herkese merhaba
doktora gittim,Allaha çok şükür güzel haberler ile geldim
maşallah OĞLUŞUM iyiymiş,herşey yolundaymış
darısı sizlerin başına inşallah kızlar,Allah bebişlerimizin hep güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
yarın bol bol yazarım,geç olmadan haber vereyim istedim
kızlar gittim geldimçok rahatladım,doktor böyle evham yapma her şey çok güzel dedi
kızlar yazmış;arada sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyerek rahatlayabiliriz aslında
bu arada geçen gidişimde kız gibi demişti dr ama şimdi %80-90 erkek dedi;sanırım bir oğluşum daha olacak
hepinizi kocaman öpüyorum kader arkadaşlarım benim
kızlar moralim çok bozuk eşimle tartıştık. yatak odasında yatmıcam bende.
günaydın canım, bende tartıştım senin yazını okurken bile ağladım. ben de akşam eşimle aramızdaki tatlı diyalogları buraya yazmaya niyetlenirken ne oldu anlamadım. sanırım eşlerimiz çabuk pes ettiler.benim eşimde halı saha maçına gitti geldikten sonra duşa girmeden terli terli oturdu maç izledi, bir taraftan da nette oyun oynuyor. terli oturması zaten beni deli etti. ben duşa gir deyince inat etti duş almadan yatçam dedi. üstüne bi de bir tanıdığımız hap almış netten o hapı içecekmişim. ben de milletin aldığı hapı içmem doktoruma sormadan onun eşine faydalı olanın bana fsydalı olduğunu nerden biliyorsun dedim. eşim de bana zıkkımın kökünü iç dedi.Günaydın herkese, dünkü ruh halimden bir sıkıntı yaşayacağım belliydi. Akşam eve geçtim korkunç baş ağrım başladı. Işığı kapattım eşimi aradım geç geleceğim dedi, yattım. Saat kaçtı artık bilemiyorum, geldi, telaşlı telaşlı, kötüyüm ışığı kapat dedim. Yemeği ısıtmış, hazırlamış tepsiyle getirdi ama odanın içini aldı taze fasülye kokusu. Benim ağrı tavan yaptı. Aç pencereleri dedim, havalandır evi dedim, açtım havalandırdım dedi. Kendi yemeğini de mutfakta yedi sanırım. Sonra geçti tv nin karşısına açtı maçını, ben hem ağrıdan hem sinirden ölüyorum tabi. Geç gelmesine (9u geçiyordu) kızdım insan hasta olduğumu biliyor azıcık erken çıkayım izin alayım da diye düşünmez mi? Maç izlerken bizim beyfendi portakal suyunu koymuş bardağına, un kurabiyesi paketi vardı, paketi açmaya çalışıyor haşur huşur paket sesi. İyice gerildim yapma ses çıkarma dedim, tamam az kaldı deyip devam etti. Ben neyin derdindeyim o neyin derdinde. Karnım aç yemek kokuyor, o saate kadar bir şey yemeden beklemişim beyfendi üstüne kurabiyesini düşünüyor. O yemek ısıtırken bu arada kayınvalidemle konuşmuş sanırım annem de patates salatası var gel al demiş eşime, eşim bana sordu ben o ağrı arasında onu mu düşüneceğim. Velhasıl saat olmuş 9buçuk, karnım aç başım ağrıyor eşim maç izliyor. (Gündüz de arayıp söylemişti akşam maç var izleyeyim mi diye, ben de yok sıkılıyorum zaten sen gelene kadar, gelince bir de maç izleme demiştim.) Birden kalktım o sinirle, yatak odasına geçtim sana da gündoğdu izle maçını dedim. Yatak odasına bi gittim her yer yemek kokuyor pencere kapalı, bu mu havalandırdığın ev dedim. Mutfağı açmış sadece güya ev havalanmış. Açtım pencereyi önüne oturdum. Eşim sinirle evin içinde dolaşmaya başladı bu sefer ne yapayım yemiyorsun içmiyorsun dedi. Ben nereden bileyim kokunun rahatsız edeceğini dedi. Ben de 2 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum yaz google a migren diye aç oku bilgilen o zaman dedim. Bir yandan ağlıyorum, ağladıkça başım coşuyor. Bir yandan ona laf yetiştiriyorum. Bir yandan da şoktayım, eve geç gelip bir de üstüne bana yemekler pişiren evi temizleyen adam birden değişti. Bir de söylenirken kendi kendi İpleri en başından eline verirsem böyle olur işte, bu evde hiçbir zaman tek başıma karar veremeyeceğim dedi. O kadar içime battı ki, yazıklar olsun dedim kapattım yatak odasının kapısını. İpleri vermişmiş. Gece kalktım yatak odasına gelip klimayı kapatmış, telefonumu getirip komidinin üzerine koymuş. Kendi oturma odasında tv açık, kapıyı açtım uyumuş üstünü örttüm klimayı kapattım, geçtim odama yattım. Sabah da kalktım hazırlandım uyandırmadan çıktım evden. Her gün küs de olsak kim önce çıkıyorsa diğeri mutlaka kapıda uğurlardı asansör gelene kadar. Bu sabah böyle oldu, ağrıma giden bu değil. İpleri eline verirsem olacağı budur ifadesi beni üzen. Adam hala maçına laf ettim diye düşünüyor, bu kadın beni hergün bu saatlere kadar aç bekliyor, kimi zaman da hasta hasta diye düşünmüyor. 2 günde ne olduysa eşimin davranışı garipleşti. Nerede hata yaptım da bunları söylemesine neden oldum? Bugün çok üzgünüm çok mutsuzum.
günaydın canım, bende tartıştım senin yazını okurken bile ağladım. ben de akşam eşimle aramızdaki tatlı diyalogları buraya yazmaya niyetlenirken ne oldu anlamadım. sanırım eşlerimiz çabuk pes ettiler.benim eşimde halı saha maçına gitti geldikten sonra duşa girmeden terli terli oturdu maç izledi, bir taraftan da nette oyun oynuyor. terli oturması zaten beni deli etti. ben duşa gir deyince inat etti duş almadan yatçam dedi. üstüne bi de bir tanıdığımız hap almış netten o hapı içecekmişim. ben de milletin aldığı hapı içmem doktoruma sormadan onun eşine faydalı olanın bana fsydalı olduğunu nerden biliyorsun dedim. eşim de bana zıkkımın kökünü iç dedi.kanepede uyudum her yerim ağrıyor. sabahta yanıma gelmeden öpmeden gitti. zıkkımın kökünü iç ne demek ya..
pişman olsaydı gelip kaldırırdı beni. 5 yıllık evliyim hiç ayrı yatmamıştık. hapı alan kişi kayınbabamın arkadaşı. adamın eşi 42 yaşında doğum yaptı. kadın o haptan içmişte çocuk çok zekiymiş. kayınbabam arıyor hap aldın mı? hap içiyor mu? adam arıyor hap aldın mı içiyor mu? kaçıncı kez söylüyorum doktora sormadan içmem diye. kayınbabam bu yıl çalışmıcakmışım diye demediğini bırakmadı. 1 aydır ne kayınvalidem ne de kayınbabam sen de napıyorsun nasıl oldun diyen yok. sanki çok düşünüyorlar beni onlar hap dedikçe ben çıldırıyorum resmen.Keşke sen yatak odanda kalsaydın, eşin yatsaydı kanepede. Maç maç maç, eskiden beri maç düşkünü olsa anlarım. Her şeyden herkesten nasıl kıymetli olabilir ki maç? ilacı baya övmüşler anlaşılan, çok anlamadıkları için. senin de kullanmanı istemiştir, söylediği söze de pişman olmuştur eminim.
canım belli ki eşinde üzülmüş gönlünü almaya çalışıyor.Şimdi çiçek geldi, çiçek göndermiş, not yazmış.
Canım karıcım, kızım, oğlum... (Cinsiyetini bilmediğimiz için)
Dün gece sizi üzdüğüm için özür dilerim.
Korktunuz mu gece siz(
Affedin beni canlarım...
Hiçbir şey ifade etmiyor.
pişman olsaydı gelip kaldırırdı beni. 5 yıllık evliyim hiç ayrı yatmamıştık. hapı alan kişi kayınbabamın arkadaşı. adamın eşi 42 yaşında doğum yaptı. kadın o haptan içmişte çocuk çok zekiymiş. kayınbabam arıyor hap aldın mı? hap içiyor mu? adam arıyor hap aldın mı içiyor mu? kaçıncı kez söylüyorum doktora sormadan içmem diye. kayınbabam bu yıl çalışmıcakmışım diye demediğini bırakmadı. 1 aydır ne kayınvalidem ne de kayınbabam sen de napıyorsun nasıl oldun diyen yok. sanki çok düşünüyorlar beni onlar hap dedikçe ben çıldırıyorum resmen.
her sabah bulantım çok olurdu bu sabah bulantım yok bebeğimde annesinin üzgün olduğunun farkında sanırım.
hanipeks canım benim üzme kendinimigrenin ne fena bir şey olduğunu çok iyi biliyorum;insan hiç bir şeye katlanamıyor sinirler tavan yapıyor malesef eşin böyle bir ağrı daha önce yaşamadıysa ve dediğin gibi miğren hakkında bilgisi yoksa kendince senin kapris yaptığını düşünmüştür.. bence miğrenle ilgili güzel bir yazı bul ve çıktısını al;hatta buna hamilelikte miğren konusunu da ekleyebilirsin..akşam ver eline okusun yada hiç bekleme mail at.. seni üzdüğü için oda üzülmüştür eminim,bozma moralini
laternacım güzel haberler duydugumuza sevindim..oğluşun sana babasına vatana millete hayırlı olsun..hayırlı evlat olsun.. :) çok şükür sağlığıda iyi bak..
hanipeks ve dertsiz hepimiz zaman zaman yaşarız bu sorunları ama hamileyiz nasıl yapar nasıl söyler bunu diye çok üzüyoruz kendimizi..siz onlara aldırıs etmeyin.. görüyosunuzki üzülüp özür dileyenler gene onlar..canınızı sıkmayın..
Dun gece hamileler ve esleri arasinda kotu enerjiler dolanmis sanirsam..
Bizde direkte donduk.. Kardesim bizdeydi eminim o olmasa kavga cok cok buyurdu..
Offf offf bizi anlamiyorlar..
valla benim eşim haksızda olsa özür dilemez canım. asker zaten kendisi dediğim dedik biri. ben surat asar otururum o da ben surat asıyorum diye o da surat asar.uzadıkça uzar konu günlerce küs kalırız.laternacım güzel haberler duydugumuza sevindim..oğluşun sana babasına vatana millete hayırlı olsun..hayırlı evlat olsun.. :) çok şükür sağlığıda iyi bak..
hanipeks ve dertsiz hepimiz zaman zaman yaşarız bu sorunları ama hamileyiz nasıl yapar nasıl söyler bunu diye çok üzüyoruz kendimizi..siz onlara aldırıs etmeyin.. görüyosunuzki üzülüp özür dileyenler gene onlar..canınızı sıkmayın..
Günaydın herkese, dünkü ruh halimden bir sıkıntı yaşayacağım belliydi. Akşam eve geçtim korkunç baş ağrım başladı. Işığı kapattım eşimi aradım geç geleceğim dedi, yattım. Saat kaçtı artık bilemiyorum, geldi, telaşlı telaşlı, kötüyüm ışığı kapat dedim. Yemeği ısıtmış, hazırlamış tepsiyle getirdi ama odanın içini aldı taze fasülye kokusu. Benim ağrı tavan yaptı. Aç pencereleri dedim, havalandır evi dedim, açtım havalandırdım dedi. Kendi yemeğini de mutfakta yedi sanırım. Sonra geçti tv nin karşısına açtı maçını, ben hem ağrıdan hem sinirden ölüyorum tabi. Geç gelmesine (9u geçiyordu) kızdım insan hasta olduğumu biliyor azıcık erken çıkayım izin alayım da diye düşünmez mi? Maç izlerken bizim beyfendi portakal suyunu koymuş bardağına, un kurabiyesi paketi vardı, paketi açmaya çalışıyor haşur huşur paket sesi. İyice gerildim yapma ses çıkarma dedim, tamam az kaldı deyip devam etti. Ben neyin derdindeyim o neyin derdinde. Karnım aç yemek kokuyor, o saate kadar bir şey yemeden beklemişim beyfendi üstüne kurabiyesini düşünüyor. O yemek ısıtırken bu arada kayınvalidemle konuşmuş sanırım annem de patates salatası var gel al demiş eşime, eşim bana sordu ben o ağrı arasında onu mu düşüneceğim. Velhasıl saat olmuş 9buçuk, karnım aç başım ağrıyor eşim maç izliyor. (Gündüz de arayıp söylemişti akşam maç var izleyeyim mi diye, ben de yok sıkılıyorum zaten sen gelene kadar, gelince bir de maç izleme demiştim.) Birden kalktım o sinirle, yatak odasına geçtim sana da gündoğdu izle maçını dedim. Yatak odasına bi gittim her yer yemek kokuyor pencere kapalı, bu mu havalandırdığın ev dedim. Mutfağı açmış sadece güya ev havalanmış. Açtım pencereyi önüne oturdum. Eşim sinirle evin içinde dolaşmaya başladı bu sefer ne yapayım yemiyorsun içmiyorsun dedi. Ben nereden bileyim kokunun rahatsız edeceğini dedi. Ben de 2 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum yaz google a migren diye aç oku bilgilen o zaman dedim. Bir yandan ağlıyorum, ağladıkça başım coşuyor. Bir yandan ona laf yetiştiriyorum. Bir yandan da şoktayım, eve geç gelip bir de üstüne bana yemekler pişiren evi temizleyen adam birden değişti. Bir de söylenirken kendi kendi İpleri en başından eline verirsem böyle olur işte, bu evde hiçbir zaman tek başıma karar veremeyeceğim dedi. O kadar içime battı ki, yazıklar olsun dedim kapattım yatak odasının kapısını. İpleri vermişmiş. Gece kalktım yatak odasına gelip klimayı kapatmış, telefonumu getirip komidinin üzerine koymuş. Kendi oturma odasında tv açık, kapıyı açtım uyumuş üstünü örttüm klimayı kapattım, geçtim odama yattım. Sabah da kalktım hazırlandım uyandırmadan çıktım evden. Her gün küs de olsak kim önce çıkıyorsa diğeri mutlaka kapıda uğurlardı asansör gelene kadar. Bu sabah böyle oldu, ağrıma giden bu değil. İpleri eline verirsem olacağı budur ifadesi beni üzen. Adam hala maçına laf ettim diye düşünüyor, bu kadın beni hergün bu saatlere kadar aç bekliyor, kimi zaman da hasta hasta diye düşünmüyor. 2 günde ne olduysa eşimin davranışı garipleşti. Nerede hata yaptım da bunları söylemesine neden oldum? Bugün çok üzgünüm çok mutsuzum.
herkese merhaba
doktora gittim,Allaha çok şükür güzel haberler ile geldim
maşallah OĞLUŞUM iyiymiş,herşey yolundaymış
darısı sizlerin başına inşallah kızlar,Allah bebişlerimizin hep güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
yarın bol bol yazarım,geç olmadan haber vereyim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?