2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Evet bayanlar, 04.04.2013 gecesi suyum geldi. Hemen hastaneye gittik. Başka bir doktor var tabi...Epidural anestezi uzmanı yokmuş.

Bir aydır yatıyorum 3cm açklık vardı bebeğim yola girmişt.Salı gününden beri yukarı çıkmıştı ama :S
Normal doğum tehlikeli olur, suyun tamamen bitmiş , çok bekleyemeyiz,öyle olur byle olur dedi beni bir korkuttu.... Zaten moralim bozuktu bi de korktum genel anesteziye karar verdik mecburen. Ağlaya ağlaya girdim ameliyata.

Çok şükür sağ salim aldım oğlumu kucağıma, 2830 gr, 49 cm doğdu Hamza'cık :)

Şimdi soracaklarım var bir de tabi...

1. Bu sancılar tahmini olarak ne zaman geçer, zira ayağa kalkmak,oturmak işkence hala bir de gülemiyorum,öksüremiyorum....

2. Bugün sütüm gelmeye başladı toplam çarım çay ardağı kadar geldi. İnş. artar . ama oğlum emmiyor napmam lazım.

Saolun teyzeleri, bizde bekliyoruz kızımın arkadaşlarının fotolarını...

Şu an kycagimda ikiniyor,kaka yapmaya uğraşıyor, çok şeker ya masumum..

Sezaryan kişiden kişiye farklı heralde, ben aynı gün haraket ediyordum, eve gelinde gevreğimle ilgilenmeye başladım, gülerken bende de oldu, asgeri, ama 3 gün sonra da o da bitti, artık, tüm ev işlerimi yapan, normal bir hatunum ben..eeee 9 gün geçti üstünden..:)

Canım bende senin gibi beklemedeyim, Doğum haberlerini okuyorum bir farklı oluyor , Bir bebek resmi gördüm kiminki o , Katinam doğurmuş Laternem Ersnil doğurmuş.. Maşallah hepinize ..

Normal doğum yapanların hikayelerini merak ediyorum.
Dr.um çatı kontrolünde çok uygunsun dedi lütfen normal yap dedi. Tabi bebek henüz normal pozisyonunda değil. yüzünü hal görüypruz görmememiz lazımmış. 40 a kadar bekleriz bakarız eğer olmayacak gibiyse bebeği strese sokmayız diye düşünüyorum.

ersnilim canım benim çok sağol.
sana da maşallah tatlım.
insanlar o kadar çok konuşuyor ki anlatamam.
bi de malum benim yaşımda var (32)
ben kolay atlatamazmışım, bu yaşta zormuş falan filan
ister istemez etkisinde kalıyorum.
doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası olmak üzere bir sürü sıkıntım var
sanırım psikolojik destek alıcam.
tabi psikolog bulup randevu alabilirsem...

canım senin düşünceni öğrenmeden kendim yorum yapmak istemedim. ama bende senin durumunda olsaydım sezaryen derdim. biliyor musun ben hiç nstye de girmedim. bizim hastanede nst ücreti 50 tl. drum istese zırt pırt gönderir.ben kendim soruyorum nstye girmicek miyim diye. sancın yoksa gerek yok diyor. böyle davrandığı için de güvenim daha da artıyor.

hadi hayırlısı canım.

tuna bu kız çok tatlı. allahım topiğimizin kızları oyuncak bebek gibiler. 41 kere maşallah

allah analı babalı büyütsün canım.

hakkımızda hayırlısı olsun canım. katinamın sloganını biz devralalım nasıl girdiyse öyle çıkacak

Kızlar ayaklarım çok çok aşırı şişti aşırı ödem var tüm gün ayaktaydım ayaklarımın halini görünce ağladım
çok korkuyorum öyle böyle bir şişme değil

bugün annemin günü vardı ben de gittim eve geldim yeni daha akşam da ordaydık yemeğe ve ayaklarım resmen davullllll şoka soktu beni çorapları çıkarıp görüncee ve ellerim de aynı şekilde

amanamazon nasılsın canım?burun kanamaların devam ediyor mu?

canım benim dün gece kanadı burnum son kez ne var ne yok gene çıkardım tabi sonra gidip nöbetçi eczaneden rennie aldık hiç içmemiştim hep gaviscon kullanıyordum o rahatlattı midemi uyumuşum uyandığımda burnum az kanamış kurumuş ama bugün kanamadı çok şükür bulantım da olmadı ama bebeğim çok az hareket etti hergün gerecek bişeyler yaşamak normal mi bilmiyorum p.tesi kontrolümüz var o zamana kadar hareketleri artmazsa yarın doktoru aramayı düşünüyorum

sen nasıl oldun doktordan beri sıvı alabiliyo musun?? azcık daha iyi misin ???

bir haftadır küçük bir pet şişenin içine su koydum kolay doğum yapmak için dua okuyordum.
şişe nolur nolmaz diye yatak odasında valizin yanında duruyordu.
eşimi gıcık tutmuş kalkmış suyumu içmiş ya
hadi sende kolay doğurcan artık, ne doğurcan bilmiyorum ya dedim
konuşmuyoruz ya gülmemek için zor tutuyorum kendimi.

ahah en azından okunmuş su içmiş ya belki başka şekilde eder bakarsın canım

canım inşallah bidaha kanamaz. tansiyonun nasıl? yüksek tansiyonda burun kanamaları oluyor inşallah tansiyonun yükselmiyordur. bebeğin hareketlerinde azalma varsa keşke dru arasaydın için rahat ederdi tatlım. mide yanması bende hiç olmadı. oğlum çok erken döndüğü için sanırım. hiç yaşamadım ama siz anlatınca çok üzülüyorum az kaldı canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık.

ben ıhlamur falan içiyorum sürekli bi de bol su bakalım inşallah atlatıcam gribi.

Ben gece mesaisindeyim teyzeler.. Benim kızım gece ve gündüzü yer değiştirdi. Gündüz gelen gidenden gece de Ayse Hanımın basında beklemekten günlerdir on dk on bes dk uyuyorum birkaç saatte bir

Şimdi de bir emıyor bir kusuyor.. O uyurken bile gözümü kirpmiyorum uykusunda kusar boğulur diye.. Acemilik mı annelik duygusu mü bilmiyorum nefes alışverişini kontrol ediyorum sürekli..

canım rabbim güç kuvvet versin sizlere. doğmadan önce mide yanmasından uykusuz kalıyordunuz, bir doğsada bebeğimle ilgilenip uykusuz kalsam diyordunuz. inşallah bu günlerde geçecek tatlım ya. onlar için herşeye değer...neden kustuğunu anlamadım ama voltajım bebek kusarsa sizde kendinizi üşütüyor olabilirsiniz demişti. aman dikkat et mezocum.

Sagol canım benim.. Evet usutuyor olabilirim ben.. Cok terliyorum daralip soyunuyorum.. Ne bileyim zor işlermiş.. Yarın ilk banyoyu yapacağız derdi beni bugünden aldı ya su kaçırırsak bir yerine diye :) annem diyo gormemisin cocuğu olmuş durumuna çevirdin iyice :)))

canım ya sizinkiler çok erken geldiler sen iyice bunaldın. sezaryen olacağın belli olsaydı birkaç gün öncesinden gelirlerdi. sen onlarada kızıyorsun ya herşeyi daha çok kafana takıyorsun, her söyledikleri batıyor. annende kayınvalidende çocuk büyütmüş biraz olsun onlara güven. yoksa kendini çok hırpalayacaksın böyle.

ben yatıyorum kızlar.eşimle sınava gidicez yarın erken kalkıcam.
herkese iyi geceler...

katinam gelmiş
ilk fırsatta doğum hikayeni yaz nolur canım.
hiç normal doğumu yazan olmadı.
kesi yapıldı mı? dikiş çok mu? oturabiliyor musun?
daha bir sürü soru var

bi de doğum yapan arkadaşlar doğuma kaç kiloyla girdiniz, doğumdan sonra kaç kiloydunuz?
çatlaklar nasıl çok mu belli oluyor? hiç çatlağı olmayıpta doğumdan sonra çatlak görünen var mı?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bebeğim doğdu 3150gr 47cm epidural normal doğum benim için kolay bebek için zor vakumla çektiler kafası yüzü morarmış yavrumun.

Kızlar telefondan mesaj atmayı bulamadım cevapla die yazıyorum benim kızımda bugün biraz erken olarak dünyaya geldi.36+0 da 2900 gr doğdu.bi sıkıntısı yok çok şükür...

Uyuyamiyorum lanet huzursuz bacak sendromu her aksam ayni artik gece olmasin istiom (( dogum yaklastikca stresten artti da
Dogum yapmayan cok az kisi kaldik su topicte erken mi gelcek diye korkarken en sonlarda ben dogum yapcam sanirim
Dogum yapanlar hayirli olsun Allah uzun omurler versin
Darisi bizim basimiza artik
Tuna masallah cok ama cok tatli nazar degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…