- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
Off nefes alamıyorum artık, uyuyamıyorum yatamıyorum midem agzıma geliyor.. Wc de ilk defa yeşilimsi epeyce koyu bir akıntı geldi nişan olabilir mi kızlar ???
Off nefes alamıyorum artık, uyuyamıyorum yatamıyorum midem agzıma geliyor.. Wc de ilk defa yeşilimsi epeyce koyu bir akıntı geldi nişan olabilir mi kızlar ???
Kızlarrr, 9 gün kaldı diyor takvim, acaba gerçekte kaç gün var? Öyle merak ediyorum ki. Uykusuzluk yaşayabilirsiniz, sinirli olabilirsiniz diyor ki doğru hepsiNeyse uyumaya çalışayım gidip. Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanetsiniz
Bu arada şeker tasarımımla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum. DERTSİZ'im, teşekkür ederim canım.
iyi geceler. telaslandirmak istemem ama benim dr yesil akinti olursa hemen gel demisti bebek kakasini yapmis oluyormus ama suyunla gelmesi lazim. cok muydu?
canım bebek kakasını yapmış olabilir diye biliyorum ben de panikleme de hastaneye git bence de hemen
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Bayağı doğuran olmuş yine. VİLİN de dün gece doğurmuş galiba arkadaşı yazmış.
Doğum yapan bütün arkadaşlar "GÖZÜNÜZAYDIN, RABB'İM YAVRULARINIZLA MUTLU HUZURLU UZUN ÖMÜR VERSİN HEPİNİZE
Benim gibi bekleyen arkadaşlarım bize de kolay nasip etsin Allah. (AMİN)
DERTSİZ, evdeki durumlar aynı galibaAMANAMAZON, uyuyabilmene sevindim gece :) HANİPEKS, nerelerdesin merak ediyoruz artık.
Ben de BEBECİ sayesinde tanıştığım siteden hastaneye ve eve gelenlere dağıtmak üzere tasarım yaptım. Bakalım beğenecek misiniz? FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.Eki Görüntüle 679098 Eki Görüntüle 679099
Tarih belli olmadığı için böyle yaptım da eşime diyorum ki bir de mayısı beklermiş bizim oğluşNe gülerim ama
İste her bünye farklı birde ben seye inandım,ağrım yok aslında yanmam var ama dayanılmaz yanıyor;gerçi artık ağlamıyorum
ihtiyat amaçlı pansuman yaptırıyor galiba
benim 5. gün kontrolümde dikişlerimin gidişatını beğenmedi galiba;pansumanını iyi yapmamışsın dedi
yanmam da bundan devam ediyor olabilir ama doktorum zaten haftasonu dikişlerinin yanması normale girer demişti
ama bu akşam bebeğimin altını ilk kez kendim değiştirdim ama arada 2 dakika oturdum sonra yine kalkıp devam ettim; hala kalkamıyorum yani
ya benim neden hala ayakta durmamı öneleyecek kadar yanmam var
teyzeleri biz de doğduk
cumartesi gecesi 01.35'te doğdu zeyneb ülküm...
epidural normal doğumla 15 dk'da doğdu kızım...
çok iyiyiz şu anda evimizdeyiz...
3400 gr, 50 cm doğdu yavrum...
biraz süt sıkıntımız var...göğüs ucum küçük olduğu için emmekte zorlanıyo kuzum,bi de yara olmaya başladı,acıyo...
onun dışında sıkıntımız yok çok şükür...
kaç gündür giremedim foruma...
bi değişiklik var mı?
evet bunun hayalini kuruyodum doğum yaptığımı yazmak istiyodum çok şükür nerdeyse 41. hafta sonunda oğlumu suni sancıyla kucağıma aldımm harika bir duyguymuş Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın
teyzeleri biz de doğduk
cumartesi gecesi 01.35'te doğdu zeyneb ülküm...
epidural normal doğumla 15 dk'da doğdu kızım...
çok iyiyiz şu anda evimizdeyiz...
3400 gr, 50 cm doğdu yavrum...
biraz süt sıkıntımız var...göğüs ucum küçük olduğu için emmekte zorlanıyo kuzum,bi de yara olmaya başladı,acıyo...
onun dışında sıkıntımız yok çok şükür...
kaç gündür giremedim foruma...
bi değişiklik var mı?
amin canım inşallah.herkese hayırlı geceler,
doğum yapan arkadaşlar, bebişleriniz hayırlı olsun inşallah
biz bekleyenlere de Rabbim hayırlısıyla kolay doğum yapmayı nasip etsin inşallah,
bişeyler yazmak istiyodum kendimle alakalı ama unuttum
canım benim lafı bile olmaz ne demek rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. ohh bütün hazırlıklar tamamlanmış pek bişey kalmamış. kolonya şişesini ben hiç düşünmemiştim bak aklıma getirdin benimde çok iyi oldu ben de yapayım bari.Gunaydin kizlar,
Iki gundur bir hareket bir hareket...cts temizlik vardi bugun yagmur yagiyor camlarin kaderi bu temiz olmaya alisik degiller annem geldi cts utu islerini halletti dun de cikolata aldim koskadan gumus kaplamali,ustunede nazar boncuklari yapistirdim pek hos oldular bir de sepet aldik tulle kapladim onun da kenarlarina naxar boncugu sepetin icine de turkuaz draje cikolatalardan cok hos oldu keske foto yukleyebilsrm kolanynin ustune turkuaz kurdela yapip nazar boncuklariyla susledim cok hos oldular takim :)
Doguma son bir gun!!!!!
Derdimden biri killar sali gunu jilet yspmistim 15ine kadar cikar agdaya giderim diyordum 9 u olunca tarih yalan oldu agdaya gelmezler cok kisalarkaslarimi falan da crs aldirmistim minik minik ciktilar offf sinir seyler!!!
Ikinci dert...bu oglus dahs dururdu doktor beni korkuttu icim rahat degil keske 15ini degistirmeseydim en azindan 39 bitseydi belki donerdi de aman annem zaten doktor korkutmus seni bizim cocuklsrimiz nasil dondu kaynanam bitti bir doktor daha !!! 15i yapsam dogumu diyorum bazen ama herkes ona gore plan yapti hazirlandi izin aldi bilet aldi degistiremem
Ucuncu derdim ablamda ucuk cikmis fark etmedim sap sup optu hepimizii,ucuk ne kadar tehlikeli bebek icin biliyorsunuzcikar diye korkuyorum cikacagi yoksa da korkudan cikacak.Allah korusun.
Bugun dinlenme gunu ilan ettim bakalim hava kotu zaten yarin sabah da kahvalti yapip kuafore gidicem. Alabildiklerini alsin bir de fon cektircem
Benden havadisler bunlar hepinizi cok seviyorum hepiniz aklimdasiniz sadwce yogunum ondan yazamiyorum dogum yapan kardeslerimi tebrik ederim , zorlyk yasayanlara guc kuvvet versin rabbim,hamile duasi kabul olur siz hamile degilsiniz ya ben sizin yerinize edeyimdua diyince DERTSIZim brnim niyetlendigim 41 yasin-i serifi okudu Allah razi olsun okunmasaydi doguma huzursuz girecektim simdi kendi tefriciyelerimi bitirmis yasinlerim okunmus bir sekilde doguma gidicem bin sükür sagol dertsizim sende egemeni saglikla kucagina al insallah bence oglunun adi egemen olacak kesin .
coook opuyorum sizi yine gelmeye calisirim arada kendinize iyi bakin muckssss
sağol canım. inşallah tatlım ya...Cok güzel olmuş bu tasarımlar ama bunu nasıl kullanacaksın etiket mi olacak birde hangi siteden yaptın bende yapmak isterim böyle güzel değişik şeyleri yapmayı severim
Dertsiz güle güle kullanın telsizi isallah eşin artık uzmez seni egemen koyar bebeğin adını mezonun kızının resminin oldugu sayfayi yazmissin hemen bakiyorum teşekkürler
hadi bakalım sen bize ne havadisler vereceksin. hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar hepinize gunaydin!!! Umarim guzel bir gun geciririz mutlu haberler aliriz:) bugun 8nisan ve benim dogum terminim hastaneye kontrole geldim sira bekliyorum umarim bebegin kafasi kanala inmistir..
ayy sende kızına kavuşuyorsun yarın ne güzel. rabbim yarın doğum yapacakların yardımcısı olsun. sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.Kızlar bugün kızımın karnışımda son günü yarın sabah sezeryanla dünyaya gelecek yavrum :) hastaneye geldik kan alındı tahliller için bekliyoruz anestezi uzmanıylada görüşüp oda seçicez ve NST miz var ayyy hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum yarın bu saatlerde kollarımda olacak kuzucum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?