2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar ben hiç iyi değilim.
ateşimde var bütün eklem yerlerim ağrıyor.
çok terlemişim eşim geldi üzerimi değiştirdi,
kafamı yastıktan kaldıramıyorum.
parol içsem mi bilemedim?

Geçmiş olsun canım,terlemen iyi bir şey,
nane limon filan kaynat iç ben de hastalıktan yeni kalktım üstelik eşimle aynı anda hasta olmuştuk o antibiyotikler fısfıslar kullanırken ben ilaçsız atlattım

kızlarrr simdi kontrolden geldm 4 cm acılma varmış ama nst de hc sancı cıkmadı yatış verdi yarın gelelim dedim yarın suni sancı ile norml dogum yapıcaaam dualarınızı eksik etmeyiin benden ve bebegimden coook korkuyorummmmm (((

hz fatıma validemizin eli diye bi ot getirdi komşum doğumu kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu kızlar nasıl yapılıyor biliyormusunuz?

merhaba sevgili anneler bende bir süredir takip ediyorum kısmetse bu ay içinde (normalde 19 nisan ama erken gelicek bizimkisi) bir oğlum olacak..

meryem38 bu dediğinden halamda bana getirdi bildiğim kadarıyla doğuma girerken onu suya koyuyorsun o kendi açıyor doğumun kolaylaşıyor sonra sudan çıkarınca eski halini alıyor.. böyle biliyorum ben..

Allah herkesi bir avazda kurtarsın..

Allah yardimcin olsun cnm insallah yarin bebegin kucaginda olur:) hicmi farketmedin acilman oldugunu sanci fln??

Ya canlarim :/

Karnim bole top gibi oluyoo sonra geri yayisiyo ?? Azcik ama azcik belim de agrio dogum belirtisi olabilir mi ki acep??

kızlar ben hiç iyi değilim.
ateşimde var bütün eklem yerlerim ağrıyor.
çok terlemişim eşim geldi üzerimi değiştirdi,
kafamı yastıktan kaldıramıyorum.
parol içsem mi bilemedim?

cnm benim ya geçmiş olsun ateşin varsa doktoragit kuzu yada ara sor bebeğe bi zararı olabilir bol bol nane limon iç çok ferahlatıo insanı

eşimle 2 gündür konuşmuyordum.
dün biraz ağrım vardı. İçi sizlamis.
Bugün diyor ki; doktora gidelim sezeryan için gün alalım.
küsmeden anlamiyor bu erkek milleti :))

erkekler geride oldukları için normal diye tutturuyolar amasenin korkuların falan varsa sezeryan ol cnm sonuçta kimse bebeğini senden iyi düşünmez

dün saat 11:20 de oğlum dünyaya geldi.
3700-49 cm-spinal anestezi-sütüm gelmedi-mamaya başladık
evdeyim bu sabahtan beri tarifsiz acılar içindeyim
oturamıyorum yatamıyorum

allah herkese kolay doğumlar-lohusalıklar versin

voltajım iyiymişsin sütün gelmiş çok sevindim

Allah yardimcin olsun cnm insallah yarin bebegin kucaginda olur:) hicmi farketmedin acilman oldugunu sanci fln??

hiiç sancım olmadı ki fark edeyim aslında kontrolumde cuma gunu ve ogun tahmini dogum tarihim ama bende 3 gundur cok yogun akıntı olunca her ihtimale karsı gidip kontrol olmak istedm ve alttan muayne etti 4 cm hemn yats dedi bn yarn sabah yatmayı terch ettm ve bebegm 4 kilo olmş daha fazla bekliyemeyz dedii :S

kızlar bugün kontrolümüz vardı benim her türlü çabalarıma rağmen kızım normal doğumla olmayacak .yarın saat 11:30 da epidural sezeryan olucam nolur dua edin kızlar çooookkkkk korkuyorum hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşallah kızımda bende hayırlısıyla kurtuluruz Amin.

Herkese hayirli gunler bebekleri olanlara Allahim hayirli saglikli etsin olacaklarada kolaylik nasip etsin sızlere sorum sıpınal anestezı ne oluyor ogrenmek ıstıyorum genel anestezıyle ne farkı var anlatırsanız sevınırım sımdıden tsk ler ayrıca benım daha var ama kasılmalarım gunde bayagı oluyo normalmı acaba yarım saat nst de kaldım 4defa cıktı acılmam yok hayırlısı cok uzattım

cnm benim allah yardımcın olsun hiç korkma bi bakmışın yawrun kucağında selametle git bizide habersiz bırakma

Allah yardımcın olsun canım nasıl olduğunu anlamadan bebeişini kucağına versinler inşaallah.

Amiin.Acil şifalar dilerim bir an önce acıların diner de bebeğinle oynamanın tadına varırsın

Valla ne yalan söylim ben de çok korkuyorum.Başımıza ne geleceğini bilmiyoruz ki ilk defa olunca.Allah yardımcın olsun.Sen de yarın gelip arkadaşlar doğum yaptım iyiyim dersin ve bizi mutlu edersin.

Spinal doğum yarı yarıya uyuşturma demek.Bel altını hissetmiyorsun anestezi uzmanıyla sohbet ediyorsun

gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun, sutun gelir insallah bikac gune pes etme hemen sut yapan seyler ic sagmaya calis, cabuk gecer insallah acilarin...

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.
acıların en kısa sürede gececek.
sütün gelir emzirmeye devam canım

Masallah kuzuna:) insallah bir avazda kurtulursun..iyi haberlerinide okumak nasip olur ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…