2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar merhaba bebeğim doğdu 3150gr 47cm epidural normal doğum benim için kolay bebek için zor vakumla çektiler kafası yüzü morarmış yavrumun.

Kızlar telefondan mesaj atmayı bulamadım cevapla die yazıyorum benim kızımda bugün biraz erken olarak dünyaya geldi.36+0 da 2900 gr doğdu.bi sıkıntısı yok çok şükür...

Hayirli olsun kizlarr Allah anali babali buyutsun uzun omrler versin

Ayy harikalar vallahi eline sağlık
Ben becerebilirmym bilmiyorum
Birde bu kalıpları ve hamur boyasını nerden aldın cnm

arkdşm seni tebrik ediyorum.duygularıma tercüman olmuşsun..bi an kendim yazdım zannettim..

cnm hem iki operasyon gecirdin hemde evde ilgilenmen gereken cocuklar var ilkinde oglun buyukmus ama simdi zehra cok kucuk daha cok yipraniyorsun. benim oglumda hr seyi bnm yapmami istiyor. ne yatabiliyorum ne bisey. 18 gunden sonra ilk defa dun gece esim bebege ben bakayim sen uyu dedi. gunlerdir uykum var yorgunum dedikce adami bogasim geliyordu. sukur sonunda akil etti benim de yorgun olabilecegimi. allahtan kayinvalidem her seye kosuyor yoksa mahvolmustum ben.
senin agrilarindA gunden gune gececek insallahh

canim emdiginin fazlasini cikarir bebekler asiri cok kusmuyorsa bi miktar cikarmasi cok normal.
banyoyu da hic dert etme su falan kacmaz korkma. bende ilk oglumda senin gibiydim inan. acemiligin verdigi bi koruma ic gudusu oluyor. ama zamanla alisiyorsun. kirkiniz ciktiginda cok daha rahat olacaksin sonra bi baktin uc aylik olmus sonra alti ay drken iyice rahatlayacak kirk yillik anne gibi hissedeceksin.

biz bugun 20 gunluk olup yari kirkimizi cikariyoruz insallah. darisi sizlere...
ben baya bi depresyondaydim sizleri surekli takip ettim ama yazmaya halim yoktu sanki. cok sukur yavas yavas geciyor. esim kayinvalidem acaip batiyordu bana ki kadincagiz hep faydali olmaya calisiyor.
iki kucuk cocukla yalniz kalmaktan da asiri korkuyordum. surekli kucugu kollamak zorundayim tabi. ustelik buyuk oglum kiskanacak mi etkilenecek mi diye dusunmek mahvetti beni simdiden uc ay sonra ise nasil baslayacagim diye dusunup agliyordum. hele de dogumda iki gun buyuk oglumu birakmak zorunda kaldim ya o ikimizi de cok kotu etkilemisti ama cok sukur atlattik.
bi de sanki ufaklik hic buyumeyecek gibi geliyordu. bugun buyuk oglumun resimlerine baktim. nasil da cabuk buyumus meger. dedim ki Enes de cabucak buyuyecek tadini cikar.
sonra esimle de oturduk konustuk icimi doktum guzelce yanimda oldugunu hissettim simsiki sarilarak. ve 4 kisilik bir aile oldugumuzu kabullendim nihayet...
kucuk melegime cok haksizlik ettim yeterince hissetiremedim sevgimi belki de. ama cok sukur gecti o kotu gunler. canim oglum hosgeldin ailemize...

Ben been beeennnn...
86 ile hamile kalip 102 ile doguma gittim.. 0.1 ton olmanin hazzi bibaskaymis :)))
Eve geldigimde 96 kiloydum.. Ameliyat sonrasi birinci haftada dr kontrolum vardi orda 93 geldim.. Hala da 93deyim.. İki haftamiz bitti.. Bebegim hic emmiyor.. Sutum de yok.. O nedenle olsa gerek kalan kilolar biraz gidecek gibi..
Catlaklarima gelince.. Gobegimin alt kisminda uc dort cizgi seklinde olusmustu son haftalarda.. Ki onca krem yag kullandim.. Olacaksa oluyormus.. Gobek fooss diye sonunce durum pek bi vahim olmus.. Bi anda bi suru kirmizi cizgi!! Kedi tirmalamis gibi.. Ama gobek.deligimden asagi tarafta bu en azindan az da olsa sevindirici..
Oglumdan guzel hediyeler bunlar diyorum.. Cani sagolsun yavrumun..

** yeni dogum yapanlara hayirli olsun dileklerimi gondereyim.. Yapacaklara da Allah kurtarsin..
Bizim durum vahim.. Daha uyumadik.. Geceler gunduz gunduzlerimiz gece oldu.. 15. Gunden itibaren alistirin diyorlar.. Pek.cok yazi okudum.. İnsallah bikac haftaya bu durum duzelir yoksa ben kafayi tirlaticam.. Tum gun gelen giden kargasadan uyku yok gece de Ali Emir beyimiz uyutmuyo :)) tabi kofte tum gun uykuyu aliyor :))
Herkes ben ciksin artik icimden dedikce icindeki gunleri ozlersin diyordu.. Aaaa yoook asla diyordum.. Ama gercekten daha simdiden icimdeki halini ozledim.. Ne guzel.bir duyguydu icimde olmasi.. Simdi de cok guzel ama icimdeki hali daha iyiydi amaan oglum duymasin :))

bi de doğum yapan arkadaşlar doğuma kaç kiloyla girdiniz, doğumdan sonra kaç kiloydunuz?
çatlaklar nasıl çok mu belli oluyor? hiç çatlağı olmayıpta doğumdan sonra çatlak görünen var mı?

cnm ben 70 kilo ile hamile kaldim son hafta 79-80 arasinda gidip geliyordum. hastaneden eve geldigimde 74 tum
kilolar gitmedi diye uzulurken bir haftada 69 a kadar indim
qama gaz vs. gibi seyler bi de kekler borekler derken 70 te takildim tekrar.
benim hic catlahim yoktu cnm dogumdan sonra da catlak falan gorunmedi. gobegimin goruntu olarak eskiden hic bi farki yok sadece az bi.gobegim kaldi o da zamanla gider insallahh

slm aynı gidiyoruz bir merhaba demek istedim ben 29undan beri gitmiyorum doktora gitmeyide düşünmüyorum ama merak ettim kaç kg olmuş bebeğin bende tahmin yürütmek istiyorum

Merhaba canım.
Doktora göre 3 kilo 350 gram olmuş kızım.
Yalnız doğum şekli ile ilgili net bir şey söylemiyor daha sonra karar verecegiz.

Canım ya gercekten herkes ve hersey batıyor bu ruh haliyle insana. Ama düşüncelerin cok doğru hepsi geçecek ins.. Ne güzel aileniz büyüyor. bende sürekli kendime terapi halindeyim.. Geçecek bitecek geçecek bitecek..

Dertsiz kuzum ben doguma 16 kilo ile girdim . Eve gelince 3. Gun tartildim. 7 kilo gitmişti. Bugün çıktım tartıya toplamda 9 kilo gitmiş bile. Sürekli emziriyorum bunun etkisi var sanırım. Yemek yiyemiyorum genelde sıvı tüketiyorum.. Belimi yeniden ince görmek cok güzel. Ama göbek cok pis duruyo :) delik icine çökmüş altı üstü sis. Elbiseyle birsey gözükmüyor ama çıplak bakasın gelmiyo. görmeye gelenler birsey kalmamış diyor ama hala fazlalık var. Çatlak hic yok. Buna cok cok sevindim..

Kızlar telefondan mesaj atmayı bulamadım cevapla die yazıyorum benim kızımda bugün biraz erken olarak dünyaya geldi.36+0 da 2900 gr doğdu.bi sıkıntısı yok çok şükür...

Kızlar merhaba bebeğim doğdu 3150gr 47cm epidural normal doğum benim için kolay bebek için zor vakumla çektiler kafası yüzü morarmış yavrumun.

kızlar Allah bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

yok canım daha doğurmayan yaklaşık bir 10 kişi varız. merak etme yalnız değilsin.

tuncs canım hep öyle diyorlar bebeğin en iyi halleri anne karnındaki halleriymiş. siz bir adım önde olarak bizden önce tecrübe edindiniz. biz de hayırlısı ile o günlere gelelim diyoruz sağlıkla inşallah. bekle bekle nereye kadar günün birinde çıkacak bu veletler

merhaba kızlar , ya ben çok zorlanmaya başladım.kaburgalarım ağzımdan çıkcak gibi hissediyorum, nefes almakta zorlanıyorum.yatsam aynı kalksam aynı kızım çok büyüdü galiba kapasitemi aştım.normali beklemek istiyorum ama böyle giderse dayanamıycam.yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı.aynı durumda olanınız var mı? Allah'ım yardım etsin şu son günlerimizde...

bnde aynı sekildeyim. ck zorlanıorm. yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum gibi garip bir durum. benım bebegımde baya buyudu suan 3350gr civarında. hiç doğacakmış gibi de değilim. karnım hala yukarıda gibi

çoklu alıntı yapamıyorum hala.
Sizin yaşadıklarınızın yanında benim yaşadıklarım çok basit kaldı, utandım kendimden. Burada benimle olduğunuzu bilmek bana güç veriyor. Bugün hala, 7. günde, dikişlerim yanıyor ama bir iki günde ayaklanacağım inşaallah.
Beni en iyi siz anlarsınız: bu benim sıpa çok tatlı :)
ağrılarım azaldıkça bana daha şirin görünüyor. :)
Rabbim hepimizin evladını korusun, acısını göstermesin.
Not: Gelmeyen sütüm şimdi de benim musluklardan taşıyor.
Kendimi biraz daha toparlkayınca yeniden aktif olacağım.
Kızlar hepinizi ve yigenlerimi kocaman öpüyorum.

evet cnm gercekten gececek bu gunler eskisi gibi olmayacak cunku yepyeni bir hayatin olacak ve bu yeni hayatta bi duzen kurdugunda bu gunler aklina bile gelmeyecek hele de kizin sana gulucukler atmaya basladiginda her seye degdigini goreceksin

cnm kusu bakma ne gecmis olsun diyebildim ne de gule gule buyut.
aklim hep sendeydi ama yazmaya firsat bulamadimm.
cok gecmis olsun tekrar zor aylar atlattiniz ailecek. rabbim bundan sonra guzel gunler gostersin evlatlarinla insallahhh hhg

Somewherecold benim de ağrılarım azaldikca depresif hâllerimde azalıyor..bugün 10. Gun dün temizlik yaptım hatta öksürük olmasa bende daha neler yapıcam da o öksürük yokmu .dikişleri atacak gibi

Katinammmmm doğurmuş cok cok sevindim :) darısı hanipeks in basına :) bir de ondan haber alaydık :)) teyzee olmak da güzelmiş kızlar

Bebeci den haberi olan var mı ? Ne yaptı ?

Laternemmmm okursan bil ki seni cok merak ediyorum alıntıda gördüm neler oldu bilmiyorum arasam müsait mısın onu da bilmiyorum iyi ol sen..

yarın kızım ilk tahlillerini verecek kan degerlerine baktiracagiz ona igne battikca benim canım yanıyor.. Gecen igne olurken disari kactim Dr diyor ki anneme bak bu da öğrenmiş ciğer ne demek :) artık sizin degerinizi daha iyi bilir...

Dmt,Tuna
Kızlar ben doğumdan sonra kotu değildim su iki gündür bir garip ağrım vardı şükür bugun yok denecek kadar az vurdu.
Her dogum farklı,hatta aynı bedenin dogumu bile farklı .
Ama inanın kızlar hangi doğumum kolay diye siralatirsaniz
2-1-3 diye gider.
Yine o kadar yatmamaya iyiymisim
Ve hatta benim basımda Azrail kırk gün kazma kürek beklermiş
Yahu demiyorum birsey,esimin anasinin lafinin ardı sıra attıgı kahkaha beni delirtti.

Kaynana kirklicak sanki
Hic gidesi yok,hatta k babaya sen gelirsen giderim diyor k baba okul kapaninca gelir ogrencisi var.
Fazla düşünmek iyi değil "erkenden"

Dmt benim esime dun dedim ki
Ne gözün Aydın ne gecmis olsun
Neden demedin
Ağzı bir kalabalık yok korkmuş ben uyuşmam diye kanlar gelince korktum bebek çıkınca yok bilmem ne.

Bügünde biraz toplansan da
Kil dönmesinden ameliyat olsam diyor

Elime bir tabak çekirdek alıp
Yemezsem karşısında .

Somewherecold,
Hicte öyle değil canım İnan ki ateş düştüğü yeri yakıyor.senin acın sana benim ki bana.kolay değil canımızdan can çıktı :)
----
Son olarak,
Dun k v abdest alırken
Boy kısa lavabo cok büyük ve yukarıda (bize göre normal)
Trankkkkkk...
Bugun tadilatta var evde
Aksi ya Fayansta bulunmuyor ,
Hayatta tahammül edemediğim tek ses
Matkap...

Kiz mezos
Mis mis oldunuz mu?
Yıkandı mı kel kiz

Sen niye dışarı kaçıyorsun :)))
Enemmm ben göbeğini pansuman yaparken kv tansiyonu çıkıyor bende huylanmam diyorum hususi
Aa gazli beze takıldı çeksem kopcak hap yutuyor :)))

Dun Dr bana kizin ustunu cikarirken dedi oo ilk bebek mı ?
Hayir neden dedim cok tecrübeli çıkarıyorsunuz ilk olamaz dedi

Uçuncu deyince

Heieei diye bir ses çıktı

İlk bebeği olanların eli ayağına dolanıyor hele var bir tane dogunun incisi dedi

Birde tek tek yas sormasalar ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…