cnm benim allah yardımcın olsun hiç korkma bi bakmışın yawrun kucağında selametle git bizide habersiz bırakma
kızlarrr simdi kontrolden geldm 4 cm acılma varmış ama nst de hc sancı cıkmadı yatış verdi yarın gelelim dedim yarın suni sancı ile norml dogum yapıcaaam dualarınızı eksik etmeyiin benden ve bebegimden coook korkuyorummmmm(((
canım benim de 3cm açılma var. sancı yok,kasılma yok...acil birşey olmazsa haftaya tkrar gidicem. Büyük ihtimal benim de öyle olacak galiba çk korksam da :18: Zaten 1 aydır yatıyorum erken doğum riski var diye. Ama yeter ya gelsin oğlum bekle bekle nereye kadar :44:
Hayırlısı ile atlatırsın inşallah ,iyi canım haberlerini beklicez
kızlar bugün kontrolümüz vardı benim her türlü çabalarıma rağmen kızım normal doğumla olmayacak .yarın saat 11:30 da epidural sezeryan olucam nolur dua edin kızlar çooookkkkk korkuyorum hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşallah kızımda bende hayırlısıyla kurtuluruz Amin.
Masallah kuzuna:) insallah bir avazda kurtulursun..iyi haberlerinide okumak nasip olur ins.
kızlar bugün kontrolümüz vardı benim her türlü çabalarıma rağmen kızım normal doğumla olmayacak .yarın saat 11:30 da epidural sezeryan olucam nolur dua edin kızlar çooookkkkk korkuyorum hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşallah kızımda bende hayırlısıyla kurtuluruz Amin.
benim cuma gunu 1 cm acılma vardı bugün 4 cm olmuş tesadüfen gitmesem haberim olmucktı cook korkuyorum suni sancı ile norml dogum yapan yokmu hiiiiiiçççç
benim de ilk 1cmdi,ertesi hafta 1,5 cm oldu. şimdi 3cm. Haftaya Allah kerim :)
Ben epidural istiyorum.Her ne kadar herkes , aman bu kadar açlma oldu hiç anlamadın rahat doğurursun, dese de korkuyorummm kardeşimm zorla mı yaaaa :18:
benim cuma gunu 1 cm acılma vardı bugün 4 cm olmuş tesadüfen gitmesem haberim olmucktı cook korkuyorum suni sancı ile norml dogum yapan yokmu hiiiiiiçççç
dün saat 11:20 de oğlum dünyaya geldi.
3700-49 cm-spinal anestezi-sütüm gelmedi-mamaya başladık
evdeyim bu sabahtan beri tarifsiz acılar içindeyim
oturamıyorum yatamıyorum
allah herkese kolay doğumlar-lohusalıklar versin
voltajım iyiymişsin sütün gelmiş çok sevindim
oturamıyorum yatamıyorum
Katinam ne yaptın canım sende durumlar ne ?
merhaba sevgili anneler bende bir süredir takip ediyorum kısmetse bu ay içinde (normalde 19 nisan ama erken gelicek bizimkisi) bir oğlum olacak..
meryem38 bu dediğinden halamda bana getirdi bildiğim kadarıyla doğuma girerken onu suya koyuyorsun o kendi açıyor doğumun kolaylaşıyor sonra sudan çıkarınca eski halini alıyor.. böyle biliyorum ben..
Allah herkesi bir avazda kurtarsın..
ewt ya banada kaynanamdemiş ti içme bebek üşür die öle bişey varmı ya gerçekten sıcak içincede pişecekmi çocuk:S
evet bunu nette araştırırken okudum ben de hz fatıma otu diye arayınca. gerçek midir acaba
benim zeynebim o zaman buz tutacak içerde ben buz yiyorum dondurma yiyorum buz gibi su içiyorumm
oturamıyorum yatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?