Buraya bende dogurdum diye yazmak istiyorum 4 gün kaldı takvimin bitmesine dün nst de ilk defa sanci 50 lere kadar çıktı sonra indi isallah kızım kendiliğinden gelir suni sancı falan nasıl olur bilemiyorum
Tunanec maşallah kızına cokkk güzel küçük melek kızım 2 randevuda yüzünü yarım gösterdi senin kıza benzettim esimede gösterdim oda maşallahdedi bizim kzimizda böyle olur sanırım dedi sağlıkla büyütün
Mezonun kızını göremedim kaçıncı sayfada acaba çok merak ettim mezocum isallah ağrıların sıkıntıların cabucak geçer doğum yaptın rahatladin ben kızım dogmadikca sıkılmaya başladım sezeryandan korkarken belkide sezeryan olmak zorunda kalicam Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Dmt,Tuna
Kızlar ben doğumdan sonra kotu değildim su iki gündür bir garip ağrım vardı şükür bugun yok denecek kadar az vurdu.
Her dogum farklı,hatta aynı bedenin dogumu bile farklı .
Ama inanın kızlar hangi doğumum kolay diye siralatirsaniz
2-1-3 diye gider.
Yine o kadar yatmamaya iyiymisim
Ve hatta benim basımda Azrail kırk gün kazma kürek beklermiş
Yahu demiyorum birsey,esimin anasinin lafinin ardı sıra attıgı kahkaha beni delirtti.
Kaynana kirklicak sanki
Hic gidesi yok,hatta k babaya sen gelirsen giderim diyor k baba okul kapaninca gelir ogrencisi var.
Fazla düşünmek iyi değil "erkenden"
Dmt benim esime dun dedim ki
Ne gözün Aydın ne gecmis olsun
Neden demedin
Ağzı bir kalabalık yok korkmuş ben uyuşmam diye kanlar gelince korktum bebek çıkınca yok bilmem ne.
Bügünde biraz toplansan da
Kil dönmesinden ameliyat olsam diyor
Elime bir tabak çekirdek alıp
Yemezsem karşısında .
Somewherecold,
Hicte öyle değil canım İnan ki ateş düştüğü yeri yakıyor.senin acın sana benim ki bana.kolay değil canımızdan can çıktı :)
----
Son olarak,
Dun k v abdest alırken
Boy kısa lavabo cok büyük ve yukarıda (bize göre normal)
Trankkkkkk...
Bugun tadilatta var evde
Aksi ya Fayansta bulunmuyor ,
Hayatta tahammül edemediğim tek ses
Matkap...
kızlarhepinize iyi dilekleri için teşekkürederim genel anestezi oldum sezeryan ama çok memnunun belki normal olsaydı bu kadar çabuk toparlanamazdım sütümde geldi hemen yürümeye başladımkızımla kendim ilgileniorum çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin banada maşallah deyin bu arada sütümüz biraz az gelio ama eminimoda artacak
Sevgili sezaryenle doğum yapmış anneler bir şey sormak istiyorum.
Eve geldikten sonra dikiş yerine siz bakım-pansuman yapınız m? Cuma günü hemşire yapmıştı. Ben eve geleli 2,5 gün oldu bir şey yapmadım. Kimse yap demedi yani .. Yarın doktora gidicem ama akılma takıldı birden..
Cevap yazarsanız çok sevinirim yoksa sabaha kadar uyuyamıcam
Eve geldikten sonra dikiş yerine siz bakım-pansuman yapınız m? Cuma günü hemşire yapmıştı. Ben eve geleli 2,5 gün oldu bir şey yapmadım. Kimse yap demedi yani .. Yarın doktora gidicem ama akılma takıldı birden..
yarın annem, kv ve eşimin babaannesi geliyor, evimiz kalabalık olacak yani. ilk defa yatılı ve bu kadar uzun kalacaklar o yüzden heyecan var biraz. yatacakları nevresimleri yorganları hazırladık evi derleyip toparladık.
durup durup birbirimize sarılıyoruz, hayatımız değişiyo bu günden sonra hiç bişey eskisi gibi olmayacak diye... son başbaşa günümüzü dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz.
arada girip okuyorum yorumlarınızı doğum yapmayan çok az kişi kaldık topikte, bende bu cuma oğluma kavuşacağım Allahın izniyle....
mezoş,doğumdaşım.bende aynı durumdayım,hatta gece cepten girdim kk ya,kızımı emzirirken..tatlı uğraşlar bunlar ama bir o kadar yorucu..benim de bugün üstümde bir gerginlik var..evde kapalı kalmaya dayanamıyorum artık sanırsam..
bende oğlumda senin gibi tedirgindim kimseyi uyutmuyordum başında nöbet beliyorlardı,nefes alışlarına kadar dikkat ediyorduk..bunda daha rahatım bu konuda,ama hala üstümde bir endişeyle dolaşıyorum..biraz daha büyünce rahatlıycam..
kızlarrr doğuranlar kervanına sizde de katıldınız,hayırlı uğurlu olsun bebeleriniz..sağlıkla büyüsünler..
ben hiç birşey yapmadım..3 gün kontrole çağırdı doktorum,gittim..bandı çıkardı cart diye,hiç bir şey sürmedi,ultrasonda baktı,herşey iyimiş çabuk kaynamış falan filan dedi...
eve gelince banyomu da yaptım rahatladım..
somewherecold ben hiç bir şey sürmüyorum,sürmedim..sana kim sür dedi doktorun mu? hem neden çok ağrın var senin hala..ilginçç..
bebiş uyandı..gitmmem gerek..
ayyyy kızın çok güzel maşallah maşallah 41 kere maşallah
melekler gibi bembeyaz
benim kıl yumağım da doğduğunda beyazdı ama 3 günde karardı
yıkayabilirsem belki rengi açılır
ben yatıyorum kızlar
gece malum beşik sallayacağız
hepinize iyi geceler
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Bayağı doğuran olmuş yine. VİLİN de dün gece doğurmuş galiba arkadaşı yazmış.
Doğum yapan bütün arkadaşlar "GÖZÜNÜZAYDIN, RABB'İM YAVRULARINIZLA MUTLU HUZURLU UZUN ÖMÜR VERSİN HEPİNİZE
Benim gibi bekleyen arkadaşlarım bize de kolay nasip etsin Allah. (AMİN)
DERTSİZ, evdeki durumlar aynı galibaAMANAMAZON, uyuyabilmene sevindim gece :) HANİPEKS, nerelerdesin merak ediyoruz artık.
Ben de BEBECİ sayesinde tanıştığım siteden hastaneye ve eve gelenlere dağıtmak üzere tasarım yaptım. Bakalım beğenecek misiniz? FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.Eki Görüntüle 679098 Eki Görüntüle 679099
Tarih belli olmadığı için böyle yaptım da eşime diyorum ki bir de mayısı beklermiş bizim oğluşNe gülerim ama
canım tasarımın güzel olmuş ben beğendim valla.
bizim evde pek bir değişiklik yok gibi arada konuşuyoruz işte.
bugün çok üzüldüm ama günlerdir ayrı oturuyoruz
eşimin telefonu çaldı konuşmaya başlayınca,
oğlum nasıl tekme atıyor, içim gitti resmen.
eşimin sesine çok tepki veriyordu zaten.
yavrum benim nasıl içim acıdı anlatamam.
sınav vardı sınava gittik sonra bebek mağazasına gidip telsiz aldık
eve gidince deneyin 1 hafta içinde değiştiririm yoksa değiştirmem dedi satıcı.
eşimde şarja takmış deniyordu. anne telsizini getirdi yanıma bıraktı.
odadan ıngaaaaa ıngaaaaaa diye bir ses (eşim çıkarıyor)
sonrada oğlum ağlıyor, müdahale etsene telsizden diyor.
bende oğlum egemen ağlama kuzum bak geldim ben dedim.
egemen ismini de 4,5 kez tekrarladım.
sonuç telsiz çalışıyormuş. bende az değilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?