ayrıca ceza diye birşey yok. aramalarının sebebi de devlet, aile hekimi ve hemşireye hamileleri takip ettikleri için daha fazla maaş veriyormuş.
ebe arkadaşım 4,5 tane hamile hastamız olsun yeter diyor. açıkçası herkes kendini düşünüyor.
doğrudur canım.takip etmese bile sorumlu oldugu alanda adreslerde dogum ve olumu bilmek zorundalar.
arkadaşlar erkek bebekler daha erken hissedilirmiş. göz seğirmesi gibi olurmuş. yaşlılardan duydum bunu da...
Beni aramışlardı, o zaman hamile değildim. Ben de daha bildirmedim, çok istiyorlarsa bir daha arasınlar di mi :
[/COLOR][/B]
Aynen tatlım :))))
bugun bir velim de bana ayni seyi soyledi, once hissetmiyor musun diye sordu hayir daha erkenmis dedim demekki kizin olacak, degilse hissederdin dedi :)
Kocam çamaşırları aşarken iki dk takılayım burada :) hihii
Laterne için girdim aslında haber yok
gittin mi canım doktora ne dedi? sabahtan beri okuyorum yazdıklarınızı sizi okurken ben bile evhamlandım :)
laterne'cim hadi gel artik :18:
herkese merhaba
doktora gittim,Allaha çok şükür güzel haberler ile geldim
maşallah OĞLUŞUM iyiymiş,herşey yolundaymış
darısı sizlerin başına inşallah kızlar,Allah bebişlerimizin hep güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
yarın bol bol yazarım,geç olmadan haber vereyim istedim
herkese merhaba
darısı sizlerin başına inşallah kızlar,Allah bebişlerimizin hep güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Arkadaşım nickinin altındaki yazıyı nasıl yazdın? Bende yazmak istiyorum ama aradım taradım nasıl olacağını bulamadım
herkese merhaba
gözünaydın canım.allaım bütün bebeklerimize ve annelerimize sağlık sıhhat versin.herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?