2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

​İyi haberlerine çok sevindim canım, akşam bekleyemedim, yattım, aklımdaydın ama. İçin rahatladı oh ne güzel. Oğluşun üprizi de cabası olmuş :)

günaydın canım, bende tartıştım senin yazını okurken bile ağladım. ben de akşam eşimle aramızdaki tatlı diyalogları buraya yazmaya niyetlenirken ne oldu anlamadım. sanırım eşlerimiz çabuk pes ettiler.benim eşimde halı saha maçına gitti geldikten sonra duşa girmeden terli terli oturdu maç izledi, bir taraftan da nette oyun oynuyor. terli oturması zaten beni deli etti. ben duşa gir deyince inat etti duş almadan yatçam dedi. üstüne bi de bir tanıdığımız hap almış netten o hapı içecekmişim. ben de milletin aldığı hapı içmem doktoruma sormadan onun eşine faydalı olanın bana fsydalı olduğunu nerden biliyorsun dedim. eşim de bana zıkkımın kökünü iç dedi. kanepede uyudum her yerim ağrıyor. sabahta yanıma gelmeden öpmeden gitti. zıkkımın kökünü iç ne demek ya..

Keşke sen yatak odanda kalsaydın, eşin yatsaydı kanepede. Maç maç maç, eskiden beri maç düşkünü olsa anlarım. Her şeyden herkesten nasıl kıymetli olabilir ki maç? ilacı baya övmüşler anlaşılan, çok anlamadıkları için senin de kullanmanı istemiştir, söylediği söze de pişman olmuştur eminim.

Şimdi çiçek geldi, çiçek göndermiş, not yazmış.

Canım karıcım, kızım, oğlum...
(Cinsiyetini bilmediğimiz için)
Dün gece sizi üzdüğüm için özür dilerim.
Korktunuz mu gece siz (
Affedin beni canlarım...

Hiçbir şey ifade etmiyor.

pişman olsaydı gelip kaldırırdı beni. 5 yıllık evliyim hiç ayrı yatmamıştık. hapı alan kişi kayınbabamın arkadaşı. adamın eşi 42 yaşında doğum yaptı. kadın o haptan içmişte çocuk çok zekiymiş. kayınbabam arıyor hap aldın mı? hap içiyor mu? adam arıyor hap aldın mı içiyor mu? kaçıncı kez söylüyorum doktora sormadan içmem diye. kayınbabam bu yıl çalışmıcakmışım diye demediğini bırakmadı. 1 aydır ne kayınvalidem ne de kayınbabam sen de napıyorsun nasıl oldun diyen yok. sanki çok düşünüyorlar beni onlar hap dedikçe ben çıldırıyorum resmen.

her sabah bulantım çok olurdu bu sabah bulantım yok bebeğimde annesinin üzgün olduğunun farkında sanırım.

canım belli ki eşinde üzülmüş gönlünü almaya çalışıyor.

hanipeks canım benim üzme kendini migrenin ne fena bir şey olduğunu çok iyi biliyorum;insan hiç bir şeye katlanamıyor sinirler tavan yapıyor malesef eşin böyle bir ağrı daha önce yaşamadıysa ve dediğin gibi miğren hakkında bilgisi yoksa kendince senin kapris yaptığını düşünmüştür.. bence miğrenle ilgili güzel bir yazı bul ve çıktısını al;hatta buna hamilelikte miğren konusunu da ekleyebilirsin..akşam ver eline okusun yada hiç bekleme mail at.. seni üzdüğü için oda üzülmüştür eminim,bozma moralini

Son düzenleme:

​Eşinin ailesiyle olan sıkıntılarını eşine yansıtma aman bununla savaşıp tartışacak enerjimizi buna harcayacak durumumuz yok şuan. ilacı da biran önce doktoruna sor, hatta eşin yanındayken gidin konuşun, belki doktorun içme demesi daha etkili olur. Sorma işini geciktirme.

kızlar moralim çok bozuk eşimle tartıştık. yatak odasında yatmıcam bende.

oy kuzum benim sen de üzme kendini bu erkekler bazen ağızlarından çıkanı duymuyor malesef eminim ağzından kaçmıştır,iyice haksız duruma düşmemek için de birşey olmamış gibi davranmıştır..

2 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum, tabi o gelene kadar ağrı kesici aldığım için sakinleşmiş oluyorum az da olsa. Ama şuan durumlar farklı, iş yoğunluğundan doktora da gidemedim. Araştırıp ciddiye alması gereken kişi o. Hoş benim takıldığım konu bu da değil, ipleri elime vermiş olması.

laternacım güzel haberler duydugumuza sevindim..oğluşun sana babasına vatana millete hayırlı olsun..hayırlı evlat olsun.. :) çok şükür sağlığıda iyi bak..
hanipeks ve dertsiz hepimiz zaman zaman yaşarız bu sorunları ama hamileyiz nasıl yapar nasıl söyler bunu diye çok üzüyoruz kendimizi..siz onlara aldırıs etmeyin.. görüyosunuzki üzülüp özür dileyenler gene onlar..canınızı sıkmayın..

Dun gece hamileler ve esleri arasinda kotu enerjiler dolanmis sanirsam..
Bizde direkte donduk.. Kardesim bizdeydi eminim o olmasa kavga cok cok buyurdu..
Offf offf bizi anlamiyorlar..

Bence içlerindeki söyleyemediklerini söyledi. Bu maç olayı ile çok da doğrudan bağlantılı değil. İpleri eline verdim demek anlık sinir değil. Ama dertsiz arkadaşımın eşinin dediği zıkkımın kökü anlık sinir belli. Bizimki içinde biriktirmiş.

Dun gece hamileler ve esleri arasinda kotu enerjiler dolanmis sanirsam..
Bizde direkte donduk.. Kardesim bizdeydi eminim o olmasa kavga cok cok buyurdu..
Offf offf bizi anlamiyorlar..

​Benim belliydi gündüzden, içimdeki sıkıntıdan bunları yaşayacağım.

valla benim eşim haksızda olsa özür dilemez canım. asker zaten kendisi dediğim dedik biri. ben surat asar otururum o da ben surat asıyorum diye o da surat asar.uzadıkça uzar konu günlerce küs kalırız.

Günaydıııın kızlaaaaar...

İyi bir gün olması dileğiyle...

Ah canım benim niye üzüyorsun sen kendini.İkinizinde sinirleri gerilmiş belliki.Eşinde nerden bilsin kokunun seni rahatsız edeceğini.Sonuçta ısıtmış getirmiş şekerim sen yememişsin.
Bence konu gereksiz yere çok uzamış.Keşke eşini kaldırıp yatagınızda birlikde uyusaydınız.Böylece aradaki kırgınlık ve soğuklukda geçip giderdi.Eşini çok haksız bulmadım ben açıkcası.
Sende üzme kendini al eşinin gönlünü tabi oda seninkini alsın.Benimde başım çok ağrıyordu.Eşimde maç izlemek istedi.Gel yanımda uyu koltukda dedi.Hayatım kırılma bana ama yatakda uyusam daha iyi sende izle maçı dedim.Sora eşim geldi beni yatagımıza yatırdı uyuttu sarılarak ve kalkmış.Aralardada geldi bakdı hissettim ama açamadım gözlerimi.MAç izlemek istemesi normal yani her erkek hemen hemen böyledir.

kızlar moralim çok bozuk eşimle tartıştık. yatak odasında yatmıcam bende.

Sakın böyle bir hata yapma canım.Ne olursa olsun asla ama asla eşinle yatagını ayırma.
Soğukluk girmesin aranıza.Biz evlenmeden önce söz verdik ne olursa olsun yatagımızı ayırmıcaz o yataga küs girmicez diye.
Bizimde oldu zıtlaşmalar benimde biran aklımdan geçti ama eşim hep sözümüzü hatırlattı ve gülümsetti beni.
Nacizane benim fkrim bu canım.

Oyy canım benim çok ama çok sevindim senin ve bebişin için.
OĞLUM mu ? ay çok şaşırdım yüzdeli tahminde kız olma olasılığı daha yüksek diye biliyordum ben.
Hayırlı uğurlu olsun.Bir minik paşa daha geliyor desene:)

off şimdi akşam eşimin terli terli oturduğu koltuğu silicem, nevresim ütüleyip nevresimi değiştiricem. zaten halim yok bile bile yapıyor ya böyle daha çok sinirleniyorum.

ersnil haklısın canım bizde hiç ayrı yatmazdık. ama zıkkımın kökünü iç dedikten sonra nasıl yatabilirdim ki orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…