2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ay canım benim de aynı gün (cmt) ikili testim var hayırlısı ile bakalım :) Hepimiz hayırlı haberlerle dönelim inşallah.

ha aha ha aha çok güzelmiş yaaaa :) paşa senin pabucunu dama attı demek. Ayyy olsun kızzzz onlar için herşeye değer :)

Oğluşum için herşeye değer tabi teyzesi:)

Ama eşimin düşünce tarzı komik gelmedi değil.
Bebeğimizi ezeceğim korkusu içinde.Allahım korusun.

canım benim bize değer verip bildirdiğin için ayrıca tek tek yazdıklarımıza da cevap verdiğin için bu durumunda biz sana çok teşekkür ederiz. Yoksa ulaşamıyoruz da hep merakta kalacaktık. Allah tabiki sabrını verir hiç merak etme. Ben hiç ihtimal vermiyorum Allah korusun genlerle falan ilgisi yoktur yani çaresiz birşey değildir bak göreceksin. Malesef çok yaşayan var böyle şeyleri sonrasında da ben çok gördüm buralara yazıyorlar yeniden hamile kaldım yok doğurdum falan diye. Senin de öyle olacak inşallah. Dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır. Kızma kendine nerden bileceksin.

amaannn sen benimkini bi görsen seninki yine bişey değil. Ayakkabımı bile eğilip bağlayınca nasıl bağırıyor bi görsen :) ha haa haa haa hadoktor eğilme demedi diyorum o ne bilecek beeee eğilme dedim eğilmeyeceksin işte okdar diye bağırıyor. Ne seviyomuş bebeği be :) manyak gibi tövbe yarabbi :)

Oğluşum için herşeye değer tabi teyzesi:)

Ama eşimin düşünce tarzı komik gelmedi değil.
Bebeğimizi ezeceğim korkusu içinde.Allahım korusun.

ben tecrübeli bir anne olarak bugün defalarca hissettim. hem de farklı zamanlarda ama hep aynı kısımda. çok güzel bir duygu ya

bende hissediyorum gibi geliyor barmağını karnına deydirir çekersin ya hafif hafif farklı yerlerde hareket var sen tecrübelisin madem benim hissetmem için erken mi bu hafta bariz bu hisleri hissediyorum
ersnil eşin çok komik senin ya demek onunkide hareket ediyor taşıyıcı baba :)

valla ben dün size soruyordum hissedilebiliyormuş bugünlerde ama ben hissetmiyorum diye ama dün akşam sanki biraz hissettim böyle seyirme gibi bişey :) Çok hoşum agitti. Çok bariz değil tnaımlayamıyorum ama var sanki bişey :)

Yaaa eşinle senin diyaloglarınız beni gülmekten öldürüyor topikimizin neşesisiniz :)Allah nazarlardan saklasın sakınsın inşallah. Bir ömür devam etsin bu sevginiz :)

canım benim umarım genetik değildir ben zannetmiyorum ilk gebeliğinmi bilmiyorum ama ilk gebeliklerd ebu risk daha fazla oluyormuş geçen yıl benim arakadaşımın başına geldi hatta 4 aylıktı doktor bir 6 ay bekle sonra gebelik düşün dedi rabbim 2 ay sonra ona bir bebiş daha verdi çok şükür sağlıklı doğdu ki ilkinde daha temkinliydi ikincisinde o kadar temkinli davranmadı herşeyin hayırlısı canım üzme kendini en azından gebe kalabiliyorsun ne tedaviler görüp gebe kalamayn insanlar var halimize şükredelim dualarım seninle inşallah en kısa zamanda tekrar gebe kalır sağlıklı bir bebeğin olur dikkat kendine

Hahahaha bak o benim eşimdede var:)
Ben eğilmiyorum kendisi eğilip bağlıyor :)
Yol ortasında olsak bile hiç gocunmaz yapar.Gerçi eşim bebişden öncede böyleydi ama şuanki düşünce tarzı beni şok ediyor:)

ay canım benim de aynı gün (cmt) ikili testim var hayırlısı ile bakalım :) Hepimiz hayırlı haberlerle dönelim inşallah.

işallah canım güzel haberler duyarız bebişleri görürüz babalarıda görsün onları ben eşimi yanıma çağırıcam yüzünü görmek istiyorum bebişi görünce nasıl olacak benim ki hala daha baba olacağına alışamadı elini göbeğime koyuyor sonra hemen çekiyor korkuyor resmen ama ben karnımı sevmeyince üzülüyorum oda gelip seviyor umarım çabucak alışır yoksa işim zor 3 ay geçti hala şaşkın kocam

rabbim aranızdaki muhabbeti hep güzel kılsın eşleriniz ne güzel davranıyor benimki si herhalde doğuma kadar anlamıycak baba olucağını çok soğukanlı bir kocam var deli ediyor beni bazen

:):)

Aynen işde seğirme gibi.Hamilelikden önce hiç böyle bir şey hissetmiyordum.
İlk aylardada olmuyordu şimdi oluyorsa kendim uydurmuyorum demektir:)

Eşim gerçekden benimde neşem.O evde olmadığı zaman evin hiç bir anlamı olmuyor.
Kapıdan içeri giriyor ya dünyalar benim oluyor.10 gün sonra 11 aylık evli olucaz hala öyle ilk günki gibi.

Birde eşim beni sinirlendirmeyi seviyor,ondan böyle diyaloklar çoktur bizde:)
Sizinde bizden farkınız yok ayrıca.7 yıl sonra bizde aynen devam ederiz böyle olmaya inşallah.

ne güzel işte keyfini çıkar yapsın benimki geçen hafta ilk defa ayakkabımın bacığı açıldı bağladı hamile olmadan önce yap desem de asla yapmazdı rezil olacak diye karizmayı sarsacak diye ama keyifliymiş ya bağlaması şımartılmak güzel ama benim ki çok söyleniyor o ayrı o benden daha çok seviyor şımartılmayı anlaşamıyoruz bazen :)

bu bebek size umut olur belki, uğuruyla gelir inşallah evinize. herşey yoluna girer. kendine dikkar etmeye çalış hayatında ne kadar olumsuzluk olursa olsun bebeğinin sağlığı daha önemli. sonuçta hepsi halledilebilir şeyler. bazen zaman en iyi ilaçtır. gönlünü ferah tut bol bol dua et Allaha.
çok üzüldüm çok... Allah sabrını da verir, en kısa sürede tekrar anne adayı olursun inşallah. şuan yanında olup acını paylaşıp sarılmak istedim sana lütfen üzme kendini.

ahh bu hamilelik genel anlamda bulutların üzerinde gezdirse de bizi bazen de kendimizi kötü hissetmemize sebep oluyor. game83 ün başına gelen hepimizi çok etkiledi çok üzdü. sakin olmaya çalışalım...

naz ve ersnil kızlar ne şanslısınız valla, tadını çıkarın işte

rabbim aranızdaki muhabbeti hep güzel kılsın eşleriniz ne güzel davranıyor benimki si herhalde doğuma kadar anlamıycak baba olucağını çok soğukanlı bir kocam var deli ediyor beni bazen

Ayy bende geçen haftaya kadar sinir oluyordum istemiyor falan sanıyordum hiç nazlamıyordu beni azıcık sızlansam abattın canım ilk aylarda böyle yaparsan ileriki aylarda hiç çekilmez senin nazın falan diyordu.
Geçen hafta doktor erkek deyince bizimki bir değişti, oğlum napıyor oğlum nasılmış falan karnımı öpmeler... Şimdi de ben kızıyorum ne oldu birden böyle erkek olunca babalık damarın kabardı diyorum..
Erkekler duygularını ya ifade edemiyor yada gerçekten duygudan yoksunlar bilemiyorum...

Şımartılmak gerçekden hoş bir duygu:)
Eşimin suyuna gittiğin sürece her zaman baş üstündesin demekdir.
Söylediğim hiç bir şeyi geri çevirmez hemen hemen.
Ama damarına bastın mı aman allahımmm işde o zaman yandın demekdir.
Bende çabuk sinirlenir çabuk sönerim eşim benim tam tersim.
Şükür ki zıtlaşmamız çok olmaz.

biz de birlikte gidicez bakalım :) alışır alışır merak etme :) benimki de değil değememek böyle dedmiştim ya sabahları önce beni sonra bebeği öpüyor işe gitmeden ben uyurken diye nerdeyse karnımdan eliyle destek alacak eğilirken bu kadar olmaz :) bi bastırıyo severken karnıma tövbe yarabbim :) yok eğilme yok kalkma falan bütün gün ondan sonra da bastırıyo bu sefer de ben kızıyorum korkuyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…