2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.

allahımm 41 bin kere maaşallahhh nası tatlı bi bebek buuuuuuuu doyamadım bakmaya biblo gibi duruyo maaşallah kuzucuğa yaaaa lokum bu lokummm benim de böyle olsunnnnn

chosy gözün aydın canım inşallah güzel geçmiştir doğumun bundan sonrası için de güzel olur inşallah

Canim hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun gozunuz aydin

Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.

anamm parfe de kurtuldu çok şükür maaşallah canım yaaa gözünüz aydın doğurmuş da gelmiş de buraya yazıyo nasıl imrenmeyelim maaşallah allah analı babalı büyütsün bol bol süt versinnn =)

maşallah subhanallah... mezoş çok tatlı yaaa Allah ım nazarlardan saklasın... bende yarından sonra kızımı kucağıma alacağım (ama dışardan )

Ay canim benim hayirli olsun gozunuz aydin cok sevindim darisi hayirlisiyla bizlerin basina ins

100000 kere masallah cnm cok guzel bir bebek allah nazarlardan saklasin..hayirli bir evlat olsun insallah!!

Olmamis galiba,acele ise.. Deneme bir iki

Nehir

Eki Görüntüle 672738 kızlar bu bebiş de bizim kız zeynep naz
maşallah deyin teyzeleri

aaaay kuzularım beniiiiiim ne kadar güzeller maşallaaaaah geçmişin tamamına bakamadım kızlar böyle arada bir girince takip etmek çoook zor oluyor kızımla ilgilenmekten hiçbirşeye vakit bulamıyorum ağrılarım çok demiştim size enfeksiyon varmış 2 tane antibiyotik kullanmaya başladım inşallah en kısa zamanda düzelirim kimler doğurdu kızlar biri bana özet geçse

Hayirli olsun canim gozun aydin, cok sevindim normal yaptigina, gule gule buyut kizini

hayırlı olsun canım güle güle büyüt inşallah

aaaay Allahıııııım adaşım ya bu melek ne kadar tatlı maşallaaaaaah kere Allah bahtını açık etsin kızımın

benimde böyle olmuştu cnm.emin olmak için sabah ilk idrarımla tekrar yapmıştım.biraz daha belirginleşmişti.sonrada acile giidp kan testi yaptırdım.umarım hamilesindir..

hz fatıma validemizin eli diye bi ot getirdi komşum doğumu kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu kızlar nasıl yapılıyor biliyormusunuz?
evet banada umreden getirdi babaannem
sancın geldiği zaman suya koyuyosun çiçek açılınca içiyosun
brde duası var onu okuyosun ,
açılman kolay oluyomuş

hamilesin cnm hayırlı uğurlu olsun
benimkide aynı böyleydi bat günü yapmştm

Ayyy canım benim ya çok mutlu oldum hızlı mı oldu bana mı hızlı geldi.Allah analı babalı büyütsün şükür sen de kurtuldun.

ya kızlar normal doğumda tek hamile mi oluyor birkaç hamile mi öyle hepsi çatalda doğum mu yapıyor bilen var mı

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. inşallah bir an önce iyileşirim.

yarın doğum yapacak arkadaşları rabbim bir avazda kurtarsın. allah yardımcınız olsun.
canım sen hasta olma bize lazımsın..geçen gün demiştin ama kulaklarım kaşınıyo burnum tıkalı diye..çok dikkat et kendine..geçmiş olsun fıstıgım..
bende beklemek istrdim ama bebek 4 kilo olmuş cnm cuma gunu 40. haftam suan 39+4
anladım canım..tabi kiloda çok önemli unsur..inşallah suni sancıyla normal doğurursun..tek korkum suniyi aldıktan sonra sezaryen demelerinden..hayırlı doğumlarımız olsun inşallah..
canım benim Allahım yardımcın olsun..çok şükürki annecin yanında..kendini bu günlerde çok üzme canım..sonucta sezaryen olmak zorunda oldugun için bunları yaşıyosun..bırak ağladıgında kalkma annecin zaten vericek kucagına..kendini çaresiz hissetme..sütünü düşün bitanem..tez zamanda dikişlerinde geçer inşallah..
amanda aman ben bunu yirimmm yaaa..maşallah barekallah..mezosun profil resmindeki kızın küçük hali bu yaa..Allah analı babalı büyütsün mezosum..

kizlar bende bu sabah oglumu kucagima aldim,3200 gr,sarisin,coktatlı,spınal oldu.darisı basıniza
canım hayırlı ugurlu olsun..sende aldın yavrunu kucagına..Anasına babasına hayırlı evlat olsun inşallah..sağlıkla büyüt kuzunu..
parfemmm geldinmi bende seni merak ettim..ohh bebişleri çağırdık suyum geldi dedin en son..çok şükür kurtulmussun..Ay Allahım banada böyle güzel haberler vermek nasip etsin mevlam..Sağlıkla büyüt kuzunu..süt tankerlerin dopdolu olsun inşallah..
perim çok geçmiş olsun sanada canım..Rabbim şifanı versin..sütüne engel olmuycaksa kullan canım..bir an önce iyileşirsin inşallah..

erkekler geride oldukları için normal diye tutturuyolar amasenin korkuların falan varsa sezeryan ol cnm sonuçta kimse bebeğini senden iyi düşünmez

ewt ya banada kaynanamdemiş ti içme bebek üşür die öle bişey varmı ya gerçekten sıcak içincede pişecekmi çocuk:S

Yaşamadıkları için bilmiyorlar. En azından anlamaya çalışsalar çok şey değişir.

Kara haberci gibi olacağım ama benim teyzem çok soğuk su içtiği için çocukları bi süre gözlerini açamamıştı.

harika ve çok çabuk gelen bir haber.umarım doğumun kolay ve sorunsuz geçti.hayırlı olsun maşallah kuzuna

Nisan Annesi Değilim Mayıs Annesi Olucam Ama Bugün Nisan Halası Oldum

Eki Görüntüle 675010 o hiç belli olmaz cnm mayıs başı görünüyor doğumun buradaki nisan başı doğum yapacaklar martta doğurdu hep
nisan anneside olabilirsin yani neyse yeğeninde evladında hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…