2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende beklemek istrdim ama bebek 4 kilo olmuş cnm cuma gunu 40. haftam suan 39+4

kuzummm benim nasılsın kızın nasıl herşey yolundamı..
ben iyiyim hamdolsun..p.tesi kontrolümüz vardı..nst iyi bebekin suyu falanda iyi dedi doktor.
iyi madem bende bekleyim dedim..iyi yapmısmıyım

Cok şükür canım iyiyiz ikimizde.. O hayata ben onunla yasamaya alışma gayretindeyim...

Cok iyi yapıyorsun bence ins. Normal sekilde olur. Gercekten cok canım yanıyor dikişler yuzunden. Hele ilk günler biri sana vermese emziremiyorsun bile.. Ben bu konuda cok çaresiz hissettim kendimi cok ağladım.. Ağladığında yerimden fırlayıp alamıyorum kucağıma iki buklum emzirmeye çalışıyorum falan. Gerçi benim hastalikla üst üste gelince böyle zor oldu belkide..

Velhasil cok doğru karar Allah yardımcın olsun

açılmayı vajinal muayne ile mi anlıyorlar ben son haftamdayım hala vajinal muayne yapmadı doktorum yarın gidicem bakalım ne olacak

evet cnm vajinal muayne ile bakılıo benim 36.haftamda catıma bakıldı sonraki her hafta kontrolmde acılma varmı die bakıldı 39.haftamda 1 cm acılma oldugunu söledi 3 gun gecti yogun akıntım için kontrol gunumu beklemedm bugn gttm ve 4 cm acılmam oldugunu ögrendm yarın için yatış verildi

sizi yormadan ben söyliyeyim. bu tatlı cimcime Mezoşumuzun biricik kızı Ayşe'miz. maşallah demeyi unutmayın kızlar.

Mezoşum canım çok ama çok tatlı Ayşe'miz. 41 kere maşallah rabbim nazarlardan saklasın yüzü gibi bahtı da güzel olsun canım arkadaşım.

selam kızlar

bugün benim de doğum tarihim belli oldu..10 nisanda spinal anesteziyle doğuma gireceğim inşallah..doktor genel anesteziyi övdü spinalde gergin kalıyor falan dedi tamam siz daha iyi bilirsiniz dedim..sonra kan testi yaptılar falan anestezi uzmanıyla görüştük o da neden genel istiyosun spinale uygun birisin spinal olsun deyince ona da tamam dedim siz daha iyi bilirsiniz dedim.. arada kaldım anlamadım hangisine inanayım bilemedim. ama kaydım spinal olarak yapıldı son durumda. o gün doktorla anestezi uzmanı tartışmasa bari arada kaynamayım mazallah

Allah bağışlasın maaşallah.Çok imrendim yaaa

Bizimde bugün tahlillerimiz yapıldı hastane rezervasyonu tamam ,manikür pedikür tüm epilasyon işlerimiz tamam hazır ve nazırız 4 Nisan Perşembe 8.30 da spinal sezeryan ile oğluşumuza kavuşçaz inşaallah darısı tüm beklyenlere

Allahiim cok gzl bir bebek masallaaah allah nazarlardan korusun!! Hele kiz bebeklerini gorunce daha bir tuhaf oluyorum..nur topu gibi!!!

Neguzel seninde az kalmis..sag saglim kavusursun ins ogluna:)

kizlar bende bu sabah oglumu kucagima aldim,3200 gr,sarisin,coktatlı,spınal oldu.darisı basıniza

Allah bağışlasın maaşallah.Çok imrendim yaaa

Allahiim cok gzl bir bebek masallaaah allah nazarlardan korusun!! Hele kiz bebeklerini gorunce daha bir tuhaf oluyorum..nur topu gibi!!!

Güzel dilekleriniz için teşekkürler teyzeler bir an once bebeklerinizi kucaklamanızı diliyorum sizlerinde

kiiz ne tatli bisey bu getir azcik isirayim

kizlar bende bu sabah oglumu kucagima aldim,3200 gr,sarisin,coktatlı,spınal oldu.darisı basıniza

haydi gozun aydin canim, op yakisikli oglunu bizim icin

ayyyyyyyy çok tatlı yaaa maşallah

çok tatlı yaaa :) maşallah Allah nazarlardan korusun, Allah analı babalı büyütsün

Allahim bayildik biz buna valla evcek:)cekik gozlu findik burunlu bise coook tatli 41kere m masallah dertsizim saol sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…