2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

takip etmese bile sorumlu oldugu alanda adreslerde dogum ve olumu bilmek zorundalar.

arkadaşlar erkek bebekler daha erken hissedilirmiş. göz seğirmesi gibi olurmuş. yaşlılardan duydum bunu da...

arkadaşlar erkek bebekler daha erken hissedilirmiş. göz seğirmesi gibi olurmuş. yaşlılardan duydum bunu da...

bugun bir velim de bana ayni seyi soyledi, once hissetmiyor musun diye sordu hayir daha erkenmis dedim demekki kizin olacak, degilse hissederdin dedi :)

kızlar sağlık ocağındaki ebe bize, herkes sizin gibi bi doktora gidip takibini yaptırmıyo
gitmeyen gidemeyen hastalarda oluyo demişti
bence mantıklı,ben tanıyorum öle insanlar,hamilelik boyunca 2-3 defa dra giden
en azından sağlık ocağında takip ediliyolar
biz şimdi bilinçliyiz,ne yicez,ne içicez,hangi testler olucak,ne gibi riskler var biliyoruz (ki bizimde bilmediğimiz bi sürü şey var)
bilmeyenler için iyi bi uygulama
bunun kasabası var,köyü var,hep bizim gibi merkezde değil herkes
yani bence işin mantığı budur gibime geliyo,bilmiyorum doğrumu

Kocam çamaşırları aşarken iki dk takılayım burada :) hihii
Laterne için girdim aslında haber yok

herkese merhaba
doktora gittim,Allaha çok şükür güzel haberler ile geldim
maşallah OĞLUŞUM iyiymiş,herşey yolundaymış

darısı sizlerin başına inşallah kızlar,Allah bebişlerimizin hep güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
yarın bol bol yazarım,geç olmadan haber vereyim istedim

Kocam çamaşırları aşarken iki dk takılayım burada :) hihii
Laterne için girdim aslında haber yok

gittin mi canım doktora ne dedi? sabahtan beri okuyorum yazdıklarınızı sizi okurken ben bile evhamlandım :)

laterne'cim hadi gel artik :18:

kızlar gittim geldim çok rahatladım,doktor böyle evham yapma her şey çok güzel dedi
kızlar yazmış;arada sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyerek rahatlayabiliriz aslında

bu arada geçen gidişimde kız gibi demişti dr ama şimdi %80-90 erkek dedi;sanırım bir oğluşum daha olacak

hepinizi kocaman öpüyorum kader arkadaşlarım benim

Oğlus:))) bak sen yaramaza ters kose yapti bizi sen zaten hiç kızı hissetmemistin :)
Saglikliymis çok sukur canımcim

çok sevindim maşallah,napcaz bu kadar oğluşu bilmem,evlendircek kız bulamıcaz:)))
(gerçi benim belli değil daha:)

Son düzenleme:
Arkadaşım nickinin altındaki yazıyı nasıl yazdın? Bende yazmak istiyorum ama aradım taradım nasıl olacağını bulamadım

canım önce kullanım kontrol paneline tıkla orada sol tarafta profili düzenle yazıyor orayada tıkla sonra sayfanın alt taraflarına doğru kişisel rütbe yazıyor orada boşluk var altta ona yazılıyor ne istersen yaz.inşallah anlatabilmişimdir canım

Oyle sanslisiniz ki bir Nisan bebeginiz olacagi icin!
Yazin sicaginda hamilelik gecirip hic bunalmayacaksiniz
Ahh o guzel bahar gunleri bitmeden 40iniz cikacak
40iniz cikmadan disari cikmak istediginizde aman usursunuz hava buz gibi diyen kimse olamayacak :)
Hele yaz geldiginde bidiginiz ellerini evirip cevirecek agular igilar evinizi dolduracak :)
Kis gelmeden o minik eller istedigine uzanip cekip alacak :)
Erkenci bahar bebekleri 6ayini beklemeden foklar gibi surunecek yerlerde :)

Ahhh siz oyle sanslisiniz ki!
Umarim hamileliginiz de dogumunuz da benimki kadar rahat gecer ve minik Omerim kadar uyumlu bebekleriniz olur!
Hamilelik yasanabilecek en mucizevi olay ve o minik sey su an sadece sizin erisebileceginiz mesafede
Disari cikip herkesin kucaginda gezmeye baslamadan once bu ozel duygunun tadini cikarin!

Ohhh sen yazmışmısındır diye bakmak için girdim, güzel haberlerini okudum çok şükür :)) bebiş cinsiyet konusunda seni kandırıp duruyor bakalım en son ne olacak :))

kızlar moralim çok bozuk eşimle tartıştık. yatak odasında yatmıcam bende.

günaydın anneleer herkes iyi sağlıklı huzurlu bi gün geçirir inşallah :))

Günaydın herkese, dünkü ruh halimden bir sıkıntı yaşayacağım belliydi. Akşam eve geçtim korkunç baş ağrım başladı. Işığı kapattım eşimi aradım geç geleceğim dedi, yattım. Saat kaçtı artık bilemiyorum, geldi, telaşlı telaşlı, kötüyüm ışığı kapat dedim. Yemeği ısıtmış, hazırlamış tepsiyle getirdi ama odanın içini aldı taze fasülye kokusu. Benim ağrı tavan yaptı. Aç pencereleri dedim, havalandır evi dedim, açtım havalandırdım dedi. Kendi yemeğini de mutfakta yedi sanırım. Sonra geçti tv nin karşısına açtı maçını, ben hem ağrıdan hem sinirden ölüyorum tabi. Geç gelmesine (9u geçiyordu) kızdım insan hasta olduğumu biliyor azıcık erken çıkayım izin alayım da diye düşünmez mi? Maç izlerken bizim beyfendi portakal suyunu koymuş bardağına, un kurabiyesi paketi vardı, paketi açmaya çalışıyor haşur huşur paket sesi. İyice gerildim yapma ses çıkarma dedim, tamam az kaldı deyip devam etti. Ben neyin derdindeyim o neyin derdinde. Karnım aç yemek kokuyor, o saate kadar bir şey yemeden beklemişim beyfendi üstüne kurabiyesini düşünüyor. O yemek ısıtırken bu arada kayınvalidemle konuşmuş sanırım annem de patates salatası var gel al demiş eşime, eşim bana sordu ben o ağrı arasında onu mu düşüneceğim. Velhasıl saat olmuş 9buçuk, karnım aç başım ağrıyor eşim maç izliyor. (Gündüz de arayıp söylemişti akşam maç var izleyeyim mi diye, ben de yok sıkılıyorum zaten sen gelene kadar, gelince bir de maç izleme demiştim.) Birden kalktım o sinirle, yatak odasına geçtim sana da gündoğdu izle maçını dedim. Yatak odasına bi gittim her yer yemek kokuyor pencere kapalı, bu mu havalandırdığın ev dedim. Mutfağı açmış sadece güya ev havalanmış. Açtım pencereyi önüne oturdum. Eşim sinirle evin içinde dolaşmaya başladı bu sefer ne yapayım yemiyorsun içmiyorsun dedi. Ben nereden bileyim kokunun rahatsız edeceğini dedi. Ben de 2 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum yaz google a migren diye aç oku bilgilen o zaman dedim. Bir yandan ağlıyorum, ağladıkça başım coşuyor. Bir yandan ona laf yetiştiriyorum. Bir yandan da şoktayım, eve geç gelip bir de üstüne bana yemekler pişiren evi temizleyen adam birden değişti. Bir de söylenirken kendi kendi İpleri en başından eline verirsem böyle olur işte, bu evde hiçbir zaman tek başıma karar veremeyeceğim dedi. O kadar içime battı ki, yazıklar olsun dedim kapattım yatak odasının kapısını. İpleri vermişmiş. Gece kalktım yatak odasına gelip klimayı kapatmış, telefonumu getirip komidinin üzerine koymuş. Kendi oturma odasında tv açık, kapıyı açtım uyumuş üstünü örttüm klimayı kapattım, geçtim odama yattım. Sabah da kalktım hazırlandım uyandırmadan çıktım evden. Her gün küs de olsak kim önce çıkıyorsa diğeri mutlaka kapıda uğurlardı asansör gelene kadar. Bu sabah böyle oldu, ağrıma giden bu değil. İpleri eline verirsem olacağı budur ifadesi beni üzen. Adam hala maçına laf ettim diye düşünüyor, bu kadın beni hergün bu saatlere kadar aç bekliyor, kimi zaman da hasta hasta diye düşünmüyor. 2 günde ne olduysa eşimin davranışı garipleşti. Nerede hata yaptım da bunları söylemesine neden oldum? Bugün çok üzgünüm çok mutsuzum.

gözünaydın canım.allaım bütün bebeklerimize ve annelerimize sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…