teyzeleri biz de doğduk
cumartesi gecesi 01.35'te doğdu zeyneb ülküm...
epidural normal doğumla 15 dk'da doğdu kızım...
çok iyiyiz şu anda evimizdeyiz...
3400 gr, 50 cm doğdu yavrum...
biraz süt sıkıntımız var...göğüs ucum küçük olduğu için emmekte zorlanıyo kuzum,bi de yara olmaya başladı,acıyo...
onun dışında sıkıntımız yok çok şükür...
kaç gündür giremedim foruma...
bi değişiklik var mı?
gözünüz aydın kızlar. allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin.
amin canım inşallah.
canım benim lafı bile olmaz ne demek rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. ohh bütün hazırlıklar tamamlanmış pek bişey kalmamış. kolonya şişesini ben hiç düşünmemiştim bak aklıma getirdin benimde çok iyi oldu ben de yapayım bari.
sağol canım. inşallah tatlım ya...
hadi bakalım sen bize ne havadisler vereceksin. hayırlı haberlerini bekliyoruz
ayy sende kızına kavuşuyorsun yarın ne güzel. rabbim yarın doğum yapacakların yardımcısı olsun. sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.
bizde doğurmayanlar topiği mi açsak acaba?:26:
asmeye gittim. kan için drdan barkot alıncak teyzeler sıranı bekle diyor.
ayaktayım bi de
teyze halimizi görmüyor musunuz dedim? bizde hastayız ölelim mi diyor
insanlıktan nasibini almamış insanlar
allahtan dr sesimizi duydu da hamileler gelsin dedi.
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Bayağı doğuran olmuş yine. VİLİN de dün gece doğurmuş galiba arkadaşı yazmış.
Doğum yapan bütün arkadaşlar "GÖZÜNÜZAYDIN, RABB'İM YAVRULARINIZLA MUTLU HUZURLU UZUN ÖMÜR VERSİN HEPİNİZE
Benim gibi bekleyen arkadaşlarım bize de kolay nasip etsin Allah. (AMİN)
DERTSİZ, evdeki durumlar aynı galibaAMANAMAZON, uyuyabilmene sevindim gece :) HANİPEKS, nerelerdesin merak ediyoruz artık.
Ben de BEBECİ sayesinde tanıştığım siteden hastaneye ve eve gelenlere dağıtmak üzere tasarım yaptım. Bakalım beğenecek misiniz? FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.Eki Görüntüle 679098 Eki Görüntüle 679099
Tarih belli olmadığı için böyle yaptım da eşime diyorum ki bir de mayısı beklermiş bizim oğluşNe gülerim ama
Kızlar tasarımları LOGOFOOD diye bir site var BEBECİ söylemişti, orada yaptım. Şekerlerin kabı bu şekilde olacak.
BU ARADA BEN YENİ UYANDIM TUVALETE GİTTİM PEÇETEDE KAN VE HÂLÂ GELİYOR SANIRIM NİŞAN, AZ SONRA DOKTORUMA GİDECEĞİM BANA DUA EDİN KIZLAR ÇOK HEYECANLIYIM.
Kizlar hepinize gunaydin!!! Umarim guzel bir gun geciririz mutlu haberler aliriz:) bugun 8nisan ve benim dogum terminim hastaneye kontrole geldim sira bekliyorum umarim bebegin kafasi kanala inmistir..
teyzeleri biz de doğduk
biraz süt sıkıntımız var...göğüs ucum küçük olduğu için emmekte zorlanıyo kuzum,bi de yara olmaya başladı,acıyo...
bi değişiklik var mı?
Kızlar bugün kızımın karnışımda son günü yarın sabah sezeryanla dünyaya gelecek yavrum :) hastaneye geldik kan alındı tahliller için bekliyoruz anestezi uzmanıylada görüşüp oda seçicez ve NST miz var ayyy hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum yarın bu saatlerde kollarımda olacak kuzucum :)
bizde doğurmayanlar topiği mi açsak acaba?:26:
ayaktayım bi de
teyzeleri biz de doğduk
bi değişiklik var mı?
evet bunun hayalini kuruyodum doğum yaptığımı yazmak istiyodum çok şükür nerdeyse 41. hafta sonunda oğlumu suni sancıyla kucağıma aldımm harika bir duyguymuş Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın
Slm canlar ne kadar yoksun kaldım sizlerden...
2 hafta hastane macerası, 1 haftadırda bebeğimle macera yaşıyoruz.Kimler doğum yapmış, kimler neler yaşamış çok merak ediyorum.
Geçmişi okumaya vakit yok, doğum yapan herkesi kutluyorum...
kızlarhepinize iyi dilekleri için teşekkürederim genel anestezi oldum sezeryan ama çok memnunun belki normal olsaydı bu kadar çabuk toparlanamazdım sütümde geldi hemen yürümeye başladımkızımla kendim ilgileniorum çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin banada maşallah deyin bu arada sütümüz biraz az gelio ama eminimoda artacak
Nasilsiniz kızlar biz elifimle cok şükür iyiyiz cok guzel bi duygu simdi yanimda uyuyor yanından biran olsun ayrilmak istemiyorum.gecmisi takip edemiyorum rabbim hrkese nasip etsin bu duyguyu dogum yapmayan arkadaslar hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah
teyzeleri biz de doğduk
bi değişiklik var mı?
Amin canım benimki de aynen öyle ama son zamanlarda hareket azaldı ya büyüdüğü için ya da başka bir nedenden.Çünkü doktor bebek hareketleri çok önemli demişti.Boğazım yanıyor.
Kasıklarımda ağrı sızı var.
Kızım karnımı germekle meşgul.
Ama az kaldı Rabbim sabır versin hepimize.
Çok güzel olmuş canım.Tabi tarih de olsa tadından yenmez de.Bu da çok güzel.Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Bayağı doğuran olmuş yine. VİLİN de dün gece doğurmuş galiba arkadaşı yazmış.
Doğum yapan bütün arkadaşlar "GÖZÜNÜZAYDIN, RABB'İM YAVRULARINIZLA MUTLU HUZURLU UZUN ÖMÜR VERSİN HEPİNİZE
Benim gibi bekleyen arkadaşlarım bize de kolay nasip etsin Allah. (AMİN)
DERTSİZ, evdeki durumlar aynı galibaAMANAMAZON, uyuyabilmene sevindim gece :) HANİPEKS, nerelerdesin merak ediyoruz artık.
Ben de BEBECİ sayesinde tanıştığım siteden hastaneye ve eve gelenlere dağıtmak üzere tasarım yaptım. Bakalım beğenecek misiniz? FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.Eki Görüntüle 679098 Eki Görüntüle 679099
Tarih belli olmadığı için böyle yaptım da eşime diyorum ki bir de mayısı beklermiş bizim oğluşNe gülerim ama
Bak kız eşin de içten içe üzülüyor ve seninle barışmak istiyor,sana karşı şu hareketinden bile çok belli,hala ilk adımı senden bekliyor gibi ama.Bir an önce inadı kırılır da barışırsınız inşaallah.canım tasarımın güzel olmuş ben beğendim valla.
bizim evde pek bir değişiklik yok gibi arada konuşuyoruz işte.
bugün çok üzüldüm ama günlerdir ayrı oturuyoruz
eşimin telefonu çaldı konuşmaya başlayınca,
oğlum nasıl tekme atıyor, içim gitti resmen.
eşimin sesine çok tepki veriyordu zaten.
yavrum benim nasıl içim acıdı anlatamam.
sınav vardı sınava gittik sonra bebek mağazasına gidip telsiz aldık
eve gidince deneyin 1 hafta içinde değiştiririm yoksa değiştirmem dedi satıcı.
eşimde şarja takmış deniyordu. anne telsizini getirdi yanıma bıraktı.
odadan ıngaaaaa ıngaaaaaa diye bir ses (eşim çıkarıyor)
sonrada oğlum ağlıyor, müdahale etsene telsizden diyor.
bende oğlum egemen ağlama kuzum bak geldim ben dedim.
egemen ismini de 4,5 kez tekrarladım.
sonuç telsiz çalışıyormuş. bende az değilim ya
Aynen uykusuzluk hat safhada.Kendimi gece kuşları gibi hissediyorum.Daralmaya başladım artık,ya uyuyamıyorum ya dönemiyorum,döndüğüm yer tutuluyor,sabah kalktığımda ellerim şiş ve uyuşmuş oluyor hareket ettiremiyorum başlarda.Ödem yok ama ellerim sabahları uyuşuk oluyor,benden başka kimsede yok galiba bu durum.Kızlarrr, 9 gün kaldı diyor takvim, acaba gerçekte kaç gün var? Öyle merak ediyorum ki. Uykusuzluk yaşayabilirsiniz, sinirli olabilirsiniz diyor ki doğru hepsiNeyse uyumaya çalışayım gidip. Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanetsiniz
Bu arada şeker tasarımımla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum. DERTSİZ'im, teşekkür ederim canım.
Hayırlı olsun canım bizim için de sarıl bebeğine.Mutlu mesut ailenle bir ömür geçir inşaallah.evet bunun hayalini kuruyodum doğum yaptığımı yazmak istiyodum çok şükür nerdeyse 41. hafta sonunda oğlumu suni sancıyla kucağıma aldımm harika bir duyguymuş Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın
Morgökyüzü hani doğumdaştık beni yalnız bırakıyorsun demek sona kaldım galibaKızlar tasarımları LOGOFOOD diye bir site var BEBECİ söylemişti, orada yaptım. Şekerlerin kabı bu şekilde olacak.
BU ARADA BEN YENİ UYANDIM TUVALETE GİTTİM PEÇETEDE KAN VE HÂLÂ GELİYOR SANIRIM NİŞAN, AZ SONRA DOKTORUMA GİDECEĞİM BANA DUA EDİN KIZLAR ÇOK HEYECANLIYIM.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün,geçmiş olsun.Dikişin var mı,varsa çok mu,acıyor mu,ilaç falan sürüyor musun,dolaşabiliyor musun?merak ettimteyzeleri biz de doğduk
bi değişiklik var mı?
Kızlar bugün kızımın karnışımda son günü yarın sabah sezeryanla dünyaya gelecek yavrum :) hastaneye geldik kan alındı tahliller için bekliyoruz anestezi uzmanıylada görüşüp oda seçicez ve NST miz var ayyy hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum yarın bu saatlerde kollarımda olacak kuzucum :)
Topiğin ilk üyesi ben olacağım dertsizbizde doğurmayanlar topiği mi açsak acaba?:26:
ayaktayım bi de
Geçen NST de ben de uyuz oldum ya belli ki kız çömez ha bire alet karnıma bastırıyor,şöyle dön yok öyle olmadı böyle dur bacaklarını içe çek iyice sinirlendim öncekiler tecrübeliydi.Hiç hoşlanmıyorum ya tecrübesizlere denk gelmektenInsallah iyi haberler veririm:) su an kizimin kalp atislarini dinliyorum:) manyak hemsire bulamadi ilk basta kalp atisini bi panik yapti oluyorum zannettim;( ama kipirdadi dedim buldu sonra aha buldum iste diyor birde aklim cikti ..
teyzeleri biz de doğduk
bi değişiklik var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?