2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlarrr, 9 gün kaldı diyor takvim, acaba gerçekte kaç gün var? Öyle merak ediyorum ki. Uykusuzluk yaşayabilirsiniz, sinirli olabilirsiniz diyor ki doğru hepsi Neyse uyumaya çalışayım gidip. Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanetsiniz
Bu arada şeker tasarımımla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum. DERTSİZ'im, teşekkür ederim canım.

evet bunun hayalini kuruyodum doğum yaptığımı yazmak istiyodum çok şükür nerdeyse 41. hafta sonunda oğlumu suni sancıyla kucağıma aldımm harika bir duyguymuş Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın

herkese hayırlı geceler,

doğum yapan arkadaşlar, bebişleriniz hayırlı olsun inşallah

biz bekleyenlere de Rabbim hayırlısıyla kolay doğum yapmayı nasip etsin inşallah,

bişeyler yazmak istiyodum kendimle alakalı ama unuttum

Off nefes alamıyorum artık, uyuyamıyorum yatamıyorum midem agzıma geliyor.. Wc de ilk defa yeşilimsi epeyce koyu bir akıntı geldi nişan olabilir mi kızlar ???

Off nefes alamıyorum artık, uyuyamıyorum yatamıyorum midem agzıma geliyor.. Wc de ilk defa yeşilimsi epeyce koyu bir akıntı geldi nişan olabilir mi kızlar ???

iyi geceler. telaslandirmak istemem ama benim dr yesil akinti olursa hemen gel demisti bebek kakasini yapmis oluyormus ama suyunla gelmesi lazim. cok muydu?

canım bebek kakasını yapmış olabilir diye biliyorum ben de panikleme de hastaneye git bence de hemen

ay evet canımbenim uyuyabiliyorum hatta şu an uykumu almış şekilde kalktım geziniyorum takvimdeki herşeyi yaşıyorum ben gerçekten sinirlilik falan hak getire zaten uçan kuşa parmak sallıyorum nerdeyse

tasarımlar çok hoş hangi siteden yaptın ki bunları bende mi yapsam zeynuşuma pek de becerim yok öyle şeylerde ama canım inşallah mayısa kalmaz bana da öyle dediler 2 gün önce hayırlısı diyorum tabi ama gerçekten yormaya başladı artık ellerime bakıyorum da bunlar benim mi diye şiş şiş yaaa

Gunaydin kizlar,
Iki gundur bir hareket bir hareket...cts temizlik vardi bugun yagmur yagiyor camlarin kaderi bu temiz olmaya alisik degiller annem geldi cts utu islerini halletti dun de cikolata aldim koskadan gumus kaplamali,ustunede nazar boncuklari yapistirdim pek hos oldular bir de sepet aldik tulle kapladim onun da kenarlarina naxar boncugu sepetin icine de turkuaz draje cikolatalardan cok hos oldu keske foto yukleyebilsrm kolanynin ustune turkuaz kurdela yapip nazar boncuklariyla susledim cok hos oldular takim :)
Doguma son bir gun!!!!!
Derdimden biri killar sali gunu jilet yspmistim 15ine kadar cikar agdaya giderim diyordum 9 u olunca tarih yalan oldu agdaya gelmezler cok kisalar kaslarimi falan da crs aldirmistim minik minik ciktilar offf sinir seyler!!!
Ikinci dert...bu oglus dahs dururdu doktor beni korkuttu icim rahat degil keske 15ini degistirmeseydim en azindan 39 bitseydi belki donerdi de aman annem zaten doktor korkutmus seni bizim cocuklsrimiz nasil dondu kaynanam bitti bir doktor daha !!! 15i yapsam dogumu diyorum bazen ama herkes ona gore plan yapti hazirlandi izin aldi bilet aldi degistiremem
Ucuncu derdim ablamda ucuk cikmis fark etmedim sap sup optu hepimizii,ucuk ne kadar tehlikeli bebek icin biliyorsunuz cikar diye korkuyorum cikacagi yoksa da korkudan cikacak.Allah korusun.
Bugun dinlenme gunu ilan ettim bakalim hava kotu zaten yarin sabah da kahvalti yapip kuafore gidicem. Alabildiklerini alsin bir de fon cektircem
Benden havadisler bunlar hepinizi cok seviyorum hepiniz aklimdasiniz sadwce yogunum ondan yazamiyorum dogum yapan kardeslerimi tebrik ederim , zorlyk yasayanlara guc kuvvet versin rabbim,hamile duasi kabul olur siz hamile degilsiniz ya ben sizin yerinize edeyim dua diyince DERTSIZim brnim niyetlendigim 41 yasin-i serifi okudu Allah razi olsun okunmasaydi doguma huzursuz girecektim simdi kendi tefriciyelerimi bitirmis yasinlerim okunmus bir sekilde doguma gidicem bin sükür sagol dertsizim sende egemeni saglikla kucagina al insallah bence oglunun adi egemen olacak kesin .
coook opuyorum sizi yine gelmeye calisirim arada kendinize iyi bakin muckssss

iyi geceler. telaslandirmak istemem ama benim dr yesil akinti olursa hemen gel demisti bebek kakasini yapmis oluyormus ama suyunla gelmesi lazim. cok muydu?

canım bebek kakasını yapmış olabilir diye biliyorum ben de panikleme de hastaneye git bence de hemen

Yok kızlar ufacık bişeydi suyum da gelmedi ama ben hazırlanıyorum yine de doktoruma gidicem.. Ztn yarın sabah sezeryana alacak :s

Cok güzel olmuş bu tasarımlar ama bunu nasıl kullanacaksın etiket mi olacak birde hangi siteden yaptın bende yapmak isterim böyle güzel değişik şeyleri yapmayı severim

Dertsiz güle güle kullanın telsizi isallah eşin artık uzmez seni egemen koyar bebeğin adını mezonun kızının resminin oldugu sayfayi yazmissin hemen bakiyorum teşekkürler

Dertsiz baktım baktım mezonun kızına maşallah maşallah kzimiza çok güzel nazar değmesin

İste her bünye farklı birde ben seye inandım,
Dr elinin hafifliği Yada ağırlığı .
Hurafe icinde kala kala mı nedir.
İlk dogum geneldi biraz zor ayildim ve az acım vardı 4. Gün bitti.bandaj acik bir hafta baticonla pansuman yaptım.
İkinci yine geneldi hemen ayildim hatta acım var sanarak yüzümü eksittim yoo cok iyiydim.hemen estetik bant yapıştı banyomu ettim çivi gibi dedikleri sekildeydim.3. Gun o bantta cikti pansuman vs yoktu.
Bunda cmtsi estetik bandaj açıldı yine pansuman yok ama yıkanmaya tirsiyordum.
Birde ağrı olayım yine tastan mis

Yanmaya gelince dunle bugun var hafif,
Yara "pişiyor "mus.
Ben öyle duydum...

Kızlar tasarımları LOGOFOOD diye bir site var BEBECİ söylemişti, orada yaptım. Şekerlerin kabı bu şekilde olacak.
BU ARADA BEN YENİ UYANDIM TUVALETE GİTTİM PEÇETEDE KAN VE HÂLÂ GELİYOR SANIRIM NİŞAN, AZ SONRA DOKTORUMA GİDECEĞİM BANA DUA EDİN KIZLAR ÇOK HEYECANLIYIM.

Kizlar hepinize gunaydin!!! Umarim guzel bir gun geciririz mutlu haberler aliriz:) bugun 8nisan ve benim dogum terminim hastaneye kontrole geldim sira bekliyorum umarim bebegin kafasi kanala inmistir..

teyzeleri biz de doğduk
cumartesi gecesi 01.35'te doğdu zeyneb ülküm...
epidural normal doğumla 15 dk'da doğdu kızım...
çok iyiyiz şu anda evimizdeyiz...
3400 gr, 50 cm doğdu yavrum...
biraz süt sıkıntımız var...göğüs ucum küçük olduğu için emmekte zorlanıyo kuzum,bi de yara olmaya başladı,acıyo...
onun dışında sıkıntımız yok çok şükür...
kaç gündür giremedim foruma...
bi değişiklik var mı?

hayırlı uğurlu olsun sanada çok geçmiş olsun epidural normal dğum yapmışsın nasıl memnun kaldınmı bende epidural düşünüyorum da :))

Kızlar bugün kızımın karnışımda son günü yarın sabah sezeryanla dünyaya gelecek yavrum :) hastaneye geldik kan alındı tahliller için bekliyoruz anestezi uzmanıylada görüşüp oda seçicez ve NST miz var ayyy hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum yarın bu saatlerde kollarımda olacak kuzucum :)

gözünüz aydın kızlar. allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin.

amin canım inşallah.

canım benim lafı bile olmaz ne demek rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. ohh bütün hazırlıklar tamamlanmış pek bişey kalmamış. kolonya şişesini ben hiç düşünmemiştim bak aklıma getirdin benimde çok iyi oldu ben de yapayım bari.

sağol canım. inşallah tatlım ya...

Kizlar hepinize gunaydin!!! Umarim guzel bir gun geciririz mutlu haberler aliriz:) bugun 8nisan ve benim dogum terminim hastaneye kontrole geldim sira bekliyorum umarim bebegin kafasi kanala inmistir..
hadi bakalım sen bize ne havadisler vereceksin. hayırlı haberlerini bekliyoruz

ayy sende kızına kavuşuyorsun yarın ne güzel. rabbim yarın doğum yapacakların yardımcısı olsun. sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.

bizde doğurmayanlar topiği mi açsak acaba?:26:

asmeye gittim. kan için drdan barkot alıncak teyzeler sıranı bekle diyor.
ayaktayım bi de
teyze halimizi görmüyor musunuz dedim? bizde hastayız ölelim mi diyor
insanlıktan nasibini almamış insanlar
allahtan dr sesimizi duydu da hamileler gelsin dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…