- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
sizi yormadan ben söyliyeyim. bu tatlı cimcime Mezoşumuzun biricik kızı Ayşe'miz. maşallah demeyi unutmayın kızlar.
Eki Görüntüle 674871
Mezoşum canım çok ama çok tatlı Ayşe'miz. 41 kere maşallah rabbim nazarlardan saklasın yüzü gibi bahtı da güzel olsun canım arkadaşım.
Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.
sizi yormadan ben söyliyeyim. bu tatlı cimcime Mezoşumuzun biricik kızı Ayşe'miz. maşallah demeyi unutmayın kızlar.
Eki Görüntüle 674871
Mezoşum canım çok ama çok tatlı Ayşe'miz. 41 kere maşallah rabbim nazarlardan saklasın yüzü gibi bahtı da güzel olsun canım arkadaşım.
Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.
100000 kere masallah cnm cok guzel bir bebek allah nazarlardan saklasin..hayirli bir evlat olsun insallah!!
Olmamis galiba,acele ise.. Deneme bir iki
Nehir
hayırlı olsun canım güle güle büyüt inşallahMerhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.
Eki Görüntüle 674871
Eki Görüntüle 674238
slm tecrubeli annelerrrrr tecrubelerınızden faydlanmak istedimmm :)) bu benım dun yaptıgım testim bat bugun ve ılk yaptıgımdaçizgi flan yoktu sonraa bırkatımm sabh yapmıstım öglen gibii baktıgımdaa bu çizgi vardı ve bu ay ben gec yumurtladım yanı 14 gun degılde 17 gun dıye tahmın edıyorumm buna benzer bısey yasayan oldumu arnızda yardım ltf
evet banada umreden getirdi babaannemhz fatıma validemizin eli diye bi ot getirdi komşum doğumu kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu kızlar nasıl yapılıyor biliyormusunuz?
Eki Görüntüle 674238
slm tecrubeli annelerrrrr tecrubelerınızden faydlanmak istedimmm :)) bu benım dun yaptıgım testim bat bugun ve ılk yaptıgımdaçizgi flan yoktu sonraa bırkatımm sabh yapmıstım öglen gibii baktıgımdaa bu çizgi vardı ve bu ay ben gec yumurtladım yanı 14 gun degılde 17 gun dıye tahmın edıyorumm buna benzer bısey yasayan oldumu arnızda yardım ltf
Ayyy canım benim ya çok mutlu oldum hızlı mı oldu bana mı hızlı geldi.Allah analı babalı büyütsün şükür sen de kurtuldun.Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.
canım sen hasta olma bize lazımsın..geçen gün demiştin ama kulaklarım kaşınıyo burnum tıkalı diye..çok dikkat et kendine..geçmiş olsun fıstıgım..kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. inşallah bir an önce iyileşirim.
yarın doğum yapacak arkadaşları rabbim bir avazda kurtarsın. allah yardımcınız olsun.
anladım canım..tabi kiloda çok önemli unsur..inşallah suni sancıyla normal doğurursun..tek korkum suniyi aldıktan sonra sezaryen demelerinden..hayırlı doğumlarımız olsun inşallah..bende beklemek istrdim ama bebek 4 kilo olmuş cnm cuma gunu 40. haftam suan 39+4
canım benim Allahım yardımcın olsun..çok şükürki annecin yanında..kendini bu günlerde çok üzme canım..sonucta sezaryen olmak zorunda oldugun için bunları yaşıyosun..bırak ağladıgında kalkma annecin zaten vericek kucagına..kendini çaresiz hissetme..sütünü düşün bitanem..tez zamanda dikişlerinde geçer inşallah..Cok şükür canım iyiyiz ikimizde.. O hayata ben onunla yasamaya alışma gayretindeyim...
Cok iyi yapıyorsun bence ins. Normal sekilde olur. Gercekten cok canım yanıyor dikişler yuzunden. Hele ilk günler biri sana vermese emziremiyorsun bile.. Ben bu konuda cok çaresiz hissettim kendimi cok ağladım.. Ağladığında yerimden fırlayıp alamıyorum kucağıma iki buklum emzirmeye çalışıyorum falan. Gerçi benim hastalikla üst üste gelince böyle zor oldu belkide..
Velhasil cok doğru karar Allah yardımcın olsun
amanda aman ben bunu yirimmm yaaa..maşallah barekallah..mezosun profil resmindeki kızın küçük hali bu yaa..Allah analı babalı büyütsün mezosum..sizi yormadan ben söyliyeyim. bu tatlı cimcime Mezoşumuzun biricik kızı Ayşe'miz. maşallah demeyi unutmayın kızlar.
Eki Görüntüle 674871
canım hayırlı ugurlu olsun..sende aldın yavrunu kucagına..Anasına babasına hayırlı evlat olsun inşallah..sağlıkla büyüt kuzunu..kizlar bende bu sabah oglumu kucagima aldim,3200 gr,sarisin,coktatlı,spınal oldu.darisı basıniza
parfemmm geldinmi bende seni merak ettim..ohh bebişleri çağırdık suyum geldi dedin en son..çok şükür kurtulmussun..Ay Allahım banada böyle güzel haberler vermek nasip etsin mevlam..Sağlıkla büyüt kuzunu..süt tankerlerin dopdolu olsun inşallah..Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.
perim çok geçmiş olsun sanada canım..Rabbim şifanı versin..sütüne engel olmuycaksa kullan canım..bir an önce iyileşirsin inşallah..aaaay kuzularım beniiiiiim ne kadar güzeller maşallaaaaahgeçmişin tamamına bakamadım kızlar böyle arada bir girince takip etmek çoook zor oluyor kızımla ilgilenmekten hiçbirşeye vakit bulamıyorum ağrılarım çok demiştim size enfeksiyon varmış 2 tane antibiyotik kullanmaya başladım inşallah en kısa zamanda düzelirim kimler doğurdu kızlar biri bana özet geçse
erkekler geride oldukları için normal diye tutturuyolar amasenin korkuların falan varsa sezeryan ol cnm sonuçta kimse bebeğini senden iyi düşünmez
ewt ya banada kaynanamdemiş ti içme bebek üşür die öle bişey varmı ya gerçekten sıcak içincede pişecekmi çocuk:S
Nisan Annesi Değilim Mayıs Annesi Olucam Ama Bugün Nisan Halası Oldum
Ya canlarim :/
Karnim bole top gibi oluyoo sonra geri yayisiyo ?? Azcik ama azcik belim de agrio dogum belirtisi olabilir mi ki acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?