2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

zapzup canım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım..insanın kendi evladı kendine dünya güzeli gelir derler,hakkaten öyle mi bilmem gözlerimi ayıramıyorum yavrumdan,face de koydm fotolarını millet fazla koyma artık fotoğraf nazarımız değcek diyor,galiba koymam artık çok fazla,mezoşunkine nazar değmiş baksana..senin yavrun daha da güzel olacak annesiii..hele bir gelsin o bak,için eriyecek..bakalım benzeyecekler mi..doğumdan sonra fotosunu bekliyoruz onunda...allah sağlıkla kavuştursun canım size bebeğinizi,hayırlısıyla...

mezoşun bebeğini bende merak ettim göremedim...bir kez daha paylaşsa ne iyi olur..biz aynı gün doğurduk onunla..:)

annem, kızkardeşlerim, kuzen gittiler; kv ile kaldık başbaşa;
eşim işten demin geldi;bize gelirken içtiği soğuk meyve suyu ve bizde yediği dondurmadan sonra hasta
ilgilenmiyorum;ilgilenemiyorum; hatta dün kaan la 10 dk ilgilendi. onda bile kendimi zor tuttun. oğlum daha yeni geldi, bilmiyor bu dünyayı; hasta olursa ben kendime bakamazken ona nasıl bakacağım
zavallı kv içerde öksürükten kıvranıyor eşim de ona nane limon yapıyor
ama ben ona iki gün önce sesi değişmeye başladığında ilaç al demiştim bişey olmaz demişti eklemişti sen soğuk şeyler yeme diye.
napıcam bilmiyorum eşime yarın sağlık ocağına gidin dedim;ilaçsız daha uzun sürer hastalığı sonuçta

ne garip bişey anne olmak
geçmişi okucam şimdi

eşim geldi
içerde bir sorun var galiba

allahtan bizim lavabo alçak

40 haftayı doldurduk ama hala oğlumda doğuma yönelik bir hareket yok doğum iznim bitti raporla uzattı doktorum
bizimki karnımın içini çok sevdi galiba, ama ben artık doğsun istiyorum çok sıkıldım

Sevgili sezaryenle doğum yapmış anneler bir şey sormak istiyorum.

Eve geldikten sonra dikiş yerine siz bakım-pansuman yapınız m? Cuma günü hemşire yapmıştı. Ben eve geleli 2,5 gün oldu bir şey yapmadım. Kimse yap demedi yani .. Yarın doktora gidicem ama akılma takıldı birden..

Cevap yazarsanız çok sevinirim yoksa sabaha kadar uyuyamıcam

bir sürü şey yazmıştım hepsi gitti ya
offffffffffffffffffffffff

hem genel anestezi sezeryan hem de memnunsun
ben annemin deyimiyle hakikaten murayım demek ki
hala 4 dk dan fazla ayakta duramıyorum; yanıyor
alev almaktan korkuyorum

sütün de çok çabuk artar bence benimki her gün en az 4 kat arttı
çay kaşığını doldurmayan sütüm şükür oğlumu doyuruyor artık
bebeğinle kendin ilgilenebilmene çok sevindim
benim de tek hayalim bu

ilk gün yapmadım 2. günden beri sabah akşam baticon gazlı bez ile yaptırıyorum
dikişlerin 2 .günden beri açıkta
10. günde bırakıp bir pomada gececeğim
adını hatırlamıyorum

Ben birşey yapmadım dr da birşey demedi doğumdan 4 gün sonra kontrole gittik gayet iyi dedi bugün 10. günümüz hiç birşey sürmedim ben doğumdan beri.Ama sana dr un dediyse yap mutlaka.

ben hiç birşey yapmadım..3 gün kontrole çağırdı doktorum,gittim..bandı çıkardı cart diye,hiç bir şey sürmedi,ultrasonda baktı,herşey iyimiş çabuk kaynamış falan filan dedi...
eve gelince banyomu da yaptım rahatladım..

somewherecold ben hiç bir şey sürmüyorum,sürmedim..sana kim sür dedi doktorun mu? hem neden çok ağrın var senin hala..ilginçç..
bebiş uyandı..gitmmem gerek..

eşime doğumdan sonra benle ilgilenmiyor diye çok kızmıştım; zaten yatalak(aslında oturak:yataktan kalkarken canım yanıyor diye tüm gün sert bir sandalyede oturdum ilk 3 gün-dikişlerim bu yüzden hala yanıyor olabilir) bir haldeydim;ama dün geceden beri eşim yatağa döndü;

üçüncü kişi olmaksızın 3 kişi olmak o kadar güzel ki

ayyyy kızın çok güzel maşallah maşallah 41 kere maşallah
melekler gibi bembeyaz
benim kıl yumağım da doğduğunda beyazdı ama 3 günde karardı
yıkayabilirsem belki rengi açılır

ağrım yok aslında yanmam var ama dayanılmaz yanıyor;gerçi artık ağlamıyorum
ihtiyat amaçlı pansuman yaptırıyor galiba
benim 5. gün kontrolümde dikişlerimin gidişatını beğenmedi galiba;pansumanını iyi yapmamışsın dedi
yanmam da bundan devam ediyor olabilir ama doktorum zaten haftasonu dikişlerinin yanması normale girer demişti
ama bu akşam bebeğimin altını ilk kez kendim değiştirdim ama arada 2 dakika oturdum sonra yine kalkıp devam ettim; hala kalkamıyorum yani

ya benim neden hala ayakta durmamı öneleyecek kadar yanmam var

Boğazım yanıyor.
Kasıklarımda ağrı sızı var.
Kızım karnımı germekle meşgul.
Ama az kaldı Rabbim sabır versin hepimize.

cevap veren arkadaşlarım teşekkü ederim içim rahatladı sağolun

Bana da birşey demedi doktorum da arada kaynadı unuttu mu acaba dedim.

Sağolun tekrar..

ayyyy kızın çok güzel maşallah maşallah 41 kere maşallah
melekler gibi bembeyaz
benim kıl yumağım da doğduğunda beyazdı ama 3 günde karardı
yıkayabilirsem belki rengi açılır

saol canım..benim kız da öyleydi,bir yıkadık renk çıktı ortaya..ama sivilcelenme oldu tekrar,nedenini anlamadım gitti..yıkrasın elbet,5 dakka sürüyor zaten,ağlarsa hele kısacık tutyorsun banyoyu..oğlum çok severdi,uzun uzuzn yaptırırdık,bu sevmeyecek galiba yırttı ortalığı..
ben yatıyorum kızlar
gece malum beşik sallayacağız
hepinize iyi geceler

ya evet,bende yatsam iyi olur ama evde haraket varken uyuyamıyorum,sonra da uykusuzluktan sapıtıyorum..gecen sabah çift görüyordum artık eşimi..al dedim bebeği ben bir kestireyim 30 dakka..iyi geldi..sonra da annem geldi ..

mezocum affına sığınarak kızının fotoğrafını paylaştığım sayfayı söylüyorum.

sayfa 3831

Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Bayağı doğuran olmuş yine. VİLİN de dün gece doğurmuş galiba arkadaşı yazmış.
Doğum yapan bütün arkadaşlar "GÖZÜNÜZAYDIN, RABB'İM YAVRULARINIZLA MUTLU HUZURLU UZUN ÖMÜR VERSİN HEPİNİZE
Benim gibi bekleyen arkadaşlarım bize de kolay nasip etsin Allah. (AMİN)
DERTSİZ, evdeki durumlar aynı galiba AMANAMAZON, uyuyabilmene sevindim gece :) HANİPEKS, nerelerdesin merak ediyoruz artık.
Ben de BEBECİ sayesinde tanıştığım siteden hastaneye ve eve gelenlere dağıtmak üzere tasarım yaptım. Bakalım beğenecek misiniz? FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.
Tarih belli olmadığı için böyle yaptım da eşime diyorum ki bir de mayısı beklermiş bizim oğluş Ne gülerim ama

canım tasarımın güzel olmuş ben beğendim valla.

bizim evde pek bir değişiklik yok gibi arada konuşuyoruz işte.
bugün çok üzüldüm ama günlerdir ayrı oturuyoruz
eşimin telefonu çaldı konuşmaya başlayınca,
oğlum nasıl tekme atıyor, içim gitti resmen.
eşimin sesine çok tepki veriyordu zaten.
yavrum benim nasıl içim acıdı anlatamam.

sınav vardı sınava gittik sonra bebek mağazasına gidip telsiz aldık
eve gidince deneyin 1 hafta içinde değiştiririm yoksa değiştirmem dedi satıcı.
eşimde şarja takmış deniyordu. anne telsizini getirdi yanıma bıraktı.
odadan ıngaaaaa ıngaaaaaa diye bir ses (eşim çıkarıyor)
sonrada oğlum ağlıyor, müdahale etsene telsizden diyor.
bende oğlum egemen ağlama kuzum bak geldim ben dedim.
egemen ismini de 4,5 kez tekrarladım.
sonuç telsiz çalışıyormuş. bende az değilim ya

Ne güzel yapmışsın. Hayırlı olsun yeni oyuncağınız Onunla konuşursunuz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…