2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Slm herkese 4nisandı benm beklenen doğum tarihi ama 22martta dünyaya geldi kuzum mart annesi oldm :)

Slm canlar ne kadar yoksun kaldım sizlerden...

2 hafta hastane macerası, 1 haftadırda bebeğimle macera yaşıyoruz.Kimler doğum yapmış, kimler neler yaşamış çok merak ediyorum.

Geçmişi okumaya vakit yok, doğum yapan herkesi kutluyorum...

kızlarhepinize iyi dilekleri için teşekkürederim genel anestezi oldum sezeryan ama çok memnunun belki normal olsaydı bu kadar çabuk toparlanamazdım sütümde geldi hemen yürümeye başladımkızımla kendim ilgileniorum çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin banada maşallah deyin bu arada sütümüz biraz az gelio ama eminimoda artacak

Nasilsiniz kızlar biz elifimle cok şükür iyiyiz cok guzel bi duygu simdi yanimda uyuyor yanından biran olsun ayrilmak istemiyorum.gecmisi takip edemiyorum rabbim hrkese nasip etsin bu duyguyu dogum yapmayan arkadaslar hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah

canlar benim bebiş 04.04.2013 doğdu şükürler olsun sağlıklı.
sancıyla gittim hastaneye ama suni sancı ile açılmam olmadı 6 saat kadar bekledik doktorum kan değerlerim nedeniyle hep sezeryan yapalım diyordu bi de can sıkıcı gelişme oldu yazıp canınızı sıkmayayım bebekle ilgili apar topar alındım ameliyata şükür sonu iyi oldu.

sonrsına gelince zorluklaı var tabi ameliyat gibi bide hep normale alıştırdığım için kendimi hala alışamadım bu zorunlu yatışa.

nasılsa geçer

bebek şahane gerisi bahane

doğum yapan arkadaşlarıda çok tebrik ederim geçmişi okuyamadım maalesef.

canım tebrikler maşallah kuzuna. inşallah ben de senin gibi söylerim. ben korkuyorum

sağlıklğınız yerinde olsunda takılma artık olan olmuş. bebişle mutluluklar size

Kızlar merhaba,
vilin isimli arkadaşımız da dün gece saat 1 buçukta kızını kollarına almış :)
normal doğum yapmış, şükür anne de bebiş de çok iyi
haber vermemi istemişti :)
Hepinizin bebişlerine ve size sağlık diliyorum :)

Son düzenleme:
Yok laternem ya o kadar çok sorun yaşayan oldu ki ister istemez üzüntünün peşinden korkular artı.Allah hepinize şifa versin bir an önce.
Hala insafa gelmedi mi ya eşinCanım ya moralini yüksek tut.Bir an önce bebeğini alsaydın artık kucağına ya.
Evet canım ya aynen.
Biraz iyleşsen de kayınvalide de evin yolunu tutsa gerçekten can sıkmaya başlamış
Kızlar ayaklarım çok çok aşırı şişti aşırı ödem var tüm gün ayaktaydım ayaklarımın halini görünce ağladım
çok korkuyorum öyle böyle bir şişme değil
çok geçmiş olsun canım tuzu azalt protein al.
inşaallah canım bizim de tüm temennimiz o.Allah yardımcımız olsun.
Maşaallah canım çok tatlı ya.
Belki başka şekilde yarar
Kızlar telefondan mesaj atmayı bulamadım cevapla die yazıyorum benim kızımda bugün biraz erken olarak dünyaya geldi.36+0 da 2900 gr doğdu.bi sıkıntısı yok çok şükür...
Allah bağışlasın canım.allah analı babalı büyütsün inşaallah.
Ayy canım ya o kadar sancıyı çekip sezeryan olmak büyük talihsizlik.Ama şükür şimdi kurtuldun zamanla da düzelirsin zaten inşaallah.Allah analı babalı büyütsün yavruşunu.Sıra bize hala gelemedi bu aradahala şişman şişman bekliyoruz.Kaç kişi kaldık ki morgökyüzü,ben,dertsiz birkaç kişi daha.Nisan bitecek yaaaaa

Dayanamiyorummmmm ben ağlamasına

O eli ayagina dolananlardan biiri benim.. Hatta son iğneden sonra giydirmeden battaniyeye sardım çantasına koydum evde değiştim üstünü. O derece panik oluyorum cok ağladığında..

Benim kv de dokunamiyor kucağına alamıyor iyiki annemde burda yoksa wc ye giderken bile tutamayacak. Hatta dogumhane kapısında bebeği buna vermişler al babaannesi diye ben alamam demiş annem bende kizim çıkmadan burdan gidemem deyince mecbur tutmuş ama hala o anki halini anlatıp güler. 4 cocugum var birini bile ben giydirip yıkamadım dio hep annesi yapmış..değişik..

Neyse benim ağrı bugün pik yaptı dün zorladım sanırsam evdeki temizliğe dahil olduydum doktoru aradım dedim tas gibi oldu icinde odun var sanki , dikiş yerlerim sızım sızım sızlıyor ( diyo zorlama kanarsa ara beni o kanarsa beni kimler tutsun (

Bir de tam o dikiş çizgisi uyuşuk hissiz gibi sizinde oyle miiiiiiii ?

Kızlar merhaba bebeğim doğdu 3150gr 47cm epidural normal doğum benim için kolay bebek için zor vakumla çektiler kafası yüzü morarmış yavrumun.

Kızlar telefondan mesaj atmayı bulamadım cevapla die yazıyorum benim kızımda bugün biraz erken olarak dünyaya geldi.36+0 da 2900 gr doğdu.bi sıkıntısı yok çok şükür...

Slm herkese 4nisandı benm beklenen doğum tarihi ama 22martta dünyaya geldi kuzum mart annesi oldm :)

ay ne çok doğuran var.
allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.
fotoğraf eklemeyi unutmayın sakın.

canım az kaldı biraz daha sabır...

tuncss canım benim sen nasıl oldun iğne vuruluyordun.
çatlakları falan boşver onlarda hatıra kalsın.
inşallah herşey yoluna girer tatlım üzme sen kendini
bak bütün arkadaşlar aynı durumu yaşıyor.
inşallah herşey daha güzel olacak.

dmt, mezopotamya maşallah kızlar.
benimde hiç çatlağım yok ama doğumdan sonra belli olur mu diyordum.
olmaz herhalde bende de...
herşey bitti sanki de şimdide kilo derdine düştüm.
kalın montu çıkarıp trençkot giyince vay halime dedim

yarın annem, kv ve eşimin babaannesi geliyor, evimiz kalabalık olacak yani. ilk defa yatılı ve bu kadar uzun kalacaklar o yüzden heyecan var biraz. yatacakları nevresimleri yorganları hazırladık evi derleyip toparladık.
durup durup birbirimize sarılıyoruz, hayatımız değişiyo bu günden sonra hiç bişey eskisi gibi olmayacak diye... son başbaşa günümüzü dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz.
arada girip okuyorum yorumlarınızı doğum yapmayan çok az kişi kaldık topikte, bende bu cuma oğluma kavuşacağım Allahın izniyle....

Temmuz maşallah esinle muhabbetiniz daim olsun inşallah.. Evet hersey cok değişiyor .. Cok şükür bebeklerimiz bizimle.. Sende cuma saglikla kavusacaksin ins.. Gireceğin zamanı net söyle dua edelim canım

farkındayım canım, hani bi ara yazmıştın ya doğumdan sonra yaşadıklarını. onları birebir yaşayacağıma eminim, şimdiden hazırlıyorum kendimi çekeceğim acılar ve sinirimi bozacak davranışlar için sıkacağım dişimi.
kızınla senin daha iyi olmanıza sevindim. Bence sen bi daha foto ekleme bacım nazar değmiş olabilir. çünkü çok güzel bi bebekti dakikalarca baktım resmine, eşimi çağırdım ona bile gösterdim. hatta içimden bu mezo çok güzel bi hatun galiba kızı da çok güzel diye geçirdim. ben çok inanırım nazara, dışarı çıkardığında falan dikkat et. sonra da burda hasta ve huzursuz olduğunuzu okuyunca ilk o geldi aklıma.
cuma 8-8.30 gibi gireceğim sezeryana, dualarınızı eksik etmeyin.

mezoş,doğumdaşım.bende aynı durumdayım,hatta gece cepten girdim kk ya,kızımı emzirirken..tatlı uğraşlar bunlar ama bir o kadar yorucu..benim de bugün üstümde bir gerginlik var..evde kapalı kalmaya dayanamıyorum artık sanırsam..

bende oğlumda senin gibi tedirgindim kimseyi uyutmuyordum başında nöbet beliyorlardı,nefes alışlarına kadar dikkat ediyorduk..bunda daha rahatım bu konuda,ama hala üstümde bir endişeyle dolaşıyorum..biraz daha büyünce rahatlıycam..

Kızlar merhaba bebeğim doğdu 3150gr 47cm epidural normal doğum benim için kolay bebek için zor vakumla çektiler kafası yüzü morarmış yavrumun.

kızlarrr doğuranlar kervanına sizde de katıldınız,hayırlı uğurlu olsun bebeleriniz..sağlıkla büyüsünler..

selamlar kızlarrrr
yeni doğum yapanların gözü aydın allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi darısı biz bekleyenlerin başına =)
doğum yapmış olup da sıkıntı çekenlerin de rabbim yardımcısı olsun tez zamanda ayaklandırsın sizleri inşallah bunlar da geçer inşallah...

bugün uyumuşum gece sabah kalkınca kahvaltıdan sonra temizliğe başladık mutfağı dipten bucağa kilere dolapların içine kadar temizledik perdeler camlar falan da çıktı aradan ve artık doğuma hazırım sanırım yani ev hali olarak. bebeğim bugün çok şükür hareketliydi bol bol da hurma yedim bugün duşumu aldım oturdum nihayet biraz el ayak şişmiş ama hem içim hem bedenim rahatladı. yarın kontrolümüz var bakalım zeynebim ne alemde gelmeye niyeti var mı varsa eğer niyeti kuaföre gideceğim kaş bıyık bacak için. eşimde heyecan tavanda erkenden rapor alsam mı diyo yanımda olmak için ama yok dedim sonrasına sakla rapor hakkını bebiş varken dedim artık

ah kızlar ahhh ben karışık duyugular içindeyim hem seviniyorum hem korkuyorum hem geriliyorum hem üzülüyorum doğum için ne bileyim bol bol okuyorum aklımda sizlerle ...

Sartlama kendini.. Belki de düşündüğün gibi olmaz canım..

Nazara bende inanıyorum.. Haklısın belki de nazar değdi ne ben iyi olabiliyorum tam olarak ne de o... Dua edicem sana

Evet canım cok yorucu oluyor.. Burda da havalar süper .. Benim balkona bile çıkmaya istegim yok.. İçimden birsey gelmiyo.. Neyse ins dediğiniz gibi geceçek bu günler.. Sabır..

Buraya bende dogurdum diye yazmak istiyorum 4 gün kaldı takvimin bitmesine dün nst de ilk defa sanci 50 lere kadar çıktı sonra indi isallah kızım kendiliğinden gelir suni sancı falan nasıl olur bilemiyorum

Tunanec maşallah kızına cokkk güzel küçük melek kızım 2 randevuda yüzünü yarım gösterdi senin kıza benzettim esimede gösterdim oda maşallahdedi bizim kzimizda böyle olur sanırım dedi sağlıkla büyütün
Mezonun kızını göremedim kaçıncı sayfada acaba çok merak ettim mezocum isallah ağrıların sıkıntıların cabucak geçer doğum yaptın rahatladin ben kızım dogmadikca sıkılmaya başladım sezeryandan korkarken belkide sezeryan olmak zorunda kalicam Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Herkese merhabaa
Kızlar kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak bikaç şey paylaşmak istedim.

Sezeryanla doğum yapacak olanlar yanınızda mutlaka alt kısımı çok bol rahat bir pijama götürün terlerim demeyin mümkün olduğunca sıcak tutan birşey olsun çünkü sezeryan sonrası yürüyüş yapmak gerekiyor ve üşüdüğünüzü farketmesenizde sonrasında çok gaz oluyor ve çıkarması çok sacılı oluyor.Kendinizi mutlaka sıcak tutun.

Ben pijamamı üzerime göre götürdüm altımda hasta beziyle olmayınca gecelik giydim ve çok gazım oldu.

Eve gelince mutlaka duş alın dr zaten öneriyor yarayı su geçirmez bantla kapatın diye o şekilde eve gelir gelmez duş alabilirsiniz ben 3. gün duş aldım ve hem sütümün gelmesi gecikti hemde duş almadığım için idrar yolu enfeksiyonu oldum.

Gazım çok oldu çıkamadığı için ıkınmaktan hemoreid sorunum vardı dahada kötü oldu çok sıkıntısını çektim hemoreidiniz varsa bunun içinde saf zeytin yağını pamuğa döküp hemoreidin üzerine koyun gün içinde sürekli pamuğu değiştirerek orada tutunca hemen
toparlanıyor.

Ynınızda mutlkaa bebek için bir kutu mama ve biberon götürün ilk gün süt gelmeyebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…