2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selam kızlar
doğum yapan arkadaşları kutlarım, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün..

oğlum şuan uyuyo ama heran yaygarayı koparabilir, kaç gündür uslu uslu duruyodu, dün gece çok huysuzlandı,
bugünde sağlık ocağına gidicez, kan alıcaklar, hava yağmurlu bide

dikiş yerimde benimde yanma war, sürekli değil ama emzirirken pozisyon bulmaya çalışrıken oluyo
tırsıyorum açılıyomu acaba diye

forumada giremiyorum hiç, tam telden bakıyorum selam yazıyorum, hop bişe çıkıyo,gönderemiyorum
büyük ihtimal bu msjdan sorada çıkıcak:))

Allah anali babali buyutsun insallah masallah kizina:) zamanin olunca anlatirmisin nasil bisey normal dogum?? Dogumdan sonra ayaga kalktinmi hemen agrin varmi?? Cok sordum ama merak ediorum:)

Insallah iyi haberler veririm:) su an kizimin kalp atislarini dinliyorum:) manyak hemsire bulamadi ilk basta kalp atisini bi panik yapti oluyorum zannettim;( ama kipirdadi dedim buldu sonra aha buldum iste diyor birde aklim cikti ..

Malesef cnm bu devirde kimseden insanlik beklemicen cok nadir kaldi oyle insanlar..

Cok guzel olmus cnm ellerine saglik:)

bacım sen de mi gidiyosunn DERTSİZZZZ gerçekten senle ben beklicez sanırım topiği =) morgökyüzü haber verirsin inşallah canım güzel haberlerle git gel =)

Kizlar hepinize gunaydin!!! Umarim guzel bir gun geciririz mutlu haberler aliriz:) bugun 8nisan ve benim dogum terminim hastaneye kontrole geldim sira bekliyorum umarim bebegin kafasi kanala inmistir..

hadi inşallah bebek tünele girmiştir canım =) sen de güzel haberlerle gelirsin =)

VİLLİNN gözün aydın canım ya ne güzel kısacık sürmüş maaşallah darısı bizlere inşallah senin zeynebin gibi benimki de gelsin istiyorum artık sağlıkla =) allahım emzirme yara sıkıntını da geçirsin inşallah sütün de gelir bol bol inşallah canım benim hikayeni merakla bekliyorum =)
ya millet kırk hikayesini yazacak biz hala hurma yiyoruz

ben bile heyecanlanıyorum canım yaaa az kalmış senin şafak da bitti inşallah güzel bi doğum olur bebişinle olursun yarın =)) allah yardımcınız olsun canım

vicdan ya vicdann kendileri olsa... tövbe tövbe o dil varken onlarda bişi olmaz onlara

amanamazon canım bu devirde allah kimseyi düşürmesin gerçekten nerde olursak olalım işimiz zor valla.

bizim kuzuların gelmeye niyeti yok. aman olsun canım ya ne zaman isterlerse o zaman gelsinler.
ben artık 23 nisanda gel oğlum bayram şekerimiz ol diyorum.
her 23 nisanda eşimle hediye telaşına düşüyoruz.
şekerler, pastalar hediyeler koltuğu devralan ve yanında gelen çocuklar için
bu bayramda oğlumuz için yapalım diyorum.

selam herkese
oğlum uyurken azıcık bakayım kimler doğurmuş kimler gün almış :)
biz iyiyiz;ben artık epey dik yürüyorum ve maşallah oğlumunda bir sıkıntısı yok

gözünaydın canım ne güzel normal doğum yapmışsın.göğüs uçlarına halis zeytinyağı sürebilirsin yaraları iyileşir tez vakitte.maşallah kilosuda iyiymiş minik zeyneb ülkü nün

gözünaydın canım ne güzel sende normal doğum yapanlardan olmuşsun allah yavruna sağlık versin

Doğum yapanların Allah yardımcısı olsun, bebeklerine hayırlı uzun ömür versin bol süt versin inşallah.
Dertsiz yanlış bilmiyorsam, acil durumdaki hastalardan sonra sıra hamilelerin oluyor, yaşlılar daha sonra geliyor.
Allah vicdan versin.

ne güzel sizlerde sağlıkla kavuştunuz yavrularınıza,darısı bekleyenlerin başına olsun inşallahAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Boğazım yanıyor.
Kasıklarımda ağrı sızı var.
Kızım karnımı germekle meşgul.
Ama az kaldı Rabbim sabır versin hepimize.
Amin canım benimki de aynen öyle ama son zamanlarda hareket azaldı ya büyüdüğü için ya da başka bir nedenden.Çünkü doktor bebek hareketleri çok önemli demişti.
Çok güzel olmuş canım.Tabi tarih de olsa tadından yenmez de.Bu da çok güzel.
Bak kız eşin de içten içe üzülüyor ve seninle barışmak istiyor,sana karşı şu hareketinden bile çok belli,hala ilk adımı senden bekliyor gibi ama.Bir an önce inadı kırılır da barışırsınız inşaallah.
Aynen uykusuzluk hat safhada.Kendimi gece kuşları gibi hissediyorum.Daralmaya başladım artık,ya uyuyamıyorum ya dönemiyorum,döndüğüm yer tutuluyor,sabah kalktığımda ellerim şiş ve uyuşmuş oluyor hareket ettiremiyorum başlarda.Ödem yok ama ellerim sabahları uyuşuk oluyor,benden başka kimsede yok galiba bu durum.
Hayırlı olsun canım bizim için de sarıl bebeğine.Mutlu mesut ailenle bir ömür geçir inşaallah.
Morgökyüzü hani doğumdaştık beni yalnız bırakıyorsun demek sona kaldım galiba Olsun canım ya kurtul ve bebeğine kavuş da benden önce olsun varsın
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün,geçmiş olsun.Dikişin var mı,varsa çok mu,acıyor mu,ilaç falan sürüyor musun,dolaşabiliyor musun?merak ettim

Hayırlısıyla inşaallah sen de anneler kervanına katılacaksın.Ben hala hamileyim bu aradaaaaa

Topiğin ilk üyesi ben olacağım dertsizyalnız değilsin
Insallah iyi haberler veririm:) su an kizimin kalp atislarini dinliyorum:) manyak hemsire bulamadi ilk basta kalp atisini bi panik yapti oluyorum zannettim;( ama kipirdadi dedim buldu sonra aha buldum iste diyor birde aklim cikti ..
Geçen NST de ben de uyuz oldum ya belli ki kız çömez ha bire alet karnıma bastırıyor,şöyle dön yok öyle olmadı böyle dur bacaklarını içe çek iyice sinirlendim öncekiler tecrübeliydi.Hiç hoşlanmıyorum ya tecrübesizlere denk gelmekten

laternam canım rüzgarımız çok tatlı 41 kere maşallah. allah nazardan korusun. ayyy nasılda gülümsemiş öyle

iyi olmana sevindim tatlım inşallah daha da iyi olacaksınız günler geçtikçe.

sağlıkla büyüsün minik zeyneb ülkü..sık sık emzir bebek emdikçe de göğüs ucu çıkıyormuş. bol sütlü günler..ben de epidural normal doğum hevesindeyim doğum hikayeni merak ediyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…