rabbim aranızdaki muhabbeti hep güzel kılsın eşleriniz ne güzel davranıyor benimki si herhalde doğuma kadar anlamıycak baba olucağını çok soğukanlı bir kocam var deli ediyor beni bazen
kızlar bu akşam doktora gideceğim,Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah.. iyi dileklerinizde beni unutmayın
kızlar muhabbetiniz bol olsun.eşlerinizden bahsetmişsiniz bende eşim yokken bi sürü iş yaptım.geçen gün eve gelmiş bi daha evi sen süpürmeyeceksin çok tehlikeliymiş dedi :) haberi yok bugün ne süpürme bıraktım ne dolabın mutfak tezgahının üstüne çıkıp silinmedik yer bırakmadım.ama biraz karnım ağrıdı.söylesem kızar ama demicem.bebeğimle babamıza yemekte yaptım anca oturdum.çoook yorulmuşum çokk
işallah canım güzel haberler duyarız bebişleri görürüz babalarıda görsün onları ben eşimi yanıma çağırıcam yüzünü görmek istiyorum bebişi görünce nasıl olacak benim ki hala daha baba olacağına alışamadı elini göbeğime koyuyor sonra hemen çekiyor korkuyor resmen ama ben karnımı sevmeyince üzülüyorum oda gelip seviyor umarım çabucak alışır yoksa işim zor 3 ay geçti hala şaşkın kocam
Bugün bizimde evlilik yıldönümümüz 6. Yılımıza girdik akşam bi süpriz(eh eskidik biraz ama) varmı bekliyorum yarın haber veririm herkese iyi akşamlar.
Bugün bizimde evlilik yıldönümümüz 6. Yılımıza girdik akşam bi süpriz(eh eskidik biraz ama) varmı bekliyorum yarın haber veririm herkese iyi akşamlar.
ah canım benim neden bu akdar yordun kendini dikkat et lütfen yaaaa. ELLERİNE SAĞLIK ELLERİN DERT GÖRMESİN. GÜLE GÜLE OTURUN OHHH TEMİZ TEMİZ. AFİYETLER OLSUN KİMBİLİR NE GÜZEL YEMEKLER YAPTIN. :) Söyleme sakın bi de bukadar yorgunluğa azar işitirsin benden söylemesi.
tatlım erkekler bebeği çok isteseler bile duygularını dışa farklı vuruyorlar;allah korusun bebeği yada seni kaybetmekten korkuyor olabilir,gelecek günlerle ilgili endişe duyuyor olabilir.. Sen sakın eşinin o halini kendine yorma,o da kendince babalığa hazırlanıyor :) günler geçtikçe daha kolay olur her şey merak etme..
kızlar bu akşam doktora gideceğim,Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah.. iyi dileklerinizde beni unutmayın
Ben evleneli bir yılı geçti, muhtarlıkta da ilk günden beri kaydım var ama beni arayıp soran olmadıonların takip etmesi gereken bir konuysa ve ilgilenmiyorlarsa bunun sonucunda ceza almalarına üzülmem açıkçası.
Moralimiz yerine gelsin az kızlar.
Dün eşimle olan diyalogumuzu anlatayım.
Yatagımıza uzandık.Bende genelde sırt üstü yatmaya çalışıyorum ama bazen sağa sola dönme geregi duyuyorum.
Neyse dün yine soluma doğru döndüm.Eşim birden karnıma bakıp.
Oğluşum anne seni eziyor mu?Tamam tamam sen merak etme,ben şimdi anneni çeviriyorum dedi.
Ve hopp beni sırt üstü çevirdi.Sonra kollarıyla sardı.Sonra yine karnıma bakıp.
Oğlum anneyi sırt üstü çevirdim kollarımla sardım kımıldayamaz sen rahat rahat uyu dedi.
Ben o an gülmekden koptum tabi.Pabucum şimdiden dama atıldı kızlar:)
Hemen bu olayın peşinden erkek kardeşim aradı.
Paşa nasıl dedi direk.(oğluşumdan bahsediyor) bende iyi çok şükür büyüyor dedim.
Tamam paşamın başını okşa benim için demez mi:) saol kardeşim bende iyiyim dedim :)
Öyle gülüştük kapadık :)
canım lütfen güzel şeyler düşün bebeğinde sende iyisiniz az kaldı birazdan eve gidip ayaklarını uzatıp dinleneceksin
İyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun canım.
Az kaldı eve gidicez ayaklarımızı uzatıp dinlenicez.
slm kızlar herkese hayırlı sağlıklı akşamlar bebişlere öpücükleer :)))
canım ya yaparken yorulduğumu hissetmiyorum sonra farkediyorum.yoksa o kadar işi bi güne sığdırmazdım.evet miss olunca içim ferahlıyor. söylemicemm yoksa çok kızar biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?