bende yarın doktora gidiyorum troid değerlerim çok az yüksek çıkmıştı troid ilacı kullandım haftada 3 gün sadece yarında kontrolüm var umarım değerlerim normal çıkar ilaç kullanmam doktordan sonra sonucumu yazarım bebişimi görmeye de az kaldı cumartesi göreceğim doktorun yanına girmeden önce çikolata yiyeceğim biraz hareketli olsun çikolataya bayıllırmış bebekler ben tiksindim ama o hareket etsin diye yiyeceğim belki cinsiyet de belli olur :)
ha aha ha aha çok güzelmiş yaaaa :) paşa senin pabucunu dama attı demek. Ayyy olsun kızzzz onlar için herşeye değer :)
Arkadaşlar, tekrar çok sağolun iyi dilekleriniz için. Allah gerçekten sabrını veriyor.
Sizlerden güzel mesajlar almak da acımı az da olsa dindiriyor.Şimdi genetik
araştırması yapılacak, tek umudum çok kötü, teadvisi olmayan birşey olmaması.
Bu durum sizleri endişelendirmesin ama. Sonuçta herkesin başına gelicek diye bir şey yok.
Ben sadece 1 ay ara vermiş olduğum için kızdım kendime. En azından 4 hafta boş
yere anne modunda dolaşmazdım. Neyse, dediğiniz gibi her şeyde vardır bir hayır.
Dualarım sizlerle..
Oğluşum için herşeye değer tabi teyzesi:)
Ama eşimin düşünce tarzı komik gelmedi değil.
Bebeğimizi ezeceğim korkusu içinde.Allahım korusun.
ben tecrübeli bir anne olarak bugün defalarca hissettim. hem de farklı zamanlarda ama hep aynı kısımda. çok güzel bir duygu ya
Eşim bana inanmıyor ama ben hissediyorum :)
Her zaman değil ama bazen uzanıp karnıma baktığımda pıt pıt atıyor baya belirgin şekilde.
Kendimi avutuyorum belki ama rahatlıyorum :)
Eşime dün yine gösterdim.Kendi karnına elini koyup bak benimkide atıyor diyor :)
Ama kendi yapıyor belli:)
Arkadaşlar, tekrar çok sağolun iyi dilekleriniz için. Allah gerçekten sabrını veriyor.
Sizlerden güzel mesajlar almak da acımı az da olsa dindiriyor.Şimdi genetik
araştırması yapılacak, tek umudum çok kötü, teadvisi olmayan birşey olmaması.
Bu durum sizleri endişelendirmesin ama. Sonuçta herkesin başına gelicek diye bir şey yok.
Ben sadece 1 ay ara vermiş olduğum için kızdım kendime. En azından 4 hafta boş
yere anne modunda dolaşmazdım. Neyse, dediğiniz gibi her şeyde vardır bir hayır.
Dualarım sizlerle..
amaannn sen benimkini bi görsen seninki yine bişey değil. Ayakkabımı bile eğilip bağlayınca nasıl bağırıyor bi görsen :) ha haa haa haa hadoktor eğilme demedi diyorum o ne bilecek beeee eğilme dedim eğilmeyeceksin işte okdar diye bağırıyor. Ne seviyomuş bebeği be :) manyak gibi tövbe yarabbi :)
ay canım benim de aynı gün (cmt) ikili testim var hayırlısı ile bakalım :) Hepimiz hayırlı haberlerle dönelim inşallah.
amaannn sen benimkini bi görsen seninki yine bişey değil. Ayakkabımı bile eğilip bağlayınca nasıl bağırıyor bi görsen :) ha haa haa haa hadoktor eğilme demedi diyorum o ne bilecek beeee eğilme dedim eğilmeyeceksin işte okdar diye bağırıyor. Ne seviyomuş bebeği be :) manyak gibi tövbe yarabbi :)
valla ben dün size soruyordum hissedilebiliyormuş bugünlerde ama ben hissetmiyorum diye ama dün akşam sanki biraz hissettim böyle seyirme gibi bişey :) Çok hoşum agitti. Çok bariz değil tnaımlayamıyorum ama var sanki bişey :)
Yaaa eşinle senin diyaloglarınız beni gülmekten öldürüyor topikimizin neşesisiniz :)Allah nazarlardan saklasın sakınsın inşallah. Bir ömür devam etsin bu sevginiz :)
bu bebek size umut olur belki, uğuruyla gelir inşallah evinize. herşey yoluna girer. kendine dikkar etmeye çalış hayatında ne kadar olumsuzluk olursa olsun bebeğinin sağlığı daha önemli. sonuçta hepsi halledilebilir şeyler. bazen zaman en iyi ilaçtır. gönlünü ferah tut bol bol dua et Allaha.merhabalar, umarım herkes iyidir. Ben ruhsal açıdan pek iyi değilim sanırım bir çeşit depresyon geçiriyorum. Kendimi mutsuz, yorgun, çaresiz hissediyorum. İş durumum iyi değil, maddi durum iyi değil, perşembe günü ailemin yanına taşınacağız. Üstüne eşimle aram hiç iyi değil, onun da sıkıntıları var üstüne geliyorum belki ama bilmiyorum işte.
çok üzüldüm çok... Allah sabrını da verir, en kısa sürede tekrar anne adayı olursun inşallah. şuan yanında olup acını paylaşıp sarılmak istedim sana lütfen üzme kendini.Arkadaşlarım, çok sağolun iyi dilekleiniz için. Çok zor bir şeymiş, hiç bu kardar sarsılacağımı düşünmezdim.
Pazar günü gayet mutlu ve sağlıklı bir biçimde alışveriş falan yaptık. Sonra içi çamaşırımda çok çok küçük
bir leke gördüm. Tam Ege Üni. ordan geçerken hadi acilden giriş yapıp bir bakalım, gerçi hiçbir şey yoktur
diye düşünerek, eşimle nasıl olsa yarım saate çıkarız, sonra güzel bir akşam yemeği yeriz diye plan yaparken
kendimi bir anda hastaneye yatmış buldum. Çok korkunçtu. Normalde kontrolümüz bugündü. Hayat işte..1 aydır
bugünün hayaliyle yaşarken şu an bebişim yok!!! En son 4 Eylül'de kontrole gitmiştim. Ondan birkaç gün sonra da kalbi
durmuş zaten. Yani bir aydır olmayan bebğimle konuşmuşum. Allah kimseye yaşatmasın..Umarım tekrar başka
bir ayın annesi olarak giriş yaparım bu siteye.. Size ve bebişlerinize sağlık dolu, mutlu günler diliyorum. Hepinizi seviyorum
ve öpüyorummm!!!
ahh bu hamilelik genel anlamda bulutların üzerinde gezdirse de bizi bazen de kendimizi kötü hissetmemize sebep oluyor. game83 ün başına gelen hepimizi çok etkiledi çok üzdü. sakin olmaya çalışalım...Kızlar ben çok mutsuzum. Bu saat oldu hala kendimi toparlayamadım. İşlerimi yapamıyorum. Kimseye tahammül edemiyorum. Daraldım. Hava da kapalı ve basık. Yağmur bi yağsa hava da rahatlayacak. Sese tahammül edemiyorum. Başım sabahtan beri ağrıyor. Omuzlarımda bir ağırlık. Akşama yine migrenim tutacak sanırım
naz ve ersnil kızlar ne şanslısınız valla, tadını çıkarın işteHahahaha bak o benim eşimdede var:)
Ben eğilmiyorum kendisi eğilip bağlıyor :)
Yol ortasında olsak bile hiç gocunmaz yapar.Gerçi eşim bebişden öncede böyleydi ama şuanki düşünce tarzı beni şok ediyor:)
işallah canım güzel haberler duyarız bebişleri görürüz babalarıda görsün onları ben eşimi yanıma çağırıcam yüzünü görmek istiyorum bebişi görünce nasıl olacak benim ki hala daha baba olacağına alışamadı elini göbeğime koyuyor sonra hemen çekiyor korkuyor resmen ama ben karnımı sevmeyince üzülüyorum oda gelip seviyor umarım çabucak alışır yoksa işim zor 3 ay geçti hala şaşkın kocam
rabbim aranızdaki muhabbeti hep güzel kılsın eşleriniz ne güzel davranıyor benimki si herhalde doğuma kadar anlamıycak baba olucağını çok soğukanlı bir kocam var deli ediyor beni bazen
kızlar ben çıkıyorum daha eve gidip yemek yapıcam bitmedi çilem herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
ne güzel işte keyfini çıkar yapsın benimki geçen hafta ilk defa ayakkabımın bacığı açıldı bağladı hamile olmadan önce yap desem de asla yapmazdı rezil olacak diye karizmayı sarsacak diye ama keyifliymiş ya bağlaması şımartılmak güzel ama benim ki çok söyleniyor o ayrı o benden daha çok seviyor şımartılmayı anlaşamıyoruz bazen :)
işallah canım güzel haberler duyarız bebişleri görürüz babalarıda görsün onları ben eşimi yanıma çağırıcam yüzünü görmek istiyorum bebişi görünce nasıl olacak benim ki hala daha baba olacağına alışamadı elini göbeğime koyuyor sonra hemen çekiyor korkuyor resmen ama ben karnımı sevmeyince üzülüyorum oda gelip seviyor umarım çabucak alışır yoksa işim zor 3 ay geçti hala şaşkın kocam
naz ve ersnil kızlar ne şanslısınız valla, tadını çıkarın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?