Nerde yasyiorsun cnm??:) senin tarihin nezaman?
kızlar ben hiç iyi değilim.
ateşimde var bütün eklem yerlerim ağrıyor.
çok terlemişim eşim geldi üzerimi değiştirdi,
kafamı yastıktan kaldıramıyorum.
parol içsem mi bilemedim?
Canım ben Bakü'de yaşıyorum..doğuş tarihi de 10-15 Nisan arası...sizin ?
hz fatıma validemizin eli diye bi ot getirdi komşum doğumu kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu kızlar nasıl yapılıyor biliyormusunuz?
kızlarrr simdi kontrolden geldm 4 cm acılma varmış ama nst de hc sancı cıkmadı yatış verdi yarın gelelim dedim yarın suni sancı ile norml dogum yapıcaaam dualarınızı eksik etmeyiin benden ve bebegimden coook korkuyorummmmm(((
kızlar ben hiç iyi değilim.
ateşimde var bütün eklem yerlerim ağrıyor.
çok terlemişim eşim geldi üzerimi değiştirdi,
kafamı yastıktan kaldıramıyorum.
parol içsem mi bilemedim?
eşimle 2 gündür konuşmuyordum.
dün biraz ağrım vardı. İçi sizlamis.
Bugün diyor ki; doktora gidelim sezeryan için gün alalım.
küsmeden anlamiyor bu erkek milleti :))
Dertsiz çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Amanamazon annem soğuk su icmeme kızıyor bebek üşürmüş.
Allah yardimcin olsun cnm insallah yarin bebegin kucaginda olur:) hicmi farketmedin acilman oldugunu sanci fln??
kızlar bugün kontrolümüz vardı benim her türlü çabalarıma rağmen kızım normal doğumla olmayacak .yarın saat 11:30 da epidural sezeryan olucam nolur dua edin kızlar çooookkkkk korkuyorum hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşallah kızımda bende hayırlısıyla kurtuluruz Amin.
Allah yardımcın olsun canım nasıl olduğunu anlamadan bebeişini kucağına versinler inşaallah.kızlarrr simdi kontrolden geldm 4 cm acılma varmış ama nst de hc sancı cıkmadı yatış verdi yarın gelelim dedim yarın suni sancı ile norml dogum yapıcaaam dualarınızı eksik etmeyiin benden ve bebegimden coook korkuyorummmmm(((
Amiin.Acil şifalar dilerim bir an önce acıların diner de bebeğinle oynamanın tadına varırsındün saat 11:20 de oğlum dünyaya geldi.
3700-49 cm-spinal anestezi-sütüm gelmedi-mamaya başladık
evdeyim bu sabahtan beri tarifsiz acılar içindeyim
oturamıyorum yatamıyorum
allah herkese kolay doğumlar-lohusalıklar versin
voltajım iyiymişsin sütün gelmiş çok sevindim
kızlar bugün kontrolümüz vardı benim her türlü çabalarıma rağmen kızım normal doğumla olmayacak .yarın saat 11:30 da epidural sezeryan olucam nolur dua edin kızlar çooookkkkk korkuyorum hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşallah kızımda bende hayırlısıyla kurtuluruz Amin.
Spinal doğum yarı yarıya uyuşturma demek.Bel altını hissetmiyorsun anestezi uzmanıyla sohbet ediyorsunHerkese hayirli gunler bebekleri olanlara Allahim hayirli saglikli etsin olacaklarada kolaylik nasip etsin sızlere sorum sıpınal anestezı ne oluyor ogrenmek ıstıyorum genel anestezıyle ne farkı var anlatırsanız sevınırım sımdıden tsk ler ayrıca benım daha var ama kasılmalarım gunde bayagı oluyo normalmı acaba yarım saat nst de kaldım 4defa cıktı acılmam yok hayırlısı cok uzattım
dün saat 11:20 de oğlum dünyaya geldi.
oturamıyorum yatamıyorum
dün saat 11:20 de oğlum dünyaya geldi.
oturamıyorum yatamıyorum
ewt ya banada kaynanamdemiş ti içme bebek üşür die öle bişey varmı ya gerçekten sıcak içincede pişecekmi çocuk:S
hiiç sancım olmadı ki fark edeyim aslında kontrolumde cuma gunu ve ogun tahmini dogum tarihim ama bende 3 gundur cok yogun akıntı olunca her ihtimale karsı gidip kontrol olmak istedm ve alttan muayne etti 4 cm hemn yats dedi bn yarn sabah yatmayı terch ettm ve bebegm 4 kilo olmş daha fazla bekliyemeyz dedii :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?