2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm benim allah yardımcın olsun hiç korkma bi bakmışın yawrun kucağında selametle git bizide habersiz bırakma

çok saol canım inşallah Allahın izniyle iyi oluruz ikimizde sizi habersiz bırakmamaya çalışırım canım.elifimi alıcam kucağıma bunu düşündükçe korkumu azaltıyorum

canım benim de 3cm açılma var. sancı yok,kasılma yok...acil birşey olmazsa haftaya tkrar gidicem. Büyük ihtimal benim de öyle olacak galiba çk korksam da :18: Zaten 1 aydır yatıyorum erken doğum riski var diye. Ama yeter ya gelsin oğlum bekle bekle nereye kadar :44:

Hayırlısı ile atlatırsın inşallah ,iyi canım haberlerini beklicez

benim cuma gunu 1 cm acılma vardı bugün 4 cm olmuş tesadüfen gitmesem haberim olmucktı cook korkuyorum suni sancı ile norml dogum yapan yokmu hiiiiiiçççç

Hayırlısı böyleymiş diye düşün canım. Hayırlısı ile geçer inşallah.Dualarımız sizinleeeee

Allah yardimcin olsun cnm..yarin bu saatler bebegin kollarinda:)

benim cuma gunu 1 cm acılma vardı bugün 4 cm olmuş tesadüfen gitmesem haberim olmucktı cook korkuyorum suni sancı ile norml dogum yapan yokmu hiiiiiiçççç

benim de ilk 1cmdi,ertesi hafta 1,5 cm oldu. şimdi 3cm. Haftaya Allah kerim :)

Ben epidural istiyorum.Her ne kadar herkes , aman bu kadar açlma oldu hiç anlamadın rahat doğurursun, dese de korkuyorummm kardeşimm zorla mı yaaaa :18:

açılmayı vajinal muayne ile mi anlıyorlar ben son haftamdayım hala vajinal muayne yapmadı doktorum yarın gidicem bakalım ne olacak

evet ,parmak hesabı gibi oluyor yani :) be kanama şikayeti ile gitmiştim. Ultrasonda da bebek yola girmiş gözüküyordu. İlk o zaman bakmıştı 32. haftamdaydım. Sonra her gidişimde kontrol etmeye devam etti.

bende epidural istıorum suni sancı verilince agrılara dayanamazsam yaptırıcam bende allah yardımcımız olsun

kızlar selam eşim hasta hiç giremedim..bugun işe gitmedi..doktora falan gittik şuan yatıyor..
varmı bi değişiklik voltaj gelmiş..cok şükür sağlıkla almıs kızını kucagına..darısı bizlere inşallah..

tqc3 canım benim 10 gündr 3 cm açılma var ama ben kendi saancılarımı veya suyumun gelmesini bekliyorum..
bebekte bir sorun yoksA Benim gibi bekleyebilirsin..
bende cumaya kadar bekLİYORUM..değişiklik olmazsa cuma 40 haftam doldugu için bende suni sancı alıcam.

Son düzenleme:

Gözün aydın hayırlı bir evlat olur inşallah. Umarım sütün de en kısa zamanda gelir canım

çok geçmiş olsun., doğuma yaklaşırken bian önce iyileşirsin inşallah.

ömürlü olsun bebeğin canım.
spinal sezeryan mı oldu?? cahilliğimin kusuruna bakma canım epidural normal oluyo ya, spinal normalde oluyo mu bilemedim :26:

Korkma canım belki hayırlısı bu şekildedir hem ne güzel bak kavuşuyorsun bebişine, dualarımız seninle, ,iyi haberlerini bekliyoruz..

evet bunu nette araştırırken okudum ben de hz fatıma otu diye arayınca. gerçek midir acaba

ewt ya banada kaynanamdemiş ti içme bebek üşür die öle bişey varmı ya gerçekten sıcak içincede pişecekmi çocuk:S

benim zeynebim o zaman buz tutacak içerde ben buz yiyorum dondurma yiyorum buz gibi su içiyorumm

maşallahne güzel kavuştun oğluşuna, Allah'ım bizede nasip etsin

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. inşallah bir an önce iyileşirim.

yarın doğum yapacak arkadaşları rabbim bir avazda kurtarsın. allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…