gelmek bilmio :)

Bitanem dogum yapsam hemen haber ucurcam da sizlere ama nerdeeee

Ama sezeryan mi normal mi epudural normal mi hiic bilinmio o gun neler getirirse bebek icin hangisi uygunsa o olcak kismet bitanem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…