2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bu akşam doktora gideceğim,Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah.. iyi dileklerinizde beni unutmayın

sağol canım cümlemizin inşallah. :) vallahi şimdi ilk heves hamileyken herkes iyi davranır önemli olan doğumdan sonrası ) haa aha aha:)

rabbim aranızdaki muhabbeti hep güzel kılsın eşleriniz ne güzel davranıyor benimki si herhalde doğuma kadar anlamıycak baba olucağını çok soğukanlı bir kocam var deli ediyor beni bazen

kızlar muhabbetiniz bol olsun.eşlerinizden bahsetmişsiniz bende eşim yokken bi sürü iş yaptım.geçen gün eve gelmiş bi daha evi sen süpürmeyeceksin çok tehlikeliymiş dedi :) haberi yok bugün ne süpürme bıraktım ne dolabın mutfak tezgahının üstüne çıkıp silinmedik yer bırakmadım.ama biraz karnım ağrıdı.söylesem kızar ama demicem.bebeğimle babamıza yemekte yaptım anca oturdum.çoook yorulmuşum çokk

ah canım benim neden bu akdar yordun kendini dikkat et lütfen yaaaa. ELLERİNE SAĞLIK ELLERİN DERT GÖRMESİN. GÜLE GÜLE OTURUN OHHH TEMİZ TEMİZ. AFİYETLER OLSUN KİMBİLİR NE GÜZEL YEMEKLER YAPTIN. :) Söyleme sakın bi de bukadar yorgunluğa azar işitirsin benden söylemesi.

Bugün bizimde evlilik yıldönümümüz 6. Yılımıza girdik akşam bi süpriz(eh eskidik biraz ama) varmı bekliyorum yarın haber veririm herkese iyi akşamlar.

tatlım erkekler bebeği çok isteseler bile duygularını dışa farklı vuruyorlar;Allah korusun bebeği yada seni kaybetmekten korkuyor olabilir,gelecek günlerle ilgili endişe duyuyor olabilir.. sen sakın eşinin o halini kendine yorma,o da kendince babalığa hazırlanıyor :) günler geçtikçe daha kolay olur her şey merak etme..

hayırlı uğurlu olsun canımmmm daha nice seneler birlikte olun inşallah sağlıkla birlikt eyaşlanın. ALLAH AYIRMASIN SİZİ YENİ BEBEĞİNİZLE EVLİLİĞİNİZ TAÇLANSIN :)

Bugün bizimde evlilik yıldönümümüz 6. Yılımıza girdik akşam bi süpriz(eh eskidik biraz ama) varmı bekliyorum yarın haber veririm herkese iyi akşamlar.

canım ya yaparken yorulduğumu hissetmiyorum sonra farkediyorum.yoksa o kadar işi bi güne sığdırmazdım. evet miss olunca içim ferahlıyor.söylemicemm yoksa çok kızar biliyorum

slm kızlar herkese hayırlı sağlıklı akşamlar bebişlere öpücükleer :)))

çok doğru söylüyorsun ne güzle yamışsın tamamen katılıyorum hep biz kendimizi ön planda düşünsek te aslında belki de onların sorumlulukları daha fazla artacak gibi hissediyor olabilirler e onların da psikolojisi ona göre değişiyor tabi.

Beni aramışlardı, o zaman hamile değildim. Ben de daha bildirmedim, çok istiyorlarsa bir daha arasınlar di mi

Çok hoşsunuz :) Ben de bir önceki gece dönerken eşimin yüzüne pat diye elim çarptı, adam neye uğradığını şaşırdı :)

canım lütfen güzel şeyler düşün bebeğinde sende iyisiniz az kaldı birazdan eve gidip ayaklarını uzatıp dinleneceksin

İyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun canım.
Az kaldı eve gidicez ayaklarımızı uzatıp dinlenicez.

Söz veremesem de sizlere iyi olmaya gayret edeceğim. İyi ki varsınız, burada sizleri tanıdığım için şanslıyım.

kızlar bu akşam doktora gideceğim,Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah.. iyi dileklerinizde beni unutmayın

İyi haberlerini gerçekten dört gözle bekliyor olacağım.

Allah huzurlu çocuklu yıllar nasip etsin tatlım, Sağlıkla inşşş.

slm kızlar herkese hayırlı sağlıklı akşamlar bebişlere öpücükleer :)))

​Merhaba hoşgeldin, nerelerdesin nasılsın?

canım ya yaparken yorulduğumu hissetmiyorum sonra farkediyorum.yoksa o kadar işi bi güne sığdırmazdım. evet miss olunca içim ferahlıyor.söylemicemm yoksa çok kızar biliyorum

Arkadaşım nickinin altındaki yazıyı nasıl yazdın? Bende yazmak istiyorum ama aradım taradım nasıl olacağını bulamadım

kızlar ebe bir arkadaşım var. sağlık ocağında çalışıyor. o da kayıt yaptırdın mı diye sordu ben de yaptırmadığımı söyledim.
kilo kontrolü falan yapıyorlarmış, ayrıca idrarda ne kadar protein var ona bakıyorlarmış. tetanoz aşısını da söyledi.
ben de ne gerek var kayıt yaptırmaya dedim. bizim yaptırdığımız kayıt sağlık bakanlığı tarafından takip ediliyormuş.
doğu illerinde bebek ölümleri çok fazlaymış nedenini araştırmak için böyle bir sistem kurmuşlar.(bence amaç kürtajı engellemekte)
sağlık ocaklarında ultrason cihazı da varmış eskiden. yine doğu illerinde sağlık ocaklarında ultrasonla bakıldığı için
kadınlar kadın doğumcuya gitmiyorlarmış. bu yüzden ultrasonu yasaklamışlar ama yinede kalp atışını dinleyebiliyorlarmış.
başka bir hamile arkadaşım her hafta sağlık ocağına gidip kalp atışında anormal bir durum var mı diye kalp atışını dinlettiriyormuş.
aşılar falan neyse de ben game arkadaşımızı okuduktan sonra kayıt yaptırmayı düşündüm. çünkü her aklıma geldiğinde doktora gidemiyorum
ama sağlık ocağına gidip kalp atışına baktırabilirim.

ayrıca ceza diye birşey yok. aramalarının sebebi de devlet, aile hekimi ve hemşireye hamileleri takip ettikleri için daha fazla maaş veriyormuş.
ebe arkadaşım 4,5 tane hamile hastamız olsun yeter diyor. açıkçası herkes kendini düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…